Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Egon i knibe del 9

(Egon i knibe)

Karakter: 5.0/7
Visninger: 5230

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kap 9.: Lektier eller hvad?.

Egon og Benny fra klassen og Egons bedste ven.

"Du Egon," siger Benny, "kunne du ikke fortælle det igen, det der med Mortensen ved eftersidningen."

"Hvad mener du," spurgte Egon, og lod som om han ikke var ganske klar over, hvad Benny ville have ham til at fortælle.

"Jeg mener," sagde Benny og blev helt rød i hovedet, "jeg mener det med Mortensens gymnastikbukser."

"Mener du ikke nærmere om det inde i bukserne," grinede Egon, og var helt parat til at fortælle, for nu havde han igen set, at Benny havde stådreng i bukserne, og han var da heller ikke så lidt glad for, at Benny igen viste, at han var temmelig interesseret i det seksuelle. Egon havde siden den første aften, hvor han havde fortalt om eftersidningen, og hvor han havde set, at Benny havde stådreng i bukserne besluttet, at han ville prøve, om han kunne få Benny med til noget pikleg, det kunne måske blive til noget her i aften?

Så fortalte han igen i mange detaljer om, hvordan Mortensens pik havde været meget tydelig at se gennem stoffet, om hvordan den blev stivere og stivere jo flere gange, han brugte spanskrøret, og om hvordan der var blevet vådt omkring pikhovedet, så stoffet var blevet helt gennemsigtigt.

Mens han fortalte var hans egen pik ikke blot vokset hård, men var også begyndt at lække pikvæske, og han havde ikke kunnet undgå at se, hvordan Benny gentagne gange havde måttet have en hånd nede for at justere lidt på pikken i bukserne.

"Hvordan, hvordan," stammede Benny nu, "hvordan med dig selv, fik du ikke, du ved, fik du ikke, altså du ved."

"Du mener, om jeg fik jern på," grinede Egon. "Jo det kan du tro, jeg gjorde, mindst lige så meget som både du og jeg har nu."

"Øøøhhh," stammede Benny, "jern, jern på, jeg har da ik."

"Årh, hold bare op, Benny, du har den stiveste stådreng, du længe har haft, og jeg er sikker på, at du også er temmelig våd i underbukserne, ikke?"

"Hvad siger du, du mener da ikke at."

"Jo, det kan du tro, jeg mener, og det skal du overhovedet ikke skamme dig over, for det har jeg også, vil du se? Du må se min, hvis jeg også må se din! "

Nu skulle det være, nu skulle det for en gang skyld være Egon, der tog initiativet og ikke alle mulige andre som karre-drengene, kiosk-Johansen, pedeldrengene eller for den sags skyld Mortensen.

"Er du klar, Benny?"

Benny havde foreløbig hverken sagt ja eller nej, men kigget med stor ophidselse på Egons bule.

"Nu løsner vi bæltet og knapper op" - Egon viste hvordan og kiggede sigende på Benny, indtil han havde gjort det samme -
"så tæller jeg til tre, og på tre trækker vi begge to bukserne ned."
"Klar! En. To," talte Egon langsomt og så Benny stift i øjnene. "TRE!"

Og ned gled bukserne, måske ikke helt samtidig, faktisk Egons først, det var som om Benny først ville se, om Egon nu også mente det helt alvorligt, men sjældent havde Egon ment noget så alvorligt.

"Du, du har en våd plet lige på spidsen af bulen," stammede Benny, der stirrede helt fikseret på det telt, Egons pik havde lavet ud af underbukserne.

"Lige netop," grinede Egon, "og prøv så at se på dig selv. Du har akkurat samme problem, hvis man da kan kalde det et problem."

Benny kiggede nu ned ad sig selv, og blev helt rød i hovedet igen, da han så den store våde plet lige der, hvor han var helt klar over, at hans pikhoved havde skubbet stoffet langt ud.

"Så kommer det bedste," sagde Egon. "Nu er det underbuksernes tur."

"Jeg ved ikke, er det en god idé, jeg er ikke helt sikker," stammede Benny nu og samtidig drejede han hovedet og så mod døren.

