Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Egon i knibe del 11

(Egon i knibe)

Karakter: 5.0/6
Visninger: 5364

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kap 11.: I kiosken igen.

Hej Egon, det var godt, du kom. Jeg var lige ved at blive bange for, at du havde glemt vores lille aftale. Det var Kiosk-Johansen, der stod i døren til sin forretning. Og sandt at sige, så havde Egon glemt alt om Kiosk-Johansen og dennes ven. Han havde hovedet fuldt af det, der var sket efter biologitimen og avispakken med de indsølede underbukser under armen. Efter alt, hvad han havde været igennem med karredrengene, ja, også med Kiosk-Johansen, så var det her med pigerne, med deres kusser og safter, både i munden og ikke mindst omkring hans pik, noget helt nyt og anderledes. Han havde overvejet, hvad han syntes bedst om, at sutte pik eller kusse, og om det var bedre at blive kneppet i røven end selv at kneppe i en kusse. Noget resultat var han ikke nået til, og hvis han skulle måle det på mængden af sperm, så stod det også uafgjort. Disse tanker var ikke gået upåvirket forbi det dingleværk, han havde i bukserne, og som netop dinglede frit nu, da han ikke havde underbukser på. Det kunne også tydeligt ses, for der var en kraftig bule i det ene korte bukseben, en bule, som heller ikke undgik Kiosk-Johansens øvede øjne.

Nej, jeg kan se, at du ikke havde glemt det, sagde han med et stort smil, du er allerede ved at være i stødet bare ved tanken, og det ser grangiveligt ud som om, du ikke har underbukser på. Er det ikke rigtigt? Det er noget min ven som venter ude i baglokalet i den grad vil tænde på. Det var flot tænkt af dig, men kom nu ind, kom nu ind! Og så tog han Egon i armen og trak ham ind gennem forretningen og gennem døren ud i baglokalet.

Her har vi så Egon, sagde han, til den mand, der nu rejste sig fra sofaen, hvor han havde siddet og kigget på fotografier af nøgne drenge. Han var vel midt i fyrrene, ikke så høj, men noget bred, måske lidt fed. Han smilede til Egon og indsugede helt tydeligt indtrykket af ham med yderst velbehag. Netop den knægt, han havde set der for et stykke tid siden ud gennem forretningens vindue, hvor to drenge havde gnedet ham til en kraftig og tydelig udløsning.

Nu kan I to så hygge jer sammen, sagde Kiosk-Johansen, idet han tog Egons taske og avispakke og anbragte dem på gulvet ved siden af sofabordet. Jeg går ud og passer forretningen, og væk var han.

Egon bare stod, hvor han var blevet anbragt, vidste ikke, hvad han skulle gøre, og var egentlig helst gået igen med det samme, så kunne de 10 kr. være, hvad de være ville, selv om 10 kr. ikke ville være så dårligt, og han havde da også ind imellem overvejet, hvad han ville bruge dem til, måske invitere Benny i biografen, havde han tænkt, Til den Tarzan-film, der gik i Grand.

Men nu stod manden lige foran ham, og han havde allerede hånden nede ved det bukseben, som stadig tydeligt viste hvor det ganske velvoksne drengelem befandt sig. Han gned forsigtigt mod det og mærkede med det samme, at der kun var det enkle lag tynde spejderstof imellem.

Nejh, du er dog en herlig fyr, ingen underbukser, hvordan kunne du vide det? Han gned nu lidt mere frimodigt og mærkede, hvordan stangen dunkede og blev fastere og fastere, og han mærkede også den våde plet, som også var ved at vokse sig større og større.

Vi må hellere være lidt forsigtige, så vi ikke spiller nogen af de kostelige dråber, sagde han og fjernede hånden, hvilket fremkaldte et suk fra Egon. Nå, det er sandelig noget, du kan lide, du er vist en rigtig slem og liderlig dreng, hva? Har du sparet en god gang sperm op til mig, eller har du onaneret i dag? Han ventede ikke på noget svar, men begyndte at tage Egons tøj af. Først trøjen.

Hvad siger du, har du onaneret i dag? Du ved da godt, hvad det betyder, ikke? Hakket den af, eller hvad I nu kalder det. Gør du det på gårdtoilettet og måske sammen med nogle kammerater? Det gjorde vi tit, da jeg gik i den samme skole. Der må ligge flere generationers sperm gemt i de cementgulve, snakkede han videre uden at vente på eller forvente svar. Er der også noget af din sperm der?

Uh, hu, stammede Egon, og manden tog det for en bekræftelse.

Ja, det tænkte jeg nok, du er nøjagtig lige så fræk og liderlig, som jeg var i din alder.

