Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare nysgerrig 11a.

(Bare nysgerrig.)

Karakter: 4.7/7
Visninger: 7169

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kapitel 11a. Tilbage til arbejdet 1.del.


Oversat af oleole13 fra ”Curiosity” af ”Shaver Boy” shaverboy@yahoo.com

Jeg drømte:

Jeg lå nøgen, bundet til et bord I et mørkt rum. Min pik var stiv og lækkede på min mave. Jeg kunne høre stemmer rundt om. I mørket kunne jeg fornemme konturerne af nøgne mandekroppe, som gned deres pikke.

”Se bare, hvor ophidset han er.”

”Han vil have pik.”

”Han vil have sin røv pulet.”

”Han vil have munden fyldt op med pik”

Den kom nærmere.

”Sut od af.”

”Vi er på vej til at kneppe din røvkusse.”

”Du vil elske det.”

Pikken dunkede, Det føltes som jeg var ved at komme.

Efter tur viste de mig nu deres pike: Gary, Carlos, Nick, Jeremy, Greg, Tom, Dennis, Dr. Gordon, og så, mens de alle stod omkring mig …
Jeff!

”Du vil gerne have min store pik, ikke?”

”Neejj,” forsøgte jeg at sige, men der kom ikke en lyd.

”Du vil gerne have mig til at kneppe dig.”

Nu kom Jennie frem og stillede sig ved siden af Jeremy. ”Jo, han vil gerne have dig til at kneppe ham i røven, ikke også, Tim?”

Jeg prøvede igen at sige noget, men havde ingen stemme.

”Ikke også?”

BEEEPP!

”Ikke også?”

BEEP. BEEP. BEEP.

Jeg satte mig op med et sæt da vækkeuret larmede sin morgenbesked til mig. Klokken var halv otte og solen skinnede. Jeg forsøgte at få styr på tankerne. Jeg var øm over det hele. Jeg slukkede for alarmen og sad et øjeblik og forsøgte at få klaring på, hvad der var sket dagen før. Nogle minutter efter begyndte det at dukke op: Besøget hos lægen, Jennies besøg her, Jeremy og Greg, Tom og Dennis.

Med lukkede øjne forsøgte jeg at huske nøjagtigt, hvad der var foregået hen mod slutningen af den foregående aften. Ganske langsomt dukkede der fragmenter af begivenhederne op. Jeg var blevet pulet i et væk, mens min kæreste (eller formentlig forhenværende kæreste) havde kigget på. Der var stadig en våd plet på lagenet, der hvor spermen var sivet ud af min røv, min helt utrolig ømme røv. Så svingede jeg benene ud over sengekanten og skubbede mig op til oprejst stilling. Det gjorde ondt, når jeg bevægede mig, så jeg humpede ud i badeværelset og ind under bruseren og begyndte at vaske mig. Jeg måtte se at komme af sted til mit arbejde.

Jeg kiggede ned ad min barberede og misbrugte krop. Det varme vand sved mod mine opsvulmede brystvorter. Jeg gned sæbestykket ned over maven og ned til pikken. Den var stadig rød og øm. Mens jeg sæbede den ind, begyndte den at vokse igen. Jeg var overrasket over, at den stakkels fyr stadig var i stand til overhovedet at røre på sig. Også nosserne var ømme efter al det overarbejde, de havde været ude for dagen før, drænet for hver en dråbe, de kunne producere.

Så begyndte jeg at indsæbe røvspalten. Hullet var ufattelig ømt. Det gjorde ondt, bare jeg rørte ved det, og så kunne jeg alligevel ikke lade være med at røre ved det, at føle omkring åbningen, gnide lidt på de opsvulmede røvlæber. Mens jeg gned sæbestykket hen over røven, voksede min pik. Hvad fanden var der i vejen med mig? Jeg var blevet pulet, havde måttet sutte pikke, var blevet ydmyget for øjnene af hvem som helst, og alligevel blev jeg stadig tændt ved tanken. Jeg stak hånden ned og begyndte at gnide den stive pik. Huden var så følsom, at bare det at øre ved den fik det til at prikke i den, især rundt om hovedet. Jeg fortsatte med at gnide sæben hen over røvhullet. Havde jeg presset bare en lille smule mere, var det forsvundet lige ind i røven. Så huskede jeg på, hvordan Tim og Jeremy samtidig havde stukket deres pikke op i mig. Røvhullet skælvede ved tanken om, hvor ondt det havde gjort. Pikken lækkede mere precum. Jeg lukkede øjnene og forsøgte at tvinge erindringen ud af hovedet, men det virkede ikke.

