Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Egon i knibe

Karakter: 4.7/9
Visninger: 9045

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kap 1.: I kælderen.

Personer: Egon, Poul, Jimmy, Gurli og Doris fra hans klasse, Harry fra parallelklassen, Ib og flere drenge.

Han kunne vælge mellem to veje, når han gik hjem fra sporvognen. Den korte tur ad vejen forbi boligblokkene, den tog kun 10 minutter, eller den længere, hvor han først gik langs banen og derefter gennem villakvarteret, hvor han selv boede. Den vej var 5-10 minutter længere. Han tog som oftest den længere vej, da han ikke brød sig om turen forbi boligblokkene. Drengene herfra og drengene fra villakvarteret lå i en form for konstant krigstilstand med hinanden, og det var sjældent klogt for nogen af parterne at færdes alene i det forkerte kvarter. Nu gik han alligevel her, den korte, den forkerte vej. Det var ikke noget, han sådan havde overvejet eller bestemt, han havde bare travlt med at komme hjem. Dels ventede der et par matematikopgaver på ham hjemme på værelset, dels var han alene hjemme. Hans forældre og lillesøster var til fødselsdag hos noget familie. Han var sluppet med den undskyldning, at han jo skulle til svømmetræning, og den var gået igennem. Hvorfor ville han så skynde sig hjem?

Han var stor af sin alder, havde puberteret som en af de første i klassen, og voksede lidt hurtigere, end han selv kunne følge med til. Virkede tit lidt klumset, som om han havde svært ved at koordinere de lange lemmer. Også det andet var vokset på ham, hvilket havde medført ikke så få bemærkninger og drillerier fra de andre drenge, både fra hans egen klasse og fra dem fra parallelklassen, som de havde gymnastik sammen med. Og det var mest, nej faktisk kun, fra dem fra karreerne. Her havde de fundet et nyt emne til drillerierne. Der havde ellers også været andre, især det, at han mildest talt ikke var god til fodbold, og at være god til fodbold, var det, der talte allermest.

Han gik til svømning. Det var hans forældre, der havde fundet på det, for at han dog skulle få nogen fysisk træning, og han var faktisk ret god til det, især brystsvømning, men det talte ikke hos de andre drenge, i hvert fald ikke hos dem fra karreerne Der var ingen af dem, der gik til svømning eller interesserede sig det mindste for den sport.. Nu var det stoppet noget med drillerierne om hans kønsorganer, de fleste andre var også for længst kommet i puberteten, og nu var det de to stakler, der endnu måtte rende rundt med en baby-pik, som de kaldte det, som blev drillet. Dog ikke helt, for hans pik var stadig noget særligt. Den passede perfekt til hans øvrige krop, lang og bleg, og hårene var helt lyse som også hans hovedhår, så de var næsten ikke synlige, hvilket fik hans pik til at se endnu større ud. Og så var der det andet problem, at han havde svært ved at styre den. Somme tider havde den sådan nærmest sit eget liv. Hjemme på værelset måtte han hver aften knappe bukserne op og tage den ud, for ud ville den, og han havde da heller ikke noget imod at sidde med den i hånden, mens han prøvede at lave sine lektier. Og det gjorde han, altså lavede sine lektier. Ingen lærer havde endnu grebet ham i ikke at have sine skriftlige arbejder færdige til tiden, eller være uforberedt til timerne. Endnu en ting, som gjorde ham upopulær blandt karredrengene. At lave sine ting, eller følge med i timerne, var heller ikke noget, der talte der, Han skulle altid blære sig, mente de, fordi han kunne svare på lærernes spørgsmål. Lærernes lille kæledække, kaldte de ham også.

Men altså, det var ikke kun på værelset, den havde tendens til at ville vise sig. Hver gang han tog bukserne af eller bare knappede op for at tisse, var den parat til sjov. Da de gik i de mindre klasser, var det af og til sket, at den var blevet stiv, når de var i brusebad efter gymnastiktimen. Og det var naturligvis ikke gået upåtalt hen. Her på det sidste, var den også truende nær ved at blive stiv, når han stod med de andre i baderummet, og ikke mindst når karredrengene ikke sparede på deres sjoferter og øvrige sex-snak. Han havde hurtigt grebet sit håndklæde og reddet sig ud i omklædningen. En gang for nylig var det ikke gået så let. En eller anden havde snuppet håndklædet fra ham, så alle kunne se hans svulmende pik. En havde råbt bøsse-egon . Bliver du hård af at se på os? og nogle af dem var begyndt at svirpe håndklæderne mod hans skridt. Heldigvis havde hans villakammerater reddet ham ud af klemmen.

