Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Egon i knibe del 17

(Egon i knibe)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 5161

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kap 17.: Cykelturen - 3, Raggerne 1.

Dagen efter var de lidt længe om at komme ud af soveposerne, få spist morgenmad, få pakket teltet og det andet grej ned, og af sted på cyklerne.
Første stop undervejs var den gamle danske middelalder ridderborg, Glimmingehus, som de studerede med stor entusiasme, ikke mindst de mange sindrige forsvarsindretninger.
Derfra kørte de mod æblebyen Kivik, hvor æblerne dog ikke var modne, men hvor de så den mærkelige og mægtige kongegrav, bygget op at tusindvis af sten. Lidt nord for byen fandt de et helt fantastisk sted til at slå teltet op: lige ved siden af en stor kæmpehøj, og med udsigt ud over Østersøen, som de også kunne bade i.
Da de var klar til at stige på cyklerne ved kongegraven, var der kommet en ung mand hen til dem. Han havde set lidt faretruende ud, da han var iklædt en slags uniform og med kasket, men han havde været helt rar og flink at tale med. Han havde anbefalet dem det fine sted til teltet og fortalt dem om vejen til Kristiansstad, som de havde planlagt at køre op til næste dag, hvis ellers vejret stadig var til det.
Også den næste morgen kom de lidt sent af sted, da de først skulle have deres morgenbolleri overstået, og nu var de rigtig i form efter oplevelsen med bondekarlene ved søen. Det var stadig det herligste sommervejr, så de lagde ud i den sædvanlige påklædning, eller måske rettere afklædning: et par tennissko og de hvide, tynde gymnastikbukser med de vie ben.

Da de havde kørt et par timer, og var kommet godt ud af den vej, den flinke fyr fra kongegravene havde anbefalet dem, kørte der en stor amerikansk flyder op på siden af dem. Benny var kommet et pænt stykke foran Egon, og Egon havde så travlt med at stirre imponeret på den store bil, at det varede lidt, inden det gik op for ham, at den var kørt ind foran Benny, så han måtte køre ud i rabatten og bremse op. Begge bagdøre var blevet åbnet, og to fyre i nogenlunde samme uniform som den flinke fyr fra dagen før, var steget ud. Det så ud, som om de talte venligt med Benny, men pludselig havde de grebet ham i armene og trukket ham ind i bilen, mens hans cykel bare væltede om i græsset.
Hov, NEJ, LAD VÆRE! hørte Egon Benny råbe, og så EGON HJÆLP! Men så var begge døre blevet smækket i, og med kraftigt hjulspind kørte bilen væk.
BENNY! Råbte Egon forskrækket, men det var også det eneste, han kunne nå at reagere med, inden bilen var væk. Forskrækket og fortvivlet var han stoppet op, havde lagt sin cykel i græsset ved siden af Bennys og set sig om efter hjælp.

Lidt efter komme en lignende bil kørende. Selv om Egon er bange, prøver han at stoppe den. En fyr stiger ud, og til sin glæde ser Benny, at det er ham den flinke fra kongegraven. Han forklarer noget stammende og hakkende, hvad der er sket, og spørger, om han ikke vil hjælpe med at finde Benny. Det vil han – hellere end grene – og Egon bliver placeret på bagsædet mellem den flinke og en anden fyr i samme slags uniform.

De kigger noget på ham. På hans bare, brune bryst og så straks efter ned til hans hvide gymnastikbukser, hvor man tydeligt kunne se omridset af hans pik, som den lå ned ad det ene lår.

Han er da noget af en lækker sag, grinede den ene.

Lige til at plukke, grinede ham den flinke.

Lad os ser, hvad han gemmer på, her i bukserne, sagde den første og tog straks fat om den tydelige pik.

Åh, sagde Egon, nej, det må I ikke, og han forsøgte at få hånden væk og ellers dække skridtet med hænderne.

Tag lige den anden arm, sagde den første, og tog selv fat i den venstre arm og førte den rundt om sin skulder, hvor han holdt fast på den med den ene hånd, mens han med den anden igen greb om Egons pik og klemte den. Imens havde ham den flinke taget sig af Egons højre arm..
Han førte så til gengæld sin anden hånd ned mellem Egons ben og begyndte at kramme hans nosser.

Egon svarede igen med høje støn og forsøgte at undgå angrebet ved at presse benene sammen.

