Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Egon i knibe del 19

(Egon i knibe)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 6235

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kap 19.: Cykelturen - 5, Sadisten på campingpladsen.

De slog teltet op nær en bondegård og sov til hen mod middag.

Ragerne havde smidt dem ind på bagsædet af en af bilerne og droppet dem igen ved deres cykler. Hele vejen havde de siddet men en stor raggerpik begravet dybt i røven, sådan bare for at sige pænt farvel, grinede raggerne. De gymnastikbukser, som de smed ud af vinduet et lille stykke fremme, var blevet ødelagt ved, at der var klippet hulle i dem forskellige steder. Ikke kun tilfældige steder, men de havde ikke andet at tage på, så …

De havde fundet et sted til at slå teltet op ret tæt ved deres cykler. Selv om de var interesserede i at komme så langt væk fra raggerne som muligt, havde de været så ømme og udmattede, at de ikke havde haft kræfter til at komme længere væk. Næste dag cyklede de til Ystad og slog teltet op på en campingplads.

De havde nu ligget der i to dage og var kommet nogenlunde til hægterne, bl.a. ved at tilbringe det meste af dagen i Øresunds bølger. At de stadig var mere end ømme i røven, fandt de ikke mærkeligt, men den fornemmelse i nosserne, efter at de havde været så grundigt drænet, var ny og overraskende, i hvert fald for Benny.

Nu sidst på den lyse aften gik Egon over til det enlige badeværelse, efter Benny havde fået sit brusebad.

Døren kunne selvfølgelig ikke låses. Mens han stod der med ryggen til døren, hørte han, at der kom en ind. Han følte, at der stod en tæt bag ved ham i det lille rum. Samtidig tabte Egon sin sæbe og bøjede sig frem for at samle den op.

Hvad søren er det, hørte han manden bag sig sige, og han rejste sig hurtigt op.
Nej, sagde manden, lad mig lige se, buk dig ned igen.

Egon var nu klar over, hvad det var, manden havde set, det måtte være hans røv og ikke mindst det ømme og udblokkede røvhul.

Jeg sagde bøj dig ned, sagde manden hårdt, da Egon ikke reagerede.

Da han stadig ikke reagerede, gav manden ham et hårdt slag på den ene balle, greb ham om nakken og tvang ham forover.

Så støtter du med hænderne på gulvet og bliver stående sådan, mens jeg lige tjekker det her, sagde han, og gav Egon et hårdt slag på den anden balle.

For fanden, det ser brugt ud, det her, sagde han og mærkede med to fingre omkring på Egons stadig ophovne og ømme røvlæber. Egon udstødte straks et lille skrig.

Ja, fanme er de, sagde manden. Stik mig lige den sæbe, du har der på gulvet.
Jeg sagde stik mig den sæbe, snerrede han igen, da Egon ikke reagerede, og samtidig fik han to hårde slag i enden. Egons pik begyndte langsomt at fyldes.
Manden fik sæben. Kørte den hen over røvlæberne, Pressede den lidt ind og drejede rundt, så læberne og indgangen blev smurt godt ind. Så lod han sæben falde og tog fat med to fingre igen. Kørte dem rundt og rundt over de ømme læber og pressede dem lidt efter lidt ind mellem dem og ind gennem røvmusklen.
Egon sukkede og stønnede, men hans pik voksede og voksede, hvad manden ikke kunne undgå at bemærke.

Nå, det er sådan, det er fat, snerrede manden. Din røv har nok fået en ordentlig omgang her for nylig. Er det din lille ven, der har kunnet klare det helt alene?

Åhhh, uhhh, neejjj ikke Beeennnyyy, stønnede Egon.

Nej, det tænkte jeg nok, sagde manden, og stak endnu en finger op i Egon. Næh, det har nok været nogen større pikke end den, han kan mønster, ikke sandt? Har det ikke været nogen større pikke?

Ååååhhh, uuuhhh, var det eneste Egon kunne sige, mens manden nu kørte de tre fingre ind og ud af hans røv og hen over hans hårde glædesknop.

Og du kunne lide det, ikke? Snerrede manden videre.
Du kunne lide det, spurgte jeg, sagde han og greb i det samme om Egons ømme nosser med den anden hånd.

AAAVVV, ÅÅÅHHH, stønnede Egon.

Nå, de her har nok også fået en omgang, grinede manden. Det må vi hellere kigge lidt nærmere på. Og så trak han fingre ud af Egons røv.

