Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare nysgerrig 12b.

(Bare nysgerrig.)

Karakter: 5.1/8
Visninger: 7388

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kapitel 12b.: Hos fotografen, del 1.

Da fotografen var færdig, gik holdet til omklædningsrummet. Nick kaldte mig hen til ham og fotografen.

”Tim, det er Mike Carter,” sagde Nick og pegede på fotografen. ”Han Har accepteret at tage holdbillederne gratis, hvis en fra holdet ville hjælpe ham med nogle optagelser til blade, som han arbejder for. Han pegede på dig, da han var her for nogle uger siden. Jeg er ikke sikker på, at du er det bedste valg når man tager i betragtning, hvor uanstændig du er, men det var dig, han pegede på, og det er for sent at prøve at vælge en anden. Tror du, du kan klare at kontrollere dig selv i et par timer? Bag efter kommer du tilbage hertil for at komme med bussen.”

Tanken om at være med i nogle reklamer i et blad forekom helt fedt. Jeg havde ellers tænkt at tage hjem før vi skulle med bussen, men måske var det her også en måde at vinde lidt selvrespekt tilbage efter en elendig dag. Helt sikkert ville jeg være alt for optaget af arbejdet til at få ståpik.
”Ja da, det vil jeg gerne.”

“Alright,” sagde Mike, “kom med, mit studie ligger kun nogle få miles herfra.”

”Kan jeg ikke lige få mit tøj først?”

”Pyt med det, du skal alligevel have forskelligt tøj på til billederne. Bare kom med.”

Nick sagde: ” Jeg kommer derhen om lidt for at holde øje med dig og tage dig med tilbage hertil.”

Vi gik ud til parkeringspladsen og steg ind i Mikes bil.

Mens vi kørte, kiggede Mike over på mig. Min halvhårde pik var stadig meget synlig i de våde svømmebukser.

”Du ser ud til at være lidt opstemt,” bemærkede han. ”Jeg lagde også mærke til det ved bassinet.”

Jeg rødmede igen. ”Jah, øhh, jeg tror bare, øh, jeg ved ikke.” Ikke noget særlig tilfredsstillende svar, men hvad kunne jeg sige?

“Tag dig ikke af det. Det hører med til at være teenager tror jeg.”

Jeg kiggede over på ham. Mike var i midt-tyverne og så godt ud. Omkring 6 fod høj, havde lysebrunt hår, grønne øjne og en fast og flot krop som hans teeshirt og jeans understregede.

“Hvad er det, der gør dig så opstemt?”

Jeg havde håbet, han ville forlade det emne. ”Jeg ved det ikke. Den pige, jeg kommer sammen med, tror jeg.”

“Gir hun dig ikke, hvad du skal have? Jeg gætter på, at du har brug for en masse. De der teenage nødder har brug for at blive tømt tit.”

“Øh, ja, det gør de nok.” Jeg tænkte på, hvor mange gange, de var blevet tømt i går, og på en måde gjorde det mig mere stiv.

“Du onanere meget?” spurgte Mike på en made, som det var fakta.

Jeg følte mig noget utilpas. ”Øhh, vel så meget som alle andre.”

“Hvor mange gange om dagen?”

”Det ved jeg ikke, et par gange vel.”

“Jeg er sikker på, det er mere end det. Hvor stor er din pik?”

Jeg følte mi gnu temmelig utilpas. ”Det er vist temmelig personligt, hr. Carter.”

“Jeg prøver bare at lære dig lidt bedre at kende. Og du kan roligt kalde mig Mike. Jeg tror, at det at være i et modeljob kræver, at man vænner sig til sådanne personlige spørgsmål. Men du er måske ikke interesseret i det?”

“Øh, jeg, hmm, jeg mente det ikke sådan. Jeg tror, den er omkring otte tommer.” Jeg ville ikke spilde mine chancer for måske at komme lidt videre ved det job.

“Og er den tit stiv?”