"Hvad mener du," sagde Egon, "ikke helt sikker? Du skal ikke være bange for, at der kommer nogen, mor er med lillesøster til dans, og far kommer aldrig her op, før han skal i seng. Og vi har da set hinanden nøgne og hinandens pikke hundrede gange i baderummet, hvad skulle det så gøre, om vi så dem en gang til?"

"Jamen, jo, altså," stammede Benny igen, "så har de jo ikke været, jeg mener, de har ikke været, jeg…"

"Du mener, så har vi ikke haft ståpik," grinede Egon, "er det virkelig så svært at sige? Det vil sige, du har nok mere end en gang set min pik enten stiv eller næsten. Du husker nok i de små klasser, og så den gang her for et par måneder siden, hvor karre-drengene rev håndklædet fra mig, og hvor du var med til at redde mig fra at få alt for mange håndklædeslap på pikken." Og så lo han igen.

"Jo, det husker jeg godt nok," grinede nu Benny, "den var godt nok ved at blive noget rød, og stor var den også, føjede han til."

"Ja, og indrøm det nu bare, du er ret vild efter at få lov til at se den nu, hvor den er helt stiv. Jeg kan se det på dine øjne. Altså igen en, to, tre og så trækker vi underbukserne ned."

Benny sagde ikke noget, men tog fat i elastikken med begge hænder og stirrede stift på Egons bule.

"En, to, TRE!"

Og så var det underbuksernes tur til at glide ned til anklerne, det vil sige, det varede nu lidt længere, for det var lidt besværligt at få elastikken over de stive stænger.
Men nu stod de der. Begge pikke skråt op mod maven, og begge med delvis blottet hoved, der glinsede af pikvæske.

"Neejjjhhh," gispede Benny, som stirrede på Egons ganske betragtelige stang, "nejhhh hvor er den stor!"

"Din er nu heller ikke ringe," sagde Egon og inddrak synet af Bennys pik, som, syntes han, var pænere end nogen af de andre, han på det sidste var blevet præsenteret for. Han havde den største lyst til med det samme at tage om den, føle på den og suge den helt ned i halsen, men han var klar over, at han nok hellere måtte gå lidt forsigtigt frem.

"Det var det, sagde han, så har vi set nok for denne gang," og han begyndte at trække underbukserne op, mens han ud af øjenkrogen bemærkede et meget skuffet udtryk i Bennys ansigt. "Nu laver vi vores engelskopgaver, og bag efter skal du bare se nogle spændende billeder, jeg har fået fat på."

"Hvad er det for billeder," ville Benny vide, mens han samlede sine bukser op.

"Det må du vente med at se, men det er meget, meget gode billeder, som jeg er sikker på, du vil drømme søde drømme om, drillede Egon."

"Arh, fortæl det nu," pressede Benny, men Egon gav sig ikke, knappede bukserne efter han med besvær havde fået anbragt den stadig stive stang lidt ud til siden og op ad maveskindet, nu først engelsk.

Da de havde læst engelsk og skrevet den oversættelse, de havde for, hentede Egon en flad æske fra den underste kommodeskuffe, satte sig på sengen og fik uden besvær Benny til at sætte sig ved siden af. Så tog Egon billederne om Snehvide hos dværgene op af æsken. Holdt dem først ind til sig og sagde lige som Ib havde gjort, da han i sin tid viste Egon dem i skolegården: du kender nok eventyret om Snehvide og de syv små dværge ikke? Og da Benny utålmodigt havde bekræftet dette, men samtidig sagde øv, er det ikke andet end nogle billeder til en fjoller børnehistorie.

"Jo, jo, bare rolig," smilede Egon, "for du ved slet ikke, hvad der foregik ude hos de dværge."

"Jo, da, Snehvide spiste af deres mad og faldt i søvn i en af deres senge. Så fik hun lov til at blive der, og hun lavede mad til dem og gjorde rent, mens de var på arbejde. En dag kom hendes onde stedmoder og fik hende til at spise af et forgiftet æble. Dværgene troede, hun var død og lagde hende i en glaskiste, men så kom der en prins og vækkede hende med et kys."