Nu tager du lige dine ting, og så følger du efter mig over til min campingvogn. Nej lad bare de bukser være. Ræk mig dem og dit håndklæde.

Nøgen og med en ståpik, der langsomt mistede noget af sin rejsning på vejen, fulgte Egon i hælene på manden hen til hans lille campingvogn, der stod lidt afsides på den mere end halvtomme plads.

”Luk døren efter dig,” sagde manden, som ikke havde vendt sig om bare en enkelt gang, for at se, om Egon nu også fulgte med. Det var han sikker på, at han gjorde. Han tog et tæppe fra en af bænkene, foldede det sammen og dækkede bordet med det.

”Læg dig op her, på ryggen, så får vi se.”

Uden vrøvl lagde Egon sig op på bordet, lidt usikker på, hvad manden var for en. Var han læge eller hvad, og ville han hjælpe ham, eller? Jo, hjælpe ham skulle det vise sig, at manden ville, men ikke helt på den måde, Egon forestillede sig.

Bordet var ikke større, end Egon lige kunne få plads til at hvile med hovedet i den ene ende og det meste af måsen i den anden, mens benene hang ned over kanten. Dog ikke ret længe, for manden tog fat under begge haser og løftede benene op, så Egon til sidst havde fødderne oppe ved hovedet.

Manden stillede på en lampe, så den lyste lige mod Egons røv. ”Lad os så se lidt nærmere på det her, og få opklaret noget om, hvad der er sket.” Han tog noget creme på fingrene på den ene hånd, og begyndte at smøre det ud over Egons ømme røvlæber.

”Åh,” sukkede Egon, dels ved berøringen af de ømme læber, dets ved fornemmelsen af den kolde creme, som egentlig gjorde godt.

”Jah, de er temmelig opsvulmede og røde, de her. Og ømme må de også være som bare pokker,” sagde han, mens han kørte fingrene rundt og rundt om røvhullet, mens Egon stønnede og sukkede.

”Hvor galt er det,” spurgte han så, mens han begyndte at klemme om læberne med to fingre. ”Gør det her ondt eller hvad?” sagde han, mens han fortsatte med at gnide og klemmer rundt om læberne, snart blidt, snart noget hårdere, og Egen skiftevis peb og hylede, alt efter, hvor hårdt manden klemte.

”Jah, ømme, det er de,” konstaterede manden, ”men hvad så med den her?” sagde han, og tog med den anden hånd om Egons nu igen helt stive pik. ”Hvorfor bliver den her stiv?” Bliver du liderlig af at få røven under lidt grov behandling?”

Det eneste, Egon kunne sige, var de stadige åhh’er og uhhh’er, men nægte, at behandlingen gik til pikken, kunne han jo ikke så godt, og nu begyndte der også at vise sig dråber af precum i pikspalten.

”Hvem er det, der har haft din røv under behandling, ja, åbenbart ikke kun røven, men også klunkerne og de her knopper,” spurgte han, mens han lod pikken være og i stedet klemte en gang om hver af vorterne. ”Var de nogen af de liderlige svenske bondekarle?”

Uhh! Åhhh! Stønnede Egon, da manden klemte om de ømme vorter. ”Næh, jo, for resten, også dem, men det er flere dage siden.”

”Ja så, der har været andre her for nylig, det lyder interessant,” sagde han, mens han nu pressede to fingre ind i røven. ”Hvad var det så for nogen? I hvert fald har de gjort et godt og grundigt arbejde, og løsnet dig noget op.” Og i det samme føjede han endnu en finger til de to, der allerede var oppe i Egons røv.

Egon stønnede, mens manden kørte de tre fingre ind og ud gennem den ikke mindre ømme ringmuskel.

”Det var, det var, ja, jeg ved ikke, hvad de hedder, men det var fyre i en slags uniform, kasketter og læderjakker, og så kørte de i nogle store amerikanske dollargrin.”

”Nåh, sådan nogen,” sagde manden, som nu ikke kunne lade være med at grine. ”Nå så I faldt i hænderne på en flok Raggere, som de kaldes. Ja, jeg vil tro, at de har været ganske grove. De kan være ret voldelige, og sådan et par små danske drenge, har nok kunnet vække dem til lidt sex-aktivitet. Jeg har hørt om, hvordan piger somme tider bliver behandlet af dem. De bliver aldrig de samme igen efter at have været en tur over Raggernes kneppeblokke. Men jeg har ikke før hørt om, at de også tog drenge under behandling. Var der sådan en særlig grund til det?” Og så ikke bare kørte han fingrene ud og ind, han drejede dem også rundt og rundt, og ikke mindst sørgede han for at massere Egons prostata, så nu sivede precummen ud af pikken og ned på Egons mave.
Hvad siger du, hvordan fik de fat på jer?”