Jeg havde lyst til at græde. Hvordan kunne bare en lille tanke på Jeff ende med alt det her? Hvordan skulle jeg bære mig ad med at få mit liv tilbage på skinner igen? Hvorfor var der ingen, der ville tro på mig, når jeg sagde, at jeg ikke ville være med til alt det her? Jeg var heteroseksuel! OK, jeg tænkte af og til på min vens pik og på, hvordan den smagte. Og hvad så? Hvorfor fik det alle til at tro, at jeg var bøsse? Og hvorfor behandlede de mig så groft?
Jeg var blevet bundet, barberet pisset på og dobbelt kneppet. Min røv ville aldrig blive den samme som før. Og så alligevel, bare det at tænke på det gav mig stivpik. Jeg forstod det ikke.

Jeg fortsatte med at gnide pikken, mens jeg pressede sæbestykket mod hullet. Ganske langsomt begyndte det at synke ind i røven. Jeg sukkede, og alligevel ville jeg ikke stoppe. Jeg gned pikken hurtigere nu og drejede sæben rundt i mit udspilede hul. Få minutter efter skød jeg min ladning ud over bruser væggen. Tilsyneladende havde de få timers søvn været nok til at mine nosser var kommet sig. Jeg hev sæben ud af hullet og lod vandet strømme ned over mig.

Så stod jeg der og stønnede og forsøgte at blive klar over, hvad fanden der var galt med mig. Jeg måtte se at få kontrol over det her. Jeg ville have det hele til at forsvinde, men det var ikke så let. Jeg blev ved med at tænke på det, og hver gang fik jeg stivpik. Måske havde Larry ret, når han sagde, at jeg var besat af sex.

Så tørrede jeg mig og gik tilbage til værelset og tog svømmebukser og t-shirt på. Så faldt det mig ind, hvor jeg var på vej hen. Tilbage til det sted, hvor hele dette mareridt var begyndt, Nå, OK, måske ville det blive bedre i dag.

Jeg kørte over til poolen og låste dørene op, først til damernes omklædning, så til herrernes, hvorfra jeg så kom ud til poolen. Da jeg passerede bruserne, kom jeg til at tænke på, hvordan Carlos havde kneppet min dengang jomfruelige røv. Ved tanken begyndte det at rykke i pikken i badebukserne. Jeg fortsatte.

Efter de to dage med regn var der en masse rengøring at tage fat på. Jeg brugte den næste times tid til at støvsuge poolen, tjekke vandkvaliteten og tørre op. Jeg kiggede på uret, den var 9:45. Jeg havde hele dagen foran mig til at slappe af og komme til kræfter. Jeg satte mig på en af flugtstolene og nød den varmende sol. Tankerne vendte tilbage til sidste gang, jeg lå her, og det var endt med, at jeg begyndte at onanere. Så kiggede jeg op mod Garys vindue på den anden side af parkeringspladsen. Jeg skulle bestemt ikke dumme mig på den måde i dag. Pludselig blev jeg klar over, hvor træt, jeg var og slumrede ind. Jeg havde nok døset en halv times tid, før et par, en mand og en dame i tyverne, kom ud. Jeg sukkede af lettelse. Det her ville blive en helt normal dag. Og gud, hvor kunne jeg bruge sådan en.

Omkring kl. 10 kom Gary, som sædvanligt I de grønne gymnastikbukser. Han smilede og kom hen for at snakke med mig. Jeg følte, som om blodet frøs ved tanken om alt det, der var sket, men mens han kom nærmere mærkede jeg også noget rykke i bukserne.

”Nå, hvordan har du det I dag, Tim?” Spurgte han sådan helt normalt, og så satte han sig på stolen ved siden af mig. De to andre svømmede og legede i poolen.

”Jeg er OK, sagde jeg nervøst.”

”Jeg hører, at du havde en ret travl dag I går. Jeg er ked af, at jeg måtte gå så hurtigt, jeg ville gerne have hjulpet til.”

”Ja, det kan jeg tænke mig.”

”Vær dog ikke så tvær, Tim, det virkede so om, du kunne lide det I går. Vi besluttede blot at more os lidt med dig, og det virkede, som om du var glad for det. Den der pik, du render rundt med, kunne ikke få nok.”

”Kan du ikke bare lade mig være? Jeg kan ikke lide jeres lege. Du må tro på mig, jeg er ikke til den slags ting.”

