Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Egon i knibe del 16

(Egon i knibe)

Karakter: 5.0/3
Visninger: 5538

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kap 16.: Sex på cykelturen - 2.

Personer: Egon og Benny fra klassen, Egons bedste ven samt nogle skånske bønderkarle..

Hvad nu! Sagde Benny, da han med et plop trak sig ud.
I vandet, sagde Egon, og et øjeblik efter dykkede de to drenge ned under overfladen.

De måtte jo op igen, stak dog bare hovederne op og kiggede ind mod land, hvor de så, at de tre unge mænd var godt i gang med at klæde sig af, alt imens de vinkede og råbte noget uforståeligt til drengene ude i vandet.

Vi kan vel svømme fra dem, sagde Benny.

Det kan vi helt sikkert, sagde Egon, men hvad skulle det nytte, og de ser da venlige nok ud, så …

De tre havde hurtigt fået tøjet af, og nu var de lige så nøgne som drengene på vej ned til vandet. De var åbenbart ikke de store soldyrkere, for kun hovedet og underarmene var brune, resten af kroppen var ganske bleg, men det fremhævede kun de store, mørke hårduske omkring pikkene, som svingede tungt fra side til side, mens de gik ud i vandet. De råbte stadig noget til drengene, som de ikke rigtigt forstod, men da en af dem tog om sin pik, og nærmest vinkede til dem med den, var det ikke så svært at forstå meningen.

Jeg tror, de er ude på noget frækt, sagde Benny, hvad skal vi?

Har vi noget valg, svarede Egon, som ikke kunne få øjnene fra den vinkende pik, som nu også ganske tydeligt var ved at vokse. Hans egen pik, som var skrumpet helt ind efter udløsningen, forskrækkelsen og det kølige vand, be-gyndte igen at dunke.

Da de tre var kommet ud til vand over knæene, dukkede de alle under og kom op lige foran de to drenge, hvor de rakte hænderne frem til hilsen. Drengene rejste sig op og gav hånden. De kunne jo kun hilse på to ad gangen, så den tredje greb uden videre fat om Egons pik og rystede den, mens han grinende sagde noget i retning af hejsan, hejsan..

Noget overrasket vendte Egon sig om og dukkede igen under i et spring, og Benny fulgte efter.
Et øjeblik havde den ene ad svenskerne fået fat om Egons ene ankel og trak ham grinende tilbage. Så stak han sin anden hånd ind mellem Egons ben og fik fat om både pik og nosser. Tog så og løftede ham op af vandet med en arm om brystet, og mens han stadig havde et fast tag om de ædlere dele, pressede han ham tæt ind til sig, så Egon kunne mærke en stiv stang mod ballerne. Så slap han stadig leende og snakkende pik og nosser, tog i stedet fat under knæhaserne og løftede på den måde Egon helt op af vandet.
Nu holdt svenskeren han sådan, at han kunne mærke den stive pik gnide i revnen mellem de godt spredte baller. Han, der holdt ham, sagde grinende noget til sin ene kammeraten, den anden havde gang i noget med Benny, og kammeraten bøjede sig nu lidt ned, så han havde øjenkontakt med Egons røvhul, og så mærkede Egon, at han dirigerede vennens pik sådan, at pikhovedet gnubbede mod røvhullet. Han forstod ganske klart, at vennen sagde noget med, nu, så er du klar, og mens vennen stadig dirigerede pikken med et fast tag, sænkede den anden Egon ganske langsomt ned, så pikken på den måde gled lige så stille ind i røven.
Det vil sige, lige så stille gik det nu ikke for sig, for Egon udstødte nogle høje AAAVVV! Og ÅÅÅHHH! For godt nok var hans røv nogenlunde smurt ind i vaseline fra Bennys pik, og ganske vist var den pik, han fik op i røven på så uventet en måde langt fra det største, han havde haft i røven. Det var vel en nogenlunde gennemsnitlig skånsk bondekarlepik og langt fra så stor som Mortensens eller Pedel.Andersens for ikke at snakke om det underlige bordben, som de havde brugt ude på værkstedet til at presse de sidste få dråber sperm ud af ham, så han ikke bare havde haft en øm røv, da han gik derfra, men også temmelig ømme nosser. Men hans røvmuskler var stadig unge og smidige, så de havde lukket helt til, så snart Benny havde trukket sin pik ud.