Under suk og stønnen fik Egon fremstammet, at de var kommet cyklende. Så havde Raggerne, som de altså hed, stoppet dem ved at køre ind foran dem, og så havde de tvunget dem ind i hver sin bil. Først Benny, og sådan 10 minutter efter var der kommet en anden bil, som havde taget Egon op. Han havde først troet, at de ville hjælpe ham med at få Benny fri, men var i stedet også selv blevet fanget.

”Jamen alligevel” sagde manden, ”det er ikke almindeligt, havde I generet dem eller været særlig udfordrende?”

Næh, mente Egon, det havde de ikke. Ikke generet dem i hvert fald. De havde bare cyklet i deres gymnastikbukser, og så ikke andet.

”I gymnastikbukser og ikke andet?” sagde manden. ”Slet ikke andet. Ingen underbukser f.eks.?”

Nej ingen underbukser, måtte Egon indrømme, men et par tennissko.

”Det var måske ligefrem de her bukser?” sagde manden og pillede Egons bukser op fra bænken, hvor han havde smidt dem og kiggede nærmere på dem. ”Var det virkelig dem her?” sagde han og holdt dem op, så man kunne se de huller, som Raggerne havde lavet i dem. ”I kunne jo lige så godt være cyklet helt uden bukser, som i dem her. Der er jo ikke det, man ikke vil kunne se gennem de huller. Både pik, nosser og røvhul, så vidt jeg kan se.”

Nej men forklarede Egon, hullerne var nogle, som Raggerne havde lavet, med måtte han indrømme, de var så tynde, at man nok havde kunnet se pikken gennem dem, i hvert fald hvis den var stiv, og det var den det meste af tiden, og man kunne også kigge op under buksebenene.

Ja så forstod manden det bedre. Det måtte have været et syn, ikke blot for guder, men altså også for Raggere, at se de to unge fyre komme cyklende i den påklædning – eller snarere afklædning.

”Mon ikke vi kan få den der stiverik til at skyde, hvis vi lige tager os rigtig kærligt af den her hårde knop,” sagde han, og nu gned han for alvor hen over Egons prostata, mens han med den anden hånd forsigtigt masserede nosserne.

Og det kunne han. Under endnu højere støn og suk sprøjtede Egon fire kraftige ladninger ud, den første helt op i ansigtet på ham selv, de næste på hans bryst og mave.

”Det var flot,” sagde manden, og nu tror jeg, du har brug for igen at mærke en rigtig pik her inde,” og i det samme trak han fingrene ud.

”Åh, nej, ikke igen, ikke mere,” sukkede Egon, ”jeg kan ikke klare mere. Vil du ikke nok lade være.”

Under den korte snak, havde manden trukket sine korte sommerbukser og underbukser af, og hans ganske betragtelige kneppestang sprang frem fra sit skjul, sådan godt og vel halvstiv.

”Se bare, sådan en kan du da ikke sige nej til,” drillede han og holdt den frem, så Egon kunne se den, mens han gned den til fuld stivhed. Den var på ingen måde ringere end de største af Raggernes pikke havde været.

”Åh, nej, vil du ikke nok lade være,” bad Egon, men da han blev liggende på ryggen med benene løftet helt op til hovedet og røven derfor i fineste kneppestilling, var det ligesom hans ord ikke havde så megen vægt.

Manden smurte noget af cremen over pikhovedet, og et øjeblik efter var det presset mod Egons godt indsmurte og halvåbne hul. Ved den kontakt begyndte Egons røvlæber igen at vibrere, og mens manden gnubbede pikhovedet frem og tilbage over de opsvulmede læber, sukkede og stønnede Egon igen, og hans protester blev svagere og svagere.

”Ved du hvad,” sagde manden, ”jeg tror, du er en rigtig liderlig piksulten lille ludderdreng, der bare ikke kan få pik nok, men bare rolig, jeg skal gøre, hvad jeg kan.”

Ved de ord begyndte Egon igen at protesterer. Han havde allerede været ude for alt for meget, de foregående dage, og kunne ikke tage mere, og hans nosser var stadig ømme efter at have været drænet så fuldstændig, at han havde haft flere orgasmer mod slutningen, uden at der kom bare den mindste dråbe sæd.

