Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Defire

Karakter: 4.7/6
Visninger: 8006

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Forfatteren oleole har fundet inspiration til denne lidt - noget - voldelige fortælling i følgende engelsksprogede noveller: My Worst Nightmare by Oldfart The Ad by dphill008, reposted bysamhock@hotmail.com Cell Shocked by SMJeffrey

De fire 1.

Klokken var over elleve, jeg havde lige gjort et brev færdigt og ville i postkassen med det for samtidig at tage en mundfuld luft inden natten. Vel 20 skridt fra mit hus så jeg på det modsatte fortov fire unge fyre klædt i det her sorte, løse tøj, hip-hop-style. Jeg mente ikke at have set dem før i mit kvarter og kunne ikke andet end tænke, hvad de mon havde for her. Nå, jeg fik brevet postet og glemte de fire. Jeg åbnede bagdøren, som jeg ikke havde låst, da det var et roligt område, mit hus ligger i. Da jeg havde tænkt at gå i seng med det samme, låste jeg døren efter mig og gik videre gennem køkkenet ind i stuen. Der fik jeg mit livs overraskelse! Der sad tre af de unge mænd, som jeg havde set på vejen til postkassen! I min stue!

Hvad fanden skal det her forestille, se at komme ud i en fart, sagde jeg og vendte mig for at gå hen og lukke døren op.

Her blev jeg mødt af endnu en velvoksen ung mand. Slap af, sagde han, ingen kommer ud foreløbig, og svingede samtidig min nøgle foran mine øjne.

Hør sig mig, hvad går det her ud på, er det penge, I er ude efter, så har jeg aldrig mange hjemme, men I kan få, hvad jeg har.

Kom og sæt dig, sagde den ene i en noget kommanderende tone. Du kan forstå, at du ikke kan gøre meget mod os fire, så slap bare af, vi er kun kommet for at hygge lidt om dig, og du har vel ikke noget imod, at vi fandt nogle øller i dit køleskab. Det lød ikke ret lovende trods ordene, og de andre grinede da også smørret. Der var, som han sagde ikke meget, jeg kunne gøre, så jeg satte mig, hvor han havde peget.

Hvad går det så ud på, sagde jeg.

Som sagt lidt hjemlig hygge, som vi er sikre på, du vil drømme om længe. Vi har valgt dig til aftenens adspredelse, og det skal du kun være stolt over, for det er ikke ethvert røvhul, vi har lyst til at kneppe, men nu bliver det altså dit i aften, og vi har tænkt os at kneppe det både rødt og blåt, så det kommer nok til at tage lidt tid. Det var en vending, jeg sidst af alt havde ventet, og det var så overraskende og helt tåbeligt, at jeg ikke fandt på noget at sige.

De er altså ikke ude på at røve eller plyndre, eller banke mig sønder og sammen, som man somme tider hører om, og de se barske nok ud til lidt af hvert, hvad var det han sagde? Kneppe, kneppe min røv!

Til min overraskelse, følte jeg, at min pik begyndte at reagere.

Har du suttet pik før? Og har du haft en pik i røven, spurgte han.

Jeg tøvede.

Du kan roligt svare, sagde han, det vil ingen forskel gøre på aftenens fornøjelser, om du har eller ej.

Nej nu gik de lidt for tæt på, skulle jeg virkelig svare?

Nej selvfølgelig ikke.

Men du vil vel ikke påstå, at du aldrig har tænkt på det, når du spiller pik?

Havde jeg? Skulle jeg være ærlig, så havde jeg jo faktisk, og mere end en gang, ja egentlig ret ofte. Jeg var i syv sind, lysten og fornuften kæmpede mod hinanden i mit hoved. Men var forvirringen stor der, så var det andet hoved åbenbart ikke i tvivl, for det begyndte at dunke og regere i trusserne.

Jeg svarede ikke, men følte, at jeg blev rød i hovedet.

