Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Defire del 2

(Defire)

Karakter: 4.6/5
Visninger: 4926

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Jeg havde glædet mig til den weekend. For første gang i mere end 3 måneder havde jeg besøg af min søn. Ken. Han var i mellemtiden fyldt 15. En dejlig dreng. Boede hos sin mor i Jylland, så det var ikke så let at komme på weekend hos mig, ikke at han ikke gerne ville, men afstanden og tiden, også selv om vi nu havde fået broen. Men hans mor skulle på weekendkursus, så derfor.

Vi havde hygget os med middagen, pizza, efter Kens valg, og salat. Han havde også fået lov til at prøve et glas rødvin, men han syntes nu bedre om cola, og nu sad - eller rettere lå - han på sofaen, mens vi sammen så en af de film, som han havde været med til at vælge i kiosken. Han havde gjort sig parat til natten, lå kun i et par trusser, men havde taget dynen med ind, som han puttede sig under.

Jeg tror, han må være vokset en del, siden jeg sidst så ham. Var han ikke kun en lille dreng dengang? En "late bloomer", som englænderne siger. Nu var i hvert fald hans krop ret udviklet; slank, men sporty, med tydelige muskler både på arme, ben og mave, og så havde jeg ikke kunnet lade være med at bemærke, at der også var en pæn bule i de små, hvide trusser. Alligevel så han mere ud som en 13-årig end en, der lige var fyldt 15.

Jeg så ikke så meget af filmen, for jeg skævede mest til ham, som han lå der på sofaen og kørte rundt. I ved, sådan en knægt kan ikke ligge stille, benene går på ham, og hvad var det hånden havde travlt med? Ganske vist var det under dynen, men dynen kunne ikke skjule, hvor den befandt sig. Var det ham, eller var det mig, der var forandret så meget?

Der var sket en hel del med mig, siden det natlige besøg for 2 måneder siden af "de fire". Dels havde jeg haft forskellige besøgende, som afleverede meget afslørende billeder af aktiviteterne den aften, dels var der sket noget inde i mig selv. Jeg havde flere gange taget mig i at betragte drenge og unge mænd på en ny måde. Lægge mærke til deres skridt, hvor man somme tider så en større eller mindre bule, eller ingen ting, alt efter påklædningen. Men lige meget, hvad der var at se, så startede der straks en fantasi om sex et eller andet sted i hovedet, og mit lem begyndte at dunke, så jeg tit blev helt forskrækket over mig selv.

Og det gjorde det også nu. Og det på grund af min søn! Som han lå der i sine trusser, ja, ja, ganske vist med dynen over, men ind imellem stak han et ben ud eller op i luften, så noget af trusserne blev synligt, og så den hånd! Der kunne ikke være tvivl om, hvad det var, den kælede for, også selv om det så var nok så ubevidst - i hvert fald i øjeblikket. Var han mon begyndt at onanere der hjemme? Det var han vel, i betragtning af hans udvikling i øvrigt - og af bulens størrelse. Hvad mon han fantaserede om, når han gjorde det? Gjorde han det mon også sammen med en kammerat? Med en pige? Jeg måtte nok se at få snakket med ham her i weekenden, sådan mand til mand, som man siger. Det var vel mest naturligt, at det var mig, hans far, der gjorde det.

Og nu sad jeg med en dunken i bukserne ved tanken på, hvad de hvide trusser gemte af hemmeligheder. Han var heller ikke så meget yngre eller mindre end den mindste af de to drenge, som havde opsøgt mig en aften. Havde afleveret et fotografi, hvor jeg suttede pik på en af de fire, og med påtagede barske stemmer havde forlangt, at jeg skulle gøre det samme ved dem. De havde været ret nervøse, og jeg havde været mere end villig, selv om jeg gjorde alt for at spille det modsatte. Og jeg havde nydt den unge sæd. Ja, så langt var jeg kommet ud. Og nu endnu længere, for sad jeg ikke og fantaserede om min egen søns pik? Om størrelse, farve, hårvækst - og smag! Og hvad med det under den? Nosserne og det endnu længere nede? Havde han opdaget, at man også kunne have glæde af hullet? Nej, vel ikke. For mig selv var det jo først sket for 2 måneder siden, men "de fire" og deres efterfølgere havde jo ikke været så vældig meget ældre, og de havde åbenbart vist det længe!

