Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Egon i knibe del 5

(Egon i knibe)

Karakter: 5.0/7
Visninger: 6355

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kap 5.: Eftersidningen, del 2.

Hvad, er du her stadig? Så hører du forhåbentlig ikke til en af de forbudte grupper, som jeg nævnte ved slutningen af kapitel 4, og læser du videre, er du selv ude om det!

Personer: Egon, Poul og Jimmy fra klassen. Harry fra parallelklassen.
Ib, Frede, Anders og to drenge mere fra deres klasse.
To drenge fra klassen under Egons: dreng nr.1 og nr.2
Unge lærer Mortensen og Pedel Andersen.

En sidste gang lod Mortensen fingrene glide ned ad revnen. Og denne gang masserede han de ømme, varme læber lidt grundigere.

Alle havde bemærket, hvordan Egons velvoksne pik blev stivere og stivere for hvert slag, og nu sivede saften ud af den igen, og dryppede på gulvet.

"Bliv liggende!" befalede Mortensen, da Egon nu troede, han kunne rejse sig, og de tre drenge tog igen fat i ben og hoved.

Han kunne ikke modstå fristelsen: den største og stiveste drengepik han længe havde set, og så den rynkede pose med de to kugler, som han allerede havde kigget på længe, han måtte mærke den, så Mortensen lod hånden glide længere ned, til den nåede nosserposen, som han tog om med et fast greb.

"Åhhh, aavvv," stønnede Egon, og mere saft sivede ud.

"Sig mig lige," sagde Mortensen, "og svar mig, hvorfor kalder de dig for Bøsse Egon?"

"Øhh, deeett, øhhh," stammede Egon, og så udstødte han igen et halvkvalt skrig, da Mortensen havde klemt hårdere til.

"Svar på, hvad jeg spørger dig om, så er der ikke noget, der gør ondt," sagde Mortensen. "Er det fordi du sutter pik?"

De andre var målløse over denne yderligere udvikling, men også helt opslugte af forestillingen.

"Deeet, neej, avvv, åhhh, ja, ja."

"Hvad er det, du gør? Sig det højt og tydeligt!"

Ib trak sit skridt lidt tilbage fra Egons ansigt og hviskede til ham: "Sig at du sutter pik."

"Jeg sutter pik," stammede Egon.

"Gør du mere? Lader du dem kneppe dig i røven?"

At Mortensen kunne tale sådan, var aldrig faldet drengene ind, og at høre det, gjorde dem alle endnu mere liderlige, end de var i forvejen.

Efter yderligere lidt pres på nosserne bekræftede Egon også dette.

"Og så får du ståpik, ikke kun af at se på, at andre får af spanskrøret, men også af selv at føle det," konstaterede Mortensen. "Skal vi lige slutte af med at se, om vi ikke kan få det sidste sperm ud af disse her," og efter lidt yderligere manipulering af nosserne, skød Egon endnu tre ladninger.

Mortensen følte, at nu var han også så tæt på selv at komme, at han smed spanskrøret på katederet og forlod lokalet i stor hast. I døren nåede han lige at vende sig og råbe: I har en halv time!"

De ti af drengen kiggede på hinanden. Det her var en eftersidningstime efter deres vildeste fantasi, og som ikke kun Egon, men de alle sent ville glemme - om nogensinde.

"Så I Mortensens pik?

"Det er ellers en ordentlig svaber!"

"Og sikken den savlede!"

"Han var helt gennemsigtig!"

"Hvorfor havde han sådan en fart på?"

"Hvad tror du selv mand? Han skulle da ud og hakke den af!"

"Det kunne jeg faktisk også godt tænke mig!"

"Jeg har nu en bedre idé." det var Ib, der af en eller anden grund ikke havde sluppet sit tag i Egons hoved, og stadig gned sit skridt mod hans ansigt.

"Det har jeg også," grinede Frede, og stillede sig hen til Egens røv, som stadig var helt blottet, da de to yngste heller ikke havde sluppet deres tag i Egons ben.

