Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Egon i knibe del 2

(Egon i knibe)

Karakter: 4.9/14
Visninger: 5756

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kap 2.: Gårdtoilettet.

Det var ikke den sædvanlige Egon, der næste morgen vandrede til skole. Tankerne hvirvlede rundt i hovedet uden fornuftig sammenhæng, og samtidig gik han lidt underligt, underbukserne var så underligt stive og kradsede i hans skridt. For første gang så længe han kunne huske, nærmest frygtede han for, hvad dagen ville bringe. Ikke sådan at forstå, at han ellers ligefrem elskede at komme i skole, men det var i hvert fald sådan OK, og det eneste, der normalt rigtigt generede ham, var de drillerier, som nogle af de andre drenge udsatte ham for.

Men i dag! Aldrig før havde han måttet møde op til en matematiktime uden at have lavet de skriftlige opgaver. Hvad ville lærer Mortensen ikke sige? Jo, han vidste godt, hvad han i hvert fald ville sige: Det kostede nemlig en eftersidningstime ikke at aflevere. Men ellers? Nå, det var alligevel ikke den største bekymring. Det var hvad der skulle ske i frikvartererne. Hvad der var sket aftenen før. Hvad de ville sige. Ville de fortælle noget til de andre, til hans rigtige venner, og ville de så stadig være venner med ham.

Det kradsede igen i skridtet, selv om det føltes som om de blev blødere og blødere efterhånden som de blev varmet op. Da han gik hjem fra kælderen aftenen før, havde de været våde og slimede, helt gennemblødte af drengesæd. Både hans egen og de andres. De havde ikke bare tørret deres pikke af i hans underbukser, de havde også tørret al den sæd af hans krop, som dels var kommet fra ham selv, dels og det meste fra de andre drenge, altså dem, han ikke havde været tvunget til at sutte af, for de havde afleveret det meste af deres ladning i hans mund og hals. Mens han tænkte på det, følte han igen, hvor øm han stadig var især i svælget, den varme havregrød til morgenmaden havde dog hjulpet noget. Men så følte han også med stor forvirring, at tanken igen fik det til at dunke i hans pik. Nej, ikke nu igen!
Da han endelig var kommet hjem, var hans forældre og lillesøster heldigvis endnu ikke dukket op, og til hans store overraskelse opdagede han, at det faktisk kun var to timer senere, end han normalt ville have været hjemme. Kun to timer, og alting var blevet anderledes i de to timer. Livet ville ikke længere være det samme som før.

Kun to timer, hvorfor havde han så ikke fået lavet de matematikopgaver, tænkte han nu. Hvor kunne han lave matematik lige efter de begivenheder i kælderklubben? Straks han var kommet frelst op på sit værelse, havde han taget alt tøjet af. De våde og slimede underbukser havde han gemt under sengen, de havde forbudt ham så meget som at skylle dem, og forlangt, at han skulle have dem på i skole dagen efter. Derfor, og derfor kradsede de, i hvert fald i begyndelsen, nu var de blevet blødere, men stadig dunkede det.

Lige inden de havde trukket ham i de spermfyldte underbukser og spejderbukserne udenpå, givet ham lov til at tage strømper, sko og den også ret våde trøje på, og givet ham lov til at gå, havde Ib hvisket ham i øret: Vi mødes på lokummet i første frikvarter! Nu mærkede han til endnu større forvirring, at han lækkede nogle dråber.