”Vi kan lave den aftale,” sagde manden mens han pressede sit pikhoved gennem den ømme ringmuskel, ”vi kan lave den aftale, at jeg stopper, når du ikke længere får ståpik, ellers stopper jeg først, når jeg selv synes det er nok. Så længe, du får ståpik og sprøjter sæd, eller måske ikke har mere at sprøjte med, men alligevel har ståpik, så viser det, at du har brug for yderligere behandling af den ene eller anden art.” Og så begyndte han at pule for alvor i lange og dybe stød, og Egon hvinede og peb, hver gang pikken gik i bund. Men foreløbig var hans egen pik stadig hård som et bræt og lækkede precum i et væk.

”Jaså, jaså, de drænede dine nosser godt og grundigt. Ja, det giver sandelig nogle omme nødder. Måske skulle vi prøve det nummer en gang til?”

”Åh, nej, nej, nej, ikke det, ikke det,” tiggede Egon, mens han gispede og sukkede hver gang mandens store pikhoved gned hen over hans prostata.

”Hvordan mon det er med de der brystvorter, som åbenbart også har været under behandling? Mon ikke vi kan få lidt sperm frem, hvis vi klemmer lidt på dem?”

Og trods nye spage protester fra Egon tog han fat med to fingre om hver af de erigerede vorter, og begyndte først blidt, så hårde og hårde at klemme og vride dem, og mens han fortsatte med at pule Egons røv i lange dybe stød, skød Egon sin anden ladning ud. Ikke helt så meget som før, men lige så voldsomt, så også denne gang ramte det første sprøjt Egon i ansigtet.

”Hvor mange Raggere var der egentlig”, ville manden vide, mens han fortsatte sin pumpen ind og ud af Egons røv, ”og pulede de dig alle sammen?”

De var nok mindst 10, og jo, han mente nok, at de på et eller andet tidspunkt havde pulet ham alle sammen, også selv om nogle af dem også havde kneppet ham i munden og ned i halsen. Nogle af dem havde nok også haft flere omgange, både i den ene og den anden ende, men så havde de jo også taget sig af Benny.

”Det lyder bare helt fantastisk, lo manden, det bliver nok op mod 20 gange røvpul på en enkelt dag. Det må have været noget, din sultne røv elskede, ikke?”

”Det var bare alt for meget,” sukkede Egon, hvis pik igen var ved at fyldes med blod på grund af den stadige stimulering af hans sædblære og de ømme røvlæber. ”Men det værste var nu maskinen.”

”Maskinen, hvilken maskine, hvad snakker du om?” ville manden vide, og så forklarede Egon om maskinen så godt han kunne mellem suk og støn på grund af mandens fortsatte pulen. Men den historie var for meget for manden. Han satte tempoet op, og snart efter tømte han hele beholdningen ud i Egons røvkanal.

”Det var så de første to gange,” fastslog manden. ”Vi må nok hellere gå over til lidt mere seriøs opvarmning inden vi henter den næste portion frem. Kender du sådan en,” sagde han, da han havde hentet en lille flad læderpisk op af en skuffe.

”Nej! Nej!” Råbte Egon, nej ikke sådan noget.”

”Du behøver ikke råbe så højt,” grinede manden, ”jeg har forstået, at du ikke har prøvet sådan en før, men det kan du så glæde dig til. Den er rigtig god til både pikken, nosserne og røvhullet. Og bare rolig, jeg skal nok gøre det grundigt. Hvor mon vi skal begynde,” sagde han, og slog ligesom tilfældigt et lille slag over Egons nosser.

”Åh, AVV!” råbte Egon. ”ikke nosserne, ikke nosserne, de er så ømme.”

”Nå men fint nok for mig,” grinede manden. ”Så begynder vi med pikken, men vi må nok hellere lige sørge for, at du ligger lidt mere behageligt.”

Han tog en hovedpude og lagde den under Egons hoved, så han også bedre kunne se, hvad der skete. Synet er det halve af fornøjelsen, mente manden. Så tog han, hvad der lignede et bælte til en badekåbe og bandt det om Egons stadig løftede ben og ned under bordet, så vi er sikre på, at du ikke falder ned, grinede han.