Pludselig blev han klar over, at han var på den forkerte, den farlige vej. Han så sig hurtigt omkring, men så ingen af de større drenge, kun nogle få yngre, som lidt længere fremme var i gang med at spille klink op ad muren. Der var altid børn ude at lege her, masser af børn i alle aldre, dog sådan, at det sidst på eftermiddagen og ikke mindst om aftenen, var de store, der var ude. Tanken om, hvad der kunne ske her, fik mærkeligt nok hans pik til at live ekstra op. Den var allerede godt blodfyldt ved tanken om at skulle være alene hjemme med Egon, men nu begyndte det for alvor at dunke i den. Og hvorfor så det, samtidig med at nervøsiteten bredte sig i Egon?

Kunne nogen have set ind i hans inderste fantasier, når han lå og gned den af i sin seng, ville de have kunnet se, at karredrengene og al deres sex-snak, fyldte en hel del. Hans egne villakammerater snakkede ikke så direkte om sex og hvad de lavede derhjemme på deres kammer. De andre snakkede langt mere åbent om stive pikke, hakke den af, sperm, nakkeost, sutte pik, kneppe pigerne og endda om at røvpule. Der gik også historier om, hvad der var sket med nogle af hans villakammerater, som var blevet indfanget i karreerne, men ingen af ofrene talte åbent om det. Det var vist noget, de skammede sig over, og altså måtte det være noget seksuelt, sluttede man, og det satte gang i fantasien.

Og så forleden dag havde han siddet på en af bænkene i det fjerneste hjørne af skolegården. En gruppe af hans klassekammerater, nåh, de fleste nok fra parallelklassen havde siddet ved siden af sammen med en dreng fra klassen over deres, afgangsklassen. Han havde trukket nogle papirer op af baglommen og sendt dem rundt et efter et til de andre, som havde lavet en tæt ring om ham. Det havde helt tydeligt været noget ganske særligt, for der kom høje udbrud om "hold da kæft en stang", "den rammer lige i plet", men så havde de andre tysset på dem, og han havde kun hørt fnis og latter. Et par gange havde en eller anden kigget sig omkring for at sikre sig, at gårdvagten ikke var i nærheden, og så havde de smilet frækt til Egon. Pludselig havde en af dem sagt:

"Skal Egon ikke se dem?"

"Nej, er du gal mand," havde en anden sagt, "han får bare stivpik og spermer i bukserne."

"Ød, nej, han er jo bøsse, det er ikke noget for ham," havde en tredje sagt, uden at Egon var helt klar over, hvem, der havde sagt hvad.

"Jo, lad ham bare se dem," havde den ældre dreng sagt, "sådan en mordreng kan have godt af at se, hvad det hele går ud på. Jeg vil vædde på, at han aldrig har set noget lignende eller overhovedet er klar over, hvad en pik er beregnet til bortset fra at pisse!"

Det havde fremkaldtt en del latter, mens de havde samlet sig omkring ham.

"Du kender nok den med Snehvide, der komme ud til de 7 dværge, ikke? Men du har nok aldrig hørt eller set, hvad der virkelig foregik derude, vel?" havde ham med billederne sagt. "Se nu bare her", og så havde han rakt ham billederne, et efter et.

Og noget lignende havde han virkelig aldrig set. Snehvide var tegnet helt nøgen med flotte bryster og spredte ben på alle billederne, så man kunne se lige op i hendes kusse. Dværgene var enten nøgne, uden bukser, eller i hvert fald med en stor, stiv pik ud af bukserne, og så havde de skiftes til at stikke den i Snehvides kusse. De billeder, der havde ophidset Egon mest, både da han så dem, og senere når han tænkte på dem, var to billeder, hvor Snehvide og en af dværgene sad på hver sin trapez, og så gyngede de frem og tilbage på en sådan måde, at dværgens pik havnede i kussen hver gang, de gyngede mod hinanden. Ja, der var kun to billeder, et hvor de var væk fra hinanden og et, hvor de hang sammen, men resten kunne man gætte sig til, og så havde Snehvide sagt noget i retning af, kom så, Snorke, giv mig din store pik, giv mig den hårdt.

