Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Defire del 3

(Defire)

Karakter: 4.4/5
Visninger: 4686

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Da jeg havde suttet de tre sidste pikke, bekendtgjorde Kenneth: Så skal vi i gang med næste lektion, foreløbig holder vi os til rækkefølgen fra sidst. Har du glemt, hvad det går ud på? Ud midt på gulvet og hænderne på ryggen. I aften sparer vi dig for håndjernene og kneblen, i stedet vil vi nyde at høre dig synge. Jeg synes, du skal have lov til at starte, Tom.

Jeg havde ikke glemt det. Hvordan skulle man kunne glemme sådan en behandling af pikken, jeg kunne dårligt røre ved den en hel uge efter, og den reagerede på enhver bevægelse, når jeg var nødt til at have bukser på.

Tom gravede i tasken og fandt en kort læderpisk frem. Min pik havde naturligvis beholdt sin stolte rejsning under pikslikkeriet og havde flittigt trukket striber og pletter på gulvtæppet, og nu hvor jeg igen stod midt i rundkredsen, strittede den ud kun lidt over vandret, altså i den ideelle position for Tom og pisken - men ikke for mig.

Fem slag til hver, bekendtgjorde Kenneth.

Ved første slag lykkedes det mig at nøjes med et halvkvalt udbrud, men for hvert slag blev min reaktion mere højlydt.

Så blev det Jacks tur. Han morede sig selv og de andre ved ind imellem med vilje at slå ved siden af, hvilket alligevel resulterede i et skrig fra mig, da jeg allerede havde indbygget den kommende smerte og det tilhørende skrig. Ken stirrede på optrinnet med en blanding af forfærdelse og ophidselse, og hans pik var igen blevet stiv, ligesom de øvrige fires.

Så fik Kenneth en ny idé. Så er det din tur, Ken, du får mine fem slag. Jack trak ham ud på gulvet og rakte ham pisken, som han uden at ville det pludselig stod med i hånden.

Og så bruger du dine kræfter. Nu har din far været flink ved din pik, så må du også være flink ved hans. At han synger lidt højt, skal du ikke tage dig af, han kan bare lide det der. Og slår du ikke hårdt nok, så går det sådan, sagde han, og i det samme ramte han med sin piskesnert Ken op mellem benene, så knægten både skreg og hoppede.

Ken slog det første slag, og det var langs svagere, end de 10 jeg hidtil havde fået, så havde de ikke kunnet registrere det på anden måde, så kunne de det på baggrund af min ret begrænsede lydstyrke. Ken mærkede straks sin fejltagelse, da en piskesnert ramte hans egen pik med et højt skrig til følge.

Det tæller ikke, sagde Kenneth, forfra.

Næste slag var der lagt flere kræfter i, og jeg prøvede at hjælpe ved at skrige højt.

Ikke godt nok, kom det fra Kenneth, og skriget fra Ken lod ingen tvivl om straffen. Så slog han med fuld kraft, og mit skrig var nu overhovedet ikke påtaget, jo han havde fået muskler, min dreng. Slå på pikhovedet, råbte Brian, der endnu ikke selv havde haft fornøjelsen.

Han ramte hovedet.

Igen, råbte Brian, og igen faldt slaget på hovedet, så pikken svirpede op og ned efter slaget.

En gang til, nu var det Jack, der råbte.

Stop så lige lidt, udbrød Kenneth, og lagde sig på knæ og inspicerede min pik. Der mangler en del på undersiden. Se lige her. Og så rejste han sig og fandt en snor i tasken. Hold her i den ene ende, beordrede han mig, og så trak han den rundt om mig og under pikken, strammede den, så pikken blev presset mod min mave, og gav mig den anden ende i den anden hånd. Så holder du den der, og hvis du taber den, tæller vi forfra. Det med at tælle, havde de da vist ellers ikke taget så nøje. Ken, stil dig lidt ved siden af din far, så du kan få rigtigt slag, og kom så! hvilket sidste ret hørligt blev fulgt af endnu et snert mod Ken.

Så faldt slagene mod undersiden af pikken og også maven fik derved sin del.

Lidt mere metode, råbte Kenneth helt ophidset. Begynd fra hovedet og læg slagene nedad, så hele pikken bliver ramt.

Ken gjorde, hvad han kunne, han havde fået nok af deres piske. Han nåede roden, og var lige ved også at strejfe nosserne.

