Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Egon i knibe del 10

(Egon i knibe)

Karakter: 5.0/7
Visninger: 5095

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kap 10.: Kussedåb.

Den næste uge forløb ikke lige så let, eller skulle jeg sige sex-fri. Tvært imod!

Allerede mandag morgen havde Ib og Frede passet Egon op og beordret ham til at komme ned på gårdtoilettet i det store frikvarter. Der havde de igen fået ham til at tage bukserne af, knæle ned på det langt fra rene cementgulv og sutte først Ib så Frede af, og selv havde han endnu engang afleveret en ikke ringe ladning på cementen.

Om tirsdagen havde Egon igen været i baglokalet hos Kiosk-Johansen, hvor han både fik endnu et BJ og endnu en serie tegninger, denne gang fra et eventyr om en dreng, der gik ud i verden for at finde frygt, ja, sådan var det i det egentlige eventyr, denne dreng skulle ud i verden for at kureres for sine liderlige fantasier. Han mødte mange sære væsner, men fælles for dem var, at de havde nogle vældige eller underlige lemmer, fangarme eller mange pikke, og at de brugte dem flittigt på drengen i begge hans huller, samtidig med at de også tog hans pik og nosser under behandling. Men bange blev han ikke, kureret for sine fantasier heller ikke kun endnu mere liderlig.

Yderligere fortalte Kiosk-Johansen, at han havde en god ven (god kunde!), som meget gerne ville møde Egon, og at han sikkert ville give 10 kr. for at få lov til at sutte ham af. De aftalte, at Egon skulle kigge ind om torsdagen efter skoletid.

Efter biologitimen om torsdagen, hvor læreren med røde øre havde gennemgået kønsorganerne, efter to pap-plancher, hvordan en pige blev gravid og lidt om, hvordan hun ikke blev det, hvis man holdt øje med de såkaldt sikre perioder, havde han haft travlt med at komme ud, og havde givet Egon nøglen og bedt ham om at rydde op og låse, når han var færdig.

Gurli og Doris var de sidste til at gå ud, det vil sige, de gik slet ikke ud. Gurli gik lige hen til katederet, hvor nøglen lå, og låste i en fart døren, mens Doris var gået hen til Egon, som stod med begge plancher i hænderne. Hun skubbede plancherne ind i Egons ansigt.

”Sådan, så kan du studere dem nærmere, men mon ikke, det var meget bedre, hvis du studerede pigernes kønsorganer sådan mere in natura, som de siger, når de snakker fint,” grinede hun. ”Og så kan mig og Gurli samtidig studere den her lidt nærmere,” sagde hun, og tog Egon i skridtet.

Egon prøvede at trække sig tilbage, men stødte straks mod et bord.

”Pas på, du ikke taber plancherne,” grinede Doris og begyndte en grundig massage af Egons meget hurtigt voksende pikbule. Inden Egon nåede at reagere, havde Doris med øvede hænder spændt hans bælte op, åbnet alle knapperne, så de korte bukser var landet omkring hans ankler. Så sank hun ned på knæ, fik underbuksernes elastik ud over Egons halvhårde pik, og lukkede munden omkring hovedet. I løbet af ingen tid var Egons manddom vokset til sin fulde størrelse.

Nu kom Gurli til og tog fat i plancherne.

”Vi må hellere lige redde dem her, slip bare, så klarer jeg dem, mens Doris klarer de vigtigere sager.”

Egon slap, og Gurli fik hurtigt anbragt plancherne på det nærmeste bord.

Doris havde nu op mod halvdelen af Egons stang i munden, holdt omkring hans bagdel med den ene arm, og med den anden hånd havde hun et godt greb om hans nosser. Egon var ved at komme lidt til sig selv efter den første overraskelse, og han prøvede at skubbe Doris væk. Hun havde dog fat i den bedre ende, og klemte om Egons nosser, så han udstødte et lille skrig.

”Ja, pas hellere på,” sagde Gurli, da Doris dårligt kunne sige ret meget med munden så fuld af drengepik, ”dine klunker skulle jo nødig komme alvorligt til skade.”

Så fjernede Doris munden fra pikken og beordrede Egon ned på ryggen. Nosserne havde hun stadig et sikkert greb omkring.

Der var ikke rigtigt andet at gøre for Egon, og den behandling, hans pikhoved havde fået i Dorises mund, havde samtidig flyttet en god del af hans vilje ned til netop det hoved.

Nu skiftedes de to piger til at tage deres bukser af, mens den anden havde vagten ved nosserne. Derefter knælede Gurli ned ved Egons hoved, mens Doris knælede ved hans pik.