Alt det sagde Benny næsten uden at trække vejret, og Egon lo imponeret: "Du er rigtig nok godt hjemme i de pattebørnshistorier, som du kalder dem, men du ved altså ikke, hvad der virkelig skete der ude hos dværgene."

"Hvad skete der da?" spurgte Benny, "som ikke står i historien?"

"Du kan nok forstå," sagde Egon i en belærende tone, "at den historie, du kender, er fortalt for børn. Prøv selv at forestil dig, hvad der kunne ske, når sådan en dejlig pige dukker op hos 7 mænd, der ikke har set kvinder i årevis, også selv om de var dværge."

"Nåh, du mener," sagde Benny.

"Ja, lige netop, nu er du med, men du gider jo ikke se dem," drillede Egon og lod som om, han ville putte dem i kassen igen.

"Årh, hold nu op, lad mig se dem!" sagde Benny og greb ud efter dem.

"Ikke røre, far her skal nok vise dem. Måske får du lov til at holde, men forsigtigt, det er fine sager."

Og så viste Egon billederne. Ganske langsomt, så de rigtigt kunne studere det enkelte billede, også selv om Benny blev mere og mere ophidset og utålmodig efter at se det næste.

Da de havde set halvdelen, foreslog Egon, at de hellere måtte knappe op og lukke de indeklemte hårde stænger ud af bukserne, og nu kiggede Benny skiftevis på billederne og på Egons pik. Ved det næste billede tog Egon med den frie hånd om stangen og begyndte langsomt at køre op og ned, og lidt efter havde Benny uden nogen form for anden opfordring et fast tag i sin. Sådan sad de nu indtil de havde set alle billederne, og så mange var der heller ikke, men Benny ville hele tiden se et af dem igen, men altså da de havde været dem alle sammen igennem, og Benny sad med det, han fandt mest ophidsende, og det var et, hvor Snehvide havde Gnavpots pik i munden samtidig med at en af de andre havde en endnu længere og tykkere pik oppe i hendes kusse. Benny stønnede og sukkede, mens han uden at tænke over det kørte hurtigere og hurtigere op og ned over pikken.

"Du må hellere have den her klar," grinede Egon og rakte Benny en papirserviet, som han havde fisket op fra under sengen.

Benny blev helt forvirret, da han blev klar over, hvad han havde gang i, men Egon som også sad med en serviet parat, fik ham let overbevist om, at han roligt kunne fortsætte. "Ellers får du vist aldrig den pik ned i bukserne igen, grinede han."

Det fik hurtigt Benny til at gå i gang igen. Nu gned han hurtigere og hurtigere mens han havde øjnene stift rettet mod Egon og hans pikarbejde. Det var en drøm, der var ved at gå i opfyldelse, at se vennen Egons pik og så endda se ham hakke den flotte kødfløjte af.
Det varede da heller ikke mange minutter, inden han følte udløsningen nærme sig. Han sukkede og stønnede i takt med de sidste slag med hånden, men nu havde han flyttet øjnene til sit eget arbejde, og holdt servietten parat. Da spermen kom, var han dog ikke forberedt på, med hvilken kraft den kom, for aldrig før havde han haft en sådan udløsning. Den første ladning fløj således helt forbi servietten og landede med et lydeligt plask op gulvet. Så fik han hånden med servietten helt omkring pikhovedet, og på den måde lykkedes det ham at fange resten af spermen.

Han sank helt udmattet tilbage i sengen, og sansede knap nok, at Egon grinede højt inden også han kom under kraftig stønnen, men med noget bedre kontrol over, hvor spermen havnede.

Da de havde fået tørret både sig selv og gulvet og trukket de spermfyldte servietter ud i toilettet, var det på høje tid at gå i gang med regneopgaverne.

For at få det overstået på kortest mulig tid, foreslog Benny, at de hver for sig skulle regne hvert andet stykke, og så for en gangs skyld skrive af efter hinanden.

Det fik de klaret på kort tid, men så havde de fået en ny slags opgave.

