Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare nysgerrig 12a.

(Bare nysgerrig.)

Karakter: 5.2/6
Visninger: 6522

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kapitel 12a. Holdfotoet.


Jeg satte mig ind i min bil og kørte til highschoolen. Mit røvhul føltes klistret af al den sperm, der var i det, og der var en mærkelig varm følelse indvendig, som jeg ikke havde kendt før. Jeg rykkede rundt på sædet og følte det lidt ubehageligt. Jeg vidste ikke, hvad det var, men min pik syntes at blive stimuleret af det. Jeg kunne mærke, at den var halvhård i shortsene, og jeg håbede, den ville være blevet slap før træningen.

Jeg parkerede, tog min rygsæk og gik ind ad døren til omklædningsrummet. Jeg var alene. Jeg vidste, at jeg var sent på den, men jeg var nærmest ligeglad på det tidspunkt. Alt, hvad jeg kunne tænke på, var smerten og trækningerne i min røv, efter at jeg var blevet kneppet af Gary, Carlos og Ray. Jeg vidste, at bagsiden af mine shorts måtte være temmelig klistret af al den sperm, som sivede ud af mit hul. Og hvad så ellers det var, som Gary havde stukket op i min røv for at dulme smerten, så havde det ikke hjulpet. Men jeg havde den mærkelige fornemmelse, nærmest en kløen indvendig. Min pik nægtede at blive helt blød. Jeg var nødt til at tørre noget af rodet væk, før jeg kunne skifte og gå ud til svømmebadet. Jeg smed min rygsæk ind i mit skab og skyndte mig til toilettet. Efter at have renset mig lidt vendte jeg tilbage til omklædningen og begyndte at gøre mig klar.

Jeg tog mit teeshirt, shorts og trusser af. Jeg havde ret, shortsene var svinet til og der var spermpletter over hele teeshirten. Jeg smed dem ind i skabet. Jeg havde en sweatshirt og en anden teeshirt i mit skab, som jeg kunne bruge senere, så dem puttede jeg i rygsækken sammen med mine sko og et par sokker. Jeg tog mine hvide speedos ud af skabet og tog dem på. De føltes strammere end normalt. Jeg tjekkede labelen, jo, det var min initialer, men jeg var sikker på, at de her var et nummer mindre end min størrelse. Så opdagede jeg, at inderbukserne var fjernet. Min pik bulede uanstændigt foran, idet den slangede sig lidt til venstre, tydeligt aftegnet af det tynde materiale. Jeg vidste, at i det øjeblik, de blev våde, ville den hvide nylon blive nærmest gennemsigtig. Bagsiden af bukserne stammede så meget, at de nærmest krøb ind i røvspalten. Jeg var nærmest i panik. Var der nogen, der drev spøg med mig, eller var bukserne blevet ombyttet? Men jeg var allerede sent på den og havde ikke tid til at gøre noget ved det. Jeg kunne kun håbe på, at min pik ville opføre sig bedre, når den kom i vandet. Svømningen ville få den til at skrumpe, troede jeg. Og måske kunne jeg skjule den under et håndklæde, hvis jeg var hurtig nok. Jeg fik håndklædet ud af rygsækken og slyngede det om hofterne. Så skyndte jeg mig ud til svømmebadet.

Som den største high school i landet, var vi så heldige at have et indendørsbasin med olympiske mål. På denne sommerdag var luften derinde varm og fugtig og stank af klor selv med åbne glasdøre. Teamet var allerede i gang med at svømme deres baner. Nick stod ved bassinet og så mig komme ind. Han gjorde tegn til mig og jeg gik modstræbende hen til ham. Jeg huskede på hans pik i min mund og røv.

”Det er godt, du besluttede dig til at komme. Hvad opholdt dig?” Sagde Nick og kiggede på håndklædet omkring mine hofter.

”Jeg matte stoppe op hos Gary. Han havde noget, som han ville have mig til at tage med til dig.”

”Og formentlig fik du din røv kneppet mens du var der, ikke?”