På et øjeblik havde de dog fået spredt hans ben, og holdt fast i hver sit ved at lægge et ben hen over det, så nu sad Egon der. Hans overkrop var tvunget tilbage mod ryglænet ved den måde, de holdt hans arme på, underlivet var presset frem og helt åbent for deres hænders ønsker.

Og de hænder holdt sig ikke tilbage. De krammede henholdsvis nosser og pik, og hvad enten Egon ville eller ikke ville, så havde han ikke styr på pikkens reaktioner, så den begyndte at vokse.

Jeg tror fame, han er ved at få jern på, grinede ham, der krammede Egons pik. Vi må hellere få den ud i lyset, og så krængede han bare buksebenet op, så pikken svippede ud.

Jo fame så, udbrød ham på forsædet, der hele tiden havde siddet drejet, så han kunne følge med i begivenhederne på bagsædet.

Ham den flinke, der havde hånden om Egons nosser slap sit tag, men kun for et øjeblik for at krænge buksebenet endnu højere op, så også nosserne kom til syne. Så greb han igen fat om dem. Han holdt hånden under posen og ligesom vejede nosserne i hånden. Han er egentlig ganske godt forsynet, sagde han anerkendende. Pæn størrelse pik af sådan en knægt, og en god posefuld her. Dem skal vi nok få fornøjelse af at lege lidt med. Men fornøjelsen bliver måske nok mest på vores side, grinede han ildevarslende, og så klemte han med tommel og pegefinger fast omkring det inderste af posen, så han var sikker på, hvor han havde kuglerne, og med resten af hånden gav han så små klem om stenene, nogle gange blidt, andre gange hårdere, så han fik Egon til at råbe AVV, og Åhhh, og NEJ, stop!
Ingen stoppede dog, og ham med pikken i hånden havde nu fået gnedet den til fuld hårdhed, og et par dråber var endda sivet ud af pikspalten.

For fanden, jeg tror, han er en liderlig knægt, ham her. Han kan ligefrem lide behandlingen.

Jah, foreløbig, grinede ham på forsædet, som i mellemtiden havde fisket sin egen pik frem, som også havde fuld rejsning. Lad os se, hvor meget, han kan holde til i det lange løb. Hvad med lige at få ham over ryglænet, så han kan få min pik op i halsen?

Og et øjeblik efter havde de Egon liggende hen over ryglænet med hovedet nede i formandens skridt, med røven øverst og pikken presset mod bagsiden af ryglænet.

Så lukker du på, sagde forsædet og pressede samtidig hårdt med fingrene omkring Egons kinder, så han på den måde pressede munden op. Og så holder du tænderne væk, hvis du ellers vil beholde dem, snerrede han, og pressede pikhovedet ind. Egon skulle ikke nyde noget ad det med ar miste tænder, så han åbnede villigt munden på fuldt gab, og et øjeblik efter havde forsædemanden med små kraftige stød hele sin pik inde, heraf en del helt nede, eller rettere oppe i halsen på Egon.

Bag ved var de heller ikke passive. De havde hevet gymnastikbukserne ned og af, og nu gav de hver sin balle et par kraftige klask. Spred så de ben, for fanden snerrede den ene og gav endnu et hårdt slag, inden Egon nåede at reagere, men så fik han spredt benene, så revnen og hullet kom tydeligt frem i lyset.

Ja, jah, sikken et nydeligt hul, mon der har været noget oppe i det før? Ja, for ellers kommer der det i hvert fald inden længe, grinede ham der styrede bilen. Jeg kan dårligt vente, til vi er der. Det er alt for hot med sådan et par danske bøssedrenge. Næsten bedre end nogle tøser, og der er ingen fare for fadderskabssager bag efter.

Ja, lad os se, sagde ham, der sad til venstre for Egon, spyttede på en finger og stak den uden videre hårdt op i Egons røvhul. Hov, den forsvandt bare, udbrød han og trak den ud igen. Lad os se, hvordan det går med to, og så pressede han både pege og fuckfinger op i Egons røv. Jeg tror sørme, der har været indbrud før, sagde han, men det er vel ikke så mærkeligt med to bøssedrenge. De puler vel hinanden, og så kørte han fingrene ud og ind.

Prøv med tre, sagde chaufføren.