Altså gjorde det lige straks fandens ondt, da han blev sænket ned over den skånske pik. Han kunne forstå på tonen i alle de ord, bondekarlen kom med, at han undskyldte og var ked af, at han havde gjort Egon ondt, men nu var han derinde, og der blev han, mens han som den letteste sag af verden bar Egon op af vandet og hen til de udrullede soveposer. Han sagde noget til vennen, der var fulgt med dem, og han fik hurtigt fat i et af håndklæderne og spredte det ud over soveposen. Uden at pikken gled så meget som en centimeter ud, gik han ned på knæ og placerede Egon i den samme stilling, som de først havde set ham i, på knæene med hovedet på håndklædet og røven i vejret.
Stadig uden at bevæge pikken begyndte han med hænderne at gnide op og ned ad Egons ryg og sider, mens han hele tiden talte med vennen. Så meget fik Egon ud af det, at han syntes Egon havde en dejlig krop, og da han lidt efter gik i gang med at gnide og ælte Egons baller roste han også dem og deres fasthed.

Men så gik han ellers også i gang med det væsentlige. Trak først pikken lang-somt tilbage, så kun pikhovedet blev indenfor, så langsomt helt i bund igen. Så en gang til, bare lidt hurtigere, og snart var han inde i en rigtig god rytme med hårde stød, så man hver gang, han gik i bund dels hørte nossernes klask mod Egons mellemkød, dels det ÅÅHHH, som Egon udstødte, men nu var det tydeligt, at det ikke var af smerte, men af vellyst.

Det varede dog ikke længe, inden man ikke længere kunne høre Egons lyde, for nu havde vennen sat sig på hælene lige foran Egons hoved, og da Egon løftede hovedet for at se, hvad han bød på, rykkede vennen fremad, så pikken pegede direkte op mod Egons mund. Han behøvede ikke gøre mere, for Egon kunne lide synet, så uden snak, havde han den i en fart i munden. Gav først pikhovedet en god omgang med tungen, inden han sænkede hovedet længere og længere ned. Og til svenskerens glædelige overraskelse, fortsatte Egon til hele pikken var begravet og pikhovedet godt nede i halsen. Og så begyndte Egon at bevæge hovedet i takt med stødene i hans røv.

Ud af øjenkrogen kunne Egon se, at den tredje svensker havde anbragt Benny i samme stilling på den anden sovepose, og ligeledes var i fuld gang med at røvpule ham. Heldigt for Benny, var det nok den svensker med den mindste pik, ja rent faktisk var den mindre end Egons, og han havde også fået ham til først at smøre den med vaselinen, så det var udelukkende tilfredshedslyde, der kom fra den sovepose.

Det var ikke til at overhøre motorcyklen, for den stoppede først nogle få meter bag ved de energisk arbejdende skånske røve. Ingen stoppede dog arbejdet, bortset fra Egon, men han kom hurtigt i gang igen, da ham, der havde pikken i hans mund tog om hans hoved og bevægede det op og ned. Man kunne da også høre på råbene og latteren mellem de tre første og de to, der var kommet på motorcyklen, at der ikke var grund til igen at flygte ud i søen, og lidt efter kunne både Egon og Benny se dem, for de knælede totalt nøgne ned lige foran dem, for at betragte det meget inspirerende skuespil på nærmeste hold. Det varede dog ikke ret længe, før den ene af dem ikke nøjedes med at være tilskuer, for han placerede sig foran Benny og fik efter lidt overtalelse pikken ind i hans mund.