Hvis du vil ha' en cola til, så står de i køleskabet. Du kan bare selv hente, når du har lyst!

Jeg håbede naturligvis på, at han ville hoppe ud af sofaen, så skulle han passere lige forbi min stol, både på vej ud og på vej ind igen, og så ville jeg uden at han fattede mistanke kunne se hans dejlige krop, og...

Jo, han hoppede sørme på den. Ud på gulvet, lige forbi næsen af mig. Og, jo, selv om det kæleri havde været ubevidst, så havde det ikke været uden virkning. Det var tydeligt, at der var i det mindste noget halvhårdt i de trusser, og kunne man ikke ane en sort skygge, som måtte være begyndende hårvækst? Og så, oh store lykke, hvad tænker han dog på, er han ude på at gøre mig gal og vanvittig? På tilbagevejen stiller han sig op foran fjernsynet og gør nogle sexede dansetrin og vridninger.

Hold kæft, hvor er du blevet stor! kunne jeg ikke lade være med at udbryde. Han lo overstadigt og forsvandt i sofaen igen.

Halløj, gamle pikslikker, her har du os igen, er du ikke glad!

Nej, det må ikke være sandt! Nej, ikke dem, ikke i aften, alle andre aftner, bare ikke lige nu, hvor jeg har min søn på besøg, hvad vil han ikke tænke?

Men det var sandt. Det var dem. De havde jo nøglen, og nu stod de allerede i stuen - alle fire.

Næh, hvad ser jeg, udbrød lederen, som - viste det sig senere på aftenen - hed Kenneth, har du sørget for noget legetøj til os? Hvor har du fundet ham? Er det en lille bøsseven, eller hvad?

Jeg blev på én gang rød i hovedet, flov og vred, men kunne alligevel ikke få andet frem end:

Det er min søn.

Din søn, har du også sådan en, det kunne du godt have fortalt. Hvor har du haft ham gemt?

Han bor hos sin mor i Jylland, men det skal du ellers ikke bekymre dig om, fik jeg nu mandet mig op til at sige, og så kan I vel forstå, at det er en meget uheldig aften, I er dukket op. Kan I ikke lige skride og komme en anden aften i stedet?

Nej, hør, nej, hør, han er begyndt at bide fra sig, det må vi have pillet af ham i en fart. Nej, det er langt fra en uheldig aften, jeg vil nærmest sige en overordentlig heldig aften, og så grinede både han og de andre deres ildevarslende grin, og slugte Ken med øjnene.

Han var i mellemtiden krøbet op i et hjørne af sofaen og havde trukket dynen godt op omkring sig.

Hvem er det, far, spurgte han med lidt skinger og bange stemme, kan du ikke sige, at de skal gå?

Nej, det er netop det, han ikke kan sige, lille ven, sagde Kenneth, jo, han kan såmænd godt sige det, det hørte du lige før, men vi går ikke alligevel, og det ved han også godt. Hør, gamle pikslikker, forklar du hellere din søn, at han gør bedst i at gøre, som han får besked på af os.

Ken, de er flere og stærkere end os, og så har de noget, som kan gøre din far meget skade, hvis vi ikke retter os efter dem, så vær sød at gøre som de siger, så gør de ikke dig noget.

Hov, hov, hvem har lovet det, udbrød Kenneth. Når nu du har sørget for legetøj til os, så vil vi også lege med det. Vi har også noget nyt med til dig, som jeg tror, du vil synes om, så kan det gå lige op.

Vær nu fornuftige. Han er kun en lille dreng. I kan gøre med mig, hvad I vil, men lad ham være!

