Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Defire del 5

(Defire)

Karakter: 4.0/4
Visninger: 5795

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Da de alle fire havde tilfredsstillet sig i Kens unge krop, hentede de en ny forsyning øl i mit spisekammer og satte sig rundt omkring os.

Ken lå stadig fastbundet på bordet, halvt bedøvet af al den whisky, de havde fyldt i ham, mens jeg stadig sad med det mærkelige apparat oppe i henholdsvis røv og pik, og med strømmen pulsende gennem mig i en helt uberegnelig rytme.

Jeg var ved at vænne mig så meget til selv de stærkeste impulser, at jeg kun våndede mig svagt ved hver impulstop, men min pik var lige stiv, og væsken sivede stadig ud af revnen ved siden af stålstangen, ned ad pikskaftet og ud over nosserne, så det hele glinsede.

Kenneth sad og fulgte mine reaktioner når strømmen satte til, hvordan hele min krop stivnede, efterhånden som strømmen blev stærkere, og den afslapning, der fulgte, når den slukkede.

Han greb en af de piske, de havde brugt tidligere på aftenen, og begyndte at sende små tjat hen mod mine nosser og det følsomme kød mellem nosserne og der hvor anhængertrækket gik ind i røven. Det var ikke hver gang, han ramte, men et par gange svirpede snerten lige under nosserposen, hvilket resulterede i et lydeligt gisp fra mig.

Jeg tror, vores gamle pikslikkerven er ved at kede sig lidt, vi må hellere muntre ham op igen. Tom tag lige og pil dit grej ud af ham og gør hans pik fri.

Han fik dem så til alle at tage en pisk, og anbragte dem i en halvcirkel foran mig, og inden længe var de alle i gang med at efterligne hans piskesvirp mod mine nosser. Det var stadig langt fra hver gang, snerten ramte sit mål, lige så ofte ramte den indersiden af lårene eller det nederste af pikskaftet, og hvert slag smertede, dog langt mest, når de ramte en af kuglerne, hvilket også fremkaldte de største skrig.

Hør, hvor han synger, det her er vist noget, han virkelig kan li', grinede Jack. Skal vi ikke prøve, om vi kan ramme lige på pikhovedet? foreslog en tydeligt ophidset Brian. Ingen svarede, men alle tog opfordringen op. Det var tydeligt noget sværere, for pikken stod stadig lige stiv og skråt ud fra dens basis, så ramte de ikke, så snerten svirpede lige på hovedet, så ramte de ikke noget, eller jeg følte ikke noget, men når det så til gengæld lykkedes, var smerten også større end noget andet den aften, og små dråber af piksaften dansede om pik og pisk. Det hidsede dem tydeligt op til ny liderlighed, og alles pikke strittede og glinsede.

Stop lige, hør her, sagde Kenneth. er I med på en konkurrence. Vi får hver fem forsøg, og den, der rammer flest gange, bliver den første til at give Kens røv en ny omgang.

Det var alle med på. Brian begyndte. Han missede de to første forsøg, men så havde han fundet afstanden, og de næste tre slag ramte alle, med lige så mange skrig fra mig. Tom ramte kun to gange, men var det ikke nok for ham, så var det mere end rigeligt for mig, for hvert slag, der ramte, smertede mere end det foregående, så ømt og glødende var mit pikhoved blevet. Jack fik tre træffere ind, mens Kenneth som den sidste heldigvis kun fik to. Men nu stod Brian og Jack lige, og Kenneth bekendtgjorde, at de skulle have omslag lige til en af dem havde ramt én gang mere end den anden. Første forsøg ramte de begge. Andet fejlede de til gengæld begge. Tredje ramte de igen begge to, men endelig fjerde gang fejlede Jack, mens Brian fik et usædvanligt hårdt slag ind, så hele min krop trak sig sammen i smerte. Men tro ikke, at min pik af den grund havde mistet en millimeter af sin rejsning, tvært imod, den strittede i smerte og begejstring, og anhængertrækket i min røv, som ved hver lille bevægelse - mere end ganske små bevægelser havde jeg ikke mulighed for, på den måde, jeg var bundet - masserede min prostata på det lifligste.

