Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare nysgerrig 10a

(Bare nysgerrig.)

Karakter: 4.8/6
Visninger: 9085

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge
Kapitel 10a.: Tims store stævnemøde, del 1.


Efter at Larry havde sat mig af, vaklede jeg ind I huset og op til mit værelse.
Jeg var øm over det hele. Det gjorde ondt i min røv, min pik var i laser, det prikkede i mine vorter når de gned hen over stoffet i min t-shirt. Mine nosser smertede efter i den grad at være tømt ud i løbet af de sidste tre timer. Tøjet klæbede til kroppen på grund af al den sperm, som var sprøjtet ud over, bryst, mave, sider og skræv. Kort sagt, jeg følte mig som lort. Jeg vaklede ind på mit værelse og faldt omkuld på sengen. Jeg stirrede op i loftet og forsøgte at få styr på, hvad det var, der havde bragt mig i den her fatning.

Nysgerrighed!

Liderlighed og nysgerrighed!

Hvis jeg ikke havde tænkt på, hvordan det matte føles at sutte Jeffs pik af. Hvis jeg ikke havde siddet og onaneret ved poolen. Hvis jeg ikke havde indrømmet, at jeg havde været nysgerrig efter at prøve at sutte pik. Og hvis jeg ikke havde leget med mit røvhul bare sådan af nysgerrighed og liderlighed. Hvis, hvis, og hvis. Men det havde jeg!

Og nu? Nu var jeg langt inde i noget, som jeg ikke forstod. Jeg følte mig brugt og udnyttet, og alligevel blev alle ved med at snakke om, hvor sexgal, jeg var blevet. Og det var da heller ikke muligt at komme uden om, hvor liderlig jeg havde været. Lige så angst og hysterisk jeg havde været hele tiden, mens jeg blev kneppet og havde suttet pik i de sidste to dage, lige så meget var en anden side af mig tændt på det. Selv det hjælpeløse i situationen for mig var på en måde med til at tænde mig. Men det var sygt, var det ikke? Det kunne ikke være rigtigt, at jeg tændte på det. Måske var det alt sammen en misforståelse, som ville løse sig af sig selv. Og så ville livet på en eller anden måde vende tilbage til det normale, med at jeg var på svømmeholdet, passede mit job, turede rundt med Jeff, kom sammen med Jennie. (Men jeg var ikke så dum, jeg sad i lort til halsen.)

Jeg satte mig op med et sæt. Jennie! Shit, hun ville jo komme her i aften. Jeg kunne ikke lade hende se mig I den her tilstand. Jeg havde overhovedet ikke lyst til at se hende. Jeg vidste, at hun regnede med, at vi skulle have sex, og rent ud, jeg kunne ikke forestille mig, hvordan jeg skulle kunne klare det, for slet ikke at tale om alle de spørgsmål, hun ville stille om mine ømme, opsvulmede vorter, de barberede pikhår og min røde hudløse pik. Det krævede flere forklaringer, end jeg var parat til at begive mig ud i.

Larry havde haft ret i en ting: Jennie var langt mere seksuelt erfaren end jeg. Jeg havde aldrig før kendt en pige, der var så optaget af sex som hun. For at sige det, som det er, så var det hende, der forførte mig, da vi for et par måneder siden mødtes til en fest efter et af de store svømmestævner. Hun havde netop gjort det forbi med en fra brydeholdet, en af mine klassekammerater, som hed Paul. Rent faktisk kendte jeg ham lidt, og kunne så godt forstå, at hun brød med ham. Han var noget af en lort, også selv om han så ganske godt ud. Men selvfølgelig, jeg var gået ind i det med stor iver, og jeg tror, at det også tændte hende ekstra sådan at være læreren, der lærte mig de forskellige måder, man kunne nyde sex på. Men det var også sådan, at jeg havde brændt hende af i går aftes, og hvis jeg gjorde det igen, ville hun begynde at spekulere på, hvad der var galt. Måske kunne jeg bluffe mig gennem aftenen?

Men inden da, måtte jeg se at blive vasket. Jeg rejste mig, tog tøjet af og var på vej ud til badeværelset. Jeg skulle netop til at åbne for vandet i bruseren, da det ringede på dørklokken.

(Nu kommer der et længere afsnit, som jeg vil nøjes med at referere, for det (er jo meningen, at vi hurtigt skal frem til det egentlige, ikke?
(Det viser sig at være Jennie. Tim lukker hende ikke ind, håber, hun tror, han (ikke er hjemme. Hun ved dog hvor nøglen til bagdøren hænger, og da Tim (står under bruseren kommer hun nøgen ind til ham under bruseren. Det (lykkes kun dårligt for ham at bortforklare, hvad han har været ude for. Hun (prøver først med hænderne, derefter med munden, at få ham op at stå, men (det bliver kun til en ynkelig rejsning. Efter hun er gået ind på værelset, vil (Tim vaske sig færdig. Får fingrene ned ved hullet og har snart først en, så to (og endelig tre fingre inde, og en rigtig stådreng, inden han kommer til sig (selv og får fingrene ud.

Så afsluttede jeg brusebadet i en fart. Greb et håndklæde og tørrede mig, mens jeg med bekymring tænkte på, hvordan hun ville fortsætte med sine spørgsmål. Min pik hang stadig sådan cirka halvhård, da jeg anbragte et nyt håndklæde rundt om mig og gik hen mod mit værelse. Netop da hørte jeg igen dørklokken.

Hvad er nu det, tænkte jeg. Sikkert nogen, som er ude på at sælge et eller andet. OK hvis jeg åbner døren med bare et håndklæde omkring mig, så skal det nok få dem til at forsvinde.

