Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Defire del 4

(Defire)

Karakter: 4.0/4
Visninger: 5198

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Så skal vi have gang i legetøjet, bekendtgjorde Kenneth, idet han hentede den store taske, hvorfra der hidtil kun var dukket piske og snor op, men den var stadig fyldt og tung. Han så sig om i stuen og fik øje på min høje stol med drejede ben og kraftige træarmlæn. Lad os få den her hen, sagde han og straks udførte Tom og Jack hans ønske.

Sæt dig her, kommanderede han mig.

Jeg holdt af stolen, så det faldt mig let at føje ham i det.

Han tog noget fra tasken og gik bag stolen. Armene bag ryglænet! og snart følte jeg, at mine arme blev bundet sammen og åbenbart fastgjort til en stang under sædet, så nu sad jeg der!

Benene op over armlænene, var hans næste ordre, som jeg fulgte med noget besvær.

Løft så røven fra sædet! og han var først tilfreds, da min bagdel var ca. 15 cm over sædet og hele vægten hvilede på benene på armlænene, mens min smertende pik og nosser var fuldt udstillede.

Så fik han igen med besvær et bræt med noget på op af tasken. Se her, det er det første nye legetøj, sagde han, og nu så jeg, at det, der var fastgjort til forveksling lignede kuglen til et anhængertræk til en bil. Han dukkede ned i tasken igen, kom op med en tube et eller andet, som han smurte kuglen ind i. Brættet blev nu placeret under min bagdel, og justeret, så kuglen var lige under mit bageste hul.

Så sætter du dig ned igen! og jeg sænkede mig så godt jeg kunne, men standsede, da kuglen pressede mod hullet, som nægtede at åbne sig tilstrækkeligt til længere fremfærd. De kunne naturligvis ikke vente, til røven havde fået tid til at vænne sig til kuglens størrelse, så de tog hver et ben og løftede det fri af sædet, så det meste af min vægt nu hvilede mod kuglen, som var presset direkte mod røvhullet. Min egen vægt og den grundige smøring gjorde i fællesskab, at siderne modstræbende gav efter, og med et skrig følte jeg kuglen glide gennem og forbi ringmusklen. Nu sad jeg så med kuglen inde i mig, hvor den pressede kraftigt mod tarmsiderne og mod min prostata, hvilket sidste ikke just føltes ubehageligt, og med ballerne mod træstykket. De justerede min placering, så jeg sad så yderligt som muligt, men stadig med benene over armlænene. Benene blev så bundet forsvarligt fast i den stilling, og nu sad jeg, så jeg umuligt kunne røre mig, og med pik og nosser så lettilgængelige, som de ønskede det.

Nu gør Tom og jeg ham her færdig, imens gør I min lille ven Ken parat til den næste undervisning. Brug køkkenbordet som sidst vi var her, og sørg for at han ligger blødt og godt, men også godt fast, så han ikke falder ned, sagde han med sit ildevarslende grin til Jack og Brian.

Her skal du bare se, hvad Tom har lavet til dig, der er noget af en lille elektrotekniker i ham, sagde Kenneth nu med det samme grin, så det rislede mig koldt ned ad ryggen. Han tog forskelligt ud, som jeg ikke kunne se, da det blev lagt på gulvet foran stolen, men jeg fik det hurtigt nok at se!

Vi skal lige ha' den her helt stiv igen, sagde han og tog om min pik, der i mellemtiden havde tabt noget af sin rejsning. Jeg skreg, da han rørte den, så øm den var. Ja, ja, skrig du bare, jo før du får den op at stå, jo før holder jeg op, og så kørte han hårdhændet frem og tilbage. Til mit held reagerede den ret hurtigt, jeg havde jo som den eneste endnu ikke haft udløsning hele aftenen, og den kolde kugle i røven havde også en kraftig stimulerende effekt. Da den stod til hans tilfredshed, tog han en lang tynd stålstang, smurte den fra samme tube, og nærmede den til pikhovedet. Jeg stirrede forfærdet, men kunne ikke røre mig, så han greb igen om pikken med den ene hånd, og med den anden indførte han stålstangen gennem pikspalten og så langt ind, at den endte lige under nosserne. Så bandt han en tynd snor omkring pikken lige under hovedet, og enderne bandt han sammen bag ryglænet, så han var sikker på, at den hele tiden ville stritte opad, så stangen ikke kunne falde ud. Herefter klipsede han et krokodillenæb med en lang ledning fast til den stump, der endnu stak ovenud.