Egon havde siddet helt stum, rød i hovedet, men med dunkende pik.

"Nu har han garanteret ståpik", havde en sagt.

"Lad os lige undersøge det", havde billeddrengen sagt.

"Han skal på pinebænken," havde en råbt. Pinebænken vidste alle hvad var: En dreng blev tvunget på ryggen hen over lårene på en tre fire stykker, som sad på bænken, nogle holdt hans arme, nogle hans ben, og så blev offeret kildet både her og der. I de sidste år havde man koncentreret en større og større del af torturen til skridtet, hvor det gjaldt om, at få offeret gjort stiv.

Egon havde hurtigt befundet sig på ryggen, og flere hænder var på en gang i hans skridt.

"Hold da kæft," lød det fra flere hænder, han har jern på, han er stiv som et bræt."

"Kram den, så han spermer i bukserne!" råbte en.

"Lad os se den!" "Tag den ud!" var der nogen, der jublede.

Det hørte ikke med til den normale leg, men der var ikke noget, der var helt normalt i det frikvarter. Alle var seksuelt ophidset efter at have set de billeder, det var ikke hverdagskost med pornobilleder, selv ikke for karredrengene, bortset fra de ret primitive, som de selv tegnede, og alle uden undtagelse var formentlig stive i bukserne.

"Lad lige mig," havde billeddrengen sagt efter at have stoppet billederne tilbage i lommen, og så havde han med den ene hånd taget om Egons stive stang i bukserne, og med den anden begyndt at knappe hans korte bukser op.

"Det er vist en ordentlig krabat, han har her", havde han sagt. Og det havde de andre bekræftet og fortalt om den episode i baderummet, hvor Egon var ved at få ståpik. Han havde dog ikke nået mere end at knappe op, da klokken ringede og frelste Egon - for denne gang.

Nu havde de klinkspillende også set Egon. En af dem rejste sig op og forsvandt hurtigt om det nærmeste hjørne, som om han var bange for at møde Egon De andre fortsatte deres spil, og lod som om, de slet ikke holdt øje med den fremmede dreng. Egon passerede dem i tavshed fra begge sider.

"Hej, Egon!" lød det pludselig, lige som han nåede det hjørne, hvor klinkdrengen var forsvundet.

Det gav et sæt i Egon, han ville til at løbe, men blev i stedet stående som forstenet. Det var Poul, Poul fra hans klasse.

"Hej, Egon," lød det igen, denne gang var det Harry, en af dem fra parallelklassen, hvor de fleste af karredrengene gik.

"Hej," stammede Egon.

"Hvor skal du hen?"

"Hvad laver du her, er du ikke kommet den forkerte vej?"

"Hvor har du været henne?"

"Hvad har du i tasken?"

Spørgsmålene snublede over hinanden, men stemmerne lød egentlig ret fredelige.

"Øh," stammede Egon, "jeg var bare på vej hjem. Fra svømning."

"Hvordan er det egentlig at gå til svømning?" ville Poul nu vide, "er det ikke ret kedeligt?"

"Er der nogle gode skår?" faldt Harry ind.

"Har du nogle bøssevenner der?" spurgte nu Poul, og bragte dermed straks Egon ud af den forholdsvise ro, der ellers var faldet over ham, på grund af deres ret venlige tone.

"Øh, jeg må hellere se at komme hjem," stammede Egon, "skal skynde mig," og han forsøgte at komme uden om de to jævnaldrende.

"Arh, du når det nok," sagde Poul og stillede sig i vejen for ham. "Hvorfor pludselig så travlt, venter mor derhjemme på sin lille Egon?" stadig i den fredelige men drillende tone. "Næh, alene hjemme" kom nu Egon til at sige.

Hvorfor stod nu ham Poul og fingererede ved hans bæltespænde? Det var lidt for tæt ved, ja, du ved hvad, og han mærkede, at den igen var ved at vokse lidt, efter at den var blevet helt slap og lige så forskrækket som Egon selv, da de to drenge pludselig var dukket op. Men det måtte ikke gå sådan, at den blev så stiv, at det kunne ses gennem både underbukser og hans nye, korte spejderbukser.

"Hvis du alligevel er alene hjemme, behøver du da ikke at have så travlt," sagde nu Poul, "hvad skal du da lave?"

"Han skal nok skynde sig hjem og hakke drengen af," lød det nu bagfra, og Egon opdagede, at der var kommet yderligere to drenge til.