Mit blussende ansigt røbede mig. ”Jeg, uh han, um, altså, det var ikke min ide.”

”Du er et fjols. Se at komme i vandet!”

Jeg smed håndklædet og hoppede hurtigt i vandet, inden nogen kunne se min halvhårde pik. Jeg begyndte at svømme mine baner, og følte mig mere afslappet mens jeg brugte mine muskler i vandet. Nicks bemærkninger kørte rundt i hovedet. Hvorfor kunne jeg ikke komme ud af det sex-spil, jeg var blevet blandet ind i? Jeg håbede bare, at ingen af mine holdkammerater skulle finde ud af, hvad der var sket. Min pik ville stadig ikke synke tilbage til normal tilstanden, og jo mere, jeg tænkte på, hvad der var sket, jo hårdere blev den.

Efter at jeg havde svømmet nogle baner brystsvømning (mit speciale), tog jeg en pause i hjørnet af bassinet. Jeg ville ikke gå op og vise mig frem. Pat Harding, en rødhåret senior, kom op i banen ved siden af mig.

”Hej, mand,” stønnede han, mens han holdt sig fast i hjørnet. ”Går det godt med din sommerferie?”

”Tak, ikke dårligt,” løj jeg, for min sommer havde hidtil været ret forvirret og ydmygende. ”Ikke noget særlig ophidsende.”

“Hvordan går det med Jennie? Komme I to stadig sammen?”

Jeg gøs lidt ved at tænke på Jennie, som sidst havde set mig, mens jeg fik to pikke stukket op i røven, og hun nærmest klappede af den invasion i mit udspilede hul. ”Jo, vi har været sammen nogle få gange. Jeg er ikke sikker på, hvordan det går.” Jeg kunne ikke så godt fortælle ham, at hun nærmest havde droppet mig, da hun fandt mig med en pik i munden og en anden i røven. ”Hun kan være noget af en heks somme tider.” Dette sidste mente jeg ærligt.

”Ok, jeg er sikker på, at du vil finde en anden tøs. Jeg ved hvordan du foretrække hot sex.”

”Hvad mener du med det?” Sagde jeg hurtigt, ”du er lige så seksfikseret som jeg.”

”Slap dog af, mand! Jeg var ikke ude på at genere dig. Er der nogen, der har pisset på din sukkermad?”

Jeg blev klar over, at jeg havde overreageret. ”Undskyld, jeg tror, jeg er lidt ved siden af mig selv i dag.” Det ville du også have været, tænkte jeg, hvis du var blevet strippet og kneppet og alt det andet, som var hændt for mig de sidste par dage.

”Det tror jeg også. Hej, nogle af fyrene har planlagt at gå sammen i aften på hotellet for at hjælpe hinanden med at barbere hår af. Er du frisk?”

”Øh, jeg barberede mig forleden.” Eller rettere var jeg blevet barberet – fuldstændigt!

“OK, men der er groet nogle stubbe ud igen. Jeg kan se det på dit bryst. Jeg vil væde på, at der også er stubbe på dine ben. Og vil kan under alle omstændigheder få brug for din hjælp.”

”Godt, OK, jeg vil se, om jeg kan ordne det.” Faktisk ville jeg prøve at finde på en måde at slippe udenom. I betragtning af, hvordan det var gået med mit held på det sidste, så var jeg lidt bange for at komme i den situation. På den anden side, så var det mine holdkammerater, og jeg burde hjælpe, tænkte jeg. Måske ville det være OK.

”Nå, OK, jeg må hellere nå lidt flere baner inden vi skal fotograferes.” Han satte fra og svømmede væk.

Fotograferes! Oh shit! Hvordan fanden skulle jeg kunne stille op til et team-foto i de her busker? Og min pik ville stadig ikke blive rigtig blød. Og den der varme kløen i min røv ville heller ikke forsvinde. Jeg kunne mærke min opsvulmede pik i bukserne, mærke, hvordan den udspilede det tynde stof. Jeg var nødt til at være sikker på at stå bag ved en eller anden.

