Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Drengen på mit krydstogt del 2

(Drengen på mit krydstogt)

Karakter: 4.3/7
Visninger: 7318

Af: The Scariet..

Læs flere noveller af:
» The Scariet..

Skriv til:
» The Scariet.
Det var efterhånden nogle dage siden jeg havde været sammen med Fernando, og han havde desværre ikke haft tid til at se mig eller skrive sammen med mig siden. Han havde haft travlt med at bade og sole sig sammen med sine jævnaldrende venner, så jeg måtte nøjes med at spille den af en gang imellem, mens jeg tænkte på hans smidige unge krop.

Men det var altså to dage efter, og vi lagde til ved en græsk ø i Middelhavet. Jeg besluttede mig for at lege en lille motorbåd, da jeg elsker at sejle, og udforske øen fra havet af. Jeg gik rundt på havnen i byen, og fandt et sted hvor de legede en lille hvid motorbåd ud, med en sofa oppe i stavnen, og en stol til kaptajnen?mig så jeg kunne sidde ned, mens jeg styrede. Jeg betalte og gjorde klar til at smide fortøjningerne, men stoppede da jeg fik øje på en der stod på kajen. Det var ham. Blå ternede badeshorts og en tynd, hvid gennemsigtig skjorte var alt det afskærmede hans slanke nougatfarvede krop fra mit blik. Han så ned på mig med det mest tirrende blik, mens han slikkede på en rød syntetisk slikkepind på den mest provokerende måde en så lækker dreng kan. Tungen kørte forsigtigt men bevidst rundt om den skinnende røde sukkermasse, og smilede skævt. Han spurgte hvor jeg skulle hen, og jeg svarede at jeg bare ville sejle en lille tur ude på vandet.

Få minutter senere sejlede jeg rundt ude på vandet, og jeg havde taget ham med mig. Han sad på den lille sofa?i stavnen med redningsvest på børn under 18 skulle bære redningsvest og suttede løs på sin røde slikkepind, mens hans kiggede på mig med det mest liderlige blik. Jeg kan ikke benægte at jeg konstant havde en bule i bukserne på turen ud.

Da vi var kommet langt væk fra land, syntes jeg at det var blevet tid til en dukkert, så jeg stoppede båden, tog min T-shirt af og sprang i vandet. Da jeg kom op til overfladen igen, var Fernando ved at smide redningsvesten og skjorten, og sprang også i. Vandet var dejlig lunt og der var den mest fantastiske udsigt med græske øer rundt omkring. Der var ikke en sjæl i nærheden.

Vi lå og plaskede lidt rundt, men jeg kun ikke holde det ud mere jeg måtte have den dreng igen. Jeg svømmede hen til ham, han var på tidspunkt helt henne ved båden, og pressede ham op af det hvide glasfiber, mens jeg pressede mine læber mod hans. De bløde drengelæber var klistrede og smagte af den søde jordbærsmagende sukkermasse. Hans tunge pressede sig ivrigt ind mellem mine læber, og fandt min tunge. Det var fantastisk at kunne kysse den smukke dreng igen, at have ham foran sig igen, og bulen voksede og voksede mellem mine ben.

Vi tungekyssede lidt inden han pludselig forsvandt ned i dybet, for at dukke op grinende bag mig. De hvide tænder strålede i solen. Han stak sin hånd i vejret, og i den var hans badeshorts, som han kastede op i båden. ?Catch me if you can!? Råbte han, og svømmede alt hvad han kunne. Selvom jeg kæmpede alt hvad jeg kunne, var det umuligt at fange ham. Han skød igennem vandet som en torpedo, og lignede en der var født til at skulle svømme. Jeg var da også mindst ti meter fra båden, da han var kommet tilbage til den, og i de slanke, men stærke, arme trak sig op. Det gav et fantastik udsyn til hans lille runde røv, hvor vandet glinsende løb ned af, ind mellem sprækken, og ind til hans pik der slapt hang og dinglede mellem hans ben. Det dunkede som aldrig før i min pik, og mine badeshorts var ved at sprænges.

Da jeg kom op i båden, lå han på bunden af båden fuldt udstrakt, med den slappe pik slasket op af sin mave, og et skævt smil. De mange dråber gled ned af hans krop og gjorde ham endnu mere delikat at se på. Jeg faldt sammen mellem hans ben, og begyndte at slikke på den lækre nougatbrune pik, som stille begyndte at røre på sig, og som et badedyr der pumpes op, langsomt voksede og voksede, til den stod lige op i vejret. Mine læber gled langsomt ned over det pumpende pikhoved, og fik trukket forhuden med mig. Jeg kørte den længere og længere ind til jeg nåede ruden, og jeg kunne høre hans unge stemme stønne. Med en hånd hvilende på hans bløde mave, og en hånd om de hårdfri nosser, begyndte jeg for alvor at sutte den lækre velsmagende pik. Jeg suttede og suttede og fik lov at smage den dejlige presperm, mens han stønnede og stønnede og hans krop uroligt vred sig, som var det en fisk jeg netop havde hentet op i båden.