Fem liderlige skånske bondekarle vel mellem 18-19 og op til begyndelsen af 20’erne var noget, der rykkede. Egon så allerede frem til at ende dagen med en godt øm og udblokket røv og endnu engang med tømte og ømme nosser. Bare tanken, ja og så naturligvis de arbejdende pikke, hvoraf den ene gned frydefuldt frem og tilbage over hans sædblære, fik udløsningen til at nærme sig med stormskridt. Pikken i munden var også ved at komme, men inden det skete, blev den trukket ud, så da han skød de mindst fem spermsprøjt ned i håndklædet, kunne alle høre hans høje ÅÅHHH, JAAAHHH, JAAAHHH, ÅÅHHH! Samtidig trak hans røvmuskler sig naturligvis sammen i takt med sprøjtene, og det pres, der på den måde kom på svenskerens pik, fik også sendt ham over kanten, så han pumpede sin sæd dybt ind i Egons røvtarm. Han lod den blive derinde et lille stykke tid. Så trak han den nu slappe pik ud, gned de sidste dråber ud på Egons røv. Gav den et pænt slag på begge baller. Fin, fin røv at knulla, sagde han, takker så mücket. Jag heter Magnus.
Og det var da til at forstå meningen med de ord.

Ock jag heter Jonas, sagde ham, der havde haft pikken i Egons mund, og som nu flyttede sig om til hans bagdel.
Egon var ved at rette sig op efter den omgang pik, men ham Jonas, trykkede ham ned igen med en hånd på ryggen. Nej, du, grinede han, inte så snapt, nu kommer jag, eller sådan cirka, og det var heller ikke til at misforstå, så meget mindre, som han i et tag stødte sin pik ind i det nu meget velsmurte og stadig åbne hul.

Nummer to af de nyankomne satte sig foran Egon, og lidt efter havde Egon fyrens pik i munden.
Og jo, det blev til en godt udblokket røv og tre gange udløsning for Egon, in-den de alle syv sad både udmattede og tilfredsstillede og delte de øller, som de sidst ankomne havde medbragt. Nogle af bønderkarlene havde fået tøjet på, de sidst færdige samt Benny og Egon sad nøgne. Snakken gik livligt, især mellem svenskerne, Egon forstod kun lidt af det, men forstod dog så meget, at de snakkede om, hvor heldige, de havde været, hvor fantastisk, at de to danske killer var dumpet ned netop ved deres sø, og så snakkede de om en fyr, som hed Åke, og som havde så stor en ”kuk” at pigerne flygtede, når de så den. Mon de danske drenge kunne klare den? En af dem rejste sig og forsvandt ned ad stien på motorcyklen.

Da han kom tilbage, havde han ikke kun en pasager, men to med, som begge grinede og vinkede, da de kom tæt på. Det var Åke og hans lillebror, som ikke var så lille endda, vel omkring 17 år.

Da de så de to nøgne danske drenge, var der ikke ende på grin, snakken, råben og klasken i hænder, og det varede da heller ikke længe, inden de begge havde fået tøjet af. Det gav et gisk, ikke kun i de to danske drenge, men også i svenskerne, da de så de hurtigt stivnede pikke. Vidste med det ikke, var det ikke til at se, hvem, der var store og hvem lillebror, dog ville en omhyggelig måling have afsløret, at lillebrorens var en smule tyndere, eller rettere sagt knap så fed, som storebrorens.

Egon forstod nu så meget, da den ældste drejede sig lidt rundt, så pikken svingede frem og tilbage, at han spurgte om, hvem af dem, der ville tage sig af ham og hvem, der så ville blive til lillebroren. Ikke fordi, han havde den store lyst, men mere for at beskytte vennens ikke så erfarne røv, tog Egon fat om stangen, efter han var kommet op på knæ, og studerede den tilbudte pik.
Den var stor og knortet, men til alt held, var pikhovedet ikke af den svampe-formede slags med stor krave, men mere som et kyllinge-, næh hønsehjerte, tilspidset i den yderste ende, så det ville have lettere til at trænge ind i røven.

Så Egon besluttede sig hurtigt til, at sådan nogle skånske bondeknolde ikke skulle tro, at han stak op for bollemælk, så han gav sig til at slikke godt og grundigt på det tilbudte pikhoved.