Jeg svømmede som rasende i forsøg på at køle mig ned så min pik af sig selv ville blive blød. Men det hjalp ikke spor. Og den der kløen inde i min røv blev bare værre. Jeg ønskede kun, at jeg kunne stikke en finger ind for at lette den, men det kunne jeg jo ikke så godt lige her.

Så hørte jeg trænerens fløjte og svømmede hen til kanten. Jeg hoppede op for at få fat i mit håndklæde og bruge det som et skjold, indtil jeg kunne finde en plads bag ved en af de mindre eller lignende. Men det var væk. Jeg regnede med, at en eller anden havde hængt det til side et eller andet sted. Jeg prøvede så hurtigt som muligt at gå hen til de andre og presse mig ind i midten, hvor jeg ikke ville blive bemærket. Men Pat så mig og flyttede hen bag ved mig da Nick og fotografen gjort tegn til, at vi skulle rykke tæt sammen.

“Hej, du viser ellers noget frem der for neden du ved,” hviskede han til mig. ”Tænker du nu på Jennie igen?”

“Jah, det er nok det,” sagde jeg nervøst. ”Du kender det godt, ikke?” Jeg så, at et par af de andre nikkede i retning af mig og fnisede. Mit ansigt var knald rødt. Jeg prøvede at flytte mig hen bag Frank Barnes, som var et par tommer kortere end mig. Hans storebror, Paul, var en af stjernerne på brydeholdet. Paul havde været en af dem, som Jennie kom sammen med før det blev hende og mig. Frank selv var en muskuløs lille fyr og noget af en Karl Smart. Han kom sammen med de mere barske fyre på skolen.

Men lige nu dækkede han mig, og det var alt, hvad der interesserede mig. Vi skubbede og puffede alle sammen for at komme i stilling til fotografiet. Min pik gned mod Franks bagdel gennem mine våde bukser. Den blev hurtigt endnu stivere end før. Frank mærkede, at den gned mod hans lænd.

”Hej, Parker,” sagde han højt, ”hold dit jern væk fra mig. Hvad fanden er der med dig, er du bøsse eller hvad?”

Jeg prøvede at flytte mig, mens jeg mumlede undskyld. Men vi stod så mast, at jeg blev ved med at bumpe ind i ham, og jeg ville heller ikke flytte mig så meget, så en eller anden kunne se min stivpik. Frank var ikke indstillet på at lade det passere.

“Parker bliver ved med at gnubbe mig sin pik op ad mig. Tror I han er forelsket? Eller bare en liderlig bøsse?”

Nick Montini kom hen fra sin plads sammen med fotografen.
Han råbte: ”Hvad fanden foregår der? Vi har ikke hele dagen. Se så at falde til ro, fokes.”

”Det er Parker,” sagde Ned Watters, som stod bag ved mig, leende. ”Han prøver at jumpe Frank.”

“Parker og Barnes, kom her hen,” råbte træneren. Jeg kunne være faldet død om, da Frank og jeg kom hen til Nick. Han gloede vredt på mig og placerede sig så han vendte ryggen til holdet og jeg stod med front til både dem og ham. Min blodfyldte pik kunne tydeligt ses af hele holdet.

”Hvad fanden foregår der her?” spurgte han.

”Han bliver ved med at støde sit jern ind i røven på mig.”

”Undskyld, undskyld,” sagde jeg med tårer i øjnene. ”Jeg var ikke ude på at støde ind i ham, men vi stod så mast.”

“Har du overhovedet ingen selvkontrol?” sagde Nick og rystede på hovedet ad mig.

Så vendte han sig til Frank og sagde: ” Hør her, bare fordi Tim har problemer med at kontrollere sine hormoner, behøver du ikke at overreagere. Prøv bare at ignorere det. Han vil ikke begynde at genere dig her. Så, tilbage på plads.”