Nå, det har du altså, jamen så er dagen endelig kommet for dig. Nu skal du se, sagde han, han var åbenbart en slags leder, vi har bragt lidt redskaber med for at forhøje din nydelse og ikke mindst give lidt opvarmning, hvilket igen fik dem alle til at grine ildevarslende. Vis ham, Tom, what do you have in your basked today! Og igen dette grin, som jeg forstod, da de begyndte at lægge "redskaberne" frem på bordet. Det er bare, så du kan glæde dit lidt til festlighederne, sagde lederen, idet han grinede ved at se angsten i mit ansigt. Se her, det her er til at holde dig på plads, der var håndjern, lædersnore og almindelige snore og tynde tove, og her har vi så noget til opvarmningen. Vi holder meget af en varm røv, og det er vi sikre på, at du også vil gøre, og igen dette grin, idet han lagde diverse læderpiske på bordet, og der var endnu mere i tasken, som jeg ikke så.

Jeg blev ret panisk ved synet, men også over, at jeg følte min pik dunke og presse voldsomt mod bukserne.

Det må da være jeres spøg, sagde jeg, det har I da vel ikke tænkt jer at bruge?

Jo, det kan du lige regne med, vi har, og så går vi i gang, sagde ham, som var lederen. Stil dig ud på gulvet og tag tøjet af.

Jeg tøvede lidt.

Det hjælper dig ikke, sagde han, du skal ikke ønske dig, at vi bliver nødt til at gøre det for dig.

Altså rejste jeg mig og begyndte at tage tøjet af. Det var ikke meget, jeg havde på: en trøje, sokker, som jeg startede med at tage af ganske langsomt, idet jeg stadig håbede på, at det var en spøg.

Kom så videre, fik jeg at vide, så jeg løsnede mit bælte, trak lynlåsen ned, skubbede bukserne over enden og trådte ud af dem. Nu var min pik blevet så hård, at den lavede en tydelig bule i trusserne.

Hej, kom lige her hen, sagde lederen, og tog et fast greb på bulen. Nå, det ser ud til, at din pik i hvert fald ikke er så ked af situationen, som du ellers lader til, grinede de, se så at få de trusser ned!

Jeg trak dem af, og stod nu helt nøgen i min egen stue foran 4 fremmede, velvoksne drenge eller unge mænd vel en 17 - 19 år gamle, og med min pik strittende ud og rykkende opad i små sæt. De trak deres stole ud, så de sad tæt rundt om mig, idet de kommenterede mit udseende. Den røv ser noget hvid ud, sagde den ene, men det skal vi nok få lavet om på inden aftenen er forbi. Og den farve på pikken, kan jeg heller ikke lide, sagde en anden med det sædvanlige grin.

På knæ, sagde lederen, og kom så her hen. Jeg kravlede over til ham hvor han sad med spredte ben.

Så be'r du pænt om at få lov til at sutte min pik af, sagde han.

Jeg sank lidt, men hvad kunne jeg gøre? Og jeg havde jo også lyst, havde længe fantaseret om, hvordan det ville føles, at have en pik i munden, og sådan en ung pik, var måske ikke det værste.

Må jeg sutte din pik, fik jeg fremstammet.

Ikke godt nok, sagde han, og så meget højere.

Må jeg ikke godt få lov til at sutte din dejlige pik af, sagde jeg så, og denne gang en del højere, hvilket udløste et latterbrøl fra de fire.

Ok, sagde han, se så bare at komme i gang. Nu trækker du min pik ud og slikker den af, sagde han. Hørte du ikke, sagde han og greb mig hårdt i ørene, da jeg tøvede, så jeg begyndte med rystende hænder at fumle med hans bælte, knap og lynlås. Bukserne var så vie, at det ikke var vanskeligt at åbne dem, så den velvoksne bule i hans trusser blev synlig. Igen tøvede jeg lidt, men fik så et slag på siden af hovedet, som var ved at vælte mig omkuld. Jeg stak hånden ned i hans trusser og fik fat om pikken, men den var ikke sådan at få ud af de snævre trusser i den tilstand, den var i.