"Eller han skal hjem til en af sine bøssevenner," kom det fra en af de andre.

"Øh, matematikopgaver," stammede Egon, nu helt forvirret og temmelig nervøs på grund af de nu mange drenge, der helt havde omringet ham, og den udvikling, samtalen havde taget.

"Ja, nu du siger det," grinede Poul, "matematikopgaverne, det var netop dem, jeg ville spørge dig om, da jeg så dig. Kunne du ikke bruge et par minutter på at hjælpe mig?" og så trak han lidt hårdere i bæltespændet og havde endda en finger i bukselinningen, hvilket forplantede sig længere ned i bukserne, hvor blodet fortsatte med at løbe til lemmet.

"Kom lige et smut med ned i vores klub," sagde Poul, "du kan sikkert hurtigt vise mig, hvad jeg skal gøre."

Poul og matematikopgaver! Han plejede ikke at bekymre sig så meget om at få afleveret skriftlig matematik.

"Nej, altså, det går ikke, min mor siger …" længere kom han ikke.

"Din mor siger! Lille Egon, mors egen dengsedreng", grinede Harry, og de tre andre skraldgrinede.

"Nu kommer lille dengse bøsse Egon med ned i vores klub! Harry, du tager hans taske," og så tog Poul et fast tag i Egons livrem og begyndte at trække af sted med ham, mens Harry vristede tasken fra ham.

"Nej, lad mig gå, lad være, jeg skal hjem!" protesterede Egon, men Poul trak, og de to drenge bag ved tog Egon i hver sin arm, så selv om han forsøgte at vride sig løs, blev han støt om ikke just roligt ført om bag hjørnet, gennem en gård, ned ad en kældertrappe og ind i et mørkt kælderrum.

Et lys blev tændt, og man så nu et par gamle borde med udrangerede stole, et par træbænke og en sofa, der måske engang for længe siden havde haft helt betræk.

Rygterne løb åbenbart hurtigt der i gården, for næppe var de kommet ind i kælderklubben, før døren gik op, og flere drenge myldrede ind, ja, endda et par piger, opdagede Egon lidt senere, fra hans egen klasse!

"Han skal på pinebænken," råbte en eller anden, og et øjeblik efter befandt Egon sig på ryggen på en af bænkene, mens en dreng holdt ham i hver arm, og hele to sad overskrævs på hans ben.

"Hej, hvem har vi her", lød en ny men ikke helt ukendt stemme. Det var ham med billederne, der nu var kommet til.

"Hej, Ib, ja kom og se, hvem der er kommet på besøg!"

"Er det ikke ham I kalder Bøsse-Egon, ham vi havde fat på i gården i sidste uge?" spurgte billeddrengen, der altså åbenbart hed Ib.

"Jo, lige netop, det er Bøsse-Egon fra vores klasse."

"Lad lige mig," sagde Ib, og fik de to, der sad på benene til at flytte sig samtidig med, at han selv satte sig til rette.

"Nej, lad mig gå, jeg skal hjem", protesterede Egon, men forgæves.

"Ikke så hurtig, ikke så hurtig," grinede Ib, vi blev ikke helt færdige i sidste uge, vi skal lige se, hvad der gemmer sig her inde," og så tog han direkte på Egons pik, som var forholdsvis tydelig gennem spejderbukserne, selv om den var skrumpet helt, da han blev fanget ind.

"Ja, jeg har ikke billederne med i dag, men mon ikke det her kan få den op at stå," grinede han, og begyndte at klemme og massere gennem buksestoffet. "Hvis du er bøsse, skulle det jo lige være noget for dig. Jah, den kommer, den kommer," grinede han, "flink dreng, kom så, kom så, op at stå!"

"Og hvad så med dem her?" sagde han, idet han førte en hånd op i det løse bukseben og ind i underbukserne, hvor han følte sig frem til nosserne, som han tog fat omkring, klemte lidt og trak i dem i små tag.

"Av," skreg Egon, "stop, det gør ondt! Avvv"

"Find et eller andet og stop i hans mund, så han ikke skriger så højt," grinede Ib, men slap samtidig hvad han havde fat i. "Nu må vi se, hvad det er for en stang, han gemmer her," og så begyndte han at spænde Egons bælte op, og knappe bukserne ned.