Jeg lukkede døren op. Så tabte jeg underkæben, for der stod Jeremy og Greg (de to atleter fra doktorens vådrum). De var begge klædt i kortklippede jeans (cut off jeans)og bryder trøjer (tank tops), og Jeremy bar på en rygsæk.

”Hej Parker, har du ikke slet intet tøj?” Grinede Jeremy mens han skubbede mig væk og gik ind.

”Hvad skal I her?” Fik jeg endelig spurgt. De stod nu begge i entreen, kiggede op og ned ad mig, og morede sig over min situation.

”Doktor Gordon sagde, at du havde glemt et par ting, og bad os om at give dig dem. Det er rart at se, at du har ventet os.”

”Hør her, se hellere at komme ud igen.”

”Ikke så hurtig, Timmy,” sagde Greg og stillede sig foran mig. ”Vi regnede med, at vi kunne få lov til at blive her lidt, ser du.”

Hans krop sådan helt tæt ved mig, sendte en skælven gennem mig. Jeg mærkede, at pikken begyndte at vokse under håndklædet. Greg kiggede ned og smilede.

”Jeg vidste, du ville blive glad for at se os.” Så tog han fat og trak håndklædet af mig. Min nu næsten helt hårde pik svingede op. ”Ja, du er glad for at se os.”

”Hør nu her, jeg …..”

”Skal vi nu ikke gå ind i stuen og gore os det lidt behageligt, Parker,” sagde Jeremy. Greg tog fat om min pik og trak mig med. Jeg kunne ikke gøre andet end følge med. Jeg kiggede ned ad gangen mod mit værelse. Til alt held havde Jennie lukket døren, så måske ville hun ikke høre noget.

”Ser du, vi har snakket lidt om vores lille møde her i formiddags,” sagde Jeremy og satte rygsækken mens han gned sig hen over forsiden af sine cut offs. ”Vi tænkte, at du måske var sulten efter lidt mere.”

Greg klemte om min pik, og der sivede en lille dråbe precum ud. ”Vi var klar over, hvor meget du sidst tændte på vortes pikke, så vi tænkte, at du måske gerne ville have lidt mere sjov. Jeg har endda taget lidt pot med til at forhøje festen.” Han trak en joint op af brystlommen. ”Men måske skal vi gemme den til lidt senere – efter den første runde.”

Jeg stod bare der og stirrede på Jeremy, mens han knappede sine bukser op. Han halede sin stive pik ud. Jeg stirrede mens han gned den.

”Jah, du kunne godt tænke dig den, ikke? Kom her og smag på den.”

”Hør nu her, venner, det her er faktisk ikke nogen god ….”

”Jeg sagde, kom her hen og sut den her pik,” beordrede han. ”Hvis du ikke har lyst til selv at feste, så kan du i det mindste sørge for, at vi kommer.” Greg skubbede mig fremad og ned på knæene. Jeremy gned sin pik hen over mit ansigt. Jeg var klar over, at jeg var nødt til at gøre det for at blive af med dem før Jennie blev mistænksom. Måske, hvis jeg bare gav dem et hurtigt blowjob, så ville de gå. Altså åbnede jeg munden og tog hans store pik ind.

”Oh. Jahh. Det er godt. Jeg vidste, at du ikke kunne stå for min store pik. Suck me, baby. Måske har du alligevel lyst til at være med til at feste?” Hans busker gled ned. Han holdt mig om hovedet, mens han sparkede sine kondisko a fog trådte ud af shortsene. Så tog han sin tank top af og smed den ved siden af. Jeg gik nærmest i panik, da det gik op for mig, at jeg ikke ville blive af med dem sådan i en fart. Men nu var det for sent at sige noget, og jeg havde munden fuld af hans 9 tommers pik (23 cm).

”Jeg kan bedst lide at være nøgen, når jeg har sex. Jeg gætter på, at du har det på samme måde, da det er sådan, vi altid finder dig.” Han begyndte at pumpe hårdere ind i min mund. Jeg kunne høre, at Greg var ved at smide tøjet bag ved mig.

”Jah, jeg vil have noget mere af hans glatte røvfisse,” sagde Greg, mens han gned sin ti tommers (25cm) stang. Få ham op på det her bord.”

De løftede mig op, mens Jeremy stadig holdt sin pik i min mund, og placerede mig på alle fire på kaffebordet. Jeg kæmpede imod, med de to holdt mig fast. Jeg ville ikke lave for meget støj, så Jennie skulle høre os. Greg begyndte at fingerere ved min røv, arbejdede først to så tre fingre ind i mig. Min brædthårde pik dryppede precum på bordet.

”Se bare her, han er vild efter det,” sagde Greg og trak sine finger ud af mig. ”Her kommer det, bøssedreng.” Jeg mærkede, hvordan hans store pikhoved begyndte at presse min røv åben. Jeg stønnede af smerte. Han pressede fremad og havde halvdelen af sin tykke pik inde i mig i et stød. Der undslap mig et halvkvalt skrig.

”Det er rigtigt, Parker, fortæl ham, hvor højt du ønsker hans hestepik op i din kusse,” stønnede Jeremy. ”Du skal også nok få min. Jeg elsker det, når din kusse er våd og slimet og åben.”

”Hvad sker ,,,,,,,,” Oh, Fuck! Jennie stod i døren, stadig kun med håndklædet omkring sig. Hendes mund hang åben i chok. Der lå jeg på sofabordet med munden og røven fuld af pik, Mit hjerte holdt op at slå.

Fortsættes.
Kommentar