Nu var vej virkelig blussende rød. ” Undskyld, jeg ved ikke, hvad der er galt med mig i dag. Jeg tror, jeg bare er ret ophidset, og, øh, jeg ved ikke …”

“Det skal du ikke bekymre dig om, for mig virker du som en gennemsund sekstenårig. En ting, du lærer i mit job, er ikke at skamme dig over sin krop. Og din ser ud til at være rigtig fin.”

Vi kom til et lille hus og kørte op i indkørslen. Han førte mig rundt til en bagdør, og vi gik ind. Inde i hvad der kunne have været en dagligstue havde han indrettet et studie. Der var et stort lærred i den ene ende af rummet og forskellige stativer til kameraer stod rundt omkring. De eneste møbler var en stol, en madras og et køkkenbord, og det hele var skubbet over i den ene side af rummet. En anden fyr var ved at sætte lys.

“Tim, det er Ken, min assistent. Tim skal være model I dag. Det er ham, Nick har lånt os fra Williams High School.”

Kim kom hen og gav hånd. Han betragtede mig, så min bule i bukserne og smilede. ”Rart at møde dig, Tim” Ken var også omkring seks fod høj, havde blondt hår og var kraftigere bygget end Mike. Han havde jeans på, hvor benene var klippet af og en sort teeshirt, som sad tæt om hans muskuløse bryst. Han så ud til at være først i tyverne.

Han vendte sig til Mike. ”Wayne er i badeværelset i øjeblikket for at gøre sig parat. Hvad vil du have, vi skal begynde med med knægten?”

“Lad os lave nogle testoptagelser for at tjekke lyset. Så nogle forskellige stillinger. Han er pænt brun, så vi skulle ikke behøve at ændre på det.” Til mig sagde han. “OK, Tim, stå præcis der ovre.”

Han pegede på et mærke på gulvet. Jeg gik derhen. Ken kom hen og fik mig til at stå rigtigt, fortalte mig, hvordan jeg skulle holde armene, hvor adskilt benene skulle være, vinklen af hovedet og så videre. Mens han flyttede rundt med mig greb han mig her og der, og jeg blev stivere. Ken bemærkede det.

”Du er vist en gejl lille kineser, hva’? Ok, men spild det ikke.”

Jeg var ikke helt klar over, hvad han mente med det, men var forlegen over, at han havde bemærket min tilstand. Jeg så virkelig frem til at få noget andet tøj på.

“Hvad er dit taljemål, Tim?” spurgte Mike, mens han rodede i nogle kasser i hjørnet.

“29,” svarede jeg, “og 32 tommer i skridtlængde.” Det skulle nok blive interessant at stå model. ” Skal du også have min skjortestørrelse?”

”Det er ikke nødvendigt, du skal kun vise underbukser og svømmetøj.”

”Åh,” sagde jeg, det havde jeg ikke regnet med. Jeg håbede, at jeg kunne få min pik ned, eller også droppe jobbet.

Mike kom hen til mig med et par hvide trusser. De var skåret lavt og så noget små ud til mig.

”Jeg havde ingen 29’ere, så prøv dem her. De er 28’ere.”

”Hvor kan jeg skifte?” spurgte jeg i et forsøg på at være samarbejdsvillig.

”Lige her. Vi bruger ikke det med omklædningsrum. Smid bare de busker og tag de her trusser på. Tag det roligt, du har ikke noget, vi ikke allerede har set.”

Jeg rødmede ved det, men han havde ret. Jeg tog svømmebukserne af og min pik stod op ad min mave. Mike og Ken kiggede på mig.

“Hvor længe har du brugt at barbere dine kønshår, Tim?” spurgte Mike.

Mit hjerte bankede ved at blive mindet om det. ”Åh, ikke så længe. Kan jeg få de bukser nu?” Jeg ønskede at blive dækket i det mindste lidt.

“Men det ser hot ud,” sagde Mike, “det fremhæver din pik. Du har gået med boxershorts i solen, ikke? Det kan ses på der, hvor du er brun på benene.”

”Ja, dem bruger jeg som livredder.”

