Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

De store drenge

Karakter: 4.1/7
Visninger: 9709

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Det var lørdag og midt i maj måned. Solen skinnede fra en næsten skyfri himmel, og Daniel var på vej over til deres lille lokal købmand, for han skulle ha nogle clips. Daniel gik gennem skolegården, for det var hurtigere end at gå på vejen. Men da han kom et godt stykke ind i gården, fik han øje på tre, tre større drenge, som gik en klasse over ham. De gik i 8. klasse, og de tre drenge var dem, der troede at de bestemte over alle. Og især Daniel, for han var ikke så stor af sin alder, plus at han var så sjov at drille, syntes de tre drenge. Daniel syntes ikke, det var ret sjovt at blive drillet, og det var hver dag i skolen. Så Daniel var begyndte også at kalder dem noget, når han var kommet fri fra dem. Og det kunne være sådan noget som: ”Pik spiller, pikaber, og bøsser”.

Det tre drenge, som hed Thomas, Gert og Per, fik øje på Daniel. De begyndte at løbe efter ham, og da Daniel så det, begyndte han også at løbe. Men han var jo ikke så stor af sin alder og havde ikke så lange ben som de andre tre, så han blev hurtigt indhentet af dem. De slæbte ham så med ind i skolegården igen.
Daniel var ret bange for, hvad de kunne finde på at gøre ved ham, han stod og rystede mellem Per og Gert.

Jeg tror, vores ven er bange, sagde Thomas og skubbede til Daniel.
Hvad skal vi gøre ved ham, sagde Gert og kiggede på de andre to.
Vi kan da se, om han har en pikabe, sagde Per og grinede.

Daniel blev mere og mere bange, for hvad de kunne finde på, da Per begyndte at snakke om at se hans pik. Han havde bare en ting i hovedet, det var at kommer væk fra de tre store drenge. Men han var også helt sikker på, at hvis han løb væk fra dem, så ville de indhente ham igen. Men han tog chancen. Da de tre stod og snakkede om, hvad de skulle gøre ved ham, løb Daniel så hurtigt han kunne. Men den gik ikke, for de tre indhentede ham igen og tog ham med tilbage.

Skal vi binde ham, så han ikke løbe igen, sagde Per.
Jeg har en bedre idé, sagde Thomas med et stort smil. Han skal tage sit tøj af, så løber han ingen steder.

Daniel rystede på hovedet, han skulle ikke ha noget tøj af, og de skulle ikke se ham nøgen. Men han blev klogere, for med et havde Per og Gert taget fat i ham, og Thomas var begyndt at knappe hans bukser op. Daniel gjorde modstand, men Per og Gert havde godt fat i ham, så han ikke rigtigt kunne gøre noget.
Da Thomas havde fået knappet bukserne op, faldt de ned til fødderne, hvor Thomas gik ned i hug og bandt hans sko op og tog dem af ham efterfulgt af bukserne. Thomas rejste sig op igen, hvor han hjalp Gert med at tage blusen og T-shirten af Daniel, som nu begyndte at råbe:

Lad være, jeg vil ik…

Mere fik han ikke råbt, Per sat en hånd for munden af ham, da bluse og T-shirt var kommet hen over hovedet. Nu stod Daniel kun iført i underbukser og strømper, og der var ved at komme en bule i Daniels underbukser, og det fik de tre drenge øje på.

Jeg tro, han kan lide det, sagde Thomas. Jeg tror han er ved at få stivpik.
Lad os se, om det er rigtigt, sagde Gert, som holdt fat i Daniels ene arm.

Thomas tog fat i underbukserne, og Daniel var rædselsslagen og prøvede at komme fri. Men det lykkedes ikke, for med et var hans underbukser nede over knæene, og frem kom en halvstiv pik, som hurtigt blev helt stiv, så den stod lodret op af hans mave.
Thomas tog hans underbukser helt af ham. Per og Gert gav slip på ham, og de tre store drenge stod og kiggede på ham. Daniels pik stod bare og dunkede liderligt op af hans mave, og den var ikke ret stor, omkring 12 – 13 cm og havde ikke ret meget hår.

Vend dig om, så vi kan se din numse, sagde Thomas.

Daniel vendte sig om, så de tre store drenge kunne se hans runde baller, og han var kanon rød i hovedet. Han vidste ikke, hvad han skulle gøre, han kunne ikke stikke af, for så ville folk bare tænke sit, når de så ham komme løbende helt nøgen. Mens Daniel stod med ryggen til de tre, kunne han høre, at de snakkede om, at de ville se ham spille pik. Daniel blev igen bange, for hvorfor vil de se ham spille pik, tænkte han. Mere fik han ikke tænkt, for nu skulle han vende sig om igen, så de igen kunne se hans stive eller meget stive pik.

Begynd og spille pik, sagde Thomas. Ellers skal vi nok komme og hjælpe til.

Daniel ville ikke ha, de skulle hjælpe, så han førte langsomt sin hånd hen på pikken, og begyndte langsomt at hive i den.

Vi har ikke hele dagen, sagde Per.
Lad os se noget mere pikhoved, sagde Gert.

Daniel trak sin forhud helt tilbage, så de tre store drenge kunne se hans pikhoved, og samtidig med, at han trak forhuden tilbage, kom der en dråbe presperm frem i reven.

Flot, sagde Gert. Så kører du forhuden frem og tilbage.

Daniel gjorde, som Gert sagde, og mens Daniel stod og førte forhuden frem og tilbage hen over pikhovedet, stod de tre drenge og fik stivpik i bukserne.
Da gik ikke lang tid, før Daniel kom, for han var begyndt at stønne, og underlivet var begyndt at bevæge sig mere. Og lidt efter eksploderde hans pik, der fløj sperm et par meter ud, så det næsten var ved at ramme Thomas, og Daniel stod, som om han var i den syvende himmel. Han stod og stønnede, som om han lige havde løbet en 100 meter, og da der ikke kom mere sperm ud af hans lille stive pik, faldt han sammen nede på jorden. Han var helt udmattet, og de tre store drenge gik og efterlod ham liggende med hans tøj ved siden af ham.

Lad os kommer væk herfra og få det lagt ind på min computer!

Fortsætter…
Kommentar