”Nej, hvor er den stor og flot”, udbrød Doris, da hun havde begge hænder placeret på pikken og løftede den fra maveskindet op til lodret, ”den er altså helt bestemt større end Ibs, så kan han sige, hvad han vil.” Og så gned hun den et par gange, så forhuden først dækkede hovedet helt, for derefter at blotlægge det, hvilket fik de første glædesdråber frem af øjet.

”Den har da ikke været i en kusse før, vel Egon? Sig at jeg er den første, er jeg ikke også?

”Nej, jeg mener ja” stønnede Egon, da Doris samtidig havde rettet sig lidt op, placeret pikhovedet lige ved indgangen, og langsomt begyndte at sænke sig ned over den ventende stang.

Hvad der var ja og hvad der var nej, var Doris for den sags skyld også ret ligeglad med netop nu, hvor hun under stadig grynten følte, hvordan hendes kusse fyldtes mere og mere.

Nu var det Gurlis tur til at tage fat. Hun havde siddet på Egons brystkasse med sit køn kun få centimeter fra hans ansigt. Hun hævede sig lidt og holdt med en hånd om hver af skamlæberne.

”Se nu ordentligt efter, Egon,” instruerede hun, ”så skal du få en lille lektion, ganske live og ganske gratis, sådan da,” grinede hun.

”Se det her, er det, de kalder de store eller de ydre skamlæber. De bliver også varme og fulde af blod, men ikke lige så følsomme som de her,” og så krængede hun læberne til side. De røde lapper der inde, det er dem, man kalder de små eller de indre skamlæber, og dem er der noget mere følelse i, især sådan som de har det lige nu. Måske kan du også se det lille tissehul, men i hvert fald kan du øverst oppe se en lille knop, som er helt stiv. Hvad tror du det er for en tingest? Har du mon hørt ordentligt efter eller tænkte du kun på Pouls og Jimmys pikke?”

”Klit.., klit,,, klitoris,” stammede Egon.

”Fint, Egon,” grinede Gurli, ”rigtig fint. Lige til ug. Og det er den aller mest følsomme dims, så den får du nu lov til at slikke lidt på.” Med de ord slap hun skamlæberne og satte hænderne ved siden af Egons hoved, lænede sig lidt frem og placerede hele sit køn hen over Egons mund og ansigt.

Læberne dækkede over både Egons næse og mund, så han var helt afskåret for at kunne trække vejret, så det varede ikke længe, før han febrilsk forsøgte at skubbe Gurli væk. Om det var fordi Gurli var for tung eller fordi en del af hans kræfter var optaget længere nede, hvor han nu fulgte Dorises bevægelser op og ned ad hans pik, ved selv at støde op med hofterne, når Doris var på vej ned.

”Du får luft lige så snart, du får tungen frem og begynder at slikke i revnen,” sagde Gurli., og det virkede.

Egon fik tungen frem og begyndte forsigtigt at slikke udvendigt på skamlæberne. Gurli lette sig lidt og skiftede stilling netop så meget, at Egon kunne få vejret gennem næsen.

”Længere ind! Ind mellem læberne,” sagde Gurli. ”Jah, jah, sådan. Lidt mere, mere, mere, bliv ved. Lidt højere op. Op til knoppen! Der, ja, der, åhhh, det er godt, åhhh, jahhh.”

Og så mærkede Egon for første gang i sit liv, hvordan der pludselig sivede noget ekstra saft ud af kussen og ned mod hans mund.

Længere nede mærkede han det samme. Under små, undertrykte hyl gik Doris ind i sin første orgasme, hvad der udløste ekstra meget kussesaft. Hun genoptog dog hurtigt sit ridt op og ned af Egons pik, og han fortsatte på samme måde sine stød op og op. Ganske vist havde han aldrig eller endnu ikke drømt om at have pikken i en pigekusse, men hans pik var åbenbart ganske ligeglad med, om det var en suttende mund eller en varm, snæver pigekusse. Den bare nød det, og den nød det så meget, at det nu var hans tur til udløsning. Han stødte ekstra kraftigt et par gange, og så mærkede Doris hvordan hendes skede fyldtes med drengesperm. Det fremkaldte på stedet endnu en vild orgasme, og efter den sank hun ganske udmattet ned på Egons mave, stadig med hans langsomt skrumpende pik begravet i den hemmelige grotte.

”Skal vi bytte Gurli? Du skal altså prøve den her pik. Den går lige op i livmoderen.”

”Ja, fint, jeg er også færdig med undervisningen her, grinede Gurli, ”nu glemmer lille Egon det nok aldrig!”

