Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Egon i knibe del 14

(Egon i knibe)

Karakter: 5.0/6
Visninger: 5132

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kap 14.: Kneppet på værkstedet.

Personer: Egon, pedellens Ejnar, ældste svend, Poul, yngste svend, Peter, sidsteårslær-lingen, Kurt, og så i et tilbageblik Mortensen, Poul og Harry.

Mortensen havde haft ret. Efter den tur over bukken med Mortensens pik så grundigt i røven, og derefter pedel Andersens næsten lige så store først i munden og dernæst i røven, havde han været temmelig øm nogle dage. Derefter havde han følt sig noget tom der bag ude, og faktisk kunne han ikke nægte for sig selv, at han havde lyst til at prøve det igen, ja, nærmest ligefrem længtes efter det.
Det var fint nok, det han og Benny lavede sammen, ja, det var endda mere end fint, men uden at han rigtig gjorde det klart for sig selv, var det nok det mere rå, han savnede. No-get, hvor man ikke tog hensyn til, hvad han mente, men bare brugte ham, og brugte ham hårdt og brutalt.

Han kunne dog ikke så godt gå lige hen til hverken Mortensen eller karredrengene og bede dem om at røvpule sig igen. Det syntes han i hvert fald ikke. Det havde for øvrigt været lidt underligt på skolen her de sidste uger. Han var slet ikke blevet hverken drillet eller brugt af karredrengene, ikke engang af Ib. Det virkede nærmere, som om de betragtede ham som en slags helt. At være blevet røvpulet af lærer Mortensens monsterpik, det var ligesom den ultimative manddomsprøve. Begivenhederne den fredag eftermiddag i gymnastiksalen var naturligvis gået som en løbeild til alle i eftersid-ningssjakket. Poul og Harry havde jo ikke bare set, hvad der var sket, de havde selv været med til at sørge for, at det skete. Også de havde fået heltestatus. At så også Pedel-Andersen havde været med og haft sin pik i begge Egons huller, havde først og fremmest været en stor overraskelse, men siden behandlede de også ham med en del større respekt end tidligere. At pedellens Peter og Egons ven Benny også havde set det ske, ja nærmest været med til det, vidste karredrengene ikke noget om.

Nu gik han her alene kun en uge inde i den lange sommerferie. Benny var på bilferie med familien til Italien, og Mortensen havde ikke ladet høre fra sig.
Hvad skulle det sige? ”Mortensen lade høre fra sig”?
Jo, det var sådan, at han, Egon, og så ”tilfældigvis” Poul og Harry, var blevet sat til at rydde redskaberne væk efter den sidste gymnastiktime inden sommerferien. Først havde de i fællesskab båret plint og hest ind i redskabsrummet, så havde de rullet den lange måtte sammen og fået den på plads. Så var de kun nogle små måtter og skamler tilbage, ja, og så bukken. Den buk, du ved nok, Poul og Harry begyndte med de mindre redskaber, og foreslog sådan tilfældigt igen, at Egon nok kunne bære bukken på plads alene.

Det kunne han da godt, men da han havde taget fat i den og løftet den bare lidt, havde dens læderbetrukne side presset sig ind mod hans skridt, og straks var erindringen om den dag for kun et par uger siden, hvor Mortensen havde haft ham så grundigt over den samme buk, sprunget frem i erindringen. Samtidig var det, som om også pikken havde sin egen erindring, for da den mærkede presset af den læderside, som den havde sovset lige så grundigt ind i de forskellige pikvæsker ved samme lejlighed, var den også sprunget frem og havde presset sig mod læderet, mens Egon bar bukken ind til de andre redskaber. Da han satte den ned, rokkede han den lidt frem og tilbage, for at få den rigtigt på plads, og den rokken blev fulgt op af, at han bumpede den hårde pik ind i læderet.

Pludselig var der en hånd, der pressede på hans bagdel, mens en stemme sagde:
Nå. der er nok en, der ikke fik nok af bukken, sidst de var sammen. Og hånden pressede Egons pik ind mod bukken, hver gang, han selv forsøgte at komme fri af den. Det var na-turligvis Mortens hånd og Mortensens stemme, og den fortsatte:

Hvordan har du det her nede, længes det her også efter en ny omgang, og samtidig førte han hånden længere ned og ind mellem Egons lår, så en finger pressede mod røvhullet.