Han trak fingrene ud og udbrød: Hov, se lige her! Er det her ikke, jo fanme er det så, sagde han og snusede til fingrene. Det er sperm, der er sgu sperm det her, hvordan mon det er kommet op i røven? og så grinede han og alle de tre andre. Det er nok fra den lille bøsseven. De har nok haft en omgang pul her til morgen. Det kunne ikke være bedre, så er de allerede i stødet, og så gav han sig til at presse tre fingre ind. Det krævede noget hårdere pres, inden de sad derinde alle tre. Så kørte han dem frem ug tilbage, drejede dem rundt, trak dem helt ud og pressede dem hårdt ind igen.

Se lige her, kom det fra ham den flinke, der stadig bearbejdede Egons nosser, hans pik er stadig stiv som et bræt, og den lækker sovs i et væk. Han kan sku li det her, knægten.

Eller i hvert fald kan hans pik, grinede ham, der havde fingrene i Egons røv. Lad os se, om vil ikke kan få ham til at sprøjte uden at røre hans pik. Det her skal nok hjælpe ham på vej, sagde han og begyndte at presse og gnide på Egons prostatablære.

Og så kom han. Sprøjt efter sprøjt ned ad ryglænet og ned på gulvet.

Bliv ved, sagde ham, der havde fat om nosserne. Klem den, gnid den, så mælker jeg med her, og så trak han hårdt til nedad i nosserposen og klemte om de kugler, der ellers var på vej op mod pikroden. Lad os malke så meget ud som muligt, og så fortsætter vi, når vi kommer til gården. Du vil komme herfra med så ømme nosser, at du ikke drømmer om det, og det både indefra og udefra, grinede han.

Ja, og med alle tiders ømme røvhul, grinede ham, der stadig havde fingrene i Egons røv og pressede og gned, så han sprøjtede gang efter gang.

For slet ikke at glemme nogle godt ømme røvballer og en pik. Der nærmest hænger i laser, grinede ham med rattet.

De var nu drejet af fra vejen og ned ad en bulet og hullet vej, som endte på en gårdsplads tilhørende en forfalden ødegård.

Egon bemærker, at der står to andre biler, nogenlunde magen til den, han selv sad i. Et sted var en lille gruppe i gang med et eller andet, og andre stod rundt omkring på gårdspladsen og hilste den nyankomne velkommen med råb og håndbevægelser. En af dem kom hen og åbnede bagdøren og kiggede ind. Har I ham den anden, spurgte han. Nå, det kan jeg se, grinede han så, og I har ikke spildt tiden. Er han god?

Du kan bande på, han er god, han er en af dem, der skal hele turen igennem. Han kan lide det råt. Og råt skal han få det. Vi har lovet ham så ømme nosser, røv og røvhul som aldrig før, og som han næppe kan forestille sig. Og så steg hans højremand ud og hev Egon efter sig. Ham på gårdspladsen tog fat om hans anden arm, og førte ham hen mod den lille gruppe.

Nu kunne Egon se, at den ene af dem, ham, der var helt nøgen og som de andre var i gang med at binde fast til en slags rækværk, var Benny.

Benny råbte han, hvad gør de ved dig? og så forsøgte han at rive sig løs, men de to holdt godt fast, og grinede.

Du har vel øjne i hovedet, har du ikke? Du kan vel se, de er ved at binde ham til posten, så de får fri adgang til at kneppe hans røv, og hvad de ellers kan finde på.

Og det var de to af dem helt bestemt i gang med. De bandt hans ankler og vriste sammen under posten, så det var umuligt for Benny at røre sig, og ham den tredje stod med sig fede pik ude af bukserne i den ene hånd, og med den anden var han i gang med at bearbejde Bennys hul.

Hvad gør vi med ham her, sagde ham far bilen.

Vi stiller ham i porten til en begyndelse, så han kan se på, hvordan vi gennempuler hans bøsseven. Det er nok noget, der kan tænde ham til hvad som helst.

Så trak de Egon over til den åbne ladeport. Et par andre kom til, og på ingen tid havde de bundet Egons arme til nogle kroge i overliggeren, så hans arme var strakt ud ril begge sider over hans hoved, og lige så hurtigt havde de hevet hans ben fra hinanden og bundet dem til hver sin dørstolpe. Så sådan stod han, og fin udsigt til, hvad der skete med Benny havde han også, da han ikke var mere end et par meter væk. Ham, der havde stået med pikken i hånden, havde den allerede halvvejs oppe i Bennys røv, og Benny skreg og hylede og tiggede om barmhjertighed. Men det var der ikke noget af.