"Nejjj! Nejjj! Det må I ik…" længere kom Egon ikke, så var der en, der stoppede hans egne svømmebukser i munden på ham, så man ikke kunne høre mere. Han prøvede at få dem ud dels ved at vrikke hovedet fra side til side, dels ved at skubbe med tungen, men nu satte Poul sig bag ved hans hoved og holdt det fast mellem sine lår, mens han holdt svømmebukserne inde med et par fingre.

Ib havde fået knappet helt op, han lettede sig lidt, tog fat i begge bukseben og trak med et rask tag spejderbukserne ned om Egons lår. Så lettede han sig helt, men holdt Egon nede med begge hænder, og fik en af de andre til at trække dem helt af. Så lå Egon der kun i sine underbukker og en let trøje, som Poul endda havde skubbet så højt op, så man kunne se navlen og et bart stykke over elastikkanten. Pikken lå ud til den ene side og pressede det lette stof op til en betragtelig bule.

"Jahh!" jublede de forsamlede, "han har stådreng!" "Han har jern på!" "Vi vil se den!" Vi vil se den!" "Træk den frem!" "Ud med den!"

Og i løbet af ingen tid, havde Ib med hjælpere fået underbukserne samme vej som spejderbukserne.

Den frigjorte pik svirpede straks op til næsten lodret, og efter få dunk lå den helt op ad maveskindet. De sjofle tilråb var blandet med ikke så få respektfulde udbrud. Det var en flot pik, som de jævnaldrende ikke kunne lade være med at være lidt imponerede over, men også jaloux på.

"Det var en fin kammerat, du har der", sagde Ib rosende. "Den kunne ellers nok gøre nogle pigekusser glade. Synd for dem, at du er bøsse," grinede han.

Så tog han om den og bøjede den opad. Slap den, så den klaskede ned mod maveskindet. Det gentog han nogle gange til stor morskab for de forsamlede. Så holdt han den fast og gned et par gange op og ned, og straks kom de første glædesdråber til syne.

"Se bare," råbte Harry, "han er helt vild med det her, om lidt spermer han, pas bare på piger," grinede han, trådte et lille skridt tilbage og skubbede lidt til de to piger, som ellers havde stukket hovederne langt frem.

"Nej, lad tøserne komme her hen, så de kan føle på den. Det kan være, den bliver slap, så snart en pige rører ved den."

Med eller mod deres vilje, blev pigerne skubbet helt hen, og nu så Egon, at det var Gurli og Doris fra hans egen klasse, og han blev dybtrød i hovedet af skam over, at ikke blot en pige, men piger fra hans egen klasse, skulle se hans pik, og så i den tilstand. Han kæmpede igen for at komme fri, men med samme resultat som før.

På skift fik Ib nu pigerne til ikke blot at røre ved pikken, men gnide den, så endnu mere piksaft lækkede ud.

"Ad," råbte Gurli, da hun fik noget af væsken på fingrene. Hun slap straks stangen og tørrede fingrene febrilsk i Egons trøje.

"Åh, det var synd, lo Ib, du skulle have slikket det af, så du kunne have smagt på det, det er alligevel noget, du skal til at vænne dig til."

"Så er det din tur, Doris, du har da i hvert fald smagt den slags før," drillede Ib. Doris rødmede, og drengene fnisede, der foregik aldrig noget spændende i karrerne, uden alle drengene vidste besked, og at Doris ikke var uvillig til det med en pik, var en kendt sag, og flere af de tilstedeværende havde nydt godt af hendes nysgerrighed.

Doris tog lidt fastere omkring den, end Gurli havde gjort. Der lækkede mere saft.

"Gør det bare, du vil jo gerne," lokkede Ib.

"Ja, ja, slik på den, slik på den!" hujede de andre.

"Årh, hold da op, barnerøve, jeg ved da godt, at I også selv har prøvet at sutte pik. Og det her er faktisk en temmelig flot fyr, jeg tror, den er større end din, Ib."

"Ja, det må du jo være den rette til at bedømme," lo Ib, "men det får vi snart at se."

Så trak hun pikhovedet helt fri for forhuden, klemte om skaftet, og en stor dråbe viste sig i pikspalten. Hun bøjede sig hurtigt frem og lod tungen glide hen over det helt blottede pikhoved. Rejste sig og kiggede hoverende på drengene, som skiftevis ad-dede og bravo-ede.

"Du skulle nu prøve, Gurli," det er slet ikke ulækkert, nærmest tvært imod. Og der er ikke nogen pissmag, hvis det er det, du er bange for."