Øhhh, uhhh, var alt, hvad Egon fik sagt.

Måske skulle vi hellere, sagde Mortensen, og så havde han hurtigt flyttet sin hånd, så den nu var på vej ned indenfor Egons gymnastikbukser, og hurtigt fandt den lange finger frem til hullet endnu engang, men nu uden et generende stykke stof mellem den og røv-læberne. Den gned da også straks med et fast pres frem og tilbage på læberne, mens Egon stønnede.

Er de stadig lidt ømme, de her røvlæber, eller skal vi gøre det meget grundigere næste gang?

Med den behandling Mortensens finger gav hans røvlæber, kunne Egon ikke andet end stønne og fremstamme et langt jaaahhh. Om det var svar på første del af spørgsmålet, eller anden del, eller måske på begge dele, var ikke klart, men Mortensen valgte naturlig-vis at høre det sådan, at Egon mente, at han skulle have en grundigere omgang inden længe.

Jamen det må vi så se at få gjort noget ved, klukkede Mortensen, og samtidig brød hans finger gennem ringmusklen og et lille stykke ind i tarmen. Ret langt kunne det ikke blive, i den stilling, han og fingeren havde, men det var også nok for Egon, der sukkede:
Jaahhh, åååhhh, uhhh!

Ja, jeg ved det, sagde Mortensen, det her er noget, du kan lide. Skal du noget særligt i sommerferien, for ellers skulle vi have masser af tid til at arbejde på sagen?

Egon kunne nærmest kun stønne, men fik dog sagt, at han kun skulle nogle dage med forældrene til København, og så havde han planlagt en cykel og telttur i Skåne sammen med Benny.

Nå, nå, telttur med Benny, så skal I nok gå til den i det der telt, ikke?

Uhhh, jooo, nej, jeg mener nej, åhhh, jaaaa, der, der, ååhhh!

Ja, det tænkte jeg nok, grinede Mortensen. Sig mig, har Benny også haft den her oppe? Og så gav han et ekstra pres med fingeren.

Ååååhhh, jaaaahhh, stønnede Egon, og det var jo den skinbarlige sandhed. Benny havde haft pikken indtil flere, ja vel nærmest mange gange oppe i Egons røv, ligesom han selv havde udforsket Bennys røv.

Så må vi da håbe, at I også støder ind i nogle bønderkarle med store hestepikke, lo Mor-tensen, og fortsatte med at køre fingeren ind og ud af Egons hul, og samtidig begyndte Egons pikspalte at lukke de første dråber presperm ud.

Jeg lægger besked i kiosken, sagde Mortensen og trak samtidig fingeren ud af hullet og hånden op af bukserne.

Hvad? sagde Egon, kiosken, hvad ved du ….?

Længere kom han ikke, inden Mortensen gav ham et kraftigt slag på den ene balle, mens han grinede:
Ja, det vidste du nok ikke, men jeg hører meget interessant fra Kiosk-Johansen. Du fortæller ham bare, hvornår du er væk, så giver han dig besked tilbage om hvor og hvornår, du stiller op.

To skygger smuttede hurtigt ud i omklædningsrummet, og da Egon og Mortensen kom derud, var Poul og Harry allerede under bruseren. Egon var ikke meget for at smide gym-nastikbukserne og gå ind i bruserrummet, også selv om de tynde gymnastikbukser ikke skjulte meget af hans hårde stådreng eller de våde pletter, den allerede havde efterladt, men Mortensen gav ham ikke lejlighed til at vente til pikken havde taget sig sammen til at skrumpe ind.

Så er det af med de bukser og ind i bruseren i en fart, kommanderede han, vi har ikke hele eftermiddagen!

Og Egon måtte trække bukserne af, og med blussende ansigt og en stivert, der gyngede frem og tilbage, måtte han til kammeraternes jubel og sjofle tilråb gå ind i bruserrummet.

----------------

Han havde ikke hørt fra Mortensen endnu, men så kom han til at tænke på den indbydelse eller nærmere opfordring, han havde fået af pedellens Ejnar den dag ved kiosken efter eftersidningen, hvor Ejnar og hans bror havde gnedet ham til udløsning gennem bukserne. Ejnar havde spurgt, om han mon ikke havde lyst til at kigge ind på det værksted, hvor han arbejdede, og så også hilse på hans venner der.

Skulle han prøve?