"Jeg har aldrig set et hul, hverken på en tøs eller knægt, der har været mere parat end det her," og så tog han med begge hænders fingre omkring Egons nu super følsomme røvlæber.

"Avvv! Nej, lad mig komme op, nu er det nok! Av, jeg vil ikke mere," sagde Egon og forsøgte, men forgæves at vriste sig fri.

"Nej, nej, lad mig komme op", grinede Frede, scoopede noget af Egons sperm fra forsiden af katederet op og smurte det mellem de brune læber. "Rigtig langt op i det her hul. Luk op, og lad mig komme ind," grinede han videre og pressede en finger ind.

"Av. Nejjj, stooopp," hylede Egon.

"Kan du ikke finde på noget at stoppe i munden på ham i en fart," grinede Frede til Ib, som nu endelig med noget besvær havde fået lirket det stive lem ud.

"Så, så, lille bøssedreng, her kommer noget at trøste sig på. Sådan, luk så rigtig godt op, og husk at passe på tænderne," sagde Ib mens han pressede Egons hoved bagover, og pikhovedet mod hans mund.

"Arrrhhh, ikke igen, ikke mere," stønnede Egon.

"Jo, jo, netop mere, meget, meget mere, der er helt sikkert andre efter mig, der også vil give dig lov til at sutte deres pik og sluge deres sperm. Ikke også," sagde han, og kiggede ud på de andre drenge, hvoraf de fleste allerede havde fulgt hans og Fredes eksempler og trukket pikkene frem.

"Det kan du bare regne med," lød det i kor fra Poul, Jimmy og Harry.

"AAADDD", kom det fra unge nr. 2, da han så, hvordan Fredes pikhoved forsvandt ind i Egons røvhul efter at han havde smurt endnu lidt af Egons sperm ud over hovedet. "AAADDD! Mand, du får da lort på den!"

"Det kan da godt være, der kommer lidt lort på den, men hvad så? Lidt lort må man tage med, hvis man vil have fornøjelsen. Og, åhhh," han pressede sig lidt længere ind, "du drømmer ikke om, hvor godt, det er. Det er faktisk mindst lige så godt som Dorises fisse, hvis du har prøvet den, og mere snævert, i hvert fald endnu," grinede han og pressede sig helt i bund under endnu en serie lyde fra Egon, der blev mere end halvkvalte af Ibs pik, som nu stødte på bagvæggen i Egons mund gang på gang. "Det er nok blokket noget mere ud, når denne eftersidningstime er slut," grinede han igen. "Jeg regner da med, at der er andre end de to små tøsedrenge, der også vil have deres tur i det her hul. Og der er ingen begrænsning, man kan nok nå at prøve både munden og røven i den her halve time, som Mortensen har givet os. Jeg vil vædde på, at han også gerne ville have haft sin del af godterne. Og, boy, hvor ville jeg gerne se ham pløje sin monsterpik ind i det her hul." Igen lo han højt, og begyndte nu for fuld kraft at kneppe Egons hul.

Ib var ikke tilfreds, han kunne ikke få mere end halvdelen af pikken ind i Egons mund. Katederet var i vejen, han kunne ikke komme tæt nok til Egons ansigt. Han prøvede at trække ham nærmere, men Egons pik var allerede presset så hårdt mod bordkanten, som det var muligt, og hans ben var naturligvis også i vejen.

"Jeg kan altså ikke få den helt ind," klagede han. "Kan vi ikke dreje ham om på ryggen, så hans hoved kan komme længere her over?"

"Det er helt i orden med mig," sagde Frede, "så kan vi også samtidig holde bedre øje med, hvad han synes om det her," grinede han.. "Vi drejer ham over mod vinduet, drenge. Løft det ben op, så han svinger over," sagde han til den skeptiske nr.2-dreng.