Og Gurli prøvede, hun skulle ikke have noget af at blive drillet med, at hun var bange for sådan en drengepik.
"Du skal også se med," sagde Poul, og løftede Egons hoved, rykkede lidt frem og placerede det i skødet, lige oven på sin hårde bule, som Egon straks registrerede. "Lover du ikke at skrige, så tager jeg bukserne ud," sagde han og lettede lidt på svømmebukserne i Egons mund, for at gøre det helt klart, hvad han mente. Egon var så træt af at have munden fuld af de våde, klorsmagende bukser, at han nikkede, så godt han kunne.

"Så kan vi også høre, hvad han synes om pinebænken," grinede Poul, og trak bukserne ud.

Egon gispede efter vejret, slikkede rundt i munden og omkring læberne for at få klorsmagen væk, og sank flere gange.

"Se bare," grinede nu Jimmy, "han vil også smage!"

"Det komme, det komme, bare rolig," sagde Ib, "nu først Gurli."

Og Gurli havde taget godt fat denne gang. Havde bøjet den op til lodret og gned kraftigt på den, hvilket fremkaldte enkelte støn og suk fra Egon og endnu mere af den skinnende pikvæske.

"Helt bøsse er han altså ikke," fastslog Harry, mens Gurli nu bøjede sig frem og ikke blot slikkede, men lukkede læberne omkring hovedet, hvilket igen fik Egon til at stønne og løfte hofterne så meget han kunne, og det var slet ikke så lidt, for Ib havde rejst sig og var ved at trække bukserne af.

"Løft lige hans ben," sagde Ib.

Gurli slap taget, og Ib placerede sig, så han pressede sit skridt helt op mod Egons bagdel, så de to nosserposer klemte mod hinanden. Han tog fat i Egons pik og løftede den sådan, at han med begge hænder kunne holde den og sin egen allerede stive stang sammen i et greb.

"Nå, hvad siger I så, jeg mener, de er nærmest lige lange, men min er alligevel noget tykkere."

"Noget, du mener vel lidt, bare en lille smule," grinede Doris.

Ib gned de sammenpressede pikke nogle gange, og med et højt ÅÅÅÅHHH begyndte Egons at skyde sin sæd ud. Hurtigt fik Ib drejet den sådan, at de næste sprøjt ramte først Egons trøje og så hans blottede maveskind, men den første udladning sivede ned ad begge pikke, Ibs hænder og ned mod nosserne. Da Egons udladning havde taget af, så kun nogle få dråber sivede ud, slap han taget, og Egons pik klaskede tilbage mod hans nu godt slimede mave.

"Stik mig lige noget til at tørre hænderne i," sagde han og kiggede sig omkring. "Stik mig de underbukser, de må kunne bruges."

Straks var der en, der rakte ham Egons underbukser.

"Skal du ikke også tørre pikken," grinede Harry, da Ib havde rejst sig.

"Næh, fandme, det skal Egon klare," lo han, og skrævede hen over Egon igen, men denne gang så langt fremme, at hans nosser hvilede lige mod Egons mund.

"Så slikker du lige først dem her ren, bag efter kommer pikken."

Egon kneb munden sammen og prøvede at kaste hovedet fra side til side. Det medførte først at hans egen sperm blev gnedet hen over både læber og kinder, dernæst at Ib tog et fast greb i hans øre og holdt hans hoved fast.
Da Ib havde forladt sin plads over Egons ben, havde Jimmy straks indtaget den, og han sad og legede med Egons nosser, puffede til dem, løftede dem op og lod dem falde igen.

"Kom så op og stå igen," lokkede han til pikken, "kom op og stå for din gamle kammerat, din gamle klassekammerat Jimmy."

"Så kommer du i gang med at sutte inden jeg har talt til tre," kommanderede Ib. "Er du ikke i gang inden, så kommer du til at sutte ikke bare min pik, men også Pouls og Harrys."

"Og min!" råbte Jimmy.

"Og Jimmys selvfølgelig," lo Ib, "kom så hellere i gang, hvis det ikke netop er en hel række pikke, du er ude efter, for så er det også i orden med mig."

"En, to," talte han langsomt imens han kørte pungen drillende hen over Egons mund og næse.

"Tre, så er det afgjort, og vi skal nok få dig til at åbne munden, stol bare på det," og så drejede han sig lidt og rakte bagud efter Egons nosser.