Han kunne da i hvert fald lige som tilfældigt gå forbi og se, om porten skulle stå på klem eller hvad. Var den lukket, havde Ejnar sagt, så var mester der, og så skulle han ikke komme, stod den derimod på klem, så var kysten klar.

Første gang var der lukket, og Egon gik videre på en gang lettet og skuffet.

Anden gang, nogle dage efter, havde han bedre held. Den stod på klem. Han skubbede den prøvende lidt op og kiggede ind i gården, men kunne ikke se nogen, kunne kun høre arbejdsstøj og nogen snakken inde fra værkstedet.
Mon mester var gået? Og hvad ville svendene sige? Og huskede Ejnar?

Han skubbede porten lidt mere op og listede sig indenfor. Så stod han lidt med bankende hjerte og uden at trække vejret. Pludselig røg værkstedsdøren op, og Ejnar kom ud med en kasse i hænderne.

Da han så Egon, var han lige ved at tabe kassen.

Hvad søren, er det ikke dig, Egon? Hov, nej, hvor skal du hen, råbte han, satte kassen og var i tre spring henne ved Egon, som var i færd med at trække sig tilbage gennem porten, men det var ikke så nemt, den var af sig selv faldet noget i igen, så det var ingen sag for Ejnar af få fat i hans arm og trække ham længere ind i gården.

Nej, du skal da ikke gå, nu du lige er kommet, og du har vel lyst til at hilse på mine venner og se, hvad vi laver på værkstedet, grinede han. Hvordan går det med dig? Er den her liderlig igen? sagde han og tog Egon på bulen i buksebenet, og er røvhullet kommet sig, efter det havde besøg af min far og Mortensens monsterpik, grinede han. Ja, jeg kan mærke, at den her er lige så liderlig som altid, og røvhullet skriger måske efter noget mere pik? Det må vi se, om vi ikke kan gøre noget ved, kom nu med her ind. Og så tog kan et fast tag i Egons arm og trak ham ind på værkstedet.

Her skal I bare se, hvad jeg fandt ude i gården. Det er ham Egon, som jeg har fortalt jer om. Han er helt fantastisk til at sperme, og så er han helt vild med at få noget stort op i røven, ikke også Egon, sagde han og tog et fast tag omkring den nu halvhårde stang.

De andre på værkstedet, to svende og en sidsteårslærling, havde nu forladt, hvad de hav-de gang i og stod foran Ejnar og Egon.

Se nu bare her, han har forberedt sig godt på det her besøg, han har ingen underbukser på. Se bare hans stang her, sagde han og fjernede hånden, så de andre tydeligt kunne se både aftegningen af den halvhårde stang og den våde plet på buksebenet.

Han er allerede begyndt at sovse, grinede lærlingen og pegede på pletten.

Er det rigtigt, at han er vild med noget stort i røven, spurgte en af svendene. Ikke Egon, men Ejnar.

Ja, er du rigtig klog mand, husk hvad jeg har fortalt om, da drengene voldbollede ham på katederet efter eftersidningen, og så ikke mindst at han har haft både lærer Mortensens pik og så også min fars pik oppe i røven. Og efter hvad min bror Peter har fortalt, som så det hele, så har både min far og ikke mindst Mortensen nærmest en monsterpik. Det er derfor Egon er kommet på besøg i dag, det er nu så længe siden, det med Mortensen, at han savner noget stort og hårdt, der går ud og ind i røven. Ikke også Egon? Mon ikke vi kan finde på noget at hjælpe ham med, grinede han.

Jo, jeg kan godt finde på et par ting, grinede den ene svend og tog sig til skridtet.

Men se nu lige først her, hvordan han kan sovse. Og så tog Ejnar igen fat på at gnide Egon gennem buksestoffet, og det varede ikke længe, før Egon udstødte nogle grynt og spermen strømmede ud af hans pik, gennemvædede buksebenet og drev ned ad låret.

Flot, flot, grinede alle tre tilskuere.

Og så er han også ganske god til at sutte pik, har jeg hørt. Peter sagde, at han i hvert fald havde vores fars helt nede i halsen, så hvis I har lyst, så ..

Men nu synes jeg lige, du skulle tage de klude af, Egon. Af med trøje og bukser. Sko og strømper kan du beholde på, i hvert fald foreløbig.
Egon tøvede.
Skal vi gøre det, eller gør du det selv? Af kommer det i hvert fald, sagde Ejnar.