”Og se nu lige rigtig godt på den. Se, den har to sider. Den ene side er bare glat læder, på den anden er der de der metalnitter, som kan bide lidt mere. Og så er den spidset til. Det kan også have sine fordele, for så kan man ramme præcist på et bestemt sted. Lad os for eksempel sige et bestemt sted på en af røvlæberne eller måske på pikhovedet, ja måske endda lige på den lille mund og de røde læber der.” og så grinede han, da han så det forfærdede udtryk i Egons øjne. ”Ja, og så afhænger det naturligvis af, hvor god han er, ham, der fører pisken. Men bare rolig, jeg er ganske god til det, får sjældent reklamationer. Virkningen holder sig normalt i mindst en uge.”

”Men det var pikken, du syntes, vi skulle begynde med.”

”Nej! Nej, hylede Egon.

”Ved du hvad, vi kan ikke have det hyleri, og heller ikke, at du hele tiden ombestemmer dig. Lige før ville du ikke have, at vi begyndte med nosserne og nu heller ikke med pikken. Luk munden godt op, så får du lige de her at sutte på,” sagde han, og så stoppede han de trusser i munden på Egon, som han lige havde taget af. Så tog han et bredt bånd og bandt det bag om hovedet på Egon og hen over den fyldte mund.

Så begyndte han at lade nogle, ikke alt for hårde slag, falde ned mod Egons pik. ”Ja, som den ligger der, kan vi kun behandle undersiden, men vi skal nok få fat i den anden side inden aftenen er forbi.” Og så lagde han slag på slag nede fra roden og op til pikhovedet, gav hovedet et par slag, og arbejde sig så tilbage til roden igen. Det eneste, man kunne høre, var når pisken klaskede mod kød, og så nogle kvalte lyde fra Egon, som vred og vendte sig.

Manden tog nu med den frie hånd fat om Egons stadig lige stive pik og løftede den til lodret, Her trak han forhuden så langt ned som muligt, og så begyndte han at slå lige mod spidsen. Og som han havde sagt, koncentrerede han sig om at få spidsen af pisken til at ramme lige over pikspalten og de små læber der. Ved hvert slag sendte han en fin regn af små precumdråber ud i rummet, for Precummet sivede stadig ud af Egons pikspalte.

”Det var så det,” sagde han og slap Egons nu smertende pik, men den var stadig lige stiv. ”Der ser du, sagde manden, ”du kan ikke få nok, men nu går vi over til de her kugler,” og så tog han om Egons pung. ”Men sådan nogle kugler har det med pludselig at forsvinde ind i kroppen, når de mener, der er fare på færde, og det kan vi ikke have, så vi binder dem lige lidt.”

Han tog så et par bånd frem, som lignede og måske var, nogle lange snørebånd. Så begyndte han at snøre, først omkring pungen lige ved pikken. ”Så bliver de, hvor de skal sagde han, men han fortsatte med at binde, og lidt efter kunne Egon se, hvordan han havde snøret hver af nosserne af, så de ligesom lå i hver sin helt udspændte pose.

”Se så, så går de ingen vegne, og man kan være sikker på, hvilken af dem, man tager under behandling. Hvad synes du, skal det være den højre først, eller hellere den venstre? Jeg ved, du ikke kan sige noget, men du kan enten ryste på hovedet eller nikke. Og du skal ikke prøve på ikke at vælge, for så lover jeg dig, at de får en ekstra hård omgang. Nå skal det være den højre først? Ryst eller nik.” Egon var så panikslagen ved tanken om, at manden ville slå hans ømme nosser med den væmmelige pisk, at han ikke kunne andet ens ryste på hovedet.

”Godt, så bliver det den venstre først,” fastslog manden, og så begyndte slagene at falde. Nu brugte han den flade side af pisken og vel at mærke den side med nitterne, der hele tiden ramte kuglen, og det sådan, at den netop blev fuldstændig dækker hver gang. Mærker du, hvor fint det er med de nitter? Det går godt og grundigt i dybden, ikke? Han havde nok givet den 10 slag af forskellig hårdhed, inden han gav den højre samme behandling. Så holdt han en lille pause, og Egon sukkede, fordi det nu endelig var slut.

”Nå, jeg kan høre, at du er skuffet over, at jeg holder op. Det skal du ikke være,” grinede manden, ”for det var kun den ene side. Nu skal de have samme behandling på undersiden”. Så tog han fat i en lille stump snor, som var blevet til overs fra nossersnøringen, og med den trak han pungen op og hen over pikken – og så faldt slagene igen. Denne gang først på den højre, for at ingen af dem skulle blive misundelig på den anden, forklarede han lystigt.