Tag du bare ordentligt fat, sagde han, så skal vi nok tage godt fat i dine sager bag efter.

Jeg fik den så lirket ud og trukket elastikkanten ned under hans nosser. Det var en ny og mærkelig fornemmelse, at holde en andens stive pik i hånden, men ikke helt ubehageligt, men derfra og til at sutte på den! Han tog mig fast i ørene og trak min mund hen til den nu helt stive pik, hvor saften allerede sivede langsomt ud. Jeg åbnede munden og stak tungen ud mod pikhovedet, idet jeg prøvede forsigtigt at nærme mig det. Det gik ikke hurtigt nok for ham, så han skiftede sit tag til bag mit hoved og trak det ned over pikken med et fast tag. Til at begynde med foretog jeg mig ikke noget, så nyt var det for mig at have en pik stukket ind i munden.

Kom så i gang med tungen, sagde han, og jeg begyndte at slikke pikhovedet med tungen, mens han pressede mit hoved fastere ind til sig. Bevæg så for fanen det hoved, sagde han, og trak mig frem og tilbage ved ørene, hvilket hurtigt fik mig til selv at tage teten.

Var det ikke noget, jeg havde drømt om længe, at have en fremmed pik i munden? Mærke den varme, dunkende fornemmelse fra læberne over tungen og helt ned i halsen? Og nu var den der, og der var andre, der ventede, og piksaften, der sivede i en blid strøm, og som slet ikke smagte så dårligt endda.

Det her skal vi lige have et billede af, sagde han, og en af de andre tog et par billeder, mens jeg lå der med hans kammerats pik i munden. Jeg forstod, at jo hurtigere, jeg fik det overstået des bedre, så jeg pressede læberne fastere omkring pikskaftet, trykkede tungen mod pikhovedet og kørte hurtigere og hurtigere op og ned af skaftet. Det fik ham til at rejse sig i stolen og arbejde frem og tilbage med hofterne, idet han samtidig pressede pikken længere og længere ned i min hals. Pludselig stødte han hårdt til, og jeg mærkede pikken rykke voldsomt, idet han skød den ene ladning af efter den anden. Han holdt fast om mit hoved, til den sidste dråbe var sivet ud.

Så gør du det samme ved Tom, sagde han, det var det eneste navn, jeg endnu havde hørt, og du skal ikke være bange for at du tømmer os ud, så der ikke bliver noget til din røv, for vi har alle sammen til mange gange på en aften, og når den første ladning er gået, varer det længere og længere inden de næste bliver skudt af, alt sammen til både vores og din fornøjelse, og så grinede han igen.

Jeg kravlede så fra den ene til den anden, til de alle fire var blevet suttet af, og imens havde min egen pik hele tiden stået helt stiv, og striber af mit eget pikspyt var trukket hen over gulvtæppet.

Så skal vi til opvarmningen, sagde lederen, der allerede et stykke til havde stået og rodet med "redskaberne". Stil dig ud midt på gulvet, hænderne på ryggen, hvor de hurtigt blev forsynet med håndjern. Så tog han mine trusser, folde dem omhyggeligt sammen til en mindre klump. Det er din egen fejl, hvis de ikke er helt rene, sagde han, luk munden op. Så pressede han klumpen ind i min mund, og nu var den pludselig ikke særlig lille, men han fik det hele ind, og en af de andre bandt straks et bånd rundt om mit hoved, så jeg ikke havde mulighed for at få den ud, og nu heller ikke mulighed for at sige noget. Det er ikke fordi vi ikke vil høre dine kommentarer, men fordi du ikke skal komme til at vække naboerne, sagde han med et grin, der fik det til at gyse gennem mig. Så tog han en gummislange og stillede sig foran mig, idet han svingede den langsomt frem og tilbage foran mit pikhoved, der stadig til min egen overraskelse strittede lige ud i luften. Vi må hellere tage et nærbillede af pikken, inden den skifter farve, sagde han igen med det frække grin, og blitzen lynede igen et par gange.

