Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Egon i knibe del 15

(Egon i knibe)

Karakter: 5.0/3
Visninger: 5835

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kap 15.: Sex på cykelturen - 1.

Personer: Egon og Benny fra klassen, Egons bedste ven.

Vejret kunne de ikke klage over. De sidste fire dage havde været nogle af de bedste denne sommerferie. I det hele taget var der slet ikke noget, de to kåde drenge, Egon og Benny, kunne klage over. Havde vejret været varmt, havde deres indbyrdes forhold været endnu hedere. De havde slet ikke kunnet vente, til de havde sat teltet op. Lige så snart, de havde fundet det rette sted til at slå teltet op, fået bagagen af cyklerne, og var begyndt at flytte rundt på teltdug, stænger og pløkke, og de på den måde skiftevis stak enden i vejret, havde den anden været over dette fristende mål, og de havde kysset, suttet og bollet sig gennem aftenen og noget af natten med.
Sommer var det efter alle kunstens regler, og deres påklædning var derefter, det vil sige mindst muligt. Og mindst muligt var virkelig ikke meget: nøgen solbrændt overkroppe tynde gymnastikbukser med vie ben, og allerede andendagen var de blevet enige om ikke at bage underbukser på. Sådan at cykle ud af de små grusbelagte skånske veje med kun de tynde gymnastikbukser på, og hvor den smule vind, der var, havde frit løb op til det, bukserne egentlig skulle skjule, føltes utroligt ophidsende, så de til stadighed mindst halvhårde pikke løftede det ene bukseben så meget, at i hvert fald vinden havde fri adgang. Og det syn, de hver for sig fik af den andens tydelige buler, fik endnu mere blod til at løbe til fyren. Af og til, når der ikke så ud til at være nogen hverken til siderne eller foran, og det var der sjældent, kunne de også finde på at trække buksebenet så højt op, at en del af pikken blev blottet. Og når de cyklede af sted i den tilstand, jublede de af fryd, Det her var sommerferie så det baskede.

Jo, jo, de havde da været inde i domkirken i Lund, og det med både t-shirt og underbukser, og vel havde de også syntes, at den var flot, men så var det også slut med kirker og andre seværdigheder. Benny havde fået nok af kirker og museer på turen til Italien, skulle det være ferie? Næh, den her var seværdig nok, mente han, og så kørte han op på siden af Egon og tog fat om den del af Egons pik, der alligevel stak ud af buksebenet. Den kunne han se på og lege med hele resten af sommerferien, om det skulle være. Og skidt med, om den var i munden, i røven eller i hånden, bare han kunne mærke den.

De kom da også gennem nogle mindre byer, ja landsbyer var det. De skulle jo også købe lidt anden mad, sperm kunne de trods alt ikke nøjes med.
Om formiddagen, nej, snarere ved middagstid, havde de gjort holdt ved en landhandel, købt noget mad, og slutte de med en is. De sad på en bænk udenfor, og lidt væk på en anden bænk sad tre svenske tøser, som pludrede løs på deres uforståelige sprog, men deres øjenkast var ikke til at misforstå. Det var to lækre drenge, der på den anden bænk. Den brune hud blev fremhævet af de hvide gymnastikbukser, og da deres øjne var nået der ned, blev de pludselig helt tavse et øjeblik, Så begyndte de ellers at fnise og pludre endnu højere. Drengene kiggede ned på det, pigerne nu var helt opslugt af at stirre på, og, efter hvad de så, kunne de godt forstå pigernes reaktion. Begge havde halvhårde pikke, som løftede stoffet, så der ikke var nogen tvivl om tilstanden indenfor.
Vi lader som ingenting, hviskede Egon. Det gjorde de, sådan set. Det vil sige, de suttede videre på deres is, men de kunne ikke forhindre, at deres pikke rejste sig i små ryk, hvorved de helt sikkert gav pugerne et helt utilsløret kik helt op til roden og de krøllede, brune poser med de flittige spermfabrikker. De drillede så de store pigeøjne ved at slikke mere og mere sexet på deres is. Til sidst var det blevet for meget for pigerne, de rejste sig og stak fnisende og højttalende af. Skal vi vædde på, at de havde våde kusser alle tre, grinede Benny.
Næh, det bliver der nok ikke meget væddemål ud af, lo Egon, kun synd for dem, at de må nøjes med fingrene for at blive af med den kussekløe.
Hvem siger, at det skal være med deres egne fingre, grinede Benny, og så vendte de sig mod hinanden, gav hinanden et kys, men hver af dem tog på den andens pik. Og det var måske ikke det mest smarte, sådan ikke bare ude i det fri, men lige uden for landhandlen. Der havde hele tiden stået en pickup parkeret under et stort træ. Der havde ikke været nogen i nærheden af den, og ind i den kunne man ikke se, da træets skygge gjorde det indre helt mørkt. Til gengæld havde de to unge øldrikkende fyre kunnet følge med i alt, hvad der var foregået på de to bænke. Først havde det været pigerne, de havde været optaget af at kigge på, også selv om de havde været lidt vel unge, men så…

Se der, råbte Benny et par timer senere, er det ikke en sø der ovre. De stoppede og kiggede nøjere efter. Jo, den var god nok. På den anden side af nogle marker, var der en del træer, ikke flere, end man her og der kunne se søen blinke mellem dem.

Hvad siger du Egon, kunne du ikke godt bruge en lille badetur?

Det er lige, hvad jeg kunne tænke mig nu, svarede Egon. Og så gider jeg ikke cykle mere i dag, der er noget andet, jeg har meget mere lyst til, grinede han.