Og sådan gik det til. Frede beholdt sin pik begravet dybt i Egons røv, mens de drejede ham om på ryggen. De to ben-holdere blev kommanderet over på Ibs side, og fik besked på at holde Egons ben sådan, at fødderne var på hver side af Ib. Han havde nu trukket Egon så langt over, at hans hoved kunne hænge ud over bordkanten, hvilket netop placerede hans røv lige ud over den anden kant, i perfekt kneppestilling for Frede, der med stor iver genoptog sine dybe bevægelser frem og tilbage. Næsten helt ud, og så med god kraft helt i bund, mens han udstødte små liderlige grynt.
Ib på sin side havde ikke blot fået Egons ansigt helt tæt til skridtet, han opdagede også hurtigt, at den stilling hovedet nu lå i, gav ham den lige adgang til at presse pikhovedet mod Egons svælg. Egon gylpede og gylpede, mens Ib med små hårde stød arbejdede sin pik ned gennem svælget til han endelig var helt i bund og pressede nosserne mod Egons næse, så han nærmest lukkede for enhver mulighed for Egon til at få luft. Han udstødte et dybt tilfredshedssuk, mens han holdt den der og nød den bevægelser i Egons svælg og spiserør, som blev fremkaldt af hans gentagne gylpen.
Egon prøvede med hænderne at skubbe Ib væk, og endelig blev Ib klar over situationen og trak sig så meget tilbage, at Egon kunne få luft gennem næser. Så fortsatte han med hurtige bevægelser, som hver gang førte ham helt i bund, så nosserne klaskede mod Egons næse.

I den anden ende var der også sket noget nyt. De så alle med begejstring og undren på, hvordan Egons i begyndelsen kun halvhårde pik, begyndte at rejse sig i små ryk i takt med Fredes bevægelser. Den nye stilling medførte, at Fredes pik gik ind og ud i en ny vinkel, så den ved hvert stød både frem og tilbage gned hen over den hårde knop inde i Egons tarm, som udgjordes af den spændte sædblære.

"Se bare, han kan lide det!" grinede Anders, "han er altså en rigtig bøsse, det er ellers en ordentlig en, han har."

"Selvfølgelig," lo Frede, "han har drømt om det her lige siden jeg sidst havde min pik her inde her, ikke også Bøsse Egon?" sagde han og stødte helt i bund igen.

"Jeg kan mærke det, jeg har fundet det!" udbrød han pludselig begejstret. "Se på hans pik mens jeg gør det her," sagde han, og så trak han pikken lidt ud og kørte hovedet frem og tilbage over den hårde knop, som han tydelig mærkede gennem den følsomme piknakke.

Og de så og så, ja gloede og jublede, for hver gang Fredes pikhoved gned hen over sædblæren, gav det et ryk i Egons pik, og han udstødte et lille grynt, og der sivede en lille dråbe førsperm ud og dryppede ned på hans mave.

Men nu kunne hverken Frede eller Ib klare mere, de havde som alle de andre været ophidsede så længe, så nærmest samtidig skød de deres opsparede sperm ind i hver sin åbning. Egon kunne ikke andet end prøve at sluge og sluge for ikke nærmest at blive kvalt. I den anden ende var der bedre plads, men alligevel sivede der noget ud langs med Fredes arbejdende skaft.

"Hvem vil være den næste?" spurgte Ib, efter han havde malket de sidste dråber ud i Egons mund.

"Det vil jeg!"

"Nej det vil jeg.!"

"Nej, det var mig, der opfandt ham!" råbte Poul.

"Det kommer til at foregå efter alder," besluttede Ib. "Anders du først, hvilken ende vil du have?" spurgte han grinende.

"Jeg tager røven," svarede Anders, som havde været helt opslugt af at følge Fredes pikarbejde og den virkning, det havde på Egons pik.

"Lige et øjeblik," sagde Frede, da han havde trukket sin nu halvslappe pik ud af hullet, der forblev delvist åbent med sperm og røvsaft sivende ud.