Hold du bare kæft eller hyl så meget, som du vil, det her hører ikke op foreløbig, sagde ham med pikken, og med et hårdt stød gik han helt i bund, så han nærmest tog pusten helt fra Benny.

Hold ud Benny, råbte Egon, de slipper os nok snart. Vis dem, hvad vi kan holde til så længe.

Hvor fanden har du det fra, at vi skulle slippe jer snart? Grinede ham fra bilen. Vi er jo slet ikke begyndt endnu. Hvad siger du, sagde han til ham, der havde hjulpet dem ud af bilen, skal vi til en begyndelse give ham pissespanden, jeg har en del, jeg skal af med.

Fin ide, sagde den anden, forlod dem, og kom kort efter tilbage den en gammel zibkspand og noget snor. Han gik ned på knæ foran Egon, der igen havde fået stivpik af at se på, hvordan Benny blev pulet, og her begyndte han at hive i Egons nosser, snøre snoren omkring det inderste af pungen flere gange, bandt snoren, og førte så de løse enden ned til spandens hank. Han stak snorene under hanken fra hver sin side, hev i dem, så spanden hævede sig fra jorden, og bandt den så fast, så den hang der og dinglede bundet fast tl Egons nosserpose.

Åh, stønnede Egon så snart fyren havde trukket spanden op fra jorden, og den hang med hele sin vægt i hans nosser. Fyren grinede og puffede til spanden, så den svingede ind og ud mellem Egons ben.

Åh, det var lige til tilden, sagde ham fra bilen, knappede op, trak sin halvhårde pik ud, rettede den mod spanden, og lod pisset splatte ned i spanden.

Det virkede som om, han blev for evigt, og Egon mærkede, hvordan spanden blev tungere og trak mere i hans nosser. Åh, stønnede han, det gør nas.

Hold da op med det tøsesnak, knægt, der er mindst ti til, der trænger til at pisse, grinede han, så kan det være, du får grund til at klage dig. Og for ligesom at give ordene vægt, hev ham den anden sin pik frem, og gav sit bidrag til at gøre spanden tungere.

I mellemtiden var ham den første ved Bennys røv blevet færdig, havde afleveret sin sæd i hans tarm og trukket sig ud. Hvad siger man så, sagde han, og gav Bennys ene balle et hårdt klask. Avv, var alt, som Benny kunne bidrage med. Jeg sagde, hvad siger man så, gentog manden, og gav den anden røvballe et lignende slag, igen kun med et højt Avvv! Fra Benny. Du er åbenbart lidt tungnem, snerrede manden og greb fat i Bennys nosser og klemte dem hårdt, så Benny skreg endnu højere. Nå, hvad siger man så, når jeg har været så venlig, at give dig min dyrebare sperm, snerrede manden og klemte endnu et skrig ud af Benny.

Sig tak, Benny, råbte Egon, der havde forstået, hvad manden var ude på.

Tak, mand tak, stønnede Benny, og så var den næste pik allerede på vej ind i ham.

Ham, der havde tømt sin sæd i Benny, kom nu hen til Egon. Nå, du er ikke helt så dum som din bøsseven, sagde han, og så har du pissespanden. Det var godt, for nu er jeg pissetrængende, og straks var den gule stråle på vej ned i Egons spand-

En af den andre fra bilen kom nu hen til dem.
Se at få lidt sving i den spand, sagde han. Få den til at gynge frem og tilbage, så er virkningen bedst.

Det virkede ikke, som Egon var klar over, hvad han ville have ham til, så manden sagde, ja, ja, så gør vi det på den hårde måde. Han gik ind i laden og kom tilbage med en bred og tung læderrem. Han stillede sig bag Egon, der ikke havde set, hvad han havde hentet, løftede armen, svingede remmen, så den med et højt klask ramte Egon over begge baller. Han udstødte et højt skrig både på grund af smerten men også på grund af overraskelsen, og så gyngede hans krop fremad, så meget rebene tillod det, og spanden blev sat i kraftige bevægelser. Frem og tilbage mellem Egons ben, og derved trak den endnu mere i hans nosser.

Åh, Uh, stønnede han.