Så havde han skyndt sig ud på badeværelset. Det var om at blive færdig inden de andre kom hjem, for så ville en af dem helt sikkert brase ind, da der ikke var nogen nøgle, heller ikke i badeværelsesdøren. Han havde stået i badekaret under den varme bruser og vasket al den halvtørre sperm af håret og af kroppen, men samtidig var hans pik igen blevet stiv. Og han havde ellers haft hele tre udløsninger der i kælderen. Først da Ib havde gnedet deres pikke mod hinanden efter at flere af dem havde leget med hans, endda de to piger, tænkte han med rædsel. Og ikke nok med det. Mens Poul havde kneppet ham i munden, havde først Gurli og så Doris suttet på hans pik, og da Doris gjorde det, var han kommet anden gang. Først i hendes mund, og så havde hun rettet den mod hans trøje og mave, og så havde Gurli suttet de sidste dråber af den. Han mærkede blodet stige til hovedet ved tanken på det. To piger havde ikke bare set, de havde også gnedet og suttet på hans pik. Og to piger fra hans egen klasse. Hvordan skulle han holde ud at se dem i dag? Og ville de sladre til de andre piger? Han mærkede igen den kildrende fornemmelse, da nogle dråber trænge op gennem røret og ud af det lille øje.

Han havde skyndt sig at komme ud af bruseren. Var blevet tørret, og besluttede sig til, at det sikreste sted var i sengen, og det var da også nogenlunde normal sengetid.
Det eneste nogenlunde normale!
Og det var et held, for ganske få minutter efter havde han hørt gadedøren gå. Hans søster var buldret op ad trappen og ud på badeværelset, og lidt efter stod hans mor i hans værelse. Som sædvanlig uden at banke på! Hvor ville han dog ønske, at de kunne give ham bare så meget privatliv, at de bankede på, før de brasede ind - og så en nøgle! Men da han engang havde nævnt noget om det, havde de kigget undrende på ham og spurgt, om han da havde noget at skjule? Og så havde han ikke snakket mere om det for ikke at risikere flere nærgående spørgsmål.

Da hun endelig var gået ud efter det sædvanlige godnatkys - tænk om karredrengene hørte noget om det! - havde han udstødt et langt og dybt lettelsens suk. Det havde været tæt på. Mens de andre havde støjet rundt og gjort sig parate til natten, havde han igen i tankerne gennemgået aftenens begivenheder, så da der endelig var ro, og han ikke længere kunne se ganglyset gennem nøglehullet, var hans pik igen ved fuld mast og hånden i gang med at kæle for den. Og den sidste gang, han var kommet der i kælderen, havde været mens Jimmy som den sidste havde mundkneppet ham, som Jimmy havde kaldt det. De andre havde stået omkring ham, og mens de gned deres egne pikke, havde de skiftes til at gnide ham og lege med hans nosser, og så var ham kommet samtidig med at de andre spermede ud over hans krop.

Og så havde det meldt sig igen. I skyndingen havde han glemt at tage de sædvanlige stykker toiletpapir med, så han havde rodet ind under sengen og fået fat på de i forvejen spermvåde underbukser. Hvad pokker, lidt fra eller til, og meget havde der ikke været, men en meget intens følelse.

Hvorfor havde han nu igen en dunkende hård pik? Og hvorfor havde han ikke kunnet koncentrere sig i dansktimen, så han havde svaret forkert på lærerens spørgsmål? Og hvorfor sivede der nu igen pikvæske i hans underbukser? Han stod i den fjerneste boks. Når man kom ind på gårdtoilettet var den tjærede og stinkende pisserende langs vægen til højre, på venstre side var der fire aflukker med et toilet, hvor man kunne være nogenlunde privat. Men også kun nogenlunde, for skillevæggene gik ikke til loftet, og stod en rimelig høj dreng op på nabotoiletkummen, kunne han mageligt kikke ind. Og fik man en til at løfte sig, kunne man også kigge over døren. Og det gjorde man. Det var dødsikkert, når rødderne havde pisset, så tog de i alle fire døre, og hvis de var låst, ja så kiggede de over døren eller skillerummet, der kunne jo være noget interessant i gang!
Så Egon prøvede så vidt muligt at undgå, at skulle benytte et toilet. Når han skulle pisse valgt han som regelen også et aflukke, for han kunne dårligt tage pikken frem uden den begyndte at vokse, og da især hvis der stod nogen ved siden af ham og ved pisserenden. I aflukket kunne han stille sig sådan, at man ikke kunne se noget, i hvert fald i de to enderum.