Ja, det kan vi, og det vil vi også gøre, men lade ham være… Nå færdig med snak! Du ved hvad det drejer sig om! Ud på gulvet og af med kludene!

Jeg måtte ud på gulvet og begyndte at tage tøjet af. Imens placerede de fire sig som sidst med stole i en rundkreds. Kenneth tog en ekstra stol og kaldte Ken hen til sig. Ken blev siddende helt oppe i sofahjørnet.

Knægt, det er sidste gang, jeg siger en ting to gange, kom her hen!

Ken, gør som han siger, ellers bliver det bare meget værre, sagde jeg.

Lyt til din far, denne gang sagde han noget fornuftigt.

Og Ken kom hen til ham.

Lad mig lige se dig! Jo, du er stor nok til at lære en hel del nyt i aften. Sæt dig her ved siden af mig, så vil din far lave en lille forestilling for os. Ken satte sig, og Kenneth lagde en arm om hans skulder, men ellers rørte han ham ikke, ikke foreløbig!

Jeg havde fået skjorte, sko og strømper af, og nu var jeg kommet til bukserne. Ken kiggede på mig med store forskrækkede øjne, og min faderstolthed, min blufærdighed over for min søn og frygten for, hvad de fire kunne finde på, kæmpede en kamp inde i mig, mens jeg spændte bæltet op og trak lynlåsen ned. De bevægelser sendte også noget andet gennem min krop, og da bukserne gled ned om anklerne, og jeg bukkede mig for at trække dem af fødderne, mærkede jeg igen en dunken i pikken. Bukserne var af og smidt til side, nu manglede kun bokserne, og min søn sad og så på! Selv om jeg ikke ville det, var den vished med til at forstærke blodtilstrømningen, ikke blot til kinderne, men også til det nedre hoved, så da jeg langsomt trak bokserne ned over hofterne, vippede der en allerede halvhård pik frem.

Dans lidt for os, kommanderede Kenneth. Kom så i gang, der skal være ordentlig sving i pikken, eller skal vi hjælpe dig på vej?

I det samme mærkede jeg en piskesnert mod min bagdel, og så en til. Jeg udstødte et lille skrig, men begyndte så ellers at danse rundt. Jeg havde ikke lagt mærke til, at de alle fire havde forsynet sig med en kortskaftet pisk med tynd lædersnert.

Mere gang i hofterne, så nosserne svinger med, sagde Kenneth, samtidig med at han sendte et sviende snert mod undersiden af pungen. Nu hoppede og vred jeg alt, hvad jeg kunne, men alligevel sendte de både små opkvikkende bemærkninger og piskesnert mod hvad de nu kunne ramme, nogle gange ballerne, nogle gange lårene, nogle gange pik eller pung. Og Ken sad og stirrede med åben mund.

Så er det godt, kommanderede Kenneth, så går vi over til næste akt. Du ved, hvad det drejer sig om, og du begynder som sædvanlig med mig!

Jeg måtte ned på knæ med strittende pik og kravle det lille stykke hen til ham, hvor jeg fik bæltet op, lynlåsen ned og pikken lirket ud af hans boksershorts. Han havde helt åbenbart nydt forestillingen, for pikken var dryppende våd og allerede helt stiv, inden jeg fik den i munden.

Se nu bare, hvor flink din far er til at slikke pik. Det er noget, han har lært af os. Du vil også få lært en hel del inden natten er forbi.

Og Ken kiggede. Han kiggede på den velvoksne pik, når den var ude af min mund, for at jeg kunne tage nosserne i behandling, og han kiggede når jeg slikkede omkring pikhovedet, når jeg sugede det ind i munden og når hele pikken forsvandt ned i min hals. Og han kiggede da Kenneth til sidst rejste sig, tog om mit hoved og selv dirigerede farten ind og ud indtil han fik udløsning. Kun den første lod han gå i min mund, så trak han sig ud og lod resten splatte ud over mit ansigt og hår. Da han var færdig vendte han sig mod Ken.

