Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare nysgerrig 10b.

(Bare nysgerrig.)

Karakter: 5.0/6
Visninger: 7950

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kapitel 10b.: Tims store stævnemøde, del 2.


Hvad sker ,,,,,,,, Oh, Fuck! Jennie stod i døren, stadig kun med håndklædet omkring sig. Hendes mund hang åben i chok. Der lå jeg på sofabordet med munden og røven fuld af pik, Mit hjerte holdt op at slå.

”Hej, Jennie,! sagde Jeremy mens han fortsatte med at kneppe mig i munden, ”kom og vær med i løjerne. Har du og Tim suttet pik sammen tidligere?”

”Tim, hvad fanden er det, du laver?” Råbte Jennie.

”Vidste du ikke, at Parken tænder på pike? Se bare, hvor liderlig han er,” sagde Greg, mens han for sin del fortsatte med at hamre ind i min røv. Min pik svingede op og ned, hård og dryppende precum over det hele.

Jennie kom tættere på og tog mig nærmere i øjesyn. ”Nå, så det er det, du har haft gang i. Det burde jeg have vidst. Alle dine dårlige undskyldninger. Barberingen, fingrene i røven. Jeg burde hav vidst, at du var bøsse. Du har bare brugt mig for at få det til at se ud som om du var til piger.”

Jeremy rakte hånden frem og rørte hendes skulder. ”Jah, han er førsteklasses pikslikker. Jeg er sikker på, at han også er god til at slikke din fisse. Lad ham fugte dig godt, baby.” Han trak hende forsigtigt hen til sig med sin muskuløse arm om hendes skulder. Stadig i chok, men også på vej til at blive fanget ind af det seksuelle optrin, lænede hun sig mod ham. Han gned hende over ryggen og trak hende ind til sig for et kys, mens han stadig pumpede sin pik ind og ud af min mund. På et øjeblik var de i gang med at udforske hinandens munde, og Jeremy trak hendes håndklæde løst og lod det falde til gulvet. Så trak han sig ud af min mund, gik om bag ved Jennie og begyndte at gnubbe hendes bryster. Så skubbede han hende den foran mig. Hendes dusk var lige ud for mit ansigt. ”Slik hendes fisse, Parker. Gør hende blød og våd, vis hende, hvad den tunge kan udrette.”

Mine øjne var fulde af tårer, da jeg kiggede op på hende. ”Det passer ikke, Jennie, jeg spillede ikke falsk med dig. Jeg er til piger og ikke bøsse, hviskede jeg.”

”Det er klart,” sagde hun med en hårdhed I stemmen og kiggede koldt ned på mig. ”Gør som han sagde.” Hun spredte sine ben. Jeg begyndte at slikke hendes kusse, min tunge dansede op og ned. Jeremy gned sin hårde pik mod hende, mens han stadig kyssede hende bagfra og legede med hendes brystvorter. Min tunge blev presset dybere ind i hende, hver gang Greg skubbede sin monsterpik ind i mig, nu med næsten hele pikken inde.

”Jahh, stik tungen ind I hendes kusse. Få den godt ind,” råbte Greg. ”Jeg vil se dig kneppe hende med tungen. Slik henses klit. Varm hende godt op.”

Jeg kunne mærke, hvordan Jennie blev tændt af al den stimulering. Jeremys pik, der skubbede sig ind mellem hendes lår, så den ramte mig på hagen, mens jeg slikkede hende. Så bøjede han hende langsomt ind over mig, til hun lå hen over min ryg, hvor hun stirrede på Gregs pik, der stødte ind og ud af mig. Så begyndte Jeremy at presse sin pik ind i hende. Min tunge kunne følge undersiden af hans pik, mens han kneppede hende.

Jennie stønnede, og mens hun så, hvordan min røv blev pulet, rakte hun hånden ind under mig og tog fat i min pik. Jeg var brædthård og slimet af precum.

”Jah, mærk på hans pik, Jennie,” sagde Jeremy. ”Mærk hvor liderlig din barberede lille bøssefyr er.”