Så lidt efter stod Egon nøgen foran dem, og på trods af, at han lige havde spermet, var hans pik stadig halvhård.

Tilskuerne piftede. Slet ikke dårligt, sagde den ældste svend, Poul, de klunker må kunne give en god portion sperm.

Det kan du bande på, de kan, grinede Ejnar, men vi kan jo prøve, om det ikke skulle kunne lykkes os at tømme dem helt. Hvad siger du, Egon, har du prøvet at blive tømt så fuldstændig, at der ikke kommer så meget som en dråbe ud. når du orgasmer? Det siges, at det skal give nogle fandens ømme nosser, og så grinede han igen.

Hvem er først, spurgte den yngste svend, Peter, jeg tilbyder mig gerne.

Nej, det må være mig, der er først, sagde Ejnar, det var mig, der fandt ham. Men først skal han nu have noget op i det der liderlige røvhul. Hvem finder noget, noget stort?

Hvad med den her, sagde den anden svend, Peter, og holdt en stor skruetrækker, med et kraftigt håndtag op.

Ja, OK, sådan for en begyndelse slår den vel til, grinede Ejnar, men prøv at finde noget større til senere. Vi skal lige bruge noget smørelse, hvad med den bøtte med maskinsmø-relse der ovre? sagde han og grinede igen, det må da kunne bruges.

Lærlingen var hurtig til at få fat på smørelsen, og lige så hurtigt havde Ejnar stukket hånd-taget ned i den.

Nej, den er for stor, var nu det første Egon overhovedet havde sagt.

Gu er den ej for stor, der kommer noget meget større senere, grinede Ejnar. Og se så her, sagde han og holdt skruetrækkeren hen til Egons pik, den er ikke engang så stor som din egen pik, når den står alt, hvad den kan. Bøj dig så frem, du kan holde fast i høvle-bænken, sagde han.

Da Egon stadig ikke var villig til det, tog de to svende ham i hver sin arm og bøjede ham frem.

Ejnar havde straks skruetrækkerskaftet mod Egons røvhul, gned det først lidt rundt og be-gyndte så at presse det ind.

Av, nej, lad være, den er for stor, skreg, Egon.

Pjat med dig, slap bare af eller pres imod, så skal du bare se, hvo let, det går.

Om Egon fik slappet af, eller det var fordi Ejnar havde flere kræfter, eller fordi han distra-herede Egon med et par hårde slag med den frie hånd mod den ene balle, lidt efter be-gyndte skaftet sin rejse ind i Egons røv.

Av, avvv, åhhh, råbte Egon, tag den ud. Men i stedet for forsvandt hele skaftet ind i tar-men, og presset på ringmusklen var væk.

Egon drog et lettelsens suk, men det var ikke nok for Ejnar.

Nej, nej, så let går det ikke, sagde han, nu skal vi have den ud igen.

Han trak til, og ud kom den med et stort plop og endnu et skrig fra Egon.
Så ind igen, sagde Ejnar, og ind kom den, nu med et lidt mindre skrig fra Egon.

Lad mig prøve, sagde lærlingen, og så tog han fat. Helt ind og helt ud gik det og hurtigere og hurtigere.

Prøv at se på hans pik, råbte en af svendene, han kan sørme lide det.

Og ganske rigtigt. Egons pik, som var blevet helt slap ved den første smerte, var nu på fuld mast igen, og dryppede pikvæske på gulvet.

Mon ikke vi kan få han til at sperme, på den her måde, sagde ældstesvenden, lad lige mig prøve.

Han kørte den også først et par gange helt ud og ind igen, men så begyndte han på læn-gere tag inde i røven og skiftede angrebsvinkel hele tiden. Så fra venstre, så højre, så ne-defra og op og oppe fra og ned. Ved den sidste vinkel begyndte Egon at stønne, åh, åhhh, jahhh, deeeer, deeerrr.

Det er lige som med tøserne, grinede svenden, de elsker at få den fra alle vinkler!

Nu du siger det med tøserne, sagde Peter, så tænder min tøs også ret meget på at få vor-terne gnubbet. Skal vi ikke se, hvad ham her siger til det?

Han ventede ikke på svar, men mens de andre grinede, tog han fat i begge Egons bryst-vorter og begyndte at klemme og vride dem.