Og så nosserne, råbte Brian som i ekstase, og også Ken var som kommet i ekstase, og mens tårerne trillede ned over hans kinder faldt slagene som ønsket, mens jeg skiftevis krympede mig og hoppede og dansede og skreg af fuld kraft. Hvor mange slag, han sendte mod mine nosser, ved jeg ikke, men jeg ved, at ved fem blev det ikke, og jeg ved, at det sved og brændte og sendte chokbølger gennem mig ved hvert slag.

Stop, stop, råbte Kenneth nu endelig, samtidig med at han rejste sig og tog pisken fra Ken. Godt, godt, knægt, du er faktisk ret lærenem, nu har I også den leg at hygge jer med, når I er alene hjemme!

Så ta'r vi os en pause. Hvad mon du har af drikkelse til os i dag? Noget stærkere end øllerne fra sidst?

Jack og Brian var allerede på jagt ude i køkkenet og kom lidt efter ind med nogle håndfulde øller og et par store colaer, som jeg havde købt til Ken.

Kenneth kiggede på colaerne. Mon ikke du et eller andet sted skulle ha' noget stærkt at blande i? sagde han henvendt til mig, hvad med noget whisky, hvor gemmer du den?

Behøver jeg at sige, at jeg blev nødt til at finde whiskyen frem, og for at gøre ulykken større, havde jeg hele to flasker i skabet, hvoraf der kun lige var taget hul på den ene. Ken blev sendt efter glas, og så blandede de ellers temmelig groft, nærmest half-half.

Her skal du se Ken, du skal også ha', det har din far nok heller ikke lært dig, men drik det bare, det vil gøre de næste lektioner lidt lettere, og du skal da også ha', sagde han og gav også mig et glas. De skålede, og Ken og jeg måtte skåle med. Efter det første glas, fyldte de op igen, og nu havde de allerede taget hul på den nye flaske.

Ken havde haft lidt svært ved at få drikken ned, men de fyldte op med cola, og så gik det lettere for ham. Han fik ligesom jeg også glas nummer to, men nu fik et andet fysisk behov ham til at søge hen mod døren.

Hov, hvor mon du tror, du skal hen? råbte Kenneth.

Ken rødmede - det kunne han stadig - og stammede, at han skulle på toilettet, og presset yderligere, måtte han ud med, at han skulle tisse.

Det klarer vi her, grinede Kenneth, stil dig midt på gulvet. Ken var noget forvirret, men gjorde som han fik besked på, og da han stod der, blev jeg beordret hen til ham og ned på knæ. Noget begyndte at dæmre i mig, jeg begyndte at lære Kenneths ideer. Da jeg derfor fik besked på at tage Kens nu næsten slappe pik i munden, var jeg allerede klar over hensigten. Det var Ken ikke, men det blev han, og efter nogle forsøg på protester og endnu mere rødme i kinderne, begyndte han at tømme sin blære ud i min mund. Jeg behøvede ikke nogen ydre tilskyndelse til så vidt muligt at undgå, at der kom noget ved siden af, for det ville være havnet på mit tæppe, som jeg med møje og besvær havde fået renset efter deres sidste besøg. I øvrigt var det slet ikke så forfærdeligt, som jeg ville have ventet. De indtil flere colaer, Ken havde drukket tidligere på aftenen, gjorde, at urinen var forholdsvis tynd, til gengæld var der rigeligt af den, så da strålen blev kraftigere og kraftigere efterhånden som Ken vænnede sig til situationen, blev det sværere og sværere for mig at følge med, og en del af det sivede da også ud af mundvigene og ned ad min krop. Ja, det var lige ved, at jeg nød den varme væske fra min søns pik, og i hvert fald nød jeg, at mens han tømte sig, vågnede pikken igen til live, så da han var færdig og ville trække sig ud, prøvede jeg at suge ham fast for at få de sidste dråber med. Behøver jeg at sige, at min pik reagerede på samme måde som hans, så da jeg rejste mig, stod vi, til "de fires" store fornøjelse, begge med fuld mast, min blussende rød og øm.

Historien foregår i en "fantasiverden", hvor der ikke forekommer HIV eller AIDS, derfor er der nul sikker sex i historien, så undlad venligst at efterligne personerne. Historien er forfatterens ejendom, og må ikke uden hans tilladelse mangfoldiggøres, men du må gerne dele den med dine venner. Jeg har givet tilladelse til at historien kan bringes på http://homonoveller.com Forfatteren under pseudonymet oleole, ser meget gerne, at du skriver til ham om, hvad du synes om historien.
Kommentar