De to største tog et fast greb i hver af mine arme arm, og formanden lod nu pludselig gummislangen havne over min pik med et middelhårdt slag, men hårdt nok til, at der gik et chok gennem hele min krop. Nu tog han så hårdere fat, og slag efter slag fik min pik til at svinge fra side til side, idet han gjorde sig umage med at dække den fra roden og ud til spidsen samt fra undersiden. Det gjorde vanvittig ondt, og pikken havde nu i høj grad skiftet farve til det knaldrøde, og til min overraskelse og til deres store fornøjelse, stod den stadig helt stiv, og sammen med smerten, følte jeg en helt særlig lyst risle gennem den, og piksaften blev ved med at dryppe. Så skal vi have et foto igen med den fine nye farve, og blitzen lynede.

Nu må du hellere komme op og hvile dig lidt. De satte mit køkkenbord ud midt på gulvet og lagde et sammenfoldet tæppe på det. Mine håndjern blev fjernet, og jeg fik besked om at lægge mig på ryggen på bordet.

Røven godt ud over kanten, og benene op, lød kommandoen, så der er let adgang. Hold hænderne under knæene, det gjorde jeg, og straks blev de forsynet med håndjernene, så jeg lå låst fast i den stilling. Et reb blev trukket flere gange under mine arme, over brystet og ned under bordpladen, så jeg ikke havde nogen mulighed for at bevæge mig. En tynd lædersnor blev snøret flere gange omkring roden af min pik og under nosserne og trukket stramt til, og en anden blev snøret rundt om selve nosserposen mens en af dem holdt fast om nosserne og trak dem så langt ud, som han kunne. Enden af denne snor blev ført op til håndjernene, hvor den blev trukket godt til og bundet fast. Mens dette blev gjort, havde to af dem stået og masseret hver en af mine brystvorter, så de efterhånden stod så stive og struttende som aldrig før, og det var ikke nogen dårlig fornemmelse, men da de var tilfredse med størrelsen, forsynede de hver af dem med en metaldims, som klemte hårdt om dem, og den gode fornemmelse forvandledes med et til en intens smerte.

Lad os så se, sagde lederen, nu ligger du vist fint, og lige i pikhøjde. Og så skal vi have et par billeder af det her, og ikke mindst af den røv, inden den ændre farve.

Røvmusklerne krympede sig ved tanken på de læderpiske, jeg havde fået forevist på bordet, inden det hele begyndte, og ved tanken på den behandling, min pik havde fået. Måske kunne han gætte mine tanker, eller se angsten i mine øjne, for han sagde, at det er jo netop for at du kan forestille dig, hvad der kommer, at vi viste dig "værktøjet", det plejer at forhøje nydelsen, grinede han, og det er også derfor, du ikke får bind for øjnene, og så for at vi bedre kan se, om du nu også har det rigtig godt. Og så skal vi til at se, om det her hul er lige så liderligt som din pik, sagde han idet han trykkede en finger mod mit røvhul, ellers skal vi nok sørge for, at det bliver det, vi har mange små lege parart til det. Men først opvarmningen, og idet han sagde det vinkede han med den brede af læderpiskene foran mine øjne. Så lagde han den blidt mod mine baller og kørte den frem og tilbage, mens mine røvmuskler skiftevis strammedes og slappedes, mens jeg prøvede at forestille mig, hvordan slagene ville føles. Pludselig fjernede han pisken, og straks efter landede det første slag på min bagdel med en sviende smerte. Hurtigt efter fulgte flere slag. Smak! smak! smak!

Der gik et chok af smerte gennem hele kroppen, jeg prøvede at skrige, men ikke andet end en svag stønnen nåede ud gennem underbukserne.

Efter vel fem - seks slag stoppede han, men det varede kun kort, for nu tog en anden over. Smak! smak! smak! klang det igen i stuen. Han slog knap så hårdt, men hurtigt efter hinanden. Den tredje havde en helt anden stil, han holdt en ret lang pause mellem slagene, i hvilken han masserede mine baller dels med pisken, dels med den frie hånd.