Deres regnelærer, selv samme Mortensen, havde læst noget om nye måder at lære regning på, så han havde givet eleverne en fri opgave, som gik ud på, at de selv skulle finde noget at veje og måle, og så lave nogle regnestykker med det. Kravet var, at det skulle være noget med rumfang.

Benny havde faktisk allerede lavet et forslag, inden han kom, og mens Egon skrev det af, kiggede Benny endnu engang på snehvidebillederne, og han blev selvfølgelig straks liderlig igen. Stykket gik ud på, at Benny havde målt og vejet en af sin mors gryder, og så skulle man regne ud, hvor meget, den kom til at veje, når man fyldte den halvt med vand.

"OK," sagde Egon, da han var færdig, "hvad skal jeg så finde på?"

"Jo, du kunne jo," grinede Benny, "du kunne jo måle din, din, ja altså din pik."

"Min pik, mener du måle min pik, og hvad så?" Egon var ikke helt med.

"Jo," forklarede Benny nu helt ivrig, "altså din pik er så og så lang, og så er skaftet rundt, altså ligner den nærmest en cylinder, og så kunne vi finde ud af hvor meget, hvor meget et eller andet, der kan være i den."

Det begyndte at dæmre for Egon.

"Benny, du er et geni," sagde han, det betød nemlig både et regnestykke, og så at de igen kunne komme i gang med noget pikleg. "Mægtig idé, når vi er færdige med min, kan vi så lave et stykke med din. Men hvad skal vi fylde i dem?" grinede han. "Pis, sperm eller hvad?"

"Ja, hvad synes du," lo nu Benny, "hvad er det nu for noget, de bliver fyldt af, når de bliver stive?"

"Blod, ja blod for fanden, det er det jeg siger, Benny, du er genial."

"Ok," sagde Benny, "hvor har du en lineal, og så kommer du nok til at tage bukserne af igen."

Det sidste skulle Egon ikke lade sig sige to gange. De var om anklerne i en fart, og så sparkede han dem helt af. Pikken var allerede ved at blive fyldt med blod, og nu voksede den hurtigt til sin fulde størrelse.

"Linealen ligger på bordet, men du bliver nok nødt til at foretage målingerne," smilede Egon, for det kunne Benny næppe gøre uden at røre ved hans pik, og det var en ting, han længtes efter, og så bag efter var det hans tur!!

"Hvordan skal jeg måle," spurgte Benny, da han stod med linealen og kiggede på det dunkende skaft.

"Du må nok prøve dig frem," grinede Egon.

Først holdt Benny linealen lidt forsigtigt hen mod pikken, men den vippede stadig og Egon svingede med vilje en lille smule, så det endte med, at Benny måtte tage fat om den, for at holde den stille, hvilket fremkaldte et meget tilfreds suk fra Egon.

"Åh, ja," sukkede han, "hold endelig godt fast!"

Og det gjorde Benny meget hurtigt meget ivrigt og kom også helt tilfældigt til at trække huden tilbage fra hovedet.

"Hvor skal jeg måle fra, jeg får hele tiden forskellige resultater?"

"Hvad med at holde ned i pikken, så den bliver vandret, og så lægge linealen oven på? Sådan ja. Så skubber du den helt ind til roden og måler ud til spidsen. Hvad giver det?"

"Nøjh! Jeg vil sige," sagde Benny og var meget imponeret, "at det giver 16 cm."

"Det skal nok passe, og så omkredsen."

"Omkredsen? Hvordan vil du have, at jeg skal måle omkredsen med den her lineal?"

"Nå, men så prøv at måle diameteren."

Benny vendte nu linealen, og måtte til Egons fryd holde godt fast på pikken for at kunne komme til at aflæse resultatet.

"Jah, det er sådan lidt usikkert," sagde han efter godt og grundigt at have befølt og klemt den stang, han skulle måle, "men sådan cirka 4,5 cm."

"Godt," sagde Egon, "så er det din tur, Benny, af med bukserne, regnestykkerne kan vi lave bag efter."