”Jeg fik ellers et noget andet indtryk af dig forleden dag, da du spermede over det hele mens du suttede mig af. Og det er heller ikke det indtryk, din stedfar, Nick, eller Carlos synes at have. For ikke at snakke om de to fodboldspillere som du tog dig af i går. Se det i øjnene Tim, du kan lide at være sådan et sex-legetøj.”

”Nej jeg kan ikke. Hvorfor er der ingen af jer, der vil tro på mig?”

”Måske har det noget at gøre med den stive stang, du får af det. Sådan en, som du er på vej til at have netop nu. Bare det at tale om at få dit hul kneppet giver dig stivpik. Jeg vil vædde på, at du tænker på, hvordan det var at få Carloses pik op i røven i går, eller måske en af de fodboldfyre på klinikken. Ja, se bare hvordan du tænder på at tænke på det, ikke? Det par der ude i poolen vil nok gøre store øjne, hvis de kigger denne vej og ser det telt i dine bukser.”

”Oh, shit,” sagde jeg, da jeg blev klar over, at han havde ret. Jeg havde en meget tydelig bule foran i mine svømmebukser. Hurtigt samlede jeg benene og lagde hænderne i skødet.

”Lad være med at spille så blufærdig. Du kan jo lide, at folk ser på din pik og dine runde endeballer. Du kan bare lide, at vise dig frem. Indrøm det, du ville elske at tage de bukser af netop nu og sidde nøgen her med benene løftet, så de kunne se dit kusse hul.” Han rejste sig og lænede sig ind over mig og hviskede: ”Hvem ved, måske er de også med på det. Du kunne slikke hendes fisse, mens han kneppede din røv, eller måske kunne hun kneppe dig med en af sine dildoer, mens du suttede hans pik.”

”Hold nu op, ikke!” tiggede jeg. Min pik dunkede.

”Hvis ikke jeg tænkte på det, så ville du selv. Måske vil han endda lade dig kneppe hende mens du sutter ham af.”

Jeg kunne ikke lade være med at stirre på parret og samtidig tænke på, hvad han sagde.

”Hold nu op, ikke!”

”Der er nogle par, som tænder ekstra ved at have en liderlig teenage-fyr med i fornøjelserne.”

”Gary, hold nu op, ikke. Lad mig nu være alene her.” Jeg var begyndt at ryste.

“Ok, knægt.” Han rejste sig og smilede. ”Ja, ja, jeg skulle nok lade være med at få dig gjort så tændt og nervøs, selv om det er så let. Kig indenfor, når du skal til din svømmetræning.”

”Svømmetræning, for pokker, det havde jeg helt glemt.” Vi skulle have et kort trænings-pas her om eftermiddagen, og så skulle holdet fotograferes.

”Nå, du havde glemt det, men du må nok hellere sørge for at være der. Men glem ikke at kigge ind på vejen, jeg har noget, som du skal have med til Nick for mig.”

”Jah, jah, det skal jeg nok.” Jeg kiggede stadig på parret i poolen.

Han lænede sig igen hen over mig. ”Jeg vil vædde på, at du ligger og tænker på at have hans store pik i din røv, ikke også? Spred benene og vis ham, at du er parat.”

Han vendte sig leende omkring og gik og efterlod mig med en bankende stiverik, som ikke ville give sig. Parret kom op af poolen og gik lige forbi mig. De smilede til mig og gik hen for at lægge sig på et par flugtstole ved den fjerneste ende af poolen. Jeg fangede mig selv i at stirre på dem. Han var mørk og vel omkring 170cm med en håret og muskuløs overkrop og ben. Han havde sådan nogle firkantedt-skårede spandes badebukser på, som fremviste en stor bule foran. Hun var også mørk og attraktiv, de store bryster fyldte den sorte bikini godt ud. De snakkede sammen og kiggede over mod mig hvert øjeblik. Jeg gjorde mit bedste for ikke at stirre, men det var lykkedes for Gary at plante de der ideer i mig. Jeg håbede bare, at jeg ikke var nødt til at rejse mig af den ene eller anden grund. Uheldigvis mærkede jeg, at jeg var tæt på at skulle tisse. Jeg prøvede at holde det tilbage en tid, men efter fem minutter, var jeg klar over, at det ikke ville lykkedes længere. Jeg drejede mig hurtigt omkring på stolen, rejste mig og styrede mod mændenes toilet.