Hun gned den et par gange, hvilket fik endnu mere saft til at sive ud. ”Jah, han er virkelig liderlig, jeg har ikke set ham sådan før. Nu tror jeg, jeg ved hvorfor. Han vil have det sådan her. Helt som min tidligere fyr. Han skulle altid have en finger eller noget andet i røven. Åhh, det er godt at mærke en rigtig mandepik inde i mig.”

Jeg troede, jeg skulle dø. Nu ville Jennie tro, at jeg var til den slags her. Jeg fortsatte med at slikke Jeremys pik mens han pumpede den ind i hendes fisse. Få minutter efter skød han sine ladninger af inde i hende. Hans sperm sivede ud af hende og ned på min tunge. Jeg lappede det i mig. Jeg mærkede, hvordan Jennie skælvede i orgasme. Så trak han sin pik ud af hende og Jennie stillede sig ved siden af ham.

”Slik din kærestes kussesaft af min pik,” sagde han og stak den op i ansigtet på mig. Jeg tog den i munden og slikkede den ren.

Greg var ved at nå klimaks inde i min røv. Han stødte hårdere ind. Jeg mærkede hans varme sperm skyde inde i mig. ”Åhh, FUCK!” Råbte han. Han hvilede mod mig et øjeblik, så trak han sig ud.

”Så gnider du den lige af for hende. Vis hende, hvor du tænder på at få pik.”

”Nejjj, lad mig bare …”

”Gør det, Tim,” sagde Jennie og stirrede hvast på mig.

Jeg var så stiv, og jeg trængte sådan til at komme, så mens jeg knælede på sofabordet, gned jeg pikken, som var godt smurt ind i min egen precum. De stod alle tre og gloede på mig.

”Jeg tror, han har brug for lidt assistance,” sagde Jeremy. ”Greg, få lige fat i de sager i min rygsæk, som Parker glemte hos lægen.”

Greg gik hen til rygsækken og åbnede den. Det første, han trak op, var en lille plasticpose fuld af en eller anden væske.

”Her er den spermprøve, som du havde med. Hvem pulede dig i røven, da du producerede den?”

”Jah, hvem, Tim?” spurgte Jennie.

”Du forstår det ikke …” forsøgte jeg.

”Hvem var det?”

Jeg opgav. ”En fyr, som arbejder der, hvor jeg er livredder.”

”Nå, så det var altså det, du lavede, da et regnede I går. Hvor tog han dig, Tim? Ved poolen?”

Jeg havde ikke lyst til at fortælle det mindste om, hvordan Carlos pulede mig. Men Jennie blev ved.

”Vi, vi … vi gjorde det i bruserrummet.” Jeg havde ikke lyst til at fortælle noget om her I morges, hvor han pulede mig hos Gary.

”Du er da en fantastisk lille pervers fyr,” sagde Jennie og rystede på hovedet mens Jeremy bøjede sig frem og begyndte at sutte på hendes brystvorter.

Greg tog ordet. ”Doktoren gav mig også de her billeder, som jeg skulle aflevere til dig. Jeg tror Jennie vil synes om dem.” Han rakte billederne til Jennie. Det første viste mig, mens jeg onanerede ved poolen. Så kom dem, hvor Nick og Gary kneppede mig. Selvfølgelig kunne man ikke se, hvem de var på billederne. Det sidste viste, hvordan jeg lå der, mens spermen sivede ud af min mund.

Jennie bladede langsomt gennem billederne og dvælede I særdeleshed ved dem, hvor jeg blev kneppet.

Greg greb igen ned I rygsækken og tog butpluggen op. ”Og her er din lille private hjælper.”

”Åh, nej ikke …,” snøftede jeg. Greg kom hen og begyndte at arbejde pluggen ind i min spermfyldte røv. Jeg stønnede og skælvede da han skubbede den helt ind. En dråbe precum sivede ud af min pik og dryppede ned på bordet.

”Bliv ved med at gnide den, Parker,” sagde Jeremy. ”Se bare, hvordan han drypper mere saft med den fyr oppe i røven.”

”Du havde den tingest oppe, da du talte med mig I går aftes, ikke også?” sagde Jennie, der nu forstod, hvad det var, der havde fået mig til at stønne og sukke så meget, mens vi talte i telefon.