Det fik Egon til at stønne og klage sig endnu højere, men det havde også den virkning, at han igen sendte store sprøjt ud af pikken. En del af det ramte Peters bukser, men da det var snavsede arbejdsbukser, var han ligeglad. Noget ramte også den pik, han havde ladet hænge ud af bukserne klar til at blive suttet af.

Det var anden gang, jublede Ejnar, vi skal nok få den tømt.

Så får de Egon ned på knæ, og efter tur får de pikkene suttet af. Ejnar først og lærlingen sidst, men de andre fik noget af en overraskelse, da han havde trukket sin pik ud. Den overgik alle de andre i størrelse.

Så kommer han op at ligge hen over et af arbejdsbordene, og Ejnar røvpuler ham. De lægger ham så på ryggen på et andet værkstedsbord, og her bliver han pulet af alle fire efter tur. Mens svendene var i gang med Egon fra begge ender, gik Ejner og rodede i nog-le bunker med gammelt træ. Pludselig fandt han noget, han kunne bruge.

Nu skal I bare se, råbte han, det her er lige, hvad vi har brug for, og så holdt han to gamle drejede bordben op over hovedet.

Han gik hen til bænken, hvor svendene ikke havde afbrudt deres arbejde ud og ind i Egons mund og røv. Se nu her, sagde Ejnar. Her for neden er der en rund kugle, tænk bare, hvordan det må føles, når den går gennem røvhullet. Og se så her lidt højere oppe, bliver den sådan langsomt tykkere og tykkere, inden den igen runder af og bliver smal. Lidt grundigt arbejde med det stykke må kunne få selv Egon til at blive tilfreds.

Ældstesvenden, Poul, kiggede lidt på benene. Du må gøre lidt ved dem. Først må du run-de det flade stykke i bunden, så vi ikke river noget i stykker, og så er der for langt op til der, hvor det rigtig begynder at blive tykt. Tag og skær det andet ben over lige lidt over knoppen og rund så også det skår, grinede han, så skal den her røv få sig en rigtig, rigtig tur, som den sent vil glemme. Og så gav han sig til at arbejde hurtigere og hårdere ind og ud og helt i bund, og lidt efter kom han under højlydt stønnen.

Under den omgang med fire pikke i røven og to i munden, var Egon selv kommet endnu to gange, skønt med noget mindre ladninger end de to første.

Hvad for en, begynder vi med, spurgte Peter. Han og Poul stod med hver sit bordben i hånden. Begge Bordben nærmest drev af den smørelse, de havde været dyppet i.

Vi begynder med det her, sagde Poul, som stod med det ben. Som langsomt blev tykkere og tykkere, indtil det igen hurtigt rundede af. Det må være godt til at åbne ham rigtigt op. Så kan det andet dræne resten af spermen id at hans sædknop, og samtidig give røv-musklerne og læberne en ordentlig omgang.

Som sagt så gjort. Ejnar og lærlingen blev placeret på den anden side af bordet, hvor de tog fat i hver sit ben og holdt et presset ned ved Egons hoved, så hans røv og røvhul var helt åbent og tilgængeligt.

Straks begyndte Poul at presse sit bordben op i Egons røv. Først gled det ind og et stykke op uden besvær, men efterhånden som det blev tykkere, krævede det mere plads, end noget af det andet, Egon havde haft oppe indtil nu. Poul pressede forsigtigt videre, til Egon råbte AVV, AVVV ikke mere, ikke mere. Poul trak det så lidt tilbage og begyndte med små bevægelser frem og tilbage, og lidt efter lidt kom det længere ind og Egons røvsider blev åbnet endnu en tak. Men der var stadig omkring en tredjedel eller måske kun en fjerdedel tilbage inden det smalle sted.

Mon knoppen på mit ben er lige så tyk som det tykkeste sted på det der? Sagde Peter, for hvis det er, så må du hellere få ham åbnet endnu mere op. Kurt, find lige en skydelære. Den var hurtigt fundet og benene målt. Knoppen var 3 mm mindre i diameter end det tyk-keste sted på Pouls ben, så de blev hurtigt enige om at fortsætte indførelsen. Kun Egon var imod den beslutning, men hans mening talte ikke, så Poul begyndte igen med de små bevægelser frem og tilbage, mens han hele tiden satte lidt mere pres på, når det gik ind. Egons røvmuskler havde haft tid til at vænne sig lidt til det sidste punkt, så de første cen-timeter gik ind uden det helt store besvær og uden andet end støn fra Egon. Nu manglede der kun en centimeter, så ville det tykkeste sted presse mod røvlæber og røvmuskler.