Da han var færdig med at spanke begge nosser, tog han fat om Egons pik, der stadig var lige stiv og også stadig med en lille fin strøm af precum. Han begyndte at gnide den, lange tag op og ned, og han sørgede for, at forhuden hver gang dækkede hele pikhovedet og ligeledes at det blev trukket helt tilbage ved hvert tag nedad. ”Det er nok tid til at frigøre den tredje ladning sagde han og satte farten lidt op, idet han især sørgede for, at pikhovedet blev grundigt gnedet. Det varede da også kun nogle få minutter, inden Egon igen afleverede nu kun tre spermportioner, men det var tydeligt en meget kraftig orgasme.

”Og så skal vi til røven,” sagde manden. ”Vi må hellere lige høre, om du har noget vigtigt at sige, før vi begynder.” Han løsnede båndet og trak de nu godt våde underbukser ud af Egons mund. ”Nå, hvordan smager de? Grinede han, ”der er nok både smag af pis og sperm i dem, og måske endda noget andet. Har du nydt det? Din pik har i hvert fald,” grinede manden.

”Åh, sukkede Egon, ”ikke mere nu, ikke røven, kære, søde raremand, ikke røvhullet.”

”Jamen det nytter ikke noget,” svarede manden, ”jeg er ikke træt endnu, og jeg er overhovedet hverken rar eller sød, og din pik vil helt tydeligt have, at vi fortsætter med det her. Jeg skal lige høre, hvilken side af pisken, vil du helst have på røvhullet? Den med nitterne er absolut den, der giver den bedste virkning, og du vil vel gerne have den bedste virkning, ikke?”

”Nej, nej, ikke den, ikke den side,” tiggede Egon, så hellere den anden.”

”Ja, nu får vi se,” sagde manden, først skal vi lige have dig anbragt lidt bedre til det her. Løft røven højere op. Ja højere endnu, og så tag fat under den med hænderne, og hold fast.”

”Nej, for resten, vi må hellere se at få tømt dig for endnu en ladning sperm, hvis du da ellers har mere i dig, og det gør vi bedst, mens du ligger sådan her, så har jeg lettere adgang med fingrene, og det er vigtigt.” Så dyppede han to fingre i smørelsen og havde dem hurtigt inde i Egons røv, hvor han meget hurtigt fandt det, han søgte.

”Ser du,” sagde han, mens han gnubbede frem og tilbage på Egons sædblære, ”vi er en lille gruppe, to læger og så tre andre, som prøver at finde ud af, om vores teori holder stik. Vi tror, at jo flere gange og jo tiere, vi pumper en stor knægt helt tom for sperm, så han får ømme nosser, så vil han bag efter producere endnu mere sæd, og den her knop vil vokse.” Og mens han sagde det, fortsatte han med at gnide Egons sædblære, så Egon stønnede og sukkede af velbehag, og igen lækkede en lille strøm af precum.

”Og ikke nok med, at den bliver større, den vil også forlange at blive gnedet på og tømt ud flere gange om dagen. Nå. hvordan går det så, har du andet end precum her i blæren?” Og så gned han kraftigere på den, og et øjeblik efter ejakulerede Egon igen, men kun med et par fattige sprøjt. ”Ja, grinede manden, så er vi ved at være der, men nu til røven og røvhullet.”

”Løft så røven, højere, højere, hjælp til med armene. Ja sådan, hold den der.”

Det gjorde Egon, og hurtigt snørede manden Egons vriste sammen, så han ikke kunne flytte hænderne, men heller ikke sænke røven.

”Du må hellere have lidt af den friske sperm at sutte på,” sagde manden, og tørrede en del af Egons sperm fra hans mave og bryst med trusserne, inden han igen stoppede dem ind i Egons mund og snørede båndet sammen.

”Se så,” sagde manden, ”så har vi røven og røvhullet i den helt rigtige stilling til lidt ekstra grundig behandling. Det her er også et led i vores eksperiment. Vi tror, at jo hårdere røven og især røvhullet bliver behandlet, jo mere vil knægten længes efter en ny behandling og ikke mindst efter at få pulet røven med så mange og så store pikke som muligt. Hvad siger du, længes de her røvlæber ikke efter en ny gang smæk? Og smæk skal de få, og det med den side af pisken, hvor nitterne sidder. Det har en helt fantastisk virkning på dem. Men først tror jeg, at de der lækre, runde røvballer skal have nogle slag.”

Og så begyndte han at bearbejde dem med hårde slag med den åbne hånd, Skiftede fra balle til balle, og sørgede for, at de begge blev lige røde og varme.