Jeg var ikke I stand til at benægte det, jeg græd, men jeg var også lige på kanten til at sperme. ”Jahh, gispede jeg.”

”Jamen så kom med det, ud med det. Nu ved jeg, hvordan du kom med den tingest inde I dig I går aftes.”

Så kom jeg, skød ud over bordet. Der var ikke voldsomt meget sperm, så drænet som jeg var blevet i løbet af dagen, men dråberne fløj rundt, mens jeg snøftende knælede på bordet.

Greg og Jeremy stod på hver sin side af Jennie og gnubbede hendes brystvorter. Hun havde rakt hænderne ned og taget fat om deres pikke.

”Det var noget af en forestilling, Tim,” sagde Jennie.

Og jeg lå der på knæ stønnende og grædende. Det kunne ikke blive værre. Jeg var lige blevet pulet mens min kæreste så på, og nu var hun i gang med de to fyre, som havde gjort det.

”Hej Jeremy,” sagde Greg, ”hvad med at få fundet den joint frem, så vi kan forhøje feststemningen. Jeg er sikker på, at Jennie er med på den, og du har endnu ikke prøvet at kneppe vores kussefyr her. Og jeg er sikker på, at Jennie også er klar til noget mere rigtig mandepik.”

Som en slags svar, faldt Jennie på knæ og begyndte at slikke på hans store pik. Jeremy fandt jointen i Gregs skjortelomme og tændte den. Han tog et dybt sug og rakte den videre til Greg. Efter at have inhaleret godt og grundigt, rakte han den ned til Jennie. Hun tog et hiv og rakte den tilbage til Jeremy. Han kom hen til mig.

”Hvad med et hiv, bøssedreng? Eller sutter du kun på pike?”

Jeg tog jointen og sugede kraftigt på den. Hvad pokker, hvis jeg skulle ydmyges, kunne jeg i det mindste være høj imens.

Jointen gik flere runder. Da den var færdig, kneppede Greg Jennie på gulvet, og Jeremy havde mig bøjet hen over kaffebordet og sin pik pumpende ind og ud i min røv. Jeg følte mig ret høj. Fornemmelsen af hvordan Jeremys pik pulede mit hul gjorde mig mere og mere liderlig. Min egen pik gnubbede mod kaffebordet og smurte precum ud over det. Jeg kunne høre, hvordan Jennie stønnede, mens Greg kneppede hende med sin gigantiske pik. Jeg hørte ikke, at bagdøren gik og at min stedbror Tom og hans ven Dennis kom ind i stuen.

”OK, efter lugten og billedet her at dømme, så er der rigtig gang I festen her, ”sagde Tom og smilede.

”Hej mand. Jeg hedder Jeremy og min ven der er Greg,” sagde Jeremy uden at lade sig standse I sin pumpen ind og ud af min røv. ”Tim inviterede os ind, og vi har så bidraget til festen med et par ting. Hvad med at være med?

Tom præsenterede sig og Dennis. ”Jeg har også et par joint, så det skulle være muligt at få det lidt sjovt. Og det ser sandelig ud til, at Tim og hans kæreste er gode værter.”

”Helt sikkert, mand,” stønnede Greg. ”Se at blive høje, få tøjet af og en stivpik på, mand.”

”Det lyder som en god plan.” Og de begyndte begge at trække tøjet af.

Dennis gik hen og begyndte at lege med Jennies brystvorter, mens Greg kneppede hende. Jeg så, at hun tog fat i Denises hårde stang og begyndte ag gnide den. Kort efter havde hun den i munden og suttede og slikkede.

Tom kom hen og satte sig på bordet lige foran mit ansigt, hans stive pik pegede lige mod min mund. Ved synet af den dråbe precum, der viste sig på spidsen af den, slikkede jeg mig om munden. Tom smilede.

”Du vil gerne have den, ikke også, knægt?” Spurgte han mens han gned den langsomt. Og, jo, jeg ville gerne smage den.

Noget omtåget svarede jeg: ”Nej, Tom, please.”