Ikke stikke op for bollemælk! Hvorfor var han kommet i tanker om den ven-ding, som hans far havde brugt en del gange? Første gang, Egon havde hørt sin far bruge den, var der gået ligesom et chok gennem ham, og han var ble-vet rød i hovedet. Det havde hans far bemærket og smilet lidt indforstået til ham, hvad han ikke plejede. Egon var straks blevet klar over, at hans far havde forstået på hans reaktion, hvad han havde tænkt på ved ordet ”bollemælk”. Bollemælk betød for ham og hans kammerater kun en ting, og det havde ikke noget som helst at gøre med en gammel middagsret. Jo, altså bortset fra mælkefarven. Men det kunne hans far da ikke vide noget om. Hans far var jo gammel, snart 40 år, og gamle mænd tænkte da ikke på sex, sådan som de store drenge. Jo, der var selvfølgelig Mortensen, men han var meget yngre end faren. Men så var der Peter og Ejnars far, Pedel Andersen, han var i hvert fald meget ældre end hans far, og han var, det vidste Egon af erfaring, stadig med på sex. Men hans far? Og mon han og hans mor gjorde det der sammen? En af fyrene fra klassen havde en gang fortalt om, hvordan han en nat, hvor han havde været oppe for at tisse, havde hørt nogle mærkelige lyde fra døren til forældrenes soveværelse. Han var så stoppet op og havde lyttet, og det var helt tydeligt på den måde, sengen knagede og på de lyde, hans mor udstødte, hvad de havde gang i. Men hans egne forældre! Jo, de havde naturligvis gjort det mindst to gange, de havde jo både ham og lillesøsteren, men efter hun var født, nej, det troede han bestemt ikke. Måske hans far? Når han tænkte på Kristoffersen, manden fra aviskiosken, Egon havde engang hørt avismanden kalde ham sådan, han havde sagt, at han kom der i baglokalet for at sutte drengepikke og måske selv få suttet sin, fordi hans kone ikke ville have mere med det svineri at gøre, sådan havde han sagt. Han var endda også ældre end hans far, måske ældre endnu end Pedel Andersen. Kunne det tænkes, at hans egen far også kom der i baglokalet. Nej, det var lige så umulig en tanke, som at han skulle gøre det med mor. Tænk, hvad hendes bridgeveninder ville sige eller tænke, hvis de hørte, at hun havde sex om natten. Det var bare en helt utænkelig tanke, men alligevel havde han tænkt den en del gange, og nu igen for det hele i et splitsekund gennem hjernen, bare fordi han var kommet til at tænke på det med ikke at stikke op for bollemælk.

Da de endelig var blevet alene, og den sidste lyd af motorcykel for længst døet ud, lå Egon og Benny og døsede på hver sin sovepose. Det var blevet køligere og så mørkt, som det nu blev sådan en højsommer nat. Når de af og til lukkede øjnene op, stirrede de op i en fantastisk stjernehimmel. Og udblokkede, jo det tør siges! Og udtømte, ja mon ikke! Foruden lydene fra de filende græshopper, hørtes kun nu og da et suk fra så den så den anden af drengene.

Pludselig begyndte Egon at grine, og lidt efter faldt Benny ind. Der … hiksede Egon, der fik vi ellers, hvad vi kom for, og ikke så lidt mere.

Phy, ja, grinede Benny, mon mit røvhul nogensinde lukker helt igen efter den omgang ham lillebroren gav mig. Jeg tror, han kom tre gange, inden han havde fået nok.

Ja, det samme her, sagde Egon, det var ret vildt. Men hvordan klarede du det? Jeg synes, jeg hørte dig skrige i begyndelsen, men så hørte jeg det ikke mere.

Jamen det gjorde også temmelig ondt, da han stødte den ind, han var ret voldsom, men det gik over, og så var det bare, ja bare helt vildt.

Godt nok var der en, der til at starte med havde laget et håndklæde over hver af soveposerne, men det var ikke blevet liggende under det vilde ridt, så ikke blot begge drenge, men også begge soveposer var godt smurt ind i sperm, ikke mindst i deres egen. Nå, drengene klarede det med et nattebad i søen, og spermen på soveposerne fik bare lov til at tørre ind i løbet af det af natten, der var tilbage.

Fortsættes: kap. 17 Voldbollet af ragerne 1.
Kommentar