Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Egon i knibe del 18

(Egon i knibe)

Karakter: 4.5/4
Visninger: 5790

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kap 18.: Cykelturen - 4, Voldbollet af raggerne 2.

Skal vi begynde med at sætte ham i maskinen? Foreslog en tredje. Så får vi fred og ro til maden, når de andre kommer tilbage. Så kan vi give ham det grove, når de er her.

Det enedes de hurtigt om. Egon blev løsnet og ført ind i laden, hvor han så igen blev bundet. Denne gang blev han placeret på hænder og knæ over et stativ med et bræt under maven og det øverste af brystet, men sådan at både pik og nosser og brysterne hang frit tilgængelige. Der var fastgjort nogle læder strimler, nærmest en slags bælter med spænder, og de var sømmet eller skruet fast på det stativ, han lå på. De blev hurtigt spændt omkring ankler knæhaser og vriste, så han havde ikke mange muligheder for at bevæge sig. Det var dog forholdsvis behageligt med det stativ, han hvilede mave og bryst på. Han havde godt set, at der stod en maskine af en slags bag ved ham, men hvad den var til, havde han foreløbig ingen ide om, det fik han dog hurtigt nok.

Hvad for en skal vi bruge, spurgte ham, der havde spændt Egon fast.

Hvad med den her, sagde en af de andre. Det er den, vi plejer at bruge på tæverne, når der er vrøvl med dem.

Fint, vis ham den, så ham ved, hvad der er i vente for ham den næste times tid.

Fyren holdt nu en trætingest hen foran Egons ansigt. Den lignede noget hen efter en stor pik, men alligevel ikke rigtigt. Se nu her, så skal jeg forklare, sagde fyren. Den her pik, har Hjalte skåret, så den giver den bedste fornemmelse, når den går ud og ind. Se bare hovedet, det ligner måske ikke rigtigt, men det er lidt spidst fortil, så det lettere går ind, så bliver det tykkere, faktisk ret tykt, og så slutter det med en dyb kant hele vejen rundt. Når pikken går ind og ud, så gnider den der kant hele tiden hen over den der knop inde i røven, som får safterne til at flyde. Så kan du se, at det bliver tykkere, og så er der de her kraftige ringe, som går hele vejen rundt og sådan med et par centimeter imellem. Kan du forestille dig, hvad de skal være godt for. Det kunne Egon godt forestille sig, men han sagde ikke noget, men så noget forskrækket ud. Ja, helt rigtigt, grinede fyren. Du ser nok også, at den bliver tykkere og tykkere ned mod enden, og de der ringe bliver ikke mindre tydelige. De er der for at massere røvlæberne og ringmusklen. Jeg garanterer dig en øm røv efter det her, og så kommer der nok en række rigtige pikke bag efter.

Men nu skal du se, nej, det kan du selvfølgelig ikke, men det kan fyren der, Benny til gengæld. Nu skruer jeg den fast i det her rør, og så er den her maskine lavet så genialt, at når den går i gang, så kører pikken frem og tilbage, og det bliver den ved med, lige til der er en, der slukker maskinen. Hvad siger du så, er det ikke smart.

Åh, nej, ikke det, ikke det, tiggede Egon.

Jo, jo, bare rolig. Efter det første kvarter, vil du sikkert nyde det, og den skal nok være med til at tømme dine nosser godt og grundigt. Ja, hov for resten nosserne, dem må vi hellere lige få gjort fast, og så tog han snoren, som stadig hang fra Egons nosserpose, stak den gennem et øje i bundpladen og strammede godt til.

Åh nej, stop, stop, du river dem helt af, stønnede Egon, men uden at nogen tog sig af det.

Og så er der også lige de her, sagde en af de andre, som stod og fumlede med noget i hænderne. De der to små knopper, må vi også have gjort noget ved. Så bukkede han sig ned og begyndte at nulre Egons ene brystvorte, til det stod stiv og struttende. Hurtigt satte han så en slags klemme om den, så Egon igen skreg, og lidt efter havde han også en på den anden vorte. Mellem klemmerne hang der en metalkæde, som trak nedad i vorterne, men det var han ikke tilfreds med, så han fandt et lod med en krog, som han hængte fast i kæden. Så slap han loddet, og Egon gav igen et skrig fra sig, ved smerten fra det pludselige ekstra træk i vorterne.

Så er han klar, sagde fyren og rejste sig op.

To af de andre skubbede maskinen frem og justerede den stang, der skulle køre frem og tilbage, så spidsen af træpikken, som de havde smurt godt ind i det der konsistensfedt, lige rørte ved Egons brune stjerne, hvorfra der stadig sivede sperm ud.

