Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Drengen på mit krydstogt

Karakter: 4.1/7
Visninger: 9919

Af: The Scariet..

Læs flere noveller af:
» The Scariet..

Skriv til:
» The Scariet.
Det jeg vil fortælle om er en dejlig oplevelse jeg havde sidste sommer. Jeg er en ung og veltrænet fyr på 22 år, men uden kæreste. Nogle venner besluttede derfor for at give mig et krydstogt i fødselsdagsgave, så jeg kunne score nogle labre sild ombord. Har endnu ikke helt forstået hvorfor et krydstogt lige skulle være stedet. Problemet var ligesom også at de på det tidspunkt ikke kendte til min seksualitet, men jeg tog da glædeligt imod det - det ville sikkert blive en god oplevelse.

Det blev da også rigtig sjovt de første dage, og jeg fik faktisk også scoret en masse tøser, som jeg jo desværre måtte skuffe med min seksualitet. Men jeg begyndte også at lægge mærke til en fyr en ung latinodreng. Ud fra hans samtaler med folk, som jeg nogle gange kunne overhøre når jeg var i nærheden, fandt jeg ud af at han netop lige var fyldt 16. Han havde chokoladebrune øjne, sort kort strithår og den dejligste slanke krop lidt nougatfarvet og lige til at spise. Han virkede meget smidig når han f.eks. svømmede i skibets pool, og han gik på sådan en elegant smuk måde. Han grinede og smilede ofte et dejligt hvidt smil som kunne smelte alle. Han så meget drenget og ung ud, og havde næsten aldrig sin overkrop dækket hvilket var irriterende, da han jo fristede alle svage sjæle på den måde. En så lækker dreng måtte være heteroseksuel øv.

En aften da jeg sad i restauranten og spiste for mig selv, sad han sammen med sine forældre og nogle venner han havde fået sig. Han havde en hvid vest på, og nogle hvide flipper med manchetknapper på håndleddene, som om han havde en hvid skjorte uden ærmer på. Han havde bundet et af de der røde trekantede tørklæder med sort og hvidt mønster om sin slanke fine hals, og havde desuden nogle sorte bukser og sko. Jeg kunne ikke lade være med at blive lidt lun på den unge gut.

Efter en tid gik hans forældre, og han snakkede lidt videre med sine nye venner, men efter noget tid gik de også, og han sad alene med sin cola foran sig. Jeg kunne simpelthen ikke fjerne blikket fra ham, men da han pludselig kiggede derover, skyndte jeg mig at kigge på nogle andre. Indimellem skimtede jeg over til ham, og opdagede at han stadigvæk sad og kiggede på mig, nærmest studerede mig. Til sidste rejste hans sig, og jeg blev på en måde lidt lettet. Det varede dog ikke længe, for han kom over til mig og satte sig på stolen over for mig, ved mit bord, og sagde hej.

I lidt tid sagde vi ikke så meget, men prøvede nok mest at aflæse hinanden. Hvad ville han mon? Det kan være at han syntes at det var sjovt at se en helt blond dansker med blå øjne eller hvad? Efterhånden begyndte han at snakke mere og mere, og vi fik en samtale i gang. Han hed Fernando hvor sødt. Mere kært var det dog når han snakkede engelsk, for han var ikke så god til det, og havde en sjov accent, men han smilede hele tiden og havde et glimt i øjet. Jeg bestilte en drink til os ved ikke om han måtte få alkohol, men han drak det med et smil. Jeg tror dog ikke at han var så vandt til alkohol, for han lød lidt beruset efter drinken.

Pludselig kom vi ind på seksualitet. Han fortalte mig at han nok var homoseksuel, men at han aldrig havde prøvet at være sammen med en fyr før. Noget inden i mig sagde at han var ung, og at jeg skulle lade ham forblive jomfru, men det var næsten for fristende. Jeg kunne ikke styre min mund, da jeg pludselig fik spurgt, om han ville med ned på mit værelse. Han smilede lidt overraskende og sagde ja.