”Hold bare op med at protestere, du vil jo gerne smage den her store kneppestang, ikke sandt, din lille bøsse?”

Min modstandskraft var drænet ud, og den var der lige foran mit ansigt. ”Jah. Lad mig smage på den.” En del af mit selv skreg nej til de ord, men de fleste af mine hæmninger var forsvundet, og jeg vidste, at det ville ende med, at jeg alligevel havde den i munden. Og det havde jeg så. Tom stak sin pik ind i munden på mig og begyndte at pule mit ansigt. Jeremy kiggede på ham og lo, mens han pulede min røv endnu hurtigere.

”Han er god til at sutte pik, ikke? Du skal også prøve hans røv. Jeg er på vej til at fylde den med en ladning sperm lige nu.”

”Jeg har allerede prøvet hans røv, og jeg ser frem til endnu en tur.”

Mens han talte, tændte han endnu en joint og sendte den rundt. Han tog endda pikken ud af munden på mig længe nok til, at jeg også kunne få et par hiv.

Aftenen forsvandt mere og mere ind I en tåge for mig. Jeg husker ikke klart, alt hvad der skete. Jeg husker, at Jeremy spermede i min røv. Jeg husker svagt, at Tom pulede mig og også fyrede af inde i mig. Jeg husker, at Jennie fik mig til at sutte Gregs og Denises sperm ud af hendes fisse, mens hun arbejdede butpluggen ind og ud af mig.

Jeg husker også svagt, at Tom og Jeremy snakkede om at prøve noget anderledes. De lagde sig begge på kaffebordet røv mod røv med pikkene presset tæt sammen. Greg og Dennis løftede mig op og holdt mine ben godt spredt mens de sænkede mig ned mod de to pikke. Langsomt sank de to pikke ind i min udblokkede røv. Jeg skreg, mens min røv blev udvidet mere end nogensinde, og samtidig sprøjtede jeg sperm ud over det hele. Greg og Jennie, som stod og så på, udbrød: ”Tag dem, bøssedreng.”

Jeg husker ikke meget efter det, bortset fra at på et tidspunkt omkring tre om morgenen førte to af dem mig ind på mit værelse og droppede min gennemkneppede krop på maven på min seng. Jeg var for stenet og øm til at bevæge mig. Jeg hørte dem gå. Jeg kunne mærke, hvordan spermen sivede ud af min røv og ned mellem benene. Jeg var ligeglad. Jeg faldt i søvn.

Længe efter den hændelse fandt jeg ud af den telefonsamtale, Tom bag efter havde haft med min stedfar.

”Hej far, det gik mægtigt, helt som du havde planlagt.”

”Hvor mange gange blev hans lille kusse kneppet?”

”Jeg vil mene ikke under ti gange. Jeg har det hele på bånd. Jeg måtte sætte et ekstra bånd ind, så der mangler et par minutter af forestillingen. Men du vil elske den gang dobbeltfuck, som Jeremy og jeg gav ham. Han vil være øm i mindst en uge efter det.”

”Det lyder fremragende. Jeg har været ude efter at få fat I det lille stykke røv lige siden Maureen og jeg blev gift. Han har altid stirret efter mig og vist sin lille runde røv frem. Nu skal jeg sørge for, at han kommer til at bruge den.”

”Det lyder godt. Men nu vi snakker om det, så er Tims kæreste ikke dårlig. Hun ved, hvordan man skal kneppe. Hun og Dennis gik over til ham, og jeg tror, jeg også går derover. Jeg har på fornemmelsen, at hun og Tim nok ikke vil komme sammen ret meget mere.”

”OK, det var ærgerligt. Jeg ville ønske, jeg havde været der, men jeg ser frem til at se de band. Stik dem over til Nick i morgen. Jeg tror, han har lidt i baghånden til Tim her i weekenden.”

”Er det sandt? Han skal nok være blevet til en lille ludder i næste uge. Han vil ikke kunne være til uden at have en pik i røven.”

Larry lo. ”Oh, så hurtigt går det ikke. Det her er kun begyndelsen.”

Fortsættes.
Kommentar