Klar sagde de, og en anden tændte åbenbart for ellen, for maskinen gik i gang med det resultat, at pikhovedet uden videre trængte ind gennem både røvlæber og ringmuskel, og inden Egon havde fået udstødt sit skrig var det ude igen og straks efter på vej ind igen.

AVVV! ÅHHHH! AVVV! Stønnede Egon, som slet ikke havde styr på, om det gjorde mest ondt, når pikhovedet gik ind eller når det blev trukket ud igen.

Benny så på med store forskrækkede øjne, men også med en hel del fascination. Han følte nærmest, at han kunne mærke i sin egen røv, hvordan det måtte være at få sit røvhul masseret på den måde, så hans pik stod stadig lige stiv, det rykkede noget i den, og pikvæskerne flød. Han skulle dog ikke komme til at vente længe, inden han fik at føle, hvordan det var at få en lignende træpik op i røven.

To af fyrene kom slæbende med en ret tung stol, hvor der fra sædet stak en træpik op, nøjagtig magen til den, Egon allerede havde prøvet i røven. De placerede stolen en god meter ved siden af Egon. Sådan at den, der sad på den havde første parket til at få alt med, som foregik ved maskinen og hvordan ham, der var spændt fast reagerede. Træpikken glinsede allerede af fedt, så da de havde placeret den tog de uden videre fat i BENNY. Løftede ham med et fast tag i hver sit ben op over pikken, og trods Bennys hylen og tiggen, lod de ham langsomt synke ned over pikken.
Avvv, Åhhh, Nejjj, det gør ondt, hylede Benny, Tag mig ned, tag mig ned!.
Ja. ja, bare rolig. Stop den hylen, ned skal du nok komme, grinede den ene, se bare, hvordan det går helt af sig selv, når vi slipper. Ned og ned kommer du. Lige indtil den er helt i bund, bare stol på det.
Nej, nej, råbte Benny, ikke det, ikke det, Tag mig op, OP!
Jamen når du siger det, så gør vi det, grinede den anden og gav tegn til sin makker, og selv om Benny kun var kommet halvvejs ned, løftede de ham op igen og fri af pikken.
Åh, gispede Benny, tak for det.
Jamen ingen årsag, grinede fyren, det gør vi da gerne en gang til, hvis det er det, du vil have, og et øjeblik efter var Bennys røv endnu engang på vej ned over træpikken, og Benny hylede lige så meget som første gang, ikke mindst fordi de denne gang lod det gå noget hurtigere, og de løsnede deres tag så meget, at Benny sank endnu længere ned over den end første gang. Så slap de hans ben helt, og så snart Benny mærkede gulvet under fødderne, begyndte han at presse sig opad igen. Det gjorde dog næsten lige så ondt, som på vejen ned, og inden han var kommet helt fri af den, greb de igen fat under hans knæhaser, så hans vægt igen drev ham ned over pikken. Denne gang holdt de fast i benene, til Bennys baller fik kontakt med stolesædet, og trods smerten åndede han lettet op, nu kunne det ikke blive værre. Nu opdagede Benny, at der var fastgjort nogle remme til stolebenene et godt stykke oppe, og de blev i en fart spændt fast om hans ankler, så han ikke havde nogen mulighed for igen at nå gulvet og hæve sig op fra træpikken. Så bandt de hans hænder sammen bag ryglænet, og hermed var de sikre på, at han ikke gik nogle vegne. Det højeste, han kunne gøre, var at løfte kroppen og dermed røven et lille stykke op ad pikken, ved at bruge remmene om anklerne som afsæt – og det skulle han faktisk komme til at gøre en hel del, i den tid, raggerne lod dem blive der i hvert sit instrument. Inden de overlod Benny helt til sig selv, løftede de to, der var kommet med stolen op og ud i hver sin af Bennys røvballer, og så lod de ham stille synke ned i den stilling. Det fik den sidste af træpikkens ringe til at synke op i ham. Han gav et gisp og et højt ÅHHH!

De forsamlede ragaer både lo og klappede ved synet og de tilhørende lyde fra både Egon og Benny. Ham, der havde placeret vorteklemmerne bøjede sig igen ned ved Egons hoved.