Få minutter senere sad han på min sengekant i min kahyt. Jeg åbnede døren ud til min balkon ? de havde nemlig bestilt med balkon før jeg satte mig ved hans side, og snakken fortsatte. Pludselig kom jeg til at kigge ned på hans skridt, og kunne ikke undgå at se en bule. Da han så at jeg havde opdaget den, holdt han hurtigt hænderne over den og så meget flov ud. Jeg kunne ikke længere holde mine fingre for mig selv. Jeg skubbede hans hænder væk, og begyndte stille at gnubbe hans bule. Han så meget overrasket ud, men virkede også lidt mere beroliget og han trak vejret lidt mere højlydt en ellers.

Min hjerne slog helt fra, og jeg fulgte kun mine instinkter. Jeg knappede hans bukser op, og trak dem og underbukserne af. En dejlig hårløs stiv nougatbrun pik sprang frem ca. 17 centimeter vil jeg tro. Jeg satte mig på hug foran ham, greb fat om pikken og begyndte at køre forhuden frem og tilbage med min hånd. Han stønnede lidt. Der var en smule presperm på hans pikhoved, og jeg slikkede det af. Derefter lod jeg hans saftige store pik glide ind i min mund. Først stille og roligt, men da jeg først havde fået den helt i bund, suttede jeg alt hvad jeg kunne. Han stønnede nu temmelig meget, og så virkelig ud til at nyde den. Hans pik smagte vidunderligt og jeg gav den alt hvad jeg kunne. Jeg blev ved i noget tid, til en krampe i hele hans krop sagde mig, at han var ved at komme. Jeg stoppede så, og tog hans vest af, så han kun havde tørklædet og flipperne med manchetterne på endnu ? det var lidt frækt når han havde de ting på, så dem tog jeg ikke af.

Jeg slikkede først hans kugler lidt, så fra skridt over den slanke, bløde mave og op til det dejlig spændte bryst, der i heftige åndedræt bevægede sig hurtigt op og ned. Han brystvorter fik en ordentlig omgang massage af min hårdt arbejdende tunge. Til sidst fandt jeg helt op til ansigtet på den smilende latinodreng, der nu lå ned. Min læber ramte hans, og min tunge mødte hans. Han virkede første lidt usikker, men legede så for alvor tagfat med min tunge. Hvor smager sådan et stykke helt ungt kød dog dejligt.

Derefter tog jeg alt mit tøj af, og lagde mig på sengen. Mine 19 centimeter var efterhånden blevet godt stive. Han kravlede hen til mit skridt, tog min pik i hånden og studerede den lidt. Den meget snoede måde han lå på, bekræftede min teori om at han måtte være meget smidig. Han tog den ind i mund og suttede løs lige fra første øjeblik. Helt hans krop bevægede sig i nogle små smidige bølger, som om hele kroppen suttede. Det er sgu det bedste sut jeg nogensinde har fået. Hele min krop svævede i ren ekstase, og den dejlige kildende fornemmelse berusede mig som aldrig før. Hans mund virkede som en støvsuger der sugede i min pik, og samtidig med behandlede den umådelig blidt måske en slags sugekop? Jeg havde en hånd på hans dejlige smukke nakke, mens hovedet konstant kørte op og ned. Til sidst måtte jeg dog skubbe ham væk, for det var jo ikke tid til at komme endnu.

Jeg vendte ham om på alle fire med røven i vejret, begyndte at slikke det dejlige lille stjerneformede hul. Han stønnede lidt. Det var længe siden at jeg havde fået sex, så det var dejligt igen at smage et dejligt stramt hul. Jeg kørte forsigtigt min tungespids lidt ind, og fik lidt mere støn som belønning. Jeg tog noget glidecreme fra en tube jeg havde med, og begyndte at smøre hans lille hul ind, som nærmest virkede taknemmeligt for det. En af mine fingre smuttede ind, og lidt efter en til. Nu stønnede han højlydt og kunne næsten ikke holde sin slanke smidige krop i ro. Den lille runde røv, som mine fingre sad i, bevægede sig hurtigt fra side til side og op og ned. Til sidste blev jeg nødt til at trække mine fingre ud igen.