"Jeg skal lige prøve noget," og så stak han sin højre fuckfinger op i hullet og kørte den ledende rundt i tarmen.

"Ja!" råbte han begejstret, "her er den, se lige på hvordan pikken reagerer!"

Han havde fundet den hårde glædesblære og gned hen over den, hvilket igen fik Egons pik til dunke op og ned, og saften til at flyde, mens Egon nu uden pik i mund og hals, stønnede skiftevis ahh, neeej, åååhhh jaaaahh, sooopp, bliv veeed!

Den lyd fik Poul hurtigt stoppet, da han nu pressede sin pik ind i Egons mund og hurtigt videre ned i halsen.

"Det må jeg prøve, hvad er det, du har fundet?" Spurgte Anders.

"Det er sådan en hård knop, det er nok noget alle rigtige bøsser har," grinede Frede, og overlod hullet til Anders.

"Jah, der er den," jublede Anders, da han efter et øjebliks ransagning i den godt spermfyldte tarm havde lokaliseret den spændte sædblære.

Han pressede så kraftigt på den, så Egon spændte sit underliv opad og en ny strøm af væske sivede ned på hans mave.

"Nu må du hellere få den pik ind, inden du selv eksploderer," grinede Frede, da han så, hvordan saften også sivede fra Anderses pik.

"Ind med den, ind i det røvhul, nej jeg mener den kusse, en drengekusse," grinede Frede, "og pul ham godt. Sørg for, at du gnider den der knop godt og grundigt, så skal vi se, om vi ikke kan få Egon til at sperme, uden der er nogen, der rører ved hans pik."

Og Anders kneppede, og Anders pulede, og ved hvert stød gnubbede hans pikhoved Egons glædesblærer godt og grundigt, så det varede kun et par minutter, før Egon sendte den første spermklat helt op under hagen, og derefter den ene efter den anden ud over bryst og mave, til stor jubel for alle drengene. Samtidig trak musklerne i hans røv sig kraftigt sammen hver gang har sendte en klat, og denne massage kunne Anderses pik ikke stå for, så med grynt og hyl skød han sin sæd i Egons glædeskanal.

Egon selv var en stor blanding af følelser. Han følte sig flov og ydmyget, men også på en ny måde vældig ophedet og ophidset, ville have det her til at stoppe nu og her, men også til at fortsætte og fortsætte. Flov og ydmyget, først over at måtte tage bukserne af og blive slået med spanskrøret direkte på den bare, så alle de andre kunne se det, og så at han havde tudet. Så flov og ophedet af den måde, unge Mortensen havde gnubbet hans baller og strøget ham i revnen, flov over at han var blevet erotisk ophidset af det, og havde fået stivpik, at den ikke var forsvundet, snarere tvært imod, da Mortensen havde slået ham direkte på røvhullet. Det havde gjort temmelig ondt, men havde også på en måde været vældigt ophidsende. Så Mortensens hånd, som havde masseret hans klunker så dejligt, at han havde sprøjtet sin sæd i alles påsyn. Og nu her på ryggen på katederet. Han ville ikke, han ville ikke mere. Først i kælderen i karreerne, så det med Ibs pik på lokumet, så forleden dag i cykelkælderen, hvor han først havde suttet flere pikke, og så hvordan Frede pludselig havde røvpulet ham. Nej, nu ville han ikke mere, men han havde ikke kunnet slippe fri, de var for mange og for stærke, og så, og så var det alligevel også så ophidsende, og så så … ja, altså det var så mærkeligt, at have en stiv pik i munden, føle den fylde munden ud, mærke hovedets form med tungen, og så nu lige for lidt siden få den helt ned i halsen. Føle hvordan den fuldstændig overtog kommandoen over hans mund, svælg og hals, ja over hans åndedræt. Og så den slimede sperm i hele munden, som han ikke kunne undgå at synke, hvis han ikke skulle nærmest drukne i den. Det var ækelt - og, ja også det var så vældig frækt og ophidsende, og efterhånden smagte det slet ikke så slemt, som de første gange.
Og hvad var det så, der netop skete der nede i, ja nede i hans røv? Hullet var så ømt efter Mortensens spanskrør, men det var også så følsomt, helt anderledes, end da Frede første gang havde stukket sin pik ind i det i cykelkælderen. Han mærkede hver eneste bevægelse ind eller ud, og ikke mindst føltes det fantastisk, når pikhovedet trængte ind gennem de følsomme læber. Og så det med den særlige knop, som Frede havde fundet, det føltes, som om der gik en elektrisk strøm lige fra den og op gennem pikken til pikhovedet, hver gang, der var noget, der rørte ved den, enten det var en finger eller et pikhoved. Og den udløsning, han lige havde haft, med Anderses pik i røven og Pouls pik i halsen på en gang, det havde været det mest fantastiske, han nogensinde havde oplevet, og han ønskede kun at han måtte opleve den igen, at det ville blive ved og ved.