Benny fik i en fart bukserne af og smed dem hen til der, hvor Egons tidligere var landet. Nu var det så Egons tur til at måle og til at føle på vennens pik, og det skal siges, at han gik grundigt til værks og kom da også et par gange til mere end blot at strejfe klunkerne. Men mærkeligt nok protesterede Benny ikke en eneste gang endsige skyndede på Egon, så han skulle blive færdig. Næh, han nød denne måltagning med små gisp og støn, når Egon havde fat i eller strejfede de mest følsomme steder.

Det endte dog med, at de fik skrevet ned, at den var 12 cm lang og havde en diameter på 3,2 cm.

Men så lod Egon også linealen falde, mens han stadig holdt fast i den målte stang, og med den anden hånd skubbede han, så Benny havnede på ryggen i sengen, men med benene hængende udenfor. Egon havde ikke sluppet sit tag, men var faldet på knæ mellem Bennys ben, og havde på den måde ansigtet kun nogle få centimeter fra Bennys juveler.

"Nejh hvor er den smuk," sukkede han, "og nogle dejlige klunker," sagde han og tog om dem med den anden hånd.

Benny prøvede at rejse sig op.

"Nej, bliv liggende," sagde Egon, "så skal jeg gøre det rigtig godt for dig, bare slap helt af, så skal du prøve noget, du aldrig har drømt om."

Forsigtigt trak han forhuden helt ned over glans. Holdt stadig med den ene hånd om Bennys kugler og med den anden hånd omkring roden af pikke. Benny sukkede dybt. Egon lænede sig frem og pustede svagt på det blottede hoved, hvilket igen fik Benny til at udstøde nogle tilfredse grynt. Nogle dråber havde samlet sig uden for pikspalten og var på vej til at glide ned over hovedet. Egon stak tungen frem og bøjede sig stille længere frem, til han pludselig havde kontakt til pikhovedet. Det var som om en elektrisk strøm blev sluttet, og Benny stønnede "åhhh, jaaah, åhhh, jaaah!"
Så begyndte Egon at slikke dråberne op og rundt og rundt om hovedet og kraven, mens Benny fortsatte med sine støn og samtidig skiftevis løftede og sænkede bagdelen i små ubevidste ryk, så Egon måtte tage et fastere greb i den dejlige slikkepind.

Pludselig mærkede Benny at noget varmt og snævert lukkede sig om hans pikhoved, mens han stadig mærkede tungens bevægelser. Han løftede hovedet for at være sikker på, at det var det, han troede. Og det var det! Egon havde taget hans pik i munden, og nu sænkede han sig længere og længere ned over vennens pikskaft, mens han stadig bevægede tungen op og ned ad den følsomme underside. Med et dybt og veltilfreds suk lagde Benny hovedet tilbage på sengen, lukkede øjnene og overgav sig helt til den vidunderlige behandling, hans pik og nosser blev udsat for. Egon klemte godt fast med læberne og bevægede nu hovedet op og ned over den hårde glatte stang, mens han holdt øje med Bennys reaktion, og var mere end tilfreds med det lykkelige smil, der formede sig på Bennys ansigt. Han slap nu både pik og nosser og løftede Bennys ben op, så hans fødder hvilede på sengekanten og pressede knæene lidt mere ud til siden. Han løftede hovedet fri af pikken for at kunne nyde synet. Pikken, der nu lå henover Bennys mave, nosserne, der var trykket helt op mod pikroden, det korte, opsvulmede stykke mellem nosser og røvhul, der havde den samme lidt mørkere stribe, som også var på undersiden af pungen, som om det hele var syet sammen der, og så de brunere, rynkede sider helt uden hår, der ledte hen mod hulet.

Benny havde igen løftet hovedet og kiggede forventningsfuldt på Egon.

Nej, du må ikke holde op!

Bare rolig, jeg skulle bare lige nyde synet, sagde Egon, læg du dig roligt ned igen.