”Ja, det var så det,” sagde han, da de hver havde fået godt ti slag, og Egon pustede ud af lettelse over, at nu var denne del slut. Men han var nok lidt for hurtig, for nu fandt manden et bredt læderbælte frem. Foldede det sammen, viste det til Egon, og forklarede, at han nu ville få yderligere ti slag på hver balle med det bælte. Og det gjorde han.

”Jah, så komme vi til det vigtigste, selve centrum for det hele og den store nydelse – for begge parter, for ham med pikken, og for ham, der får pikken.” Og så begyndte han igen at gnide og gnubbe med fingrene hen over de ømme røvlæber. ”Vi har mange forskellige ting til at behandle de her med, f.eks. bruger en af vennerne et spanskrør, men vi har lidt sværere ved at give de her indersider af røvmusklen en ordentlig behandling. Hvis vi får lukket det ordentligt op, kan vi et kort øjeblik få sat et par slag ind med spidsen af den her pisk, men ellers er det foreløbig bedste sådan noget, som ligner den træpik Ragerne brugte i deres maskine og i din røv, eller den træpik, som din bøsseven Benny måtte ride på. Sådan en kneppemaskine lyder ellers som en rigtig god idé. Sådan en må vi nok også kunne lave.” Mens han sagde det, havde han haft tre fingre inde i røvhullet, hvor han havde gnedet dem op og ned ad ringmusklens sider.

Og så gik han over til at behandle røvhullet med den smalle læderpisk. Først lagde han nogle slag fladt hen over hullet, men så gik han over til at rette præcise slag med spidsen af pisken mod alle dele af røvlæberne. Mens han gjorde det, gik han nærmest rundt om Egon, for at kunne indtage den bedst mulige stilling for det enkelte slag. Så igen nogle flade slag med nittesiden, inden han igen gav en omgang med spidsen. Og røvlæberne blev rødere og rødere og mere og mere opsvulmede og brændende, og hele tiden rykkede det og vibrerede det i dem, og Egons pik? Ja gæt selv!

Så tog manden med to fingre og følte på de opsvulmede røvlæber. Ja, du har vist sådan helt naturligt nogle store røvlæber, men med sådan en behandling for eksempel en gang om ugen, skal de nok blive rigtig store, og fordelen ved det er, at jo større de bliver, jo grundigere kan de blive behandlet, og jo større de bliver, des mere kan de nyde en piks bevægelser ud og ind.

”Det her minder mig om noget, som min ven med spanskrøret fortalte for nylig, sagde manden mens han spamkede Egons røvhul. Han plejede at have en særlig samling drenge, jeg tror han kalder dem, karredrengene, til eftersidning, jvor han sørger for at give dem slag med spanskrøret, ikke mindst lige hen over røvhullet, sådan her,” sagde manden og lagde et slag med pisken hen over hullet. Han mener, drengene nyder det, og at de nyder at kunne se hans egen store pik gennem de tynde gymnastikbukser, som han altid har på til eftersidningstimerne. Han er både matematiklærer og gymnastiklærer, nemlig.”

Mortensen, tænkte Egon, det kan ikke være andre end Mortensen, han taler om.

”Nå, så er det røvhul vist klar til sidste akt, og tilpas ømt, til at det kan holde mindst en uge. Hvad var det så for en træpik, de Raggere brugte? Var det en, der ligner den her?” spurgte han og trak et træpik op af en skuffe og holdt den hen foran Egons ansigt. Sige noget kunne Egon jo ikke, men han kunne se, at den lignede. Et stort rundt hoved, og så lidt nede ad skaftet den ene ring efter den anden, og han kunne allerede forestille sig, hvordan det ville være, at få den ind i røven, og især ind og ud og ind og ud, så hovedet gnubbede mod det det særlige sted, og rillerne gnubbede mod siderne af ringmusklen – og måske også røvlæberne endnu engang. Han kiggede forskrækket på den og nikkede, jo den lignede en del.

”Ja,” sagde manden, ”den kan godt sætte ild i røven, men vi arbejder på at forbedre den. Der kunne godt være nogle knopper, men det duer ikke med nitter, fordi de kan rive hul i huden, og det er jo ikke meningen. Men nu prøver vi, hvordan den virker, og så må vi se, om den kan presse endnu lidt sperm ud af den der sædblære. Du vil nyde det.”

Han smurte den godt ind, og gik så i gang med at indføre den, og lidt efter var den i gang ind og ud, og gnubbe de rigtige steder, det gjorde den.