Og det blev ved. Og de blev ved. De to yngste, som stod ved siden af Poul, og stadig med den ene hånd holdt om en af Egons ankler, havde med den anden bearbejdet deres egne jern, som skød ladning efter ladning af ung sperm ud over Egons bryst og hals, da de så, hvordan Anderses røvpuling, havde fået Egon til selv at sperme.

Poul samlede noget af spermen op med to fingre og lod den glide ind i Egons mund langs hans eget lem, og denne følelse af Egons sperm mod hans lem, fik ham til at klimakse, først dybt i halsen og derefter i Egons mund. Efter han havde trukket sig ud, og inden Jimmy nåede at indtage hans plads, havde de to yngste som med én tanke samlet noget af den nu blandede sperm op, og stukket fingrene i munden på Egon, som til deres forbavselse og ophidselse havde suttet det af. Så da Jimmy begyndte sit arbejde ud og ind, fortsatte de med at fodre Egon med sperm, som i hvert fald delvis gled ind sammen med den arbejdende pik, mens en del af det løb ned ad Jimmys nosser og ned over Egons ansigt.

Harry havde valgt bagenden, og inden den halve time var gået, havde alle 10 drenge afleveret deres sæd mindst en gang i et af Egons huller, samt ikke så helt lidt fordelt ud over katederet. De to anonyme drenge fra Ibs klasse, havde først holdt sig noget tilbage, men havde så med stor iver deltaget i røvpulingen, mens de to yngste af frygt for at få lort på pikken, havde holdt sig til munden.

De ti forsvandt i højt humør, og da Egon endelig fik kræfter til at rejse sig fra katederet, satte han sig over papirkurven og fik en stor del at spermen presset ud af den nu godt udblokkede røv. Han fik en ubehagelig overraskelse, da han fandt sine underbukser. De var fuldstændig smurt ind i sperm og også lidt lort, da alle drengene havde brugt dem til bedst muligt at få tørret deres pikke af, efter de havde røvpulet ham. Han valgte at efterlade dem i papirkurven, efter at have tørret det meste af spermen fra mave og bryst i dem, og nøjedes med spejderbukserne til turen hjem. Spermen fra ansigtet fik han delvis gnedet af med lommetørklædet, men det, som var fortsat op i håret, tænkte han ikke på.

Da Andersen, pedellen, vel ca. først i fyrrene, boende i en kælderlejlighed i modsatte ende af bygningen, altså i forhold til cykelkælderen, i et godt snart 20 årigt ægteskab, som havde resulteret i et par uvorne knægte, den ene lige fyldt 17, den anden knap 15, altså da Andersen et par timer senere lukkede døren op til klasselokalet, blev han mødt af en underlig lugt. Ikke kun den sædvanlige ramme, indelukkede af for lidt plads og for mange elever i for lang tid og hengemte madpakker, men en supplerende en, som han ikke umiddelbart kunne identificere. Han gik rundt og rettede på nogle af bordene, der som sædvanlig ikke var stillet på plads, og da han kom nærmere til katederet blev hans øjne fanget af nogle våde pletter, som skinnede i lyset fra vinduet.