Se nu her, sagde han, idet han tog endnu en ledning med krokodillenæb, nu sætter vi den fast til anhængertrækket, og så skal du bare se her, nu kommer Toms svendestykke. Du må hellere Tom, forklar ham, hvad det er, og hvordan den virker, sagde han idet han rakte en sort kasse til Tom.

Jo, se her, sagde Tom med en meget teknisk stemme, nu sætter vi de to ledninger fast i de her huller, og den her, sætter du lige i stikkontakten, sagde han henvendt til Kenneth. Det her er en omformer, og når man trykker på de her knapper, kan man bestemme, hvor megen strøm, der skal sendes igennem. Han sagde ikke noget om igennem hvad, men det havde jeg gættet, og sveden begyndte at springe frem på min pande. Vidste de overhovedet noget om, hvad de havde med at gøre?

Tænd lige, nå, det har du gjort.

Se så her, når jeg trykker på den her knap, sagde Tom, og så trykkede han på en knap på panelet, hvilket dels viste sig ved, at en lille rød lampe tændte, og dels ved at jeg mærkede en svag kilden i både pik og røvhul, så går der en svag strøm gennem pikken til røvhullet, og omvendt.

Ja, tak, det var jeg blevet klar over, og den kildende fornemmelse fik mig til at citre.

Nå det virker, grinede Kenneth, videre, sagde han utålmodigt til Tom.

Ja, når man så trykker på knappen lige under, forklarede Tom, idet han samtidig trykkede på knappen, så bliver strømmen langsomt kraftigere og kraftigere.

Og det gjorde den!

Til at begynde med virkede det på den måde, at den kildende fornemmelse blev kraftigere og kraftigere og dermed også dens seksuelle stimulering, men det gik hurtigt - alt for hurtigt - over til at gøre ondt, og snart var smerten så kraftig, at jeg råbte højt.

STOP, STOP, STANDT FOR FANDEN, I BRÆNDER MIN PIK AF; AVVVV!

Og de stoppede.

Hvad var den på? spurgte Kenneth, og da jeg sank sammen igen, hørte jeg Tom sige, at den var på 15.

Godt så stopper vi på 14, sagde Kenneth, fortæl ham så videre, sagde han tydelig ophidset ved forestillingen.

Jeg skal lige ha' den stillet ind på de 14, sagde Tom.

14! det var kun lige under det frygtelige sted, hvor de stoppede! Hvad blev det næste?

Den her knap, viste Tom, den gør sådan, at den får strømmen til hurtigt at stige fra nul til fjorten, og han trykkede forklarende på den. Jo, strømmen løb hurtigt op til fuld styrke, og allerede et stykke før fuld styrke, skreg jeg igen, så forsvandt strømmen, og det gentog sig hurtigt efter med samme resultat. Så slukkede han og viste endnu en knap, som fik det hele til at foregå meget langsommere, hvilket var behageligere i starten, men langt værre mod de høje tal, for nu varede smerten længere. Endelig viste han forskellige indstillinger, så han kunne få det hele til at foregå i tilfældige intervaller, så det skiftede mellem det hurtige, det langsomme og kortere eller længere pauser.

Er han ikke fantastisk, ham Tom? spurgte Kenneth, nu kan du fornøje dig med den, mens du kan følge med i, hvordan vi underviser Ken.

Så efterlod de den der.

Der var en kort pause, hvor de gik til side, og jeg fik lejlighed til at se, hvad der var sket med Ken. Jeg havde været så intenst optaget af, hvad de foretog sig med mig selv, at jeg dårligt havde registreret, hvordan Ken havde protesteret og bedt for sig og ind imellem også udstødt små skrig, og nu så jeg, at han var placeret på køkkenbordet midt på tæppet og bundet fast, som jeg havde været det ved deres første besøg. Det vil sige, han lå på ryggen på bordet med hænder og fødder bundet fast til bordbenene bag ved hovedet, og med røven stikkende ud over den anden kant og så tilpas i vejret, at hullet var lige i stikkehøjde. Ingen tvivl om, hvad det var for en lektie, Ken nu skulle lære, og der sad jeg, og kunne ikke røre mig, og havde i øvrigt nok i at koncentrere mig om strømmens virkning, når den pulsede gennem mig.