”OK, men det kommer til at se dumt ud på billederne. Ken, find den tube med bruner og smør det på hans ben for at få farven jævn. Også på maven, linningen på de her trusser kommer ikke så højt op. Nej for resten, vi skal lave så mange forskellige optagelser, så smør hellere hele området.”

”Godt,” sagde Ken og tog tuben med over til mig. Mike gik ind i et andet rum med mine svømmebukser.
”OK, Tim, hold hænderne bag hovedet.”

Der stod jeg nøgen, mens han knælede ned og begyndte at smøre bruneren på mine ben. Han stak hånden mellem mine ben og strejfede mine nosser.. Pikken stod op ad maven, precum dryppede ned ad skaftet. Han holdt den ned, mens han smurte cremen ud på min mave og overalt på mit barberede skridt. Jeg mærkede at han forsigtigt masserede min pik og gned min klistrede saft ud over den.

”Du tænder godt på det her, ikke?” sagde Ken mens han fortsatte med at gnide mig. Åh. Gud, det havde jeg ikke regnet med. Jeg var alt for forlegen ved tanken om, at Mike skulle komme tilbage og se det her.

“Åh, stop det,” sagde jeg spagt. Han lod min pik være.

”OK, glem det. Vend dig om, knægt, jeg skal brune dine runde baller.”

Jeg gjorde som han sagde.

“Spred dine ben lidt. Du har en dejlig rund røv, knægt.”

Han smurte bruneren ud over hele min røv. Jeg mærkede, at han gned fingrene ind i min revne, pressede længere ned indtil han fandt mit hul. Han gned lidt rundt der og følte på min opsvulmede åbning.

“Dejlig kusse, knægt, jeg vil vædde på, at du er god at kneppe.”

“Jeg, jeg gør ikke sådan noget.” Ken var ved at gøre mig nervøs. Hans gnidninger bragte den varme kløen frem i røven igen. Jeg var ved at ønske, at han ville stikke sin finger ind, men jeg skubbede ønsket væk.

“Sikkert,” sagde Ken sarkastisk. “Jeg tror gerne, at dit røvhul er så opsvulmet og ømt altid.” Han pressede fingeren mod det.

”Hej, lad være med det,” sagde jeg. ”Jeg fortæller det til Mike.”

Han lo. “Jah, gør det. Det er ikke mig, der har en stor dryppende stivert. Hold op med det skuespil, knægt. Du elsker det.” Han gav min røv et slag og rejste sig. “Godt, du er klar nu. Vent et par minutter inden du tager trusserne på. Lad lige det her smørelse trænge ind.”

Jeg kiggede på mig selv I spejlet på den ene væg. Alle spor af hvor den brune hud gik over til det blege, var væk. Det så ud, som om jeg havde taget solbad nøgen. Og der stod jeg nøgen, forlegen over min hårde lækkende pik.
Da der var gået et par minutter tog jeg trusserne på. De var virkelig stramme og meget tynde. Både nosser og pik kunne tydelig ses, og de var kun lige akkurat store nok til at dække dem. Mike kom ind igen. Han skød et par billede at mig i trusserne. Så sænkede han kameraet og kiggede på mit bulende skridt og den våde plet af precum, som kunne ses på trusserne.

”For søren mand, er du ikke kølet ned endnu. Jeg har aldrig før set en så liderlig fyr, og du sviner trusserne til.”

“Undskyld,” sagde jeg, “men jeg kan ikke gøre for det.”

“Godt, men så hak den af, måske vil den slappe af, hvis du spermer.”

“Lige her?” spurgte jeg chokeret, “kan jeg ikke gå ind på toilettet?”

“Altså, vi har ikke tid til, at du går ind på toilettet bare for ar lege med dig selv. Bare hiv den frem og gør det før du ødelægger de trusser.”

“Men, jeg …”

“For poker,” sagde han og kom hen til mig. Han tog fat I elastikken og trak bukserne ned til knæene. Så tog han fat i min pik og gned den hårdt nogle gange. ”Nå, skulle det være så svært? For fanden, hak den så af.”