Så lænede han sig igen frem, men i stedet for at genoptage arbejdet med pikken, begyndte han at slikke den rynkede pung, hvilket igen fik Benny til at stønne af velbehag, og den stønnen blev ikke svagere, da først den ene og så pludselig begge kugler blev suget ind i Egons mund. En stund sugede han og masserede dem med tungen og kinderne, inden han løftede hovedet fri samtidig med at han prøvede at holde dem fast med læberne, så han trak godt ud i pungen. Så mærkede Benny hvordan Egons tunge legede med det følsomme område mellem pungen og røvhullet, og da tungen nåede hullet forsvandt den, men i stedet følte han en kraftig kilden, fordi Egon spidsede munden og pustede kraftigt.
Så tog Egon igen med to fingre omkring pikroden, løftede den op til lodret og genoptog de glidende bevægelser op og ned med læberne efter først at have suttet den dejlige væske op, som havde samlet sig omkring hovedet og lidt ned ad skaftet.

"Åhhh, åhhhh, åhh ja, jaaah!" stønnede Benny og bevægede hofterne op og ned i små stød. Egon slap taget i pikken og tog med venstre hånd om pungen og masserede stenene blidt. Højre hånd førte han op til Bennys mund og lagde langfingeren mod hans læber.

Slik lidt på den, sagde han, og Benny åbnede straks munden, slap fingeren ind og suttede sultent på den. Så trak Egon den ud igen og førte den ned i Bennys kløft, hvor den hurtigt følte sig frem til den rynkede indgang. Det sendte en strøm gennem Benny, som straks stødte kraftigere op i Egons mund et par gange.

"Det kommer, det kommer," stønnede han. "Pas på, det kommer!"

Og så kom det. Den ene udløsning efter den anden fyldte Egons mund, men han holdt godt fast med læberne og slugte spermen lige så hurtigt, som Benny afleverede den.

Det var et held, at Egons far havde skruet ret højt op for radiokoncerten, for Benny udstødte små skrig for hver udløsning, og da der efter 4 eller 5 sprøjt ikke kom mere, sank han helt udmattet tilbage på sengen.

Han lå helt stille med lukkede øjne, trak vejret dybt, og med et saligt smil i hele ansigtet.

"Hej Benny, Benny, hvordan går det? Er du OK?" Hviskede Egon lettere bekymret, som om han slet ikke kunne huske, hvordan han selv havde det efter en voldsom udløsning.

Benny åbnede øjnene og kiggede lige op i Egons bekymrede ansigt. Så smilede han igen.

"Fint, bedre end nogensinde. Det var helt fantastisk, det havde du ret i," smilede han. "Den bedste udløsning nogensinde. Men der er noget andet, du ikke har ret i," sagde han og så helt alvorlig ud.

"Hvad mener du? Hvad er det, jeg ikke har ret i, er det noget galt?" Spurgte Egon igen helt bekymret.

"Ja," sagde Benny, og nu grinede han, "du har ikke ret idet, du sagde, at jeg ikke havde drømt om det, for det har jeg," og så lo han igen.

"Drømt om?" Egon var ikke helt med, "hvad mener du?"

"Jo, du sagde lige før du begyndte på den vidunderlige behandling, at du ville gøre det rigtig godt for mig, og at jeg skulle prøve noget, jeg aldrig havde drømt om."

"Nåh, ja, det sagde jeg vist også," grinede Egon, "men hvad så?"

"Kan du slet ikke gætte det?" lo Benny. "Det her har jeg ligget og drømt om mange gange, når jeg lå i min seng, og kun havde hånden til hjælp. Så drømte jeg om, at du var der og ville tage om min pik, og engang imellem fantaserede jeg også om, at du ville sutte på den."

"Nejhh, gjorde du virkelig det?" sagde Egon, "og det har jeg også selv drømt om, drømt om at få lov til at tage om din dejlige pik og sutte den af på dig, er det ikke underligt? Og godt, at det så endelig blev til virkelighed, lo han."

"Og der er også noget andet," sagde Benny, og nu så han helt alvorlig ud igen. "Jeg har også drømt om noget andet."

"Om hvad så?"

"Jo, jeg har drømt om at du stak din store pik i munden på mig og mundkneppede mig."

Egon var målløs.