Vi skal lige flytte det sådan, at vores gamle pikslikkerven kan følge med i det hele, det vil på alle måder forhøje nydelsen, både hans og vores, sagde Kenneth, idet han fik dem til at trække bordet, så Ken delvis vendte siden til mig, men stadig sådan, at jeg havde fuldt overblik over hans røv og øvrige private dele.

Tænk, at vi skulle opleve sådan en dejlig ung røv i nat, sagde Kenneth, idet han stillede sig ved Kens røv og begyndte at glatte og stryge med begge hænder over røvballer, op og ned ad spalten og op over nosser og pik.

Giv mig lige noget af tuben, sagde han, fik en ordentlig klat på begge håndflader, og startede nu gnidningerne forfra. Hurtigt var Ken superglat over alle de ædlere dele, og det var tydeligt, at det havde en yderst stimulerende virkning på ham, for han begyndte at sukke og stønne veltilfreds, og jeg kunne tydeligt se pikken stivne og saften begynde at dryppe ud.

Giv ham lige noget mere at drikke, sagde Kenneth, men spar på colaen. De pressede hans mund åben, og hældte whisky i ham lige fra flasken. Han gylpede og prøvede at undgå væsken, men de holdt hans hoved fast, og han blev nødt til at synke det.

Så pressede Kenneth den første finger ind gennem Kens røvhul. Ken gispede, men skreg ikke - ikke endnu. Kenneth kørte den ud og ind nogle gange.

Åh, han er så snæver, her har helt sikkert aldrig været noget oppe. Jeg bliver stang liderlig ved tanken. Min pik skal have det lige så snævert, som det er nu. Men lidt opvarmning skal han have!

Han trak sin finger ud, og begyndte først blidt, derefter langsomt hårdere og hårdere at klaske håndfladerne mod Kens baller, som hurtigt skiftede farve fra næsten helt hvide til rødere og rødere.

Så, min lille ven, nu kommer den endelige og afgørende undervisning: pik i røvhul, eller endnu kortere røvpul! Hvis du har arvet noget fra din far, så vil du nok snart nyde det lige så meget, som han gjorde sidst. Du skulle have hørt han tigge og be' os om at kneppe ham hårdere og hårdere.

Og hermed satte han sit store, røde, glinsende pikhoved mod Kens brune, rynkede og snævre hul, og begyndte at presse. Ken stønnede igen, og lidt efter skreg han, da pikhovedet begyndte at skubbe de brune læber til side og presse mod den snævre muskel. Det var tydeligt, at smerten fik ham til at knibe musklen endnu mere sammen, men det hjalp alt sammen ikke. Kenneths pik var jernhård, stiv og liderlig som nok aldrig før, og han opretholdt og forøgede endda presset til stadighed. Ken skreg og jamrede trods sin omtågethed, men nu genoptog Kenneth slagene mod hans baller, hvilket fik smerterne til at søge nye steder, og røvmusklen til at slappe lidt af. Det mærkede Kenneth straks og stødte hårdt til, og med et endnu højere skrig fra både Ken og Kenneth slap hans pikhoved gennem ringmusklen. Nu greb han fat om bordkanterne og med de nye muligheder for også at bruge kræfterne i armene, trængte han i et langt stød helt i bund.

Ken skreg igen, mens Kenneth sukkede i dyb fryd, så snævert et hul havde han aldrig før været inde i. Han hvilede nogle minutter lænet helt ind over Kens bryst, mens han nød presset mod pikken, og derved gav han - også uden egentlig at ville det - Kens røvmuskler tid til delvist at vænne sig til at være spændt så hårdt. Så rettede han sig op og trak sin pik langsomt tilbage, helt tilbage, så kun hovedet var begravet, og selv derfra hvor jeg sad, var det tydeligt at se, at der var spor af blod på skaftet.