Nærmest lammet tog jeg min pik i hånden og begyndte at gnide den. Han og Ken stod og betragtede mig. Jeg kiggede ned på min pik, mens jeg gned den. Jeg svedte under de kraftige lamper. Pludselig hørte jeg et klik og en snurrende lyd. Mike tog billeder af mig mens jeg onanerede.

“Hej,” sagde jeg og standsede gnidningen, men holdt stadig om pikken, “hvad er det, I laver?”

“Bare fortsæt, jeg har brug for nogle test skud.”

“Men …”

“GNID DEN, FOR FANDEN!”

Jeg begyndte igen at behandle min pik, nervøs på grund af hans kraftige udbrud. Han fortsatte med at tage billeder fra forskellige vinkler. Min pik dryppede som vanvittig.

“Tag de trusser af, inden du smatter dem til. Og fortsæt så.”

Jeg trådte ud af bukserne og fortsatte så med at gnide. Det her var ikke det, som jeg havde forestillet mig. Han begyndte at udstede ordre, mens han skød væk.

“Spred dine ben. Knib fat I dine brystvorter. Læn dig lidt bagover. Ja, sådan. Ja, du er ved at være der, ikke? Fortsæt, kom så med det.”

Og jeg gjorde det. Spermen pressede sig op gennem min pik, og ud sprøjtede det fire fod frem. Jeg sprøjtede fire eller fem gange, før det stoppede. Mike tog det hele på film. Så stod jeg der og prøvede at få vejret igen.

“Ikke dårligt. Tør dig så, og lad os se, om du kan komme i noget andet udstyr.”

Ken smed et håndklæde hen til mig, og jeg tørrede sved og sperm af. Så rakte han mig nogle røde tangatrusser lavet af meget gennemsigtig nylon. Jeg rødmede ved tanken om at skulle have sådan nogle på. Min pik ville stadig ikke skrumpe.

“Hør her, jeg tror ikke, jeg vil …”

“Nick lovede, at du ikke ville skabe problemer. Du er en liderlig fyr. Du kan blive stor som model, hvis du lærer at gøre, som der bliver sagt. Tænk på, hvad pigerne vil sige, hvis de ser billeder af dig i sexet undertøj med en stor bule. Tag så de forbandede ting på. Med det samme.!”

Jeg tænkte over det et minut. Måske havde han ret. Måske ville det her få mig til at ligne et idol. Og efter sidste nat, mente jeg nok, at det var noget, jeg kunne bruge. Men jeg var stadig lidt nervøs ved det. Jeg havde ikke planlagt at være med til den slags modelarbejde. Og Ken irriterede mig noget, men Mike syntes at være god nok, måske lidt vel skiftende humør. Jo mere, jeg tænkte over det, des mere sikker blev jeg på, at jeg ikke ønskede, at nogen, jeg kendte skulle se de billeder. Især ønskede jeg, at de billeder, hvor jeg onanerede, aldrig ville se dagen lys. Men jeg besluttede, at det måtte vi finde ud af senere. Altså tog jeg tangaerne på. Mit pikhoved stak ovenud af elastikken. “De her passer ikke rigtigt,” sagde jeg.

“De er helt I orden. Se her hen.” Han tog nogle billeder med min pik stikkende ud. ”Vend dig om.” Han tog så nogle billeder af min røv med det røde bånd liggende i min revne. ”Bøj dig frem.” Flere billeder af min røv.

De tog andre serier af mig i forskellige bikinitrusser, tangaer og g-strenge. Jeg blev fotograferet liggende, siddende med spredte ben, på alle fire, kort og godt i alle mulige stillinger. Og under det hele var min pik nærmest stiv og jeg mærkede den der kløen i røven. Jeg drev af sved på grund af de varme lamper nervøsitet.

Endelig mente jeg, de var ved at slutte af. Ken rakte mig et par tynde, hvide løbeshorts. Min pik blev ved med at stikke ud af buksebenet, og jeg prøvede at arrangere den sådan, at den ville blive inde.

Mike var over for at skifte film I sine apparater. ”OK, Tim du har klaret det fint. Nu går vi så over til action billederne.”