Så var han kommet til spejderbukserne. Spændte bæltet op, knappede op og trak dem ned over den nu helt stive pik, som straks svippede op, så den ramte maveskindet, hvor den afleverede en lille våd plet.

Åh, hvor er den pæn, sukkede han og faldt ned på knæ. Sikken en pik og så i din alder, og sikken en posefuld, sagde han og tog blidt om pungen, hvilket igen fremkaldte et lille udbrud af presperm, som begyndte at løbe ned ad skaftet.

Den her må vi vist hellere se at få slikket ren i en fart, sagde han, og uden at slippe sit greb om pungen, begyndte han at slikke skaftet rent, nedefra og op mod hovedet.

Sniff, sniff, sig mig, hvad er det, du lugter af? Rigtig dreng, men også noget andet? sagde han.

Sniff, sniff, og så snusede han rundt om Egens pik, pung og behåring. Jeg tror, jeg tror sørme, det lugter af kvinde, Af kussesaft, udbrød han begejstret. Er det rigtigt, kan det være kusse, du lugter af? Har du været sammen med en tøs? Er du ikke lige kommet fra skole? Spørgsmålene nærmest faldt over hinanden.

Øhh, øhhh, var det eneste fornuftige, Egon kunne finde på at sige, men samtidig steg blodet ham også til ansigtet.

Manden snusede videre, og kom på den måde til at følge sporet af Gurlis kussegnidning op over Egens mave og bryst.

Det var fandens, det var fandens, udbrød han igen, kussesaft over det hele. Nu må du fortælle mig om det! Har du lige kneppet en af tøserne, og så i skoletiden? Manden var nu ved at slikke sig den anden vej, ned mod Egons stadig stive stang.

Øhh, nej, ikke en, de var to om det, kom Egen til at sige, men fortrød det næsten før ordene var sluppet ud.

Hvad siger du, har du kneppet to? Var det det, du sagde? Manden løftede hovedet, som ellers lige var nået til roden af slikkepinden. Har du lige kneppet to tøser? Sådan på en gang? Han var nu alt for rystet til at slikke videre. Fortæl, fortæl. Hvor? Hvordan? Kom nu sig noget!

Jo, altså, stammede Egon, det var nok nærmere dem, der gjorde det.

Altså fortæl nu rigtigt, det der forstår jeg ikke noget af. Dem, der gjorde hvad?

Jo, altså, det var nærmest dem, der overfaldt mig, og så ….

Og så? Kom nu i gang, det lyder til at være en rigtig god historie, men begynd med begyndelsen. Hvor og hvornår?

Jo, altså begyndte Egon for tredje gang. Det var lige efter biologitimen. De andre og læreren var gået. Han havde fortalt os om, ja, altså om kønsorganerne, og så skulle jeg sætte dem på plads.

Hvad skulle du? Skulle du sætte kønsorganerne på plads? Havde du da haft den fremme? Grinede manden.

Nej, jeg mener jo, altså plancherne, De ved dem der med billederne af kønsorganerne.

Nåh, dem, ja dem husker jeg godt, bruger de mon stadig de samme, som i min tid? Nå, skidt med det. Og så kan du for resten godt sige du til mig. Hvad skete der så?

Og så begyndte Egon at fortælle, og imens genoptog manden arbejdet med at slikke Egons stiverik ren. Meget omhyggeligt arbejdede han sig fra roden op mod kronen og det glinsende hoved, kun afbrudt af passende udbrud og supplerende spørgsmål, når han mærkede, at der var noget, Egon var ved at springe over.

Da han nåede hovedet, slikkede han først et par gange rundt om det, inden han tog det i munden, Så begyndte han så for alvor at slikke op og ned over pikhovedet, rundt omkring kronen og han forsøgte også at få tungen ind under forhuden, som lå krænget tilbage under vulsten. Traditionen tro sivede det nu konstant med pikvæske ud af Egons lille øje, og manden slubrede det i sig med velbehag. Så gik han straks over til næste fase, hvor han strammede læberne omkring skaftet og bevægede hovedet frem og tilbage, idet han langsomt førte pikken længere og længere ind i munden. Et øjeblik efter var Egon blevet så tændt, dels af mandens professionelle arbejde, dels fordi hans egen fortælling gjorde ham endnu mere liderlig, at han selv satte gang i bevægelserne, kørte et par gange så langt ind, at han ramte bagvæggen, og så kom hans første udløsning. Ligeledes traditionen tro lod han det ikke være med en enkelt ladning, han kom gang efter gang, og den ukendte mand havde fuldt op at gøre med at sluge og sluge, for at intet af den unge sæd skulle gå til spilde.