"Hvad har du? Hvad siger du?" Og så grinede han lettet. "Har du virkelig drømt om, at tage min pik i munden? Benny, du ved ikke hvad du siger. Tænk bare, at vi har haft de samme drømme, men uden at nogen af os vidste det!"
"Men mener du virkelig, at du vil have mig til at, ja til at kneppe dig i munden? Sådan rigtigt? Vil du ikke bare sutte den, som jeg gjorde ved dig?"

"Nej, du skal ligge over mig og stikke den i munden på mig, og du skal bestemme farten, det er sådan, det skal være."

"Jamen, hvis du virkelig mener det, så læg dig rigtigt op på sengen."

Det gjorde Benny så, og Egon satte sig på hans brystkasse, men et knæ på hver sin side. Rykkede sig lidt frem, så hans våde pikhoved kom i kontakt med Bennys mund. Straks åbnede Benny munden, stak tungen ud og begyndte at slikke forspermen fra hovedet.

"Så, nu skal du stikke den ind," sagde han lidt efter, og åbnede munden helt.

Egon tog sin hovedpude, foldede den en gang, fik Benny til at løfte hovedet og anbragte så puden under hans hoved.

"Sådan, så er det lettere for os begge to," sagde han, rykkede lidt længere frem, så pikhovedet forsvandt i Bennys mund. Her ventede han lidt mens Benny brugte tungen flittigt. Så lænede han sig frem, så mere af pikken forsvandt ind i munden, og begyndte at bevæge hofterne frem og tilbage.

"Hold bare lidt fastere med læberne," sagde han, "og pas på tænderne, jeg vil helst have bare lidt af huden tilbage," grinede han.

Det gjorde Benny, og nu begyndte Egon at bevæge sig hurtigere frem og tilbage og længere og længere ind, til han mærkede, at Benny fik problemer, når han stødte mod svælget. Så trak han sig lidt tilbage, men alt i alt var han så ophidset over, at det var hans bedste ven, Benny, der nu endelig havde hans pik i munden, at det ikke varede mange minutter, før han afleverede den første ladning, og så hurtigt efter hinanden to, tre, fire, ja hele fem gode spermportioner i Bennys mund. En del af det fik han sunket, men en lige så stor del sivede ud af mundvigene og ned ad kinder og hals.

Egon trak sin stadig temmelig blodfyldte pik ud af Bennys mund og lod sig glide bagud, og så hvilede han med hele sin krop oven på Benny. Da han igen var kommet lidt til sig selv, begyndte han at slikke Bennys hals ren for sperm, fortsatte op ad kinderne og endte med at presse sine læber mod Bennys i det første kys. Så løftede han hovedet og stirrede ned i Bennys lykkeligt smilende ansigt. Smilede tilbage, Gav ham et kys på næsen og endnu et på munden, inden han rejste sig op.

"Åh, det var fantastisk, men nu må vi hellere se at komme i tøjet, inden mor kommer hjem," sagde han. Tørrede det sidste af spermen af, og begyndte at trække i tøjet.

De havde netop fået tøjet på¨og sat sig hen til Egons arbejdsbord, da de hørte hoveddøren gå og en, der kom buldrende op ad trappen. Et øjeblik efter brasede lillesøster, Hanne, ind ad døren.

"Ved du hvad, Egon, ved du hvad, vi skal snart have afdansningsbal, og jeg …."

"Hov, halløj, stop lige en halv," sagde Egon med streng mine, "hvad var det du glemte?"

"Hvad, hvad mener du, glemte? Nu skal du bare høre, vi skal snart have afdansningsbal, og jeg …"

Egon afbrød hende igen. "Ja, det har du sagt, men hvad var det nu, du glemte?"

"Åh, du mener at jeg skulle banke på først? Jamen altså til afdansningsballet skal jeg danse vals med Ole, du ved Fredes lillebror, er det ikke bare helt fantastisk."

"Jo, det lyder mægtig godt. Til lykke med det, men husk nu en anden gang, at du ikke må brase lige ind, du skal banke på først, og så komme ind, når jeg råber: Kom ind! Kan du huske det?" sagde han, gav sin søster et kys på panden og lukkede hende ud, "for Benny og jeg skal lave lektier."