Langsomt men stædigt kom benet længere ind under grynt og små skrig fra Egon, men ingen blod. Pludselig forsvandt det et stykke op i tarmen, nærmest af sig selv, og Egon udstødte et lydeligt ÅÅÅHHH. Så snart det tykkeste stykke havde passeret ringmusklen, nærmest sugede den sig forbi og ned over rundingen til det smallere stykke.

Også de andre kom med små udråb og smilede. Flot klaret, sagde Peter, men nu skal det jo ud igen. Det viste sig at være sværere end indførelsen, da det afrundede stykke kun var ganske kort. Peter trak i benet, og de så men undren og fascination på, hvordan han nærmest trak det indre af Egons røvkanal udad mod åbningen. De kunne tydeligt se, hvordan ringmusklen klyngede sig til det smalle stykke, men da Poul trak hårde, ploppede den brede stykke ud af ringmusklen, og nu gled resten af benet ud ad nærmest af sig selv, eller rettere på grund af ringmusklens pres.

Det må vi nok hellere gøre et par gange til, sagde Poul, og så pressede han benet indad igen. Denne gang ikke med de mange små bevægelser, men med et stadigt pres, og ind gled benet, og med endnu et skrin og et efterfølgende dybt ÅÅÅHH, gik det bredeste styk-ke igen gennem ringmusklen. Så ud med endnu et skrig og så ind igen. Ud og ind gik det nu hurtigere og hurtigere og nu ikke med skrig, men kun med grynt og suk fra Egon.

Så må det være klar til dit ben, grinede Poul, og trak sit ben helt ud,

Peter indtog nu Pouls position, og ganske rigtigt forsvandt knoppen ind kun med et lille skrig fra Egon. Han kørte det længere ind, og på Egens reaktion, var det helt tydeligt, at nu gned knoppen hen over hans prostata blære.

Prøv, om du ikke kan malke endnu en portion ud af ham, hvis du bliver ved med at køre hen over den knop, grinede Poul. Og det var netop. Hvad Peter gjorde, først langsomt, så hurtigt, så ganske lamgsomt, mens han omhyggeligt aflæste Egons reaktion, så han var helt klar over, hvor han havde benknoppen i forhold til knoppen i Egons røv. Egons pik var nu igen brædthård, efter den havde været skrumpet noget under indførelsen af det første ben. Men til forskel fra det sædvanlige, så lækkede den praktisk taget ingen væske, og da han lidt efter kom i en kraftig orgasme, kom der end ikke den mindste dråbe.

Juhuu, jublede Ejnar, så har vi fået tømt ham for sperm. Nej, hvor han får ømme nosser her i aften og måske hele dagen i morgen.

Men nu var Peter så kommet til den øvelse, der hed knop ind og ud af ringmuskel og røv-læber, og med stigende fascination, ikke mindst fra Ejnars side, så de, hvordan røvmuskel og røvlæber skiftevis blev trukket ud og så igen presset ind på plads.

Hold da kæft, hvor må det gøre nas, stønnede Ejnar, helt væk i sin egen liderlighed. Gad vidst, hvordan, det føles, Egon, hvordan er det? Men alt, hvad Egon kunne bidrage med var suk og støn, så det blev Ejnar ikke klogere af. De to svende udvekslede sigende blik-ke, og Poul gik en kort tur rundt i værkstedet og samlede noget op.

Nu, sagde Poul, og med et snuptag havde de fået Ejnar op på ryggen på bordet ved siden af Egon. Inden Poul fik samlet sig over forskrækkelsen, havde de bukket ham helt sam-men, og Poul havde bundet hans hænde og fødder sammen med de reb og snore, han lige havde samlet samme.

Jvad fanden, hvad er meningen, skældte Ejnar. Få de snore af mig i en fart.

Næh, næh lille ven, grinede Poul. Vi har lagt mærke til, hvor interesseret, du er i, hvordan det må være at få noget op i røven, og nu er det så tid til, at du får din nysgerrighed styret.

Nej, stop det lort, Få mig ned herfra i en fart, skældte Ejnar.