Og så var der igen en pause. Jeg åndede lettet op, men til min overraskelse længtes jeg også nærmest efter det næste slag. Var jeg masochist? Havde jeg tidligere fantaseret om spanking, når jeg onanerede?

Og så kom det igen. De skiftedes efter en tre fire slag, idet de sørgede for at dække hele røven, så den blev lige rød over det hele, og rød blev den, og sved og tårer løb ned ad mig, mens jeg udstødte det ene grynt efter det andet, hvad der var alt, der kunne trænge gennem kneblen i min mund.

Lad os så se, er den nu rød over det hele? sagde lederen efter vel i alt en 30-40 slag. Nej, der mangler noget her i revnen, sagde han, stik mig lige den smalle, og tip ham lidt mere tilbage. To par villige arme tvang mine ben længere bagover, hvilket samtidig gav et ekstra træk i nosserposen, og træk så også lige de baller lidt mere fra hinanden. Så faldt der endnu en serie slag. Nogle ramte lidt ved siden af på indersiderne af ballerne, men de fleste ramte lige i revnen og hen over røvhullet, hvilket sendte både smerter og kriblen op gennem røven og ud i rygmarven. Min pik havde vel i begyndelsen tabt lidt af rejsningen, men allerede efter få slag var den igen begyndt at stivne, og var nu så stiv og hård som aldrig før, og pikspyttet dryppede langsomt ned på min mave.

Det var det, sagde han endelig, så skal vi have et billede af den nye farve, og blitzen lynede.

Og så kommer vi til det egentlige, sagde han.

En af dem kom med en af dildoerne.

Nej det venter vi med til bag efter, vi skal have hans røv så snæver som muligt, så han rigtigt kan mærke kraften i vores pikke, kom med smørelsen!

Den var allerede ved siden af ham. Han tog noget på fingrene og stak først en så to og snart efter tre fingre op i mit røvhul og kørte rundt og ud og ind, hvilket igen fik min pik til at stivne og dryppe spyt ned på min mave. Han tog om mine ben og pressede min ende noget ned mod bordet, og så satte han sit pikhoved lige mod hullet. Er du klar, sagde han, det kommer som et chok, en, to tre, og så stødte han den ind med stor kraft.

Og et chok, det var det! Havde det gjort ondt før, så gjorde det det ikke mindre nu, idet min ringmuskel slet ikke var udvidet til omfanget af hans pik. Han kunne have ventet med den videre fremfærd, til min røv havde vænnet sig til størrelsen af den indtrængende pik, men det var ikke hans stil, tvært imod, han arbejdede på den måde, som han vidste gjorde mest ondt. Han trak sig helt ud og stødte så dybt ind med stor kraft, og dette gentog han gang efter gang. Lige ondt blev det så ikke ved med at gøre, og da han blev klar over, at smerten var blevet mindre, gik han over til dybe grundige stød. Det var tydeligt at mærke, at han lige havde afleveret den første ladning i min mund, for han havde god tid til at udforske min røv og give den fra alle vinkler og i alle hastigheder. Endelig efter vel et kvarters arbejde, skød han sin ladning af ved samtidig at give nogle ekstra kraftige stød, der fik min pik til også at gå af.

Da den tredje af dem var i gang i min røv mente lederen, at det nu kunne være rart at høre, om jeg havde nogle bemærkninger, så båndet om hovedet blev fjernet og trusserne pillet ud.

Nå, hvad siger du så, spurgte han, er det ikke bare dejligt?

Nu stønnede jeg ikke længere så meget over smerter som over de fantastiske lystbølger, der gik gennem min ophedede krop for hvert stød, og jeg havde ikke tanker for andet end pikken, der arbejde i mit røvhul, så jeg kunne kun stønne:

Jo, jo, knep mig, knep mig, knep mig hårdt. Kom så med din fede pik, dit forpulede røvhul, har du slet ingen nosser? Se nu at få lidt kraft på. Åh, ja, det var bedre. Knep mig hårdt, hårdt!