Der kom en ung mand op på siden af dem, De havde godt lagt mærke til ham tidligere. Han skulle åbenbart samme vej. Somme tider havde han været langt bagude, somme tider nærmere på, men han tog sig åbenbart også god tid her i varmen.

Kan jeg hjælpe med noget, spurgte han. Det var ikke helt let, at forstå, hvad han sagde, og han havde også lidt svært ved at forstå dem, men med hjælp af nogle fagter og god vilje, fik de dog forstået, at søen var god at bad i, at det nok kunne gå an at slå teltet op i nærheden, men at de lige måtte spørge i den gård, som de alligevel kom igennem, når de drejede ned ad den næste lille sidevej. Mens de snakkede kørte en pickup forbi dem, men de havde ingen anelse om, at det var den samme, som havde stået ved landhandlen, og hvis de havde bemærket det, hvad så?

På gårdspladsen traf de en ung mand, som kaldte den store gøende hund til sig.
Den gør ikke noget, sagde han med et smil, den er bare nysgerrig, så slap han den, og den for hen og snusede til dem, og naturligvis, som hunde gør, først og fremmest til skridtet. Den undersøgte så grundigt og skubbede til godterne med snuden, at begges pikke igen begyndte at dunke. Men det lod ikke til, at den unge mand bemærkede det – hvordan så skulle kunne have undgået det i de tynde bukser.

Jo, men de kunne selvfølgelig få lov til både at bade, at slå teltet op og også komme op til gården og hente vand, og han viste den endda, hvordan pumpen virkede. Det var ikke alle steder, det var lige let at komme ned til vandet, men hvis de bare kørte lidt længere, ville de komme til et sted, hvor der var ryddet ned til søen, så det var let både at bade og finde en fin plads til teltet.

De takkede og fortsatte, og da de var kommet godt uden for hørevidde, kørte en pickup ind på gårdspladsen med to mænd foran og en cykel på ladet.

De kunne godt se, at det ville være nærmest umuligt at komme ned til søen de fleste steder på grund af et tæt krat af træer og buske, men så kom de endelig til det ryddede sted, og det så nærmest paradisisk ud.

Det lille stykke sidevej ned til søen, var ret hullet, så de stod af deres cykler og trak. På marken til højre for dem, gik der nogle heste og et stort føl. Det løb hen imod dem, og de lagde cyklerne for at klø det på panden, hvad det åbenbart kunne lide, for det begyndte også at slikke deres hænder. Hvad tror du, er det en hun eller en han, spurgte Benny.
Det kan du da tydeligt se, sagde Egon og bukkede sig lidt ned. Det er sgu da helt tydeligt en han. Og mens de sådan stod og diskuterede spørgsmålet, afgjorde føllet sagen ved at lade sin pik hænge ud. Den bare voksede og voksede til drengenes store undren og begejstring, og så begyndte pisset at strømme ud.
Nu kan jeg sgu bedre forstå, hvad man mener, når man siger, at Mortensen har en hestepik, grinede Egon, og ved synet af føllets for dem at se enorme pik og tanken på Mortensens, og hvad han havde gjort med den, fik igen begge drengene til at få nogle dunkende stiverter.

Hvad siger du, sagde Benny, da de stod på den lille ryddede plads ved søbredden.
Jeg siger, at den, der kommer sidst i er kylling, og så smed han sin cykel og begyndte og flåede hurtigt sko og bukser af, og et øjeblik efter plaskede de begge nøgne rundt i det kølige søvand.

De jublede højt af lykke og frihed, kiggede forelsket på hinanden, grinede over, at de begge stadig havde stive pikke trods det kølige vand, omfavnede og kyssede hinanden, og spurtede så op til cyklerne. Her fik de hurtigt soveposerne rullet ud, og så våde, som de var, sank de om på soveposerne i den elskede 69 position, og snart suttede de begge løs på vennens indbydende jern.

Få minutter efter løftede Egon hovedet fri og trak sin pik ud af Bennys suttende mund. Læg dig på ryggen med benene op, nu vil jeg have din røv, sagde han i en nærmest bydende tone.

Mens Benny mere end villigt fik sig anbragt, fiskede Egon vaselinen op af sidelommen på cykeltasken. Den var selvfølgelig anbragt, så man altid hurtigt kunne finde den, og med den rutine, de havde opbygget, varede det kun et øjeblik, inden Egon var på vej ind i det ventende, varme hul.

Begge udstødte lige høje AAhhh’er og ÅÅÅhhh’er, og efter en række små forsigtige stød, var Egon helt i bund. Han lænede sig med et dybt suk ned over Bennys krop og kyssede ham længe og dybt på munden. Så rettede han sig med et lykkeligt smil lidt op og begyndte de kendte bevægelser ind og ud, først de små stød, så de lange næsten helt ud og helt i bund, så igen de små korte jabs, og så, nej så ikke mere, for nu kom hans udløsning igen under høje fryderåb, ensomheden og den store natur skulle være vidner.

De lå igen et stykke tid og kyssede, inden Benny skubbede Egon væk.
Nu er det min tur. Nej ikke på ryggen, op på knæ og røven i vejret, grinede han.

Og Egon var ikke den, der strittede imod, han vidste, at på den måde kunne Benny komme dybere ind og støde med større styrke, begge dele noget, han satte pris på.

Med et dybt suk fra dem begge gled Benny helt i bund, men så skete der noget uventet.
De hørte latter og høje råb, og da de vendte hovedet, så de tre unge mænd komme gående, alle med tasker i hænderne og store håndklæder over skuldrene.

Fortsættes; Sex på cykelturen 2
Kommentar