Jeg tog ham i hans lille fine hånd, og ledte ham ud på balkonen, hvilket han ikke virkede helt tryg ved, men vi kunne se at der kun var nogle ude på deres balkon meget længere oppe, og de kunne nok ikke se dem.

Der var en frisk luft ude på balkonen og små dråber fra det salte skumsprøjt ramte dem i ny og næ. Himlen var næsten sort, dækket med stjerner og en stor lysende måne, som spejlede sig i det mørke hav under dem. Rundt om balkonen var det et en hvidmalet metalstang, som holdt nogle gennemsigtige glasplader. Jeg skubbede Fernando hen til rælingen, eller hvad man nu vil kalde det der afskærmede min balkon. Det gav et sæt i ham, og han fik kuldegysninger, da hans maveskind rørte det iskolde jern. Men vi grinede begge af det. Han gik lidt tilbage og lænede sig fremover, støttende til rælingen, med hovedet ud over det brusende hav. Jeg satte min pik, som også havde fået lidt creme, mod hans lille unge hul, og pressede forsigtigt til. Jeg trængte langsomt ind, og han kom til at give et skrig fra sig. Jeg skyndte mig at holde ham for munden, i frygt for at blive opdaget, men han forstod straks og bed smerten i sig. Nogle gang kunne jeg skimte nogle tårer på hans kind, men han gjorde ikke modstand, så jeg pressede til, indtil jeg var helt i bund. Jeg begyndte forsigtigt at kneppe hans lille stramme hul en fantastisk følelse at kneppe så smuk en dreng.

De første få minutter var hans ansigt malet i smerte, men han slappede efterhånden mere og mere af, og til sidst stønnede han og nød det. Jeg satte farten op, og det var fantastisk at høre mit hvide kød klaske mod hans latinokød. Efter lidt tid trak jeg mig ud, vendte ham om og bar ham så op, så han hang med armene rundt om min hals, og benene rundt om mig som en lille dreng. Vi kunne ikke lade være med at grine af det, jeg nok mest fordi han grinede så hjerteligt. Jeg stak min pik op i ham igen denne gang gik det meget lettere, og kneppede ham mens jeg fik ham til at hoppe op og ned. Det var vidunderligt.

Da jeg var ved at komme satte jeg ham ned igen, og bad ham sætte sig på hug foran mig, med ryggen mod havet. Jeg spillede hurtigt min pik mens jeg stønnede højlydt og nærmest fik krampe i hele kroppen. Så skød min pik lange stråler af sperm ud. Noget ramte ham i ansigtet, noget i munden han havde åbnet, noget på brystet og noget på glaspladerne bag ham. Imens havde han sådan et provokerende liderligt blik, som bare tændte mig helt vildt, og når jeg virkelig bliver tændt, kan jeg sperme meget, så det var noget af et hvidt?bad?han fik sig. Månen fik det hvide sperm til at lyse op på hans ansigt det så vildt frækt ud. Jeg kørte det rundt i ansigtet på ham med mit pikhoved, så det rigtig blev fordelt. Lange strenge af sperm dryppede fra hans hage, da jeg igen stak min pik ind i hans mund, og denne gang mundkneppede ham, for at få det sidste ud. Jeg siger jer I kan ikke forestille jer hvor fantastisk det var.

Efter lidt tid lagde jeg mig mellem hans ben, tog pikken i munden og suttede alt hvad jeg kunne. Efter nogle minutter vred hans smidige krop sig som aldrig før, og små stråler af lækker salt sperm skød ind i min mund. Hold kæft hvor smagte han godt uden tvivl den bedste omgang sperm jeg nogensinde har smagt.

Vi lå og kyssede lidt på balkonen, inden vi gik ind, og han fik sig et bad. Jeg fik hans nummer og han forlod min kahyt og lod mig igen være alene med mig selv.

Det var første gang jeg så Fernando.
Kommentar