Da jeg stod ved urinalet fiskede jeg min stive pik ud og forsøgte at tisse. Pikken var fedtet af precum, og jeg kunne ikke modstå fristelsen til at gnide den et par gange. Måske var det bedst, hvis jeg kom af med ladningen, for at få den til at skrumpe, så jeg kunne få pisset. Altså stod jeg der og gned fyren, da jeg hørte fodtrin bag mig. Jeg slap den med det samme, og rykkede tættere på urinalet for at skjule min stiverik.

Det var fyren fra poolen. Han stillede sig op ved urinalet ved siden af mig. Her trak han forsiden af bukserne ned og frigjorde både pik og nosser. Ud af øjenkrogen kunne jeg se, at den var tyk, mørk og med forhuden i behold. Han begyndte at pisse. Jeg stod stiv som en pind. Så vendte han sig lid tog kiggede på mig.

”Du er ny her, ikke?”

”Joh, jeg er lige begyndt her I denne uge.”

”Jeg hedder Tony og min kæreste Angela. Vi bor lige lidt oppe ad bakken der ovre.”

”Jeg hedder Tim.”

Han var holdt op med at pisse, men stod stadig med pikken I hånden. ”Det ser ud til, at du har et problem med den der,” sagde han og kiggede på mit skridt, som jeg holdt så tæt op ad urinalet som jeg kunne.

“Øh, ja, jo.”

“Det sker for os alle sammen.” Jeg kunne se, at hans pik voksede, og han gav det et par langsomme strøg. ”Angela og jeg havde samleje lige før vi kom her ned, men jeg er altid klar til noget mere. Det må skyldes det varme vejr, det gør mig liderlig.”

”Jah, det må være det.” Mine øjne var nu fæstnet til hans næsten helt stive pik, som stak godt 22cm ud.

”Kan du lide synet, Tim?”

”Nej, undskyld, det må være vejret, som du siger.” Men jeg fortsatte med at stirre. Så drejede han sig om mod mig, mens han stadig gned den og trak forhuden helt tilbage fra det store hoved.

”Kunne du tænke dig at sutte lodt på det?”

”Hej, nej da, mand, sådan noget gør jeg ikke.”

”Er du helt sikker? For mig ser det ud som om, du er ret sulten efter den.”

Han skubbede mig væk fra urinalet. Der hang en tråd af precum fra min stive stang.

”Hallo, lad mig være, mand.”

”Du ser ellers ud til at være ret godt varmet op og nervøs af en at være, der ikke gør den slags.”

”Nej, jeg var bare …”

”Kom du bare ned der og smag på den.”

Jeg var bange nu. Jeg kunne ikke flytte mig, han havde hænderne på mine skuldre og begyndte at presse mig ned. ”Sut på den, dreng, du ved godt, at du har lyst.”

Jeg kom ned på knæene. Hans pik var kun et par centimeter fra mit ansigt. Jeg stirrede lige ind på jans pikspalte.

”Luks å munden op og giv mig et blowjob, dreng.” Han tog fat i mit hår og pressede pikken mod mine læber. Da jeg åbnede munden for at råbe, stak han den ind. Med begge hænder om mit hoved, begyndte han at pumpe ind og ud af min mund.

Jah, knægt, sut på den her store italienske pik. Tag det hele.”

Jeg gryntede I protest og greb fat om hans hofter for at holde balancen. Min egen pik svingede dryppende frem og tilbage.

Ja, sådan knægt, slik den kødfløjte ordentligt. Slik Angelas kussesaft af den. Jeg kneppede hendes fugtige kusse godt og grundigt, lige før vi kom her ned. Det er godt, ikke, knægt?”

”Selvfølgelig er det det,” sagde en stemme bag ved mig. Det var Angela, som nu stod der og kiggede på, mens jeg suttede Tonys store pik. ”Kan du se, jeg havde ret, jeg sagde han var en pikslikker.”

”Åh, ja, du havde ret,” stønnede Tony og satte farten op. ”Han har en prima mund.”

”Han har også selv en ret pæn pik. Det ser ud som om, han kunne trænge til at gøre et eller andet med den.”

”Så giv ham en hånd med, hvis du har lyst.”

Angela gik ned på knæ og trak mine svømmebukser ned til knæene. Så tog hun min pik i hånden og begyndte at gnide den, samtidig med, at hun gnubbede en finger mod mit hul. Langsomt pressede hun den ind. Det tog kun få minutter, før jeg skød min sperm ud over gulvet. Så kom Tony med sin ladning i munden på mig, hans sperm sivede ned ad mine kinder. Han fik vejret igen, trak sin pik ud og stoppede den tilbage i sine bukser. Angela havde rejst sig op og kiggede ned på mig.