Gurli rejste sig ikke på. I stedet lod hun sig langsomt glide ned ad Egons krop på en sådan måde, at hun holdt sin våde kusse fast presset mod Egons hud. På den måde mistede hun ikke stimuleringen, og samtidig efterlod hun en våd sti hele vejen ned af Egons bryst og mave. Ankommet til det kritiske sted, hvor hun mærkede den kun halvt skrumpede pik mellem sine kusselæber, gned hun sig frem og tilbage, hvilket på få øjeblikke fik alt blodet tilbage og pikken til at stå stiv og kampberedt.

Doris havde indtaget pladsen på hans brystkasse. Hun løftede sig lidt og lænede sig frem, så hendes fisse, der nu dryppede af en blanding af sæd og kussesaft var lige over Egons ansigt. De blandede væsker dryppede ned over næse kinder og mund.

”Luk munden op og sut det hele ud,” sagde hun. ”Jeg kan jo ikke godt have alt det til at løbe ud i trusserne resten af dagen.”

Og med det sagt, sænkede hun kussen ned over Egons mund. Han kunne ikke godt gøre andet end lukke munden op og begynde at sutte og slikke safterne i sig.

Gurli havde i mellemtiden fået stangen op at stå igen. Hun sænkede sig langsomt ned over den, mens hun udstødte små gisp, for det var faktisk den første pik, hun skulle have op i kussen. Indtil nu havde der kun været forskellige grøntsager og andre flove erstatninger, men sådan rigtig jomfru var hun altså ikke, så der var heller ingen jomfruhinde, der skulle gennembrydes. Det var dog både den længste og tykkeste genstand, hun havde haft oppe i sig, så hun gjorde det langsomt, men følte en stor fryd ved den måde den gned mod både skamlæber og klitoris, og på den måde at blive fyldt helt ud til bristepunktet. Da hun med et sidste lille plump landede med bagdelen på Egons lår, mærkede hun, hvordan hans hårde stang stødte mod livmoderhalsen.

Det blev et kort men heftigt ridt inden både hun og Egon stønnede deres orgasme ud. Havde Doris ikke lige i det rette øjeblik holdt sin hånd over Gurlis mund, ville det halve af skolen have hørt hendes skrig, da hun kom i den vildeste orgasme nogensinde.

”Var det så ikke lige så godt, som jeg sagde?” spurgte Doris.
”Åhh, jooohh,” stønnede Gurli, ”fantastisk, det må vi gøre snart igen. Sikken en pik!”

Efter at have sundet sig et kort øjeblik, løftede hun sig, så stangen med et plop forlod den varme grotte. Hun flyttede sig op til Egons hoved, igen på den måde, at hun trak et vådt spor af en blanding af hendes og Egons safter op over hans mave og bryst, til hun på samme vis som Doris sænkede kussen ned over Egons mund.

”Nu skal du skynde dig, Gurli, det ringer snart,” sagde Doris, som stod og tørrede de sidste væsker af med Egons underbukser.

Aldrig så snart Gurli havde rejst sig og også tørret sig med underbukserne og fået hevet sine egne bukser på, før klokken ringede.

”Hej, Egon, tak for knaldet, du var bare lækker. Vi mødes snart igen! Sådan en lækker stang!” Så havde de låst døren op og var ude på gangen.

Der lå Egon ganske udmattet og godt indsmurt i de forskellige væsker og udsondringer fra dem alle tre. Og nu med en ulåst dør og fare for, at der var en ny klasse på vej til lokalet. Han så sig om efter noget at tørre sig i, men kunne ikke finde andet end de allerede noget våde underbukser, men når han begyndte med ansigtet og sluttede med skridtet, så mente han, at han havde fået det vigtigste af.
Så stod han med de indsølede underbukser og overvejede, om han også skulle tage dem på eller efterlade dem i papirkurven som sidst, men hans mor ville opdage manglen, hvis han nu mistede nummer to par. Han kunne heller ikke godt tage dem på, så han fik spejderbukserne hevet op. Så fik han øje på de to plancher med kønsorganerne, som han skulle sætte på plads. Hurtigt ind på depotet med dem, og der så han en lille stabel gamle aviser, som de brugte, når de skulle kigge på planter og sådan noget. Altså i en fart fik han pakket underbukserne ind, og ude på gangen mødte han en temmelig ophidset biologilærer, der stod og manglede sine nøgler.

Historien foregår i en "fantasiverden", hvor der ikke forekommer HIV eller AIDS, derfor er der nul sikker sex i historien, så undlad venligst at efterligne personerne.
Historien er forfatterens ejendom, og må ikke uden hans tilladelse mangfoldiggøres, men du må gerne dele den med dine venner. Jeg har givet tilladelse til at historien kan bringes på http://homonoveller.com Forfatteren under pseudonymet oleole, ser meget gerne, at du skriver til ham om, hvad du synes om historien. Skriv til: ole1313ole@yahoo.com
Kommentar