Ahh, det var godt, sukkede han. Sikke en ladning, du kunne levere, og sikken en historie. Du er da virkelig en ganske specielt herlig knægt. Du får da noget ud af din ungdom. Og så den her, sagde han og kærtegnede den nu ikke længere helt stive, men heller ikke helt slappe pik. Den kan give dig mange glæder, og de her, og han tog om klunkerne og masserede dem let, sikken de kan producere. Men sig mig nu helt ærligt, har du også prøvet noget med andre drenge? Ja, du ved, eller det ved du måske ikke, at jeg stod her inde i forretningen, da du for nogle uger siden stod uden for sammen med to andre drenge, og var der ikke noget med, at de fik dig til at sperme i bukserne?

Nu blev Egon virkelig rød i kinderne. Havde manden set det? Hvem andre havde set det? Havde Kiosk-Johansen? Var det derfor…?

Nej, det skal du ikke blive flov over. Det var et helt fantastisk syn, og det var kun mig og Johansen, der så det, sagde manden som om han kunne læse Egons tanker. Men hvorfor gjorde de det? Hvad var der sket inden?

Ikke noget, ikke noget særligt, stammede Egon, jeg havde bare siddet efter.

Ja, ja, det forklarer jo det hele, sagde manden noget sarkastisk. Havde I lavet noget sammen?

Nej, ikke noget, ikke noget med dem, sagde Egon, og vidste med det samme, at han igen havde sagt for meget, og lidt efter havde manden fået trukket ud af ham, at han havde prøvet at slikke pik, og det mere end en gang.

Under det forhør, havde manden hele tiden holdt om Egons nosserpose og stille og roligt masseret kuglerne, hvilket naturligvis havde den virkning, at nu stod Egons pik igen alt, hvad den kunne.

Ved du hvad, sagde manden, og knappede sine bukser op, du skal få ti kroner mere, hvis du også tager min i munden.

Pikken var kommet ud. Egon kiggede lidt på den. Den var ikke særlig stor, men stiv og våd, og i den tilstand han var i af seksuel ophidselse syntes han, at en pik mere, kunne ikke skade, og så ti kroner, så ikke længe efter, afleverede manden sin ladning i Egons mund.

Straks efter var manden igen på knæ foran Egon og havde hans stadig stive stang i munden.

Fantastiks, fantastisk, mon du kan igen? Mon der er mere i den her dejlige pose, sagde han, og nulrede igen Egons nosser. Mens han slikkede lod han hånden glide videre fra pungen ned over mellemkøddet og hen mod den brune rosenknop. Han kunne ikke rigtig komme til, så han trak Egon lidt frem i sædet. Så havde hans finger nået hullet, og det gav et spjæt i Egon, da fingeren fik kontakt.

Nå, det kan du også lide, grinede manden, men dykkede straks igen ned over pikken og begyndte at gnide forsigtigt rundt og rundt på røvlæberne.

Har du også haft noget oppe her? Spurgte han og kiggede Egon dybt i øjnene, mens han pressede på med fingeren, som let smuttede ind, endda uden smørelse.

Hvad Søren, udbrød han, der har været noget, ikke?

Vi må hellere smøre den lidt, sagde han idet han tog fingeren ud og gned den ind i Egons presperm. Der har sørme været noget her oppe før min finger, sagde han, da han igen havde fingeren inde og nu pressede den dybere ind. Og her har vi knoppen, sagde han samtidig med at det gav et endnu større spjæt i Egon.

Nå, det er rigtig noget, du kan lide, sagde han, da han havde slikket den store dråbe væk, som hans finger havde fremkaldt på spidsen af pikken.
Fortæl så, lad os nu få sandheden frem. Var det de samme drenge, som du suttede af? Var det også der ved det du kalder eftersidning? Hvor mange har været her oppe+ Kunne du lide det?

Og Egon fortalte, og manden genoptog sutningen og gnidningen på sædblæren, så da Egon gik fra kiosken var han blevet endnu en ladning sperm fattigere, men til gengæld hele 20 kroner rigere, og nu vidste han også, at de skulle gemmes til den cykeltur, Benny og han havde aftalt i sommerferien.

Historien foregår i en "fantasiverden", hvor der ikke forekommer HIV eller AIDS, derfor er der nul sikker sex i historien, så undlad venligst at efterligne personerne.
Historien er forfatterens ejendom, og må ikke uden hans tilladelse mangfoldiggøres, men du må gerne dele den med dine venner. Jeg har givet tilladelse til at historien kan bringes på http://homonoveller.com
Forfatteren under pseudonymet oleole ser meget gerne, at du skriver til ham om, hvad du synes om historien.
Skriv til: ole1313ole@yahoo.com
Kommentar