”Det var et godt blowjob, lille pikslikker. Du er rigtig god, sagde Tony.”

Jeg lå stadig der på knæ og rystede.

Angela sagde: ”Vi skal have en lille fest næste uge, kunne du ikke have lyst til at komme med? Jeg tror. Du vil nyde det.”

”Jah, sikkert,” mumlede jeg.

”OK, pas godt på dig selv. knægt. Vi ses,” sagde Tony, og så var de gået.

Jeg tog mig til ansigtet og tørrede spermen af kinden med hånden. mit hoved snurrede.

Pludselig gik døren op. I en fart fik jeg hevet bukserne op og kom op at stå.

Det var Jeff. ”Hej med dig, hvad er der galt?”

”Jeg skulle bare lige lette mig.” Jeg så på Jeff, som stod der bare i shorts og sandaler. Hans nøgne overkrop var dækket af mørkt hår, som han holdt trimmet, så det var skarpt aftegnet, ”Lad os gå udenfor, der er ingen grund til at stå her på toilettet.” Jeg måtte ud af det rum, så jeg gik hen til døren til poolen og Jeff fulgte med. Vi satte os ved poolen.

”Hvad er der I vejen? Du ser helt udslidt ud?”

”Jeg har bare haft et par hårde dage. Men hvorfor kommer du for resten her?” Mine tanker var stadig langt borte.

Jeff kiggede forbavset på mig. ”Hej, sidste uge bad du mig om at vikariere for dig her I eftermiddag, fordi du skulle til det der svømmehaløj.”

”Nåh, ja, det er også rigtigt.” Jeg opdagede, at jeg stirrede på ham uden at kunne få styr på mine tanker.

”Er du sikker på, at du er OK?”

”Jo, da, undskyld, jeg tænkte på noget helt andet.”

”Sig mig for øvrigt, den der fyr og tøsen, som jeg lige så gå, Tony og Angela, kom de ikke begge to ud af mændenes toilet?”

”Jo, de gik nok forkert.”

Jeff løftede et øjenbryn. ”Hør nu, jeg kender dem, de kan godt gå lidt vildt til den. De inviterede mig over til dem for et par uger siden, woow, jeg siger dig, der blev gået til den. Vi røg en dobbelt joint, tog tøjet af og jeg fik lov til at kneppe hende, mens hun gav ham et blow job. Havde du gang i noget med dem?”

”Øh, uhm, joh på en måde.”

”Fedt, suttede hun dig?”

”Hun hakkede mig af.”

”Lige her. Lige på herretoilettet. Og så suttede hun ham af?”

”Jah, han fik et blow job.” Ja, OK, ikke lige netop af hende, men det behøvede Jeff jo ikke vide.

”Er du gal, mand! Er det det, du er så rundt på gulvet over?”

”Ja, det er nok det. Det er jo ikke sådan noget, jeg normalt gør.”

”Det er fedt mand. Men vær lidt forsigtig. Jeg vil ikke have, at du skal blive grebet I noget. Det ville nok kunne sætte en og anden i forlegenhed, hvis de så livredderen blive suttet af ved poolen.”

”Ja, det ville det bestemt.” Han anede ikke!

”Hvad synes du så om at være livredder – altså bortset fra blowjobbet?”

”Joh. Det er I orden, jeg har ikke været her så meget.”

”OK, så overtager jeg vagten. Og du er sikker på, at du er frisk?”

”Ja, tak, ingen problemer, men jeg må nok hellere se at komme af sted.”
Så trak jeg I t-shirten og tennisskoene og hankede op i min taske. ”Vi ses!”

“Helt sikkert. Hvad med at du lige gav mig et kald I næste uge. Så kunne vi gå ud sammen.”

”Det lyder godt.” Jeg gik ud, ret fortumlet. Da jeg kom hen til min vogn, rystede jeg som et espeløv. Hvis Jeff var kommet bare to minutter tidligere, ville han have set mig med en stor pik i munden. Det her måtte stoppe.

Så kom jeg I tanker om, at jeg skulle kigge ind til Gary for at tage noget med til Nick. Jeg tog en dyb indånding, smed tasken ind i bilen og gik hen til Garys indgang. Jeg ringede på.

Fortsættes...
Kommentar