Jeg begyndte også at gå, men Nick greb mig I skulderen. Han hviskede: “Hvad er det med din pik? Hvem af dem er det, du vil i lag med denne gang?”

”Ingen af dem, det sværger jeg, jeg ved ikke hvorfor jeg, øh, du ved…”

”Fik du ikke nok her til morgen? Du sagde, at du var blevet røvpulet i dag?”

“Øh, uh, ja.” Jeg mente, at der ikke var nogen idé i at nægte det, Gary ville formentlig alligevel fortælle ham det.

“Hvor mange gange?”

Jeg var parat til at kravle I et musehul. ”Tre,” hviskede jeg.

“Du har haft tre pike oppe I din lille kusse og så vil du stadig have mere. Jeg vil vædde på, at du stadig har sperm i dit hul, ikke osse, din lille luder?”

Jeg havde stadig den smattede fornemmelse indvendig. Bare at tænke på det gjorde min pik hårdere.
”Det tror jeg.”

”Og din røv klør stadig efter mere. Hvis pik skal være den næste? Måske Pats store irske tissemand. Eller hvad med Franks tykke pølse. Eller du vil måske have dem alle sammen. Have den ene efter den anden til at presse sig op i din lille drengekusse. Er det det, knægt?”

På det tidspunkt var jeg begyndt at græde, men min pik dunkede I bukserne. Jeg kunne mærke hvordan den glatte precum smørrede hovedet. ”Nej, nej, åh Nick du må tro på mig, jeg er ikke bøsse. Det hele er bare gået så underligt.”

“Du får jern på bare ved at tænke på det, ikke? Tanken om alle de her svømmeres pikke oppe i din røv og i din mund har gjort dig liderlig, ikke?”

”Nej, men, men jeg kan bare ikke få den til at slappe af.”

“Det er kun fordi du ikke rigtigt ønsker det. Du vil have, at de alle sammen skal se din pik, hård og sivende. Du ville ønske, du kunne hakke den af her og nu foran dem alle sammen, ikke også? Lige nu?”

Tårerne løb ned ad kinderne. ”Nej, Nick.” Min pik lækkede nu så meget, at en mørk plet var tydelig foran på mine svømmebukser. Den bankende varme i min røv blev mere intens mens Nick fik disse billeder frem i mig.

“Godt, kom på plads og prøv at beherske dig. Hvis du ønsker en stor pik til at sprøjte i din røv, så gør det i din fritid. Jeg skal tale med dig når fotografen er færdig, jeg har brug for dig til at hjælpe holdet med noget. Eller har du for travlt med at komme ud for at finde en pik, du kan sutte?"

”Nej, det er klart, det vil jeg gerne,” snøftede jeg og tørrede mit ansigt. Jeg skyndte mig hen til holdet, mens min pik pressede forsiden af bukserne ud, og det opsvulmede pikhoved var tydeligt fremhævet mod det våde, halvgennemsigtige stof. Frank gloede på mig da jeg kom på plads bag ved ham. Jeg prøvede at holde mig så langt fra ham som jeg kunne, men det var umuligt at undgå at bumpe ind i ham.

Nick gav besked til holdet. ”All right, lad os så komme i gang. I skal bare ignorere visse personer, som tilsyneladende ikke kan kontrollere deres drifter.”

Mit ansigt brændte af skam. Alle vidste, at han talte om mig og min hårde pik.

Frank kiggede på mig over skulderen. ”Hvis du er så vild efter mig, kunne du måske tænke dig at få min pik i munden. For fanden, jeg kunne godt bruge et godt blowjob. Og jeg vil vædde på, at du er ekspert, ikke? OK, måske får du lov en anden gang.”

Fotografen tog billeder af os fra forskellige vinkler. Han flyttede om på os nogle gange for at få alle med på billedet. På det sidste stod jeg foran. Min pik var tydelig at se. Jeg håbede, at det ikke ville blive billedet til årbogen. Det var bestemt ikke på den måde jeg ønskede at blive husket ved klassemøder mange år senere.

Fortsættes...
Kommentar