Se knægt, det var en rigtig mandeudløsning, så meget har du nok ikke kunnet præstere, når du har hakket pik! Hvad hedder du for resten! Ken stammede sit navn. Ok, Ken det er i orden, det er næsten lige så godt som Kenneth, vi skal nok finde ud af det sammen.

Jeg var på vej hen til den næste af "de fire", som sad på den anden side af Ken.

Hov. hov, der er ingen, der skal springes over, udbrød Kenneth, troede du, at min ven, Ken, skulle snydes? Hvis han ta'r hænderne væk, vil du se, at hans pik er klar. Se du bare at komme i gang!

Jamen, det er min søn!

Og hvad så? En pik er en pik, og en stiv pik er en stiv pik, og en stiv pik skal suttes af. Det er ren logik - og kom så i gang, eller skal du have lidt hjælp! Og så nikkede han over til Jack og Brian, som sad bag mig, og de sendte straks hver et nyt snert af pisken mod min bagdel.

Tag så hænderne væk dreng og spred benene, så din far kan komme til. Han skal vist ha' lidt hjælp, Tom. Tag lige hans ene arm.

Tom var straks bag ham og trak Kens ene arm om bag ryggen, mens Kenneth selv tog sig af den anden. Og spred så de ben!

Ken klynkede, de foretog sig åbenbart noget med hans arme, som gjorde ondt, og nu fik han spredt benene, så hans skridt var tydeligt for alles blikke. Det var også tydeligt, at det, han havde villet skjule, var konturerne af en pik, der pressede mod det tynde stof, og der hvor pikhovedet skulle være skjult, var der en våd plet, som nærmest gjorde stoffet gennemsigtigt og hovedet helt tydeligt. Det var et yderst indbydende syn, og i mit indre blev der udkæmpet en ulige kamp mellem bevidstheden om, at det var min søn, og trangen til at se under bukserne. Kampen var ulige, dels vidste jeg, at lige meget, hvor meget, jeg kæmpede imod, så ville "de fire" vide at få mig omvendt, og dels havde jeg jo allerede det meste af aftenen fantaseret om et øjeblik som dette, selv om omstændighederne unægtelig var lidt andre. Jeg rakte hænderne frem mod elastikkanten.

Hænderne bag ryggen, lød det pludselig fra Kenneth, brug munden og tænderne, men start med at sutte lidt på den gennem stoffet!

Jeg nærmede hovedet til hans bule. Han samlede uvilkårligt benene, men fik omgående et vrid i armen, som igen fik dem spredt, og samtidig tog Tom og Kenneth fat i hvert sit knæ, og trak dem yderligere fra hinanden. De to andre havde rejst sig og stak nysgerrigt hovederne frem. Jeg kom igen nærmere med hovedet. Nu var næsen lige ud for den våde plet, og jeg indsnusede begærligt duften af sved og førorgasme. Så satte jeg munden mod det mest indbydende sted og begyndte at suge saften ud af stoffet. Det gav et ryk i Ken, da han mærkede min mund mod pikhovedet, men vriddet i hans arme fik ham hurtigt til igen at sidde stille. Det var tydeligt at der også i ham foregik en kamp mellem lyst og skam, men det var lige så tydeligt, at i pikken var der kun tale om lyst, for det dunkede og regerede mod mine læber og tunge, mens jeg suttede gennem stoffet.

Så kan du godt starte på at trække dem af ham! lød det fra Kenneth.