Nå, hvad synes du så? Er det ikke et fint apparat? Det var egentlig til tøsefisser, med sådan en bøssefisse kan det også bruges til. Og vent så bare, til den kommer helt ind og hovedet begynder sit arbejde hen over din sædblære. Det skal nok sende dig flyvende, og de ringe på skaftet er ikke nogen dårlig erstatning når det drejer sig om at massere røvindgangen. Som jeg sagde, er det mest de fisser, der tror, at vi bare inviterer dem herud for at snakke. Ringene giver klitten en god omgang, og de skulle bare se, hvordan de behandler kusselæberne. Bøjer dem først ind i kussen, så hiver de dem ud igen, og så ind og ud, og de bliver ømmere og ømmere, rødere og rødere og svulmer mere op, og tøserne hyler og hviner og safterne flyder, når de går fra den ene orgasme til den anden,. Når de har siddet der sådan en times tid, plejer de at være ret vilde efter de rigtige pikke. Nu får vi se, hvordan det virker på dig og dine kusselæber, og så gjorde han tegn til dem ved maskinen om at skubbe den længere ind.

Åh! Udbrød Egon, da hovedet for første gang gned hen over sædblæren og straks efter tilbage igen, så frem og tilbage, og Egon stønnede hver gang Ah, åh, uh, ah,

Så tror jeg, den er på plads, grinede ham ved Egons hoved. For øvrigt er det ikke første gang, den er oppe i et røvhul. Når vi får fat på en fyr fra en anden gruppe, som har generet os, så får han også den helt store tur, og hertil hører en time i den her maskine. Så hyg dig med maskinen og dig bøsseven, nu går vi andre lidt.

De justerede maskinen, så hastigheden blev sat ned, så træpikken i roligt tempo bevægede sig ind og ud.
Se bare grinede en af de andre. Se hvordan røvlæberne bliver gnedet frem og tilbage. Hol da kæft, det må gøre nas.
Ja, det gør det nok, men jeg gætter på, at det også får ham til at flyve og hvine lige så højt som pigerne, og med den her hastighed mærker han hvordan hver eneste ring går ud og ind gennem røvmusklen, og den langsomme gniden hen over hans glædesblære, skal nok få ham til at tømme nosserne helt ud.

ÅÅÅHHH! UUUHH! Hylede nu både Benny og Egon, mens raggerne grinende trak sig væk.

Uhhh, Benny, hvordan klarer du det, aaahhh, uhhh, stønnede han mens træpikkens hoved gned hen over sædblæren, og hver gang pikken gik i bund, gyngede han ´lidt frem, så snoren trak ekstra i nosserne og kæden med loddet gyngede frem og tilbage og sendte pinefulde stød gennem brystvorterne.

Åhh, jahh, stønnede Benny, mens han pressede sig lidt op ad pikken. Deeet gååårr, deeet gååår stønnede han videre, mens han igen sank ned over de nederste brede ringe, indtil hans igen sad med røvballerne på stolesædet. Hvordaaaannn , hvordaaan med åhhh, meed dig, gør det oooondt?

Ååååhhh , jaaa, deeet gøøør ooondt, ååååhhh, neeeeejjj, deeeet eeerrr goooodddt, uuhhhh, aaahhhh, ååååhhhh. Jeeeegg kooommmeeerrr, jeeeg kooommmmeeer! Og så skød han sin femte ladning indenfor mindre end to timer. Den plaskede ned over trægulvet.

At se vennen blive pulet så grundigt af træpikken og den maskine, og at både se og høre ham komme den ene gang efter den anden, var så fascinerende og ophidsende for Benny, at han gang på gang hævede sig så højt op ad pikken, som han kunne, for så at lade sig glide ned over den igen, hvilket også fik ham til at sprøjte sin sæd indtil flere gange.

Da de havde siddet sådan et kvarter, eller var det en time, det havde de ingen fornemmelse af, og de var begge gået fra den ene orgasme til den anden, og havde ikke tal på, hvor mange ladninger de havde skudt. Ja, skudt og skudt, de sidste orgasmer havde været helt uden sperm, og nosserne smertede, især Egons, som nu ikke blot smertede af det stadige træk i dem, men også indefra efter de mange udtømninger.

Nåh, det var nok noget, du kunne lide, hørte Egon en stemme sige. Hvordan går det, er nosserne godt tømt ud nu? grinede han, da han så det sædplettede gulv under Egon. Så gav han ham et par hårde klask på hver røvballe, inden der var en. Der standsede maskinen. De trak så maskinen væk, så de rigtigt kunne se resultatet af ringenes arbejde mod Egons røvlæber, som nu var røde og opsmulmede. Han rørte forsigtigt ved dem, og Egon udstødte et gisp. Ja, grinede han, nu er de bare helt rigtige, lad os lige prøve, hvad de siger til en rigtig pik, og inden Egon fik sagt en lyd, var hans pik på vej ind gennem de superømme læber. Til gengæld kom der så et lille skrig fra Egon, og han stønnede videre, mens fyren maste sig i bund og begyndte en gang voldsomme kneppebevægelser.
Nej, nej, råbte Egon, ikke mere, ikke mere, ASTOP, STOP!