Der kom nogen. Han for sammen. Nej, det var ikke Ib, bare en, der stillede sig ved renden. Der kom et par stykker til. Så hørte han Ibs stemme.

"Nej, der var han ikke."

Så smækkede døren, og den næste, og den næste.

"Nå der er du!"

"Er det ham? Er det ham, du fortalte om? Ham kender jeg da, sutter han virkelig pik?" sagde den anden ganske højt.

"Du lovede," hviskede Egon, "du lovede ikke at sige det til nogen," hviskede Egon, lige så nervøs ved den andens tilstedeværelse, som for at der var nogen, der havde hørt og lagt mærke til, hvad der var blevet sagt.

"Bare rolig, det er ikke "nogen", det er min bedste ven, og du siger ikke noget til nogen, vel Frede," hviskede Ib og smilede frækt.

"På spejderære!" sagde Frede, som vist aldrig havde været nærmere ved den bevægelse, end at han havde set et par ulveunger i uniform.

"Inspektion! Af med bukserne," kommanderede Ib, "jeg skal kontrollere, om du har de rigtige underbukser på. Og skynd dig lidt, frikvarteret er kort.

Egon fik hurtigt bukserne af og rakte underbukserne til Ib, som nøjedes med at kigge i dem uden at røre dem.

"Hold da kæft, han har stådreng, bliver han liderlig af det her?"

"Hvad tror du, en ægte bøssedreng. Godt nok med dem her, og så ned på knæ, og så fisker du min pik ud!"

Egon tøvede. Skulle han? Hvad med ham den anden, ham Frede, kunne han stole på ham?

"Du får fem sekunder, så er den ude, ellers er det ude over hele skolen i næste frikvarter, at du er en bøssedreng, som sutter pik som en professionel."

Egon gled ned på knæ foran Ib, fumlede hans knapper op, stak hånden ind og ind gennem tissehullet i underbukserne og fik fat om den varme og allerede halvhårde pik. Med noget besvær fik han den ud, og straks begyndte den at vokse.

"Så tager du den i munden og sutter den af!"

Egon så sig nervøst omkring, skræmt og alligevel fascineret af Ibs pik, og hans egen pik dryppede igen.

"Jamen, jamen, det har vi ikke aftalt noget om," hviskede han.

Ib hævede stemmen, "jeg har ikke hakket den af her til morgen, jeg ville gemme spermen til dig, så se at komme i gang. Der er nøjagtig fire minutter igen, så du må hellere gøre det godt. Du vil vel ikke så gerne have, at gårdvagten kommer og ser dig med en pik i munden, vel?"

Nej, det skulle Egon ikke have noget af, og det var rigtigt, at gårdvagten altid sluttede frikvarteret af med en runde på toiletterne. Det faldt ham slet ikke ind, at det ville være endnu værre for Ib, hvis gårdvagten opdagede dem. Så han tog om Ibs pik med den ene hånd, holdt den hen mod munden og begyndte at sutte på pikhovedet.

"Jah, sådan, god dreng. Så undersiden, jah og så pikhullet, og så tager du den i munden. Sut, sug!" og så tog han fat om Egons hoved og i et stød jog han den i bund i halsen.

Egon havde nok at gøre med at forsøge at trække vejret, men Ib kunne også let gøre hele arbejdet. Nu havde han det, som han havde ønsket det og drømt om, en villig pikslikker, som han kunne bruge, når han havde lyst. Og lyst havde han tit. Mindst én gang om dagen. Han pumpede hurtigt og hårdt. Ved hvert stød pressede hans buksestof mod Egons hage og næse. Han ville ønske, han havde kunnet tage bukserne ned, så han kunne komme endnu længere ned i Egons hals, men det måtte være til en anden gang. For nu var det også ophidsende nok, at vennen Frede stod og så, hvordan han mundkneppede denne bøssedreng. Og Frede kiggede på med store øjne og hånden nede ved sin egen pikbule, og det var nok til at bringe Ib over det kritiske punkt, så med nogle ekstra hårde stød og lidt for højlydte støn, sprøjtede han de første ladninger ned i Egons hals. Så trak han sig tilbage. Frede skulle have det hele med.