Nå, nå, nånå, er det nu pludselig dig, der udsteder ordre. Det kan du godt glemme alt om, grinede Peter, som allerede stod parat ved Ejnars røv med det første stoleben i hånden, mens Poul tog sig af at holde Ejnar fast trods hans forsøg på at vrikke sig fri,

Uden videre dikkedarer begyndte Peter så at presse spidsen af stolebenet mod Ejnars røvhul. Nu vil jeg så håbe for dig, at du har rundet det her ben godt af, grinede han, ellers er det værst for dig selv. Han pressede, og trods Ejnars forsøg på at klemme røvhullet sammen, gled spidsen ind, og benet begyndte sin lange vandring op mod den tykkeste ende.

Mens svendene havde gang i det med Ejnar, havde lærlingen, Kurt, sin egen ide. Han var igen så liderlig, at han havde brug for at få endnu en udløsning, så han havde fjernet bordbenet, som Peter havde efterladt i Egons røv, og han var nu i gang med en seriøs kneppetur.

Netop i det øjeblik gik døren til værkstedet op, og bossen trådte ind. Han stivnede, da han i stedet for det sædvanlige arbejde så en række nøgne kroppe i aktivitet omkring det samme arbejdsbord. Han skulle lige til at råbe noget, men tog sig så i det, lukkede forsig-tigt døren og listede op ad trætrappen til kontoret. Kontoret lå på en slags hylde ud over værkstedet, så optog det ikke unødig plads, og bossen havde god udsigt over, hvad der foregik i værkstedet. Trappen knirkede lidt, men det bemærkede de fem nøgne fyre ikke, de var alle alt for optaget af deres sex-udskejelser.

For ikke at afsløre sig, havde han ikke tændt lys, og han satte sig nu ved sit bord, hvorfra kan kunne overskue hele værkstedet bortset fra lageret, som lå under hans balkon. Hans ansatte var ganske klar over, at han på den måde kunne kontrollere deres arbejde og om de arbejdede, og det var de ind imellem ret trætte af. Men de vidste også, at han tit sad med en teaterkikkert og betragtede dem, og det var ikke for at kontrollere deres arbejde. De var helt klar over, at han havde sine kun dårligt skjulte perversioner, og hertil hørte at nyde synet af de unge kroppe i værkstedet. Somme tider drillede de ham ved at arbejde med nøgne overkroppe og kun iført tynde gymnastikbukser, som ikke skjulte ret meget af deres vedhæng. Så vidste de, at han blev oppe på balkonen, og de vidste også godt, at han havde teaterkikkerten rettet imod dem med den ene hånd og den anden omkring sit stive lem.

Og nu havde han fundet teaterkikkerten frem og stillet ind på det helt usædvanlige optrin med de fem nøgne fyre. Han fik hurtigt konstateret, at de to svende stod på hver sin side af bordet. Og lidt efter gik det op for ham, at den fyr, som Peter bearbejdede med et eller andet instrument i røven, var arbejdsdrengen Ejnar. Og nu, nu havde Poul presset Ejnars mund op og stukket sin pik ind i den. For fanden da, var det sådan, det foregik, når han var ude hos kunder, eller …Nå, var Ejnar til sådan noget, det havde han ikke vidst før. Og han var også klar over, at det var Kurt, som stod og gav en fremmed fyr en ordentlig omgang røvpul. Og sikken en pik, han havde, ham Kurt, og sikken, han kunne pule. Man måtte håbe, at ham der den fremmede kunne lide det. Men hvem var han? Der var et eller andet bekendt ved ham. Han rettede kikkerten direkte mod hans ansigt, som delvis var vendt lige mod ham, og nu åbnede fyren, drengen, øjnene og kiggede direkte mod ham, eller i hvert fald i hans retning. Om han rent faktisk kunne se ham, som han sad der i relativ mørke, vidste han ikke. Men er det ikke, jo, det kan ikke fejle, det er jo knægten fra kiosken. Ham han havde suttet pik på et par gange, og som også havde suttet hans pik. Jo, så gu var det ham. Ja så, han var også til pik i røven, den viden skulle han huske at udnytte ved næste sammenkomst i baglokalet. Ved tanken om det, sprøjtede han sæden ud på under bordet med en tilfreds grynten, men han beholdt pikken i hånden, for de var endnu ikke færdige, dem dernede.

Slut på denne episode, men historien fortsætter på cykel i Skåne, og det går ret vildt for sig, skulle jeg hilse at sige.
Kommentar