Da han var ved at komme, stoppede jeg. Jeg trak mine egne badeshorts af, og satte mig på knæ over hans brystkasse, med min stive pik lige ud for hans unge liderlige ansigt. Han grinede og sagde: ?I?m your dirty little dolphin!?, og så hvinede han som en delfin. Jeg blev så tændt af det, og pressede min pik ind mellem de bløde læber, mens han kiggede på mig med det mest taknemmelige blik. Jeg mundkneppede ham hårdt og bestemt, mens han kiggede bare på mig med liderlige dådyrøjne, og masserede min pik med sin tunge, mens den som en voldsom pumpe kørte ind og ud af hans mund. Jeg stønnede højlydt, og kørte min hånd gennem hans sorte, våde hår og kneppede den lille delfin i næbet.

Da jeg var ved at komme, trak jeg mig ud, og fjernede mig fra hans bryst. Jeg fik ham op på sofaen med røven strittende lige i vejret, og spredte de små runde nougatballer, så jeg kunne se det lyse lille stjernehul, som min tunge skød? efter, og ramte i et pletskud. Han stønnede da min tunge gled ind i det lille hul, og langsomt udvidede det med slikken og ?tungekneppen. Hans fine tynde hænder hjalp med at sprede de runde baller. Da jeg syntes at han var klar, rejste jeg mig op, fik ham op at stå, og smed ham i vandet, hvorefter jeg også hoppede i. Jeg fandt ham ved siden af båden, og pressede hans slanke krop op af både, mens mit eksploderende pikhoved gled gennem vandet, fandt vej til hans røv og pressede sig på. Han stønnede lidt af smerte, da jeg pressede min pik ind, men jeg fortsatte forsigtigt til den var helt inde, og så begyndte jeg at kneppe ham først blidt, men så hårdere og hårdere. Hans smertestøn blev efterhånden mere til en stønnen af nydelse, og jeg nød følelsen af at presse ham op imod båden, hver gang jeg pressede mig op i ham. Sådan burde alle bådture være.

Jeg kneppede ham lidt tid i vandet, men det var ret hårdt og besværligt, når jeg både skulle kneppe ham og holde os oven vande, så vi kravlede op i båden igen. Der lagde jeg mig på bunden af båden, og han satte sig oven på min pik, og begyndte at hoppe op og ned og ride mig. Det var vildt frækt bare at ligge der og se til, mens hans lille hul?kærligt? masserede min stive pik, og vi stønnede højlydt begge to, og han spillede den af på sig selv, mens han red mig. Efter lidt tid begyndte vi begge at stønne mere og mere, og pludselige kunne jeg mærke en varm væske sprøjte ud over min mave og mit bryst i hårde stød. Et af sprøjtene ramte mig sågar på hagen. Imens skød jeg min hvide creme op i hans lille bagdel, og det var vidunderligt at få lov at skyde op i den smukke dreng, som en hund der pisser sit territorium af.

Da vi var færdig med at sperme, slikke hans sin egen sperm af min mave, mit bryst og min hage, og kiggede på mig med det der liderlige drengeblik igen det var så frækt. Vi sprang i ?baljen? og vaskede os, inden vi tog badeshorts på, og sejlede videre. Han sad på skødet af mig mens jeg styrede og kyssede mig, så jeg stort set ikke fik set andet end hans brune liderlige øjne.

Lidt inden vi skulle ind igen, fik han mig til at stoppe båden. Han tog mig i hånden og trak mig om til sofaen, hvor han fik mig til at sætte mig ned. Han trak mine badeshorts af, tog om min pik og proppede den inden i munden, hvor han suttede på livet løs, imens han sendte sine liderlige blikke til mig. Der gik ikke lang tid før jeg sprøjtede min nyproducerede sperm ind i munden på ham, og han slugte det hele med et stort taknemmeligt smil det var vel hans måde at tage afsked på. Lidt af spermen løb ud af munden på ham, og ned af hans hage. Jeg slikkede det af ham, og vi kyssede igen mit sidste møde med hans bløde læber.

Da vi kom ind til land, gik vi hver til sit, og et par dage siden sad jeg i Danmark igen, og savnede min lille ven. Han sendte mig dog sin msn over sms, og lige siden har vi ugentligt skrevet frække mails til hinanden, og vi sender også nogle gange frække billeder til hinanden. Specielt Fernando går helt amok, og jeg får billeder hvor han spiller den af, og han laver nogle gange små film til mig. Han har desuden været sammen med en anden fyr, og har sendt mig et billede af at han bliver kneppet, og nogle gange spiller vi den af over cam, og jeg kan igen hører hans stønnen, mens hans sprøjter ud over sit lagen. Det krydstogt var virkelig en fantastisk gave.

Husk du kan skrive til forfatteren, (The Scariet)
Kommentar

Navn:baldur
Dato:17/02 2013
En dejlig historie, hvad kan jeg ellers sige andet end at jeg nød at læse den