Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

De store drenge del 2

(De store drenge)

Karakter: 3.8/6
Visninger: 7514

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Thomas, Gert og Per var på vej hjem til Thomas for at lægge den film ind på hans computer, som Thomas havde stået og optaget med sin mobil.

Hold op hvor han kunne sperme langt, sagde Thomas.
Jeg glæder mig til at se det igen, sagde Gert.
Også jeg, sagde Per og tog sig til skridtet.

Thomas og de andre to kom hjem til Thomas, Thomas fik hurtigt overført den på sin computer. Og de tre drenge så den mindst 100 gange, og især der. hvor han spermer.

Ham skal vi ha fat i igen, og så skal vi rigtigt lege med ham, sagde Per og have lys i øjnene.

Dagen efter stod Thomas, Gert og Per igen i skolegården, de havde lige ringet til Daniel, for han skulle lige se noget.
Mens Daniel gik over imod skolen for at mødes med de store drenge, begyndte han at tænke på det i går. Hans lille pik kunne lide tanken, for den begyndte at røre på sig, og til sidst var der en synlig bule i hans bukser.

Jeg tror han kommer nu, sagde Gert, som kunne se ham.

Lidt efter stod Daniel igen der, hvor han havde stået og spillet pik for de store drenge. Han var lidt nervøs ved at stå sammen med de tre større drenge. Thomas rakte sin mobil hen imod Daniel, så han kunne se display og kunne se sig selv spille pik.

I har da ikke vist det til andre? Spurgte Daniel nervøst til dem.
Nej. Men det kunne vi komme til, sagde Thomas og tog sin mobil til sig igen.
Og det kunne være, hvis du ikke gjorde, hvad vi sagde, sagde Gert. Så kunne det være, vi sendte det rundt til alle på skolen.
Og det ville ikke være så sjov, vel? sagde Per, der gik hen til ham.
Så hvis du gør, hvad vi siger til dig, så bliver det vores hemmelighed, sagde Thomas og kiggede ned på Daniel.

Daniel stod og kiggede ned imod jorden, han vidste ikke, hvad han skulle gøre. Hvis han ikke gjorde, hvad de sagde, så kunne han godt regne ud, at alle på skolen vidste det, og det ville være for pinligt.

Hvad skal jeg gøre, for at I sletter det? sagde Daniel og kiggede op på Thomas.

Hvem har sagt, vi vil slette det, sagde Thomas. Du skal bare gøre hvad vi siger, så er der ingen andre, der få noget at vide.

Daniel blev meget nervøs, hvad kunne de ikke får ham til? Daniel ville ikke ha’, det skulle ud til andre, og han kunne ikke bare hugge Thomases mobil.

Vi vil godt se dig spille pik igen, sagde Per og tog sig til skridtet. Det var så dejligt at se på i går.
Men denne gang skal det ikke være her i skolegården, sagde Gert. Men et sjovere sted.

Hvor kunne det være, begyndte Daniel at tænke, da de begyndte at gå. Da de kom ud af skolegården, skulle de over en vej. Ovre på den anden side af vejen og ved siden af skolen, var der en benzinstation, som var lukket, men man kunne stadig tanke benzin. Førhen var der også en nærbutik, men den var lukket nu, og det er der, de store drenge og Daniel er på vej hen.
Da de kom derhen, skulle de om bagved, og de skulle lige være sikker på, at der ikke var nogen, der så dem. Og da der ikke var det, skyndte de sig om bagved, hvor der var en smadret dør, som de kravlede ind af. Indenfor kom de til baglokalet. hvor der stod en masse ting, som de sikkert havde brugt ude i butikken, da den var åben. De store drenge og Daniel gik videre, hvor de så kom til selve butikken. Der var lidt mørkt derinde, alle vinduerne var også tildækket med træplader, så det lys, der var, kom fra mellem træpladerne.
Da Daniel have kigget sig lidt rundt, begyndte Thomas, Gert og Per at skubbe til ham, så han var ved at vælte et par gange.

Lad os se din pik igen, sagde Gert.

Begynd at tage dit tøj af, sagde Per og skubbe til ham.

Daniel tøvet lidt, men begyndte så at tage blusen af, og de store drenge stoppede med at skubbe til ham. Lidt efter stod han i underbukser, hvor der var en våd plet, som de store drenge fik øje på.

Jeg skal pisse, sagde Gert og tog sin pik frem.

Gert rettede den hen imod Daniel, som flyttede sig, da Gert begyndte at tisse, men Thomas sagde til ham, at han skulle blive stående. Daniel blev så stående, Gert kom tættere på, og Daniel kunne så mærke det varme pis ramme hans underbukser, og derefter begyndte det at løbe ned at benene.

Da Gert var færdig med at pisse på Daniels underbukser, stod Daniel med numsen til dem. Thomas og Per bad ham om at vende sig om. Daniel vendte sig om langsomt, og da han stod med ansigtet mod dem, kunne de tre se en bule i hans underbukser.

Lad os se din stive pik, sagde Per.

Tag de våde underbukser af, Daniel, sagde Thomas.

Daniel fik dem hurtigt af, de var begyndt at blive kolde, så de var ikke så rare at ha’ på. Daniel stod igen splitte nøgen foran de tre større drenge, og de kiggede ned på hans mega stive pik, som igen stod op af hans mave og dunkede liderligt.
Daniel tog om sin pik, førte forhuden hen over pikhovedet, og som i går i skolegården, da han trak forhuden tilbage, kom der igen en dråbe presperm frem i reven på Daniels stive pik.

Sæt noget tempo på, kommanderede Per, som var godt ophidset over at se Daniels stive pik.

Daniel satte tempoet op, og et par minutter senere kom der et højt skrig fra Daniel, og hans lille, mega stive pik, begyndte at sprøjte sperm ud i alle retninger. Daniel stønnede, og det var som om det ikke stoppede, Daniels pik blev bare ved med at sperme. Men det ebbede stille ud igen, og Daniel begyndte så stille og roligt at trække vejret normal igen.

Du kan bare sperme, sagde Per. Det ser vildt godt ud.
Jeg tror, vi skal kalde dig for ”spermdrengen”, sagde Thomas med et smil og gik.

Gert og Per gik med. Daniel fandt en kasse, som han satte sig på. Han var helt udmattet, det kildrede stadig væk i hans pik, som stadig var mega stiv.

Hej igen, kom der fra døren, som gik ud til baglokalet.

Fortsætter.
Kommentar