Ja, sådan går det, når man ikke er hurtig nok til at parere ordre, grinede manden bag ham. Han ventede, til spanden hang næsten helt stille, og så gav han Egon endnu et slag over ballerne, hvilket igen fik spanden til at gynge lystigt frem og tilbage-

Da spanden igen stoppede, og Egon forberedte sig på at få endnu et slag med læderremmen, havde manden i stedet fisket sin pik frem, og ydede sit bidrag til at trække Egons nosser endnu længere ned.

Uden at stoppe pikken ind tvært imod gav han den nogle tag frem og tilbage, så den voksede til en stivert, gik han hen til Benny, hvor hans nr. to nu var inde i opløbet med høje støn og dybe stød.

Inspiration:

Flere af raggerne var nu kommet til og stod og kiggede på ham, der kneppede Benny og på Egon med spanden hængende fra nosserne. Et par stykker af dem, havde smidt deres bukser, resten havde nøjes med at trække pikken og måske også nosserne ud.
Det kan vi da ikke vente på, sagde en af dem, det varer alt for længe, inden vi kan komme til,. Ja. sagde en anden, vi må hellere se at få ham der ovre anbragt lidt mere praktisk.
Som sagt så gjort. De gik hen til Egon, løsnede snoren om spandens hank, men lod den sidde omkring hans nosserpose. Så løsnede de hans hænder og fødder, og Egon mærkede et øjebliks lettelse, efter at have været spændt op, og ikke mindst lettelse efter trækket i hans nosser var hørt op.

Lettelsen varede nu ikke længe, for snart efter lå han på knæ på en trækasse, der ganske praktisk kun stod et lille stykke fra der, hvor Benny nu blev pulet af ham, der havde givet Egon den med læderremmen. Hans fødder var bundet sammen, og han var bøjet sammen på sådan en måde, at armene var stukket mellem hans ben, og håndledene bundet sammen med anklerne. Han lå så der på trækassen hvilende på skuldre arme, knæ og delvis underbenene, Røver var pudsigt nok lige i kneppehøjde, og når en fyr satte sig på den sten. der lå foran kassen, passede det netop til, at han kunne kneppe Egons mund. Og det gjorde de så.
Det varede kun et øjeblik, før to at de ventende havde indtaget Egon i stedet, den ene med pikken oppe i Egons mund, svælg og hals, den anden ved bagenden. Ved siden af kassen, som Egon nu altså lå på, stod der en dåse med en slags konsistensfedt. Ham ved bagenden, stak hånden i dåsen, og uden ceremonier pressede han to fingre op i Egons røv. Ham, der havde haft tre fingre oppe i Egons røv i bilen, stod lige ved siden af. Giv ham bare tre fingre med det samme, grinede han, det kan han sagtens klare, og et øjeblik efter blev han fingerkneppet med tre fingre, som både gik ind og ud og drejede rundt. Så trak han fingrene ud, og med stor kraft pressede han så sin fede pik helt i bund.
De tog ikke let på det. Med begge hænder om Egons hoved, mundkneppede ham foran Egon godt ned i halsen i hurtige hårde stød, og ham bagved kørte på i om muligt endnu hurtigere tempo. Begge trængte til at få skudt den første ladning, så kunne de altid senere, når alle havde haft deres første tur, tage den mere med ro og nyde nogen mere afveksling i stødene.

Efter at alle omkring 20 raggere havde afleveret deres første ladning, ja, et par stykker havne listet sig til at få en tur i både mund og røv, havde de åbenbart andet for. En af bilerne forlod stedet, og de andre samlede sig lidt væk og fandt nogle øller frem.
Hvordan var det, sagde den ene af dem, skulle ham der, der vist hedder Egon have hele forplejningen, det synes jeg, jeg hørte noget om.

Det er også helt rigtigt, lo ham, der havde hakket Egon af i bilen. Han er til det hårde, og vi har lovet ham, at han nok skal få sin lyst styret. Vi skal have tømt det hele ud af ham, og så har vi lovet ham at ikke bare røvhullet, men også resten af røven, pikken og nosserne skal være så ømme, at han kan mærke det i mindst en uge, og vi kan jo lige så godt tage hans vorter med, når vi nu er i gang. Altså hele forestillingen.

I har måske bemærket, sagde en af de andre, at han har haft jern på hele tiden. Sovsen siver ud og han har skudt ikke så få ladninger mens vi kneppede ham.

Fortsættes: Voldbollet af raggerne 2.
Kommentar