Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Biltur

Karakter: 4.1/7
Visninger: 9858

Af: Dino.

Læs flere noveller af:
» Dino.

Skriv til:
» Dino
Jeg er nu blevet 18. Stadig besat af tanken om at blive taget af voksne mænd med saftige lyster.
Jeg holder det for mig selv og bor stadig hjemme hos mine forældre. Ingen har en tanke om, hvad der foregår i mit hovede og med min krop - engang imellem. Jeg har pigekærester for at dække over mit egentlige behov, men de dækker jo også et behov og sammen med dem har jeg andre lyster, men det hører ikke hjemme her.
Jeg er i Herning og vil tage den på stop sydpå. Alene, fordi jeg er mere fri til at gøre hvad jeg vil - og har lyst til. Den forklaring holdt overfor familien og jeg var klar med rygsækken.
Kom op at køre til Åbenrå med nogle søde mennesker - mand og kone.
Det var inden motorvejen blev lavet, så der stod jeg kl. 16 og forsøgte at få et lift. Jeg havde shorts og t-shirt på og sandaler. Shortsene var ikke de tykkeste og heller ikke for store, men de dækker fint, hvis begejstringen ikke bliver alt for stor. Mine strittende brystvorter er ikke til at gemme i t-shirten.
En fed Mercedes stopper, der er to ældre mænd i bilen. Ældre betyder her og for mig dengang, over 40. Pæne fyre med pænt tøj på. De skulle til Paris på job, men var kørt så de havde god tid til turen. Jeg kom ind på bagsædet og vi var på vej.
De snakkede løs og der var ingen tvivl om at de skulle hygge sig med hinanden på vejen . også mere end bare at følges ad. Det varede ikke længe før den ene - Arne - spurgte om jeg havde prøvet at være sammen med en fyr. Det måtte jeg jo så sige at jeg havde, og at jeg tænkte meget på det.
Det tog ca. to sekunder før Arne sad på bagsædet ved siden af mig. Smid tøjet, sagde han - og det tog ikke lang tid at komme ud af kludene. Han erkendte at han var til lidt hård sex og bad mig om at sætte mig med ryggen mod døren og det ene ben over ryggen på forsædet og det andet over ryggen på bagsædet. Og så blev jeg bundet fast der. Min pik stod lodret op og savlede presperm helt vildt. Det slikkede han i sig lige hurtigt det kom. Hans fingre rodede rundt i min røv, jeg ved ikke hvor mange han havde oppe, men jeg blev presset. Han tændte en smøg og lod min røv forsøge at indhalere. Det skal du nok lære - sagde han og fortalte hvor lækker min røv var og hvor meget han glædede sig til at få pikken op i den. Han havde ikke lukket pikken ud, men hans bukser stod som et telt. Han cremede sine fingre og forsøgte at få hånden op, men der manglede plads, men for dælen, hvor gjorde det ondt. Han sagde at han kunne lide måden min røv var svunget på og var sikker på, at hans pik ville vokse vildt når den kom op i mig.
Christian som kørte, sad med pikken ude og spillede stille på den. Han var vildt rød i hovedet og sagde mærkelige lyde. Arne løsnede mig og lænede mig ind over Christians pik. Jeg slugte den - nej, hvor havde jeg trængt til det her. Jeg knoklede hans gode pik helt ind og Arne havde fået dyret ud og pressede på min røv. Han kunne næsten ikke komme ind. Jeg stak hånden ned for at mærke. Hold da kæft, jeg troede simpelthen ikke på at det var en pik af kød og blod ---- men det var det.
En kæmpe - en kleppert - en helt fuldstændeig vidunderlig pik. Min mund blev fyldt med sperm, min røv blev fyldt med pik som, da han havde kørt den ind nogle gange kom med en kraft som jeg ikke troede fandtes, Han nærmest spulede mig indvendigt. Jeg kunne mærke hver eneste gang der gik en skylle ud. Fantastisk.
Min egen pik sprøjtede og sprøjtede uden overhovedet at være blevet rørt. Jeg faldt helt sammen, men mærkede en butt blive skubbet op i røven.
Tag dit tøj på, vi skal ind og spise.

Jeg kommer tilbage med mere.
Kommentar