Jeg anede ikke, hvad han mente med det. Ken gik ind i det andet værelse og kom tilbage sammen med en anden fyr, som så ud til at være omkring tyve år. Han var omkring 180 cm og meget muskuløs med et stort bryst, kraftige arme og ben. Han lignede en bodybuilder. Han var helt uden hår på kroppen, men havde ellers sort hår og havde et par hvidt sportsbenklæder på. Jeg kunne se en stor bule foran.

“Tim, det her er Wayne. Du skal arbejde med ham i de næste optagelser. Wayne har arbejdet meget for os.”

Wayne kom hen og gav hånden. Hans håndtryk var som jern, og jeg greb mig i at kigge på hans mægtige biceps.

Wayne vendte sig mod Mike. ”Samme scene som sidste gang? Jeg håbede ellers at det ville være en tøs denne gang.”

“Ja, nærmest det same. Du og Pete var storartede sammen. Jeg tror, Tim er noget mere i vildrede med, hvad han skal gøre.”

”Han ser nu ud til, at han vil finde ud af det,” sagde Wayne og kiggede på mine stramme bukser.

“OK, Tim, du og Wayne stiller jer her over. Tæt sammen. Sådan.” Klik. Han skød adskillige billeder af os ved siden af hinanden. Så stillede Ken en bænk frem, som lignede en fra et omklædningsrum. Mike fik os til at rykke hen til den. Ken hævede skærmen og afslørede en række skabe. Tilsyneladende skulle det se ud, som om vi var i et omklædningsrum. Måske var det her til en annonce for et helsecenter eller lignende. Jeg spurgte Mike.

“Ja, ja, Tim, noget i den retning. Nu rækker du hånden frem og tager om Waynes venstre biceps. Godt. Så gnubber du hans bryst. Rigtigt, mærk især de der store brystmuskler.”

Jeg begyndte at føle mig noget ubehageligt til mode. Det her forekom noget underligt af et helsecenter at være. Og min pik begyndte at dunke igen. Den underlige fornemmelse i røven syntes samtidig at blive mere intens og varm. Der var noget ved Wayne, og det at stå og røre ved ham, der tændte mig. Jeg begyndte igen at lække precum i shortsene. Mit pikhoved stak ud af buksebenet.

“Du tænder på det her, ikke? Det er fint. Så slikker du på Waynes bryst.”

Mit hoved snurrede rundt og jeg stirrede på Mike. ”Hvad?”

”Slik, slik på de vorter.”

“Men jeg troede, det her var en reklame for et helsecenter.”

“Tænk snare på det som et lille skuespil. Forestil dig det sådan her. Du har trænet, og det har Wayne også. Du lagde mærke til ham i vægtrummet og nu løb du ind i ham i omklædningsrummet. Du har lyst til at mærke hans krop. De kraftige arme og det sexede bryst. Og selv om Wayne ikke er bøsse, men bare liderlig, så lader han dig nyde hans krop. Og det med dine hænder og din tunge. Kan du se det for dig?”

“Jamen, det vil jeg ikke.”

“Hvorfor fanden ikke?”

“Fordi jeg ikke er bøsse. Jeg vil ikke være med til den slags.”

Mike kom hen til mig, lagde armene om mine skuldre. Han kiggede på mig og begyndte at tale lavmælt til mig.

”Hør her, din lille pikslikker, tror du ikke jeg ved, hvad du har gang i? Du har promeneret din stive pik lige siden jeg først så dig i svømmebadet. Jeg har hørt alt om din lille forestilling ved poolen, dine sexaktiviteter i det offentlige baderum, dine eskapader i George Gordons klinik. Så kom ikke her og spil uskyldig. Den køber jeg ikke. Men jeg tror ikke, du vil synes om at have de billeder, hvor du hakker den af, hængende i skolens omklædningsrum, vel?” Så nu gør du, som hvad fanden jeg siger, eller også bliver Wayne nødt til at være noget mere voldsom. Fik du fat i det, din lille lort?”

Fortsættes
Kommentar