Hvilket fik alle fire til at slå en høj latter op.

Var det min stemme? Hvor kom den fra? Hvor kunne jeg de ord fra? De kom ikke efter nogen overvejelse, nærmest fra rygraden, eller skulle jeg snarere sige fra røvhullet, der nu var så varmt, så rødt og så følsomt, som om alle nervetråde var samlet der og samtidig alle hjerneceller var slået fra.

Og så kom han!

Ja, der kan du se, vi tænkte jo nok, du ville synes om det. Jeg tror, alle fire pikke havde været i min røv mindst 3 gange, inden de endelig syntes at være tilfredse, og nu troede jeg, at jeg slap for videre tiltale, men godmorgen.

Nu må det være nok, sagde lederen, for nu skal jeg pisse, og med de ord rammede han sin pik ind igen, hvad jeg næsten ikke mærkede, da hullet nu var blokket så meget ud. Men hvad jeg mærkede, var den varme strøm af hans pis, som strømmede ind i min tarm. Efter tur tømte alle fire sig i min røv, og efter alt det øl, de havde fyldt i sig, følte jeg det, som om mine tarme skulle sprænges. De lod mine ben hænge ud over kanten, og jeg pressede så meget sammen som muligt, for at pisset, spermen og måske også noget andet fra tarmen ikke skulle løbe ud på tæppet. Imens de sidste tømte sig, havde de andre samlet alle remedierne sammen, og de var nu klar til at gå.

Vi tager lige et sidste billede, og blitzen lynede for gud ved hvilken gang. Ser du, sagde lederen, nu har vi en fin samling billedere af dig, som nok ikke ligner nogen, du tidligere har fået taget. Det kunne hænde, at det ville interessere dine venner eller naboer, eller måske din arbejdsplads, at se nogle af dem, men det kan du også undgå. Det kan være, at der dukker en eller flere af vores venner op for at forære dig et af billederne, så du også kan få glæde af dem, og samtidig tager du dig så rigtig pænt af dem og hjælper dem med alt, hvad de har lyst til. Er du med på den?

Jeg var rystet over den udvikling, men kunne ikke andet end stamme: ja, ja selvfølgelig, de skal være velkomne.

Hvis du er rigtig heldig, ser du også os igen, men det er ikke til at vide. For en ordens skyld låner vi din nøgle, du har nok en til et eller andet sted, men glem hellere alt om at få lavet låsen om, hvis du ikke vil have billederne ud alle steder!

Nu bliver du liggende, til vi er ude af døren, og så ellers tak for i aften.

Jo, jeg blev liggende et stykke tid, idet jeg af alle kræfter prøvede at presse røvmusklerne sammen. Da jeg mente at have fået kontrol med situationen, satte jeg mig forsigtigt op, lod fødderne glide ned på gulvet, og i en sælsom gangart sneg jeg mig ud på toilettet, men ikke uden at indholdet langsomt sivede ned ad mine ben og efterlod en tydelig stribe på tæpper og gulv.

Efter den nat fik mit liv en helt ny drejning. Ikke at det ikke lykkedes mig fuldstændigt at fjerne mærkerne på gulvtæppet. Heller ikke det at eftervirkningerne dels betød, at jeg sad ned så lidt som muligt den næste uge, men til gengæld gik rundt med en næsten konstant dunken i bukserne, som kom hver gang ømheden både foran og bagi gav sig til kende. Nej, men det at jeg jævnligt blev opsøgt af nogle af deres venner, og ….. men det er stof til flere nye historier.

Historien foregår i en "fantasiverden", hvor der ikke forekommer HIV eller AIDS, derfor er der nul sikker sex i historien, så undlad venligst at efterligne personerne. Historien er forfatterens ejendom, og må ikke uden hans tilladelse mangfoldiggøres, men du må gerne dele den med dine venner. Jeg har givet tilladelse til at historien kan bringes på http://homonoveller.com Forfatteren under pseudonymet oleole, ser meget gerne, at du skriver til ham om, hvad du synes om historien.
Kommentar