Hvad fanden, er det? Er det ikke? Sagde han halvhøjt til sig selv, og satte en finger ned i en af klatterne. Jo, fandeme, sagde han, da han følte den slimede substans og førte fingeren til næsen, fandeme, det er sperm! Spermklatter på hele katederet! Hvad er der foregået her? Er det ikke Mortensen, der har haft eftersidningstime? Hvad fanden foretager han sig med drengene i den time?

Så faldt hans øjne på noget hvidt i papirkurven, og med to fingre løftede han Egons tilslimede underbukser op. Det var fandens, nu har jeg aldrig! Er de ikke smurt helt og aldeles ind i sperm? Det kan ikke være fra kun en hane, så meget kan selv unge Mortensen næppe producere, lo han ved sig selv. Så så han den ikke helt ubetydelige mængde sperm blandet med lidt småbrunt i bunden af papirkurven. Og måtte endnu engang udbryde: Det var fandens! Og samtidig mærkede han, hvordan det dunkede og regerede i hans egen pik. Han satte papirkurven ned og droppede underbukserne i den. Lynede bukserne ned og lirkede den nu næsten helt stive pik ud.

Åh, jhhha, udbrød han, unge Mortensen, måske, og de sexsede drenge fra karreerne! Han havde et fast greb om den nu helt stive stang med den ene hånd, mens han med to fingre fra den anden samlede endnu en klat op fra bordpladen og førte den til munden. Åh, ja, det var den gang, sukkede han, da han havde slikket fingrene rene, åh at være dreng igen! Jah, det er rigtigt, netop sådan var det. Denne på en gang salte og lidt bitre smag, og så den slimede substans. Han arbejdede hurtigere op og ned ad skaftet. Jeg må nok hellere, tænkte han, og holdt sig hen over papirkurven, hvorved han igen fik øje på underbukserne. Jah, sukkede han igen, slap pikken og samlede underbukserne op, denne gang ikke så forsigtigt som før. Så placerede han dem, så de hang over den strittende stang, greb fast om dem, og fortsatte gnidningen nu med de slimede underbukser mellem hånden og pikken, hvilket fik ham til at føle sig så bund liderlig, at han kom i en vældig orgasme kun to minutter efter.

Han lod igen bukserne falde ned i papirkurven, pressede de sidste dråber ud af pikspalten, førte igen fingrene til munden og slikkede sin egen sperm af dem. Stoppede så lemmet, godt indsmurt i en skøn blanding af 10 unge knægtes sperm, ind i bukserne igen, og gik ud for at tømme papirkurven og hente noget til at rengøre katederet med.

Hmm, unge Mortensen. Må nok hellere holde et vågent øje med ham, det kunne måske føre til noget endnu mere interessant!

Og unge Mortensen? Hvad med unge Mortensen? spørger du.

Nej, nu får du altså ikke mere i dette kapitel. Brug dog din fantasi, mand. Og send mig så et par ord om, hvad du fandt i din fantasi, og evt. hvad du synes om historien så vidt. For fortsætte gør den jo nok, der er i hvert fald et par åbne muligheder at arbejde videre med.

Historien foregår i en "fantasiverden", hvor der ikke forekommer HIV eller AIDS, derfor er der nul sikker sex i historien, så undlad venligst at efterligne personerne.

Historien er forfatterens ejendom, og må ikke uden hans tilladelse mangfoldiggøres, men du må gerne dele den med dine venner. Jeg har givet tilladelse til at historien kan bringes på http://homonoveller.com
Forfatteren under pseudonymet oleole, ser meget gerne, at du skriver til ham om, hvad du synes om historien.
Kommentar