Da de hørte, at hun var nede af trappen igen, kunne de to drenge ikke lade være med at grine.

"Det var tæt på," fik Benny hikset frem.

"Ja, tænk om hun var kommet fem minutter før," grinede Egon, "sikken ballade, der var blevet.
Men nu må vi hellere se at blive færdige med at lave de regnestykker."

Han fandt sine papirer frem. "Altså din pik er 12 cm lang og har en diameter på 3,2 cm, hvor meget blod kan der så være i den?" Han prøvede at sige det med neutral lærerstemme, men lige efter brød de to igen sammen af grin.

"Ja," sagde Benny nu med lærerstemme, "og din pik er 16 cm lang og har en diameter på 4,4 cm, hvor meget blod kan der så være i den?" Og så grinede de igen.

"Vi må nok hellere skrive noget andet," hakkede Egon, "noget andet end pik, hvad tror du ellers Mortensen vil sige!"

"Jah, det er vi nok desværre nødt til, men det bliver nu alligevel vildt sjovt, når de andre skal til at regne det ud."

"Hvad med?" sagde Egon efter at have kigget lidt på papiret. "Sådan nogen kunne man jo godt kalde cylindre, som du selv sagde for lidt siden. "Hvis vi nu kalder din for cylinder B …"

"Ja, og så din for cylinder E," sagde Benny, og grinede igen, "så kunne regnestykket blive fx sådan:
En cylinder B er 12 cm høj og har en diameter på 3,2 cm, hvor stort er rumfanget?"

"Fint, det skriver vi, sagde Egon. Og så min, den må blive cylinder E er 16 cm høj og har en diameter på 4,4 cm hvor stort er så …"

"Nej, vent lidt," sagde Benny, "det bliver for let, det skal ikke være det samme," og så sad han og regnede lidt. "Hør her! En cylinder E kan rumme 243,2 cm3 blod. Den er 16 cm høj, hvor stor er så diameteren?"

"Du er bare fantastiks, Benny, det skriver vi."

"Ved du hvad," sagde Benny lidt efter og fniste, "skulle vi ikke lave et regnestykke med Mortensens pik?"

"Vild idé," sagde Egon, "men vi kan jo ikke så godt komme til at måle den, grinede han."

"Nej, men vi kan sådan prøve at gætte, og du har jo set det meste af den. Hvor lang tror du, den er?"

"Tjah," sagde Egon, "i hvert fald noget længere end min, ja, snarere en hel del, nok mindst 20 cm."

"Skal vi så ikke sige 22 cm, og du siger, at den også er ret fed, så hvad med 5 cm i diameter."

"Så bliver," sagde Egon og regnede lidt, "så bliver omkredsen sådan ca. 15, 7 cm. Vent lige lidt, og så tog han et stykke papir, målte på det og foldede det. Sådan her, hvad sige du så? Er det ikke en ordentlig svaberstang? Hvad ville du sige til at skulle sutte på sådan en, eller få den op i røven?"

"Op i røven? Op i røven, er du rigtig klog, lo Benny, det vil overhovedet ikke kunne lade sig gøre. Du vil ikke engang kunne få den ind i munden." Og så sad han og tegnede lidt. "Ved du hvad, hvis vi nu sagde, at pikhovedet var det samme som en halv kugle, som sad oven på en cylinder."

"Ja, for pokker," sagde Egon, "og hvis vi så lader den rage lidt udenfor hele vejen rundt, for sådan gjorde Mortensens pikhoved, så kan vi lave et mægtigt regnestykke."

Og det gjorde de så.

Historien foregår i en "fantasiverden", hvor der ikke forekommer HIV eller AIDS, derfor er der nul sikker sex i historien, så undlad venligst at efterligne personerne.
Historien er forfatterens ejendom, og må ikke uden hans tilladelse mangfoldiggøres, men du må gerne dele den med dine venner. Jeg har givet tilladelse til at historien kan bringes på http://homonoveller.com
Forfatteren under pseudonymet oleole, ser meget gerne, at du skriver til ham om, hvad du synes om historien.
Kommentar