"Hold munden åben!" kommanderede han idet han trak sig helt ud, og så holdt han om pikken og rettede den mod den åbne mund idet han skød de næste til to ladninger lige i plet. Så trak han sig længere tilbage, hvilket resulterede i, at de sidste dråber havnede på bukselåret.

"Hvad fanden dreng, hvad er det for noget svineri! Slik det af!"

Det gjorde Egon, mens hans egen pik, som ingen havde rørt ved, sprøjtede ud på cementgulvet.

"Han gjorde det! Så du det?

Han suttede hans pik og slikkede spermen af hans bukser!"

De to stemmer kom oppe fra, bag ved Egon.

Så ringede klokken.

Ib havde fået lukket pikken ind, og han og Frede var på vej ud af døren.

"Du skulle prøve det, det er super fedt! Du må godt låne ham en gang imellem." så hørte Egon ikke mere. Han fumlede febrilsk med bukserne for at få dem op.

"Se at få fart på, de er ved at gå ind!" Det var unge Mortensen, deres gymnastiklærer. "Det var satans," mumlede han, da han lidt efter kigge ind i ad den dør, som Egon var kommet ud af. Spermpletterne på gulvet var ikke til at tage fejl af. "Det var satans, Egon! Ja, ja, han har jo da i hvert fald redskabet i orden," lo han ved sig selv. "Jeg må nok holde et ekstra øje med ham," og så måtte han justere lidt på indholdet i hans egne bukser.

Der var lidt trængsel ved døren, da se skulle ud fra den næste time. Egon mærkede pludselig en hånd i skridtet, og på den måde, den hurtigt krammede om hans pik, var det helt klart, at det ikke bare var en tilfældig berøring. Han blev så forbløffet, at han ikke straks lagde mærke til, hvem det kunne være, men da han kobberrød i hovedet var på vej hen ad gangen, drejede Doris, som gik sammen med Gurli og en tredje pige fra klassen et par skridt foran ham, sig let om og smilede til ham. Så det var Doris! Erindringen om Doris fra aftenen før dukkede straks frem, og forårsagede en voldsom aktivitet i underbukserne.

Hvor var Benny, og hvor var Mogens, hans bedste venner? De sad selvfølgelig allerede på deres sædvanlige stambænk med de øvrige villadrenge omkring, og Egon skyndte sig derhen. Så var han i relativ sikkerhed, og han kunne fornemme, om der var sluppet nogen rygter ud.

På vej op ad trappen efter frikvarteret fik han stukket et stykke krøllet papir i hånden, og en hviskede til ham: læs!

På et tidspunkt i geografitimen, hvor de alle sad og rodede med bøger, atlas og hæfter fik han listet papiret frem:

"Mød i cykelkælderen kl. 12. Ellers ved du, hvad der sker!"

Kl. 12. Det var 10 minutter inde i det lange spisefrikvarter, og cykelkælderen måtte de ikke komme i, bortset fra, når de mødte om morgenen eller havde fået fri. Og så var det kun de få udvalgte, dem, der boede længst væk, der havde cykelplads i kælderen, som måtte komme der.

"Hvad var det, var det et kærestebrev?" hviskede Benny, som han delte pult med.

"Åh, hold op," hviskede Egon tilbage, men blev samtidig igen rød i hovedet.

"Hvem er det? Sig det bare," hviskede Benny tilbage.

"Så er det nok der nede!" lød lærerens frelsende stemme.

Historien foregår i en "fantasiverden", hvor der ikke forekommer HIV eller AIDS, derfor er der nul sikker sex i historien, så undlad venligst at efterligne personerne.
Historien er forfatterens ejendom, og må ikke uden hans tilladelse mangfoldiggøres, men du må gerne dele den med dine venner. Jeg har givet tilladelse til at historien kan bringes på http://homonoveller.com
Forfatteren under pseudonymet oleole, ser meget gerne, at du skriver til ham om, hvad du synes om historien.
Kommentar