Jah, jah, en ordentlig undervisning kan koste både blod, sved og tårer, udbrød Kenneth, og så begyndte han først langsomt og efterhånden hurtigere og kraftigere at pumpe sin pik ind og ud af Kens jomfrurøv.

Jahhh, fuck ham, fuck ham! Fuck min søn!

Var jeg ved at blive sindssyg? Hvad var det dog jeg sagde? Strømmen, der med ujævne mellemrum pulsede gennem pik og røv, kuglen der fyldte min røv totalt ud og masede min prostata, mine ømme brystvorter og nosserne, der virkede dobbelt så store som normalt og var flammende røde og ømme, aftenens hele forløb, al den whisky, som de havde hældt i mig og nu synet af en ung drengerøv, min egen søns, der blev gennempulet af en pumpende pik, gav ikke længere plads til noget som helst andet end sex. Vild sexlyst brusede gennem mig og fortrængte enhver fornuftig tanke. Jeg skulle have protesteret, jeg skulle have råbt og skreget, at de skulle lade min Ken være. Jeg skulle have kæmpet mod dem, var overmagten end så stor, og udsigten til at blive skandaliseret faretruende. I stedet sad jeg der vildt liderlig ved synet og ved hvert af Kenneths stød følte jeg det, som var det min pik, der åbnede og voldtog min søns røv, og jeg råbte:

Jahhh, Jahhh, fuck ham, fuck ham! Fuck min søn! Knep ham, bol ham, voldtag ham. Knep ham hårdt og grundigt.

Samtidig løb tårerne ned over mit ansigt og piksaften sivede ned ad skaftet, ned i den tætte bevoksning ved roden, ned over nosserne, ned mod kuglen i røvhullet. Og Kenneth kunne sit kram, kunne det med pikken. Kunne det med at skifte mellem de hårde dybe stød, de små hurtige, og han kunne det med de lange seje, der begyndte helt ude ved åbningen og kørte roligt helt i bund, og han kunne det med at udforske hele det indre af tarmen ved at skifte vinkel, så alle følsomme steder blev masseret, og ikke mindst Kens unge prostata, som nu for første gang lærte, hvilken fryd en pik kunne bringe. Og Ken skiftevis sukkede og stønnede, skreg og klagede ikke længere, var også halvt bedøvet af whiskyen - og piksaften drev lige så meget af ham som af mig.

Men selv for en ung og dreven pikbestyrer som Kenneth, er der grænser, så nu gik han ind i opløbet. Åhhh, åhhh, Ken, din dejlige røv, nu får du min sperm, jeg skal fylde din dejlige røv med min sperm, nuuuu, nuuuu, ahhhh jaaahh, åhhhh jaaahhh. Og så sprøjtede og sprøjtede han , mens han hamrede sin pik i korte hidsige stød, så nosserne klaskede mod Kens baller. Igen sank han sammen over Kens bryst og mave, mens stivheden fortog sig noget. Så trak han sig ud med en slubrende lyd, idet sæd og safter blandet med lidt blod og lort sivede ud af Kens udblokkede røv. Så stod Kenneth lige foran mig og lod pikken daske frem og tilbage lige foran næsen af mig, så jeg fik det fulde indtryk af de forskellige væske og andet tarmindhold, som den var indsmurt i. Det vil sige det fulde indtryk fik jeg først straks efter. Du skal også have fornøjelse af din søns røv! Luk munden op og slik min pik ren! Da jeg tøvede, greb Kenneth lynhurtigt om mine nosser, klemte dem hårdt, hvilket fik mig til at åbne munden i et skrig, som straks blev kvalt af Kenneths pik, som nu fyldte min mund.

Historien foregår i en "fantasiverden", hvor der ikke forekommer HIV eller AIDS, derfor er der nul sikker sex i historien, så undlad venligst at efterligne personerne. Historien er forfatterens ejendom, og må ikke uden hans tilladelse mangfoldiggøres, men du må gerne dele den med dine venner. Jeg har givet tilladelse til at historien kan bringes på http://homonoveller.com Forfatteren under pseudonymet oleole, ser meget gerne, at du skriver til ham om, hvad du synes om historien.
Kommentar