”Nå, det var det med Mor.., jeg mener min ven med spanskrøret, jeg var ved at fortælle om,” sagde han, mens han roligt og systematisk arbejdede træpikken ind og ud af Egons røv. ”Så var det, at han blev klar over, at de der drenge havde noget i gang med en af drengene fra det fine kvarter. En af dem, der aldrig fik eftersidning. Han var klar over, at den dreng, som i øvrigt så godt og indbydende ud, og havde en ganske pæn pik og nosser, havde fået karedrengepikke i både mund og røv. Det gjorde min ven så liderlig, at han sørgede for, at drengen fik en eftersidning- Og ved den eftersidning fik han givet ham spanskrør både over ballerne og over røvhullet, og det vel at mærke efter drengen havde måttet trække bukserne af. Selv blev han så liderlig, havde han fortalt, at han lækkede så meget, at hans gymnastikbukser var blevet helt gennemsigtige, og til sidst måtte han nærmest løbe ud af klassen for at komme på et toilet, hvor han kunne gnide oikken af. Da han på vejen ud af skolen gik forbi det lokale, hvor der var eftersidning, kunne han høre nogle lyde, som tydeligt fortalte ham, at karedrengene var godt i lag med den der dreng, Egon, tror jeg, han kaldte ham.”

Nå, sådan nåede Egon at tænke, på trods af, at pikkens gniden og mandens historie om ham selv havde gjort ham liderlig lige til bristepunktet, men der dryppede kun ganske få dræber ned i munden på ham.

”Det bedste,” fortsatte manden, ”var så den fredag, hvor karredrengene hjalp min ven med at få Egon over bukken efter gymnastiktimen, som var dagens sidste time. Da havde han givet drengen en virkelig grundig behandling af røvhullet, og så havde han endelig fået taget den lækre drengerøv i besiddelse, for øvrigt sammen med pedellen.”

Mindet om den dag sammen med træpikkens gnubben alle de rigtige steder fik Egons liderlighed til at eksplodere. Han kom i den ene krampetrækning efter den anden, men uden at der kom så meget som en dråbe sperm. Pikken skrumpede nu så meget, at manden erklærede, at behandlingen var slut. Han trak træpikken ud og begyndte at løsne båndene om Egon og pillede trusserne ud af hans mund. Han hjalp Egon op at sidde på bordet, hvor han sad og prøvede at komme til sig selv, mens manden pakkede tingene væk og fortsatte med sin historie.

Nu har min ven så besluttet, at han inden sommerferien er forbi, vil invitere knægten på en tredages fisketur, og han skal nok sørge for, at forældrene giver lov. Så tager han ham med ud til en ensom hytte, og på forunderlig vis, så dukker vi fire andre op for at være med til at fiske,” grinede han. Kan du forestille dig, hvordan knægten vil have det med alle os fem med alle vores redskaber. Han vil have ståpik og blive malket tom både dag og nat.”

Egon rystede ved tanken, men blev samtidig så ophidset, at hans pik igen begyndte at rejse sig.

”Ja så, grinede manden, da han så den reaktion, det var måske noget for dig, at komme med på fisketur? Ja, for fanden, at jeg ikke har tænkt på det før. Selvfølgelig skal du med! Hvor er det egentlig, du bor?”

Egon fortalte det.

”Jamen for pokker knægt, det er jo den by, hvor Mort…, jeg mener manden med spanskrøret er lærer. Hvilken skole går du så på?”

Det var jo Vestre, hviskede Egon, der godt kunne fornemme, hvor det bar hen.

”Vestre!” nærmest råbte manden. ”Jamen for helvede, det er jo dig!” Og så tog han sig til hovedet. ”Det er jo dig, ham lærer Mortensen har fortalt om, ikke sandt?”

Jo, det måtte Egon jo indrømme.

”Jamen så er der en hel del, jeg bedre forstår, grinede manden. Du har jo allerede været ret godt forberedt, inden den her cykeltur, ikke? Hold kæft en fisketur, vi skal have. Kun en skam, at du så kun er en. Nej for resten, vi tager din lille bøsseven med. Hvad var det nu, han hed?”

”Benny,” sagde Egon, som allerede glædede sig til ikke at være helt alene med de fem mænd, men glæde sig, det gjorde han!

Ja, så er historien om Egon SLUT, i hvert fald fra denne forfatters side. Men digt bare videre, og skriver du det ned, så send det til mig: ole1313ole@yahoo.com.
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:18/02 2012
konon novelleserie - du kan bare det der