Jeg tog fat med tænderne først ved den ene hofte, så ved den anden, og så tilbage igen, og lidt nedad kom elastikkanten, men længere kunne jeg ikke komme, så længe han sad. Det var tydeligt for enhver, så han blev kommanderet op at stå, og så gik det igen nedad. Jeg fik dem det meste af vejen ned over ballerne, men nu var problemet den hårde knage, de skulle ud over. Jeg bed fast i elastikken helt inde ved roden af pikken, og blev igen overvældet af den dejlige lugt fra hans skridt, og samtidig havde jeg næsen begravet i den ganske pæne, næsten sorte, hårvækst, lige over pikroden. Der skulle et par forsøg til, inden det lykkedes at få kanten over pikken, men så var resten også legeværk, og det sidste stykke ned til fødderne gled de selv. Jeg havde været så optaget af opgaven, at jeg dårligt havde registreret et par lyn fra blitzen, og nu blev Ken igen placeret på stolen med knæene godt spredt, og stadig havde Tom og Kenneth et fast greb i hans arme. Jeg behøvede ikke yderligere tilskyndelse hverken i form af ord eller piskesnert. Holdt kun en lille pause for at nyde synet af hans unge pik, der nu, hvor han sad ned, næsten stod op ad maven. Den var af en ganske pæn størrelse - noget han havde arvet efter mig, tænkte jeg, - forhuden var gledet helt tilbage over den tydelige kant om det mørkerøde hoved. Fra hovedet og ned ad undersiden - hvad der var det eneste, man kunne se - helt ned mod nosserne trådte urinrøret tydeligt frem, og samtidig var det markeret med en mørkebrun stribe, en stribe der fortsatte ned over pungen, der sad så stramt om nosserne, at de nærmest så ud til at være på vej ind i skjul i bughulen. Nu havde jeg også udsigt til hele hårvæksten, mængden overraskede mig i betragtning af hans alder og sene pubertet, men smukt så det ud med de mørke krøller, der dog endnu ikke var på vej op ad pikken eller ned omkring pungen. Jeg sænkede munden over pikhovedet og idet jeg pressede pikken lidt ned, begyndte jeg med tungen at slikke hovedet helt rent for den dejlige, glatte væske, som dækkede det. Drengen gispede, og det rykkede i ham, men nu lige så meget hen mod mig, som det før havde været væk. Jeg spidsede tungen og slikkede lige mod pikspalten, og på Kens lyde, var det tydeligt, at han nu var helt væk i nydelsen. Først da jeg nogen tid senere så billeder fra den aften, blev jeg klar over, at de nu havde sluppet Ken og fjernet sig så meget, at ingen af dem var med på de ikke helt få billeder, de havde taget, mens Ken og jeg var helt opslugt af mit pikslikkeri. Ken var gledet frem på sædet, så jeg fik lettere adgang til pikken i hele dens længde, og ind imellem til også at suge skiftevis den ene og den anden af stenene ind i munden, og endogså dem begge på én gang. Da han var ved at komme, rejste han sig, enten fordi han allerede havde lært noget, eller af ren og skær naturreaktion, tog mig om hovedet og kørte vildt og hårdt ind og ud, til han til sidst i takt med nogle små og hårde stød sendte sin dejlige sæd ned i min hals og mund. Da han sank tilbage på stolen, kiggede han sig noget overrasket omkring, og "de fire" klappede af ham.

Det var så det næste skridt i undervisningen, og du må da indrømme, at det er et helt godt pensum, vi gennemgår i aften, grinede Kenneth.

Og nu var jeg for alvor i deres magt. Hvad var alle de tidligere billeder mod de billeder, de herefter ville kunne lægge frem af en far, der vildt og inderligt sutter den af på sin kun 15-årige søn?

Historien foregår i en "fantasiverden", hvor der ikke forekommer HIV eller AIDS, derfor er der nul sikker sex i historien, så undlad venligst at efterligne personerne. Historien er forfatterens ejendom, og må ikke uden hans tilladelse mangfoldiggøres, men du må gerne dele den med dine venner. Jeg har givet tilladelse til at historien kan bringes på http://homonoveller.com Forfatteren under pseudonymet oleole, ser meget gerne, at du skriver til ham om, hvad du synes om historien.
Kommentar

Navn:Mogens-h
Dato:25/03 2013
Dejlig, dejlig historie. Blodet fosser direkte nedad... Tak for dit store arbejde med at give alle os "En God Historie"!