Ken var under denne pause slumret ind, udmattet både af den voldtægt, hans røv havde været udsat for, og af al den whisky, de havde lokket og tvunget i ham. Han vågnede imidlertid brat, da Brian gav ham et hårdt klask på hver balle, inden han uden yderligere anstalter hamrede sin pik helt i bund og begyndte at knalde ham hårdt og ubarmhjertigt. Det var tydeligt, at han var ophidset til den yderste liderlighed og ikke havde tanker for andet end at tilfredsstille sine boblende lyster. Ken på sin side havde jo været godt udblokket, inden de holdt deres pause, men i løbet af denne havde hans unge elastiske røv trukket sig så meget sammen, at hullet næsten var lige så snævert, som da de begyndte, og trods sin omtågethed græd og klagede han sig ved hvert stød.

Det anfægtede på ingen måde Brian. Han lænede sig ind over Ken og hamrede ind igen og igen, og på den måde gik hans pik så dybt ind, som de ikke havde været før. Og han nød det, altså Brian, han sukkede og stønnede i et væk, Jaah, jaah, og åååhh, åååhh, tag min pik, åååhh jaaah tag min pik din dejlige røv, åååhhh jaaah, åååhhh jaaah - og igen og igen og mere af samme skuffe, og igen og igen, det var, som ville det ingen ende tage. Det gjorde det dog alligevel, men først efter en 10-15 minutters tid, det var vel også 4. eller 5. udløsning for ham den aften.

Aldrig så snart han havde trukket sig ud, var den næste pik inde i Ken, som nu deltog i koret af brunstige vellytstlyde. Det var tydeligt, at liderligheden og nydelsen nu havde taget over og fortrængt smerterne, og så vidt jeg kunne følge med, kom han selv mindst to gange, inden den sidste havde trukket sig ud, så hans mave og bryst var godt smurt ind i hans egen unge sæd.

Jo, min søn Ken fik grundig undervisning den aften, en undervisning, der ville præge ham resten af livet.

Mon jeg behøver at fortælle, at først Brian og efter ham de andre kom hen til mig for at få mig til endnu engang at sutte deres pikke rene. Da Brians, som den første var pæn ren, puttede han den ind igen. Nu skal jeg fa'me pisse, sagde han, desværre for dig er dit røvhul jo optaget, så jeg må bruge det her hul som pissoir, og så kom hans pis i en så kraftig stråle, så jeg var ved at kvæles, men jeg sank og sank, dels for ikke at drukne, dels for at så lidt som muligt skulle løbe ud af min mund og ned på mit tæppe. Det siger sig selv, at de andre tre med stor fornøjelse fulgte hans eksempel, så da den sidste var færdig, følte jeg det som min mave skulle sprænges.

Ja, det var så slut for denne gang, bøsserøv, men vi kommer igen for at fornøje dig. Og ham der, han pegede på Ken, er nu også blevet en fuldgod bøsse. Når hans røv er kommet sig lidt, vil den klø og klø indtil han igen får pik op i den. I kan jo hygge jer lidt sammen, men du kan stole på, at det ikke vil være nok for ham. Han vil snart gå på jagt efter større pikke end din.

Slut på historien om "De fire"

Historien foregår i en "fantasiverden", hvor der ikke forekommer HIV eller AIDS, derfor er der nul sikker sex i historien, så undlad venligst at efterligne personerne. Historien er forfatterens ejendom, og må ikke uden hans tilladelse mangfoldiggøres, men du må gerne dele den med dine venner. Jeg har givet tilladelse til at historien kan bringes på http://homonoveller.com Forfatteren under pseudonymet oleole, ser meget gerne, at du skriver til ham om, hvad du synes om historien.
Kommentar

Navn:tlid76
Dato:21/08 2012
fed historie,vildt fræk