Og virkelig. Fyren trak sig ud, men det var ikke fordi Egon råbte.

Han er vist parat nu til den store finale, sagde fyren. Han er helt blokket ud.

Så løsnede de endelig Egon helt fra apparatet, og endelig fik hans nosser en pause fra trækket i snoren, men nu var de også mindst lige så ømme som røvlæberne og hele indgangen til røven, men snoren omkring dem, fjernede de ikke. Til gengæld fjernede de klemmerne omkring hans brydtvorter. Smerterne havde næsten forladt dem, de var nærmest blevet følelsesløse, men nu da blodet vendte tilbage i dem, kom smerten igen, og Egon udstødte et par høje skrig.

Mens dette skete med Egon, var der fem andre, der havde taget sig af Benny. Befriet ham fra båndene og hevet ham op fra den store dildo, og så slæbte de af sted med ham.

Han er helt klar, grinede fyren, der havde prøvet sin pik i Egons røv. Jah, han er helt klar til lidt dobbelt knæpperi, var der en stemme, der sagde, og Egon så, hvordan to af de nu helt nøgne raggere lagde sig på gulvet røv mod røv, så deres stive stænger stod lige op i luften og tæt op mod hinanden.

Nej, nej, skreg Egon, som ikke var i tvivl om, hvad de havde tænkt nu, men straks var der fire kraftige arme, der løftede ham op. Hver af de to fyre havde en arm under et knæ og den anden under en arm og videre ind under ryggen. Så bar de ham på den måde hen over de to liggende fyre og begyndte at sænke ham ned. Egon prøvede at vride sig løs, men det hjalp ikke noget. Langsomt sænkede de hans røv mod de to pikke, som en af de andre holdt sammen i et fast greb. Så rørte de ved hans ømme og opsvulmede røvløber, og han udstødte endnu et skrig, og så sank han ned over dem mens han gispede Avvv, ÅHHH, NEJJJ, NEJJJ, ÅHHH, AAAAVVV, men den sank han, til begge pikke var begravet i ham og hans baller hvilede på de tos lår.
Åhhh, stønnede nu både Egon og de to pikejere.

Fyrene, der havde fat i ham, lod ham hvile der et kort øjeblik, så han rigtigt kunne fornemme, hvordan de to pikke fyldte ham og blokkede ham ud i en hidtil ukendt grad. Så løftede de ham lidt op, løsnede grebet, så han straks snak helt ned over dem igen, åååhhh, uuuhhh, stønnede han.
Jeg tror, han kan lide det, grinede ham, der havde haft pikke i ham. Hvad med at give ham det forfra igen?

Og det gjorde de.Løftede ham helt fri af de to pikke og lod ham synke helt ned igen, men denne gang hurtigere end før. Og igen og igen. Det smertede i røvlæberne, og det smertede når de gik gennem røvmusklen, men det begyndte også at tænde alle Egons kontakter, så hans pik, som var blevet helt slap ved smerten, da de sænkede ham første gang, igen begyndte at røre på sig.
Det gik ikke ubemærket hen, og tilskuerne lo og grinede og: Ja, nu er han der. Han kan lide mosten, mon ikke han kan selv nu?
De to fyre slap ham. Egon sad lidt med pikkene helt i bund. Så rykkede han sig lidt fra side til side, så han rigtigt kunne mærke pikkene i hele røven, og så kunne han ikke lade være med at begynde at løfte og sænke sig, først langsomt, men meget snart hurtigere og hurtigere, mens han stønnede i takt med de to pikejere.
Aldrig havde hans røv været så fuld. Aldrig havde presset mod sædblæren været så kraftigt, og aldrig havde følelsen af en piks gniden mod røvlæber og røvmusklen været mere intens, en frydefuld blanding af smerte og lyst. Det varede da heller ikke længe, før hans orgasme nærmede sig, og skønt der ikke kom så meget som en dråbe, var det en af de kraftigste, han havde haft, som om elektriske stød gik gennem hver en nerve i kroppen, og han skreg igen, men denne gang i frydefulde skrig, som fik de to pikke i hans røv til også at gå i orgasme, med de kunne til gengæld sende strømme af sperm ind i hans røv.

Fortsættes Kap 19 På campingpladsen.
Kommentar