"Nej, lad bare mig ordne det, vær du bare klar," grinede Jimmy, og så tog han fat i nosserposen og klemte.

"Aaavv " kom skriget fra Egon, men kun ganske kort, så blev det stoppet af Ib, som i det samme Egon åbnede munden til skrig, stak pikken i munden på ham.

"Godt klaret, Jimmy, og du sørger for at holde tænderne fra min pik, Egon, ellers tager Jimmy fat igen."

"Aaaaaa," kom det halvkvalt fra Egon.

"Ja, netop sådan, fint Jimmy, og det kan blive endnu værre. Klem om den med læberne og kom i gang med tungen. Jeg sagde i gang med tungen! Jimmy!"

Og Jimmy havde forstået, så han klemte endnu engang sammen om nosserne, som han havde trukket godt i, så han havde fået et sikkert greb helt inde ved pikroden, så kuglerne ikke kunne komme til at smutte ind i deres huler, når han klemte.

"Sådan, ja, du kan jo godt! Slik hele vejen rundt om kraven, ja, godt, og så koncentrerer du dig lidt om pikhullet. Nej ikke der, det skulle ikke være så svært at finde. Der, ja, så får du saften lige fra hanen. Sådan, jaaahh, det er godt, det skal du nok blive god til med nogen øvelse, og den skal vi nok hjælpe dig med, stol bare på det."

Så lænede Ib sig frem og lagde hænderne på bænken bag Egons hoved, så hans pik kom i en bedre position, og begyndte kneppebevægelserne frem og tilbage i Egons mund.

Der kom underlige lyde fra Egon, dels hver gang Ibs pik ramte bagest i hans mund, dels fordi Jimmy som stadig holdt sit greb om hans nosser, ikke kunne modstå fristelsen til med jævne mellemrum at give et lille tryk.

"Se bare, han kan sgu lide det," udbrød Poul og pegede på Egons pik. "Den er ved at blive stiv igen. Han er sgu da en rigtig bøssedreng, bliver stiv af at sutte pik!"

Jimmy gik over til at nulre først den ene så den anden kugle.

"Mon ikke vi kan få den til at dryppe lidt igen?" Doris, du er så god til det her, skulle du ikke massere hans nosser lidt?"

Det lod Doris sig ikke sige to gange, og den varme, bløde pigehånd omkring nosserne gjort tricket, de skinnende dråber viste sig igen i pikspalten.

Den behandling af hans ædlere dele fik Egon til at miste koncentrationen om den pik, der bevægede sig op og ned i hans mund, kort sagt, han slappede af. Det tog Ib straks fordel af, og med et hårdt stød brød han gennem Egons svælg og ned i hans hals. Det fik så til gengæld al Egons opmærksomhed tilbage til Ibs pik, han gispede, gylpede og havde kraftige opkastningsbevægelser i halsen.

"Ahh, jaaa," stønnede Ib, "bliv ved med det, det er alle tiders," men så trak han sig alligevel så meget tilbage, at pikken forlod både hals og svælg. Dog kun for at give Egon en lille pause til at trække vejret, så stødte han igen ned i halsen, denne gang så dybt, at hans pikhår hvilede på Egons næse.

Efter endnu nogle få dybe stød skete det. Strømmen tændte på én gang fra nosserne gennem rygraden til baghovedet og tilbage igen og ud gennem pikken, hvor den fik følgeskab af den første spermladning.

"ÅÅÅHHHH, JAAAAHH, det kommer, det kommer," stønnede Ib højt. "Spermen kommer!" Og så stødte han kraftigt og hurtigt endnu nogle gange, så den første strøm forlod pikhovedet godt nede i Egons hals. Den næste havnede samme sted. Først derefter fik Ib igen så megen kontrol over orgasmen, at han kunne trække pikken tilbage til Egons mund, så de næste to udladninger fyldte den plads ud, som ikke var optaget af pikhovedet og en del af skaftet. Endelig trak han sig helt ud, så det sidste sprøjt havnede over Egons næse og kind.

"Jah, jah, åh ja, det var godt. Fandeme, Egon, det var godt. Hvad syntes du om mosten? Kan du lide smagen? " og så grinede han sit frække grin, og smurte med pikhovedet de sidste dråber rundt om Egons mund.

"Så er det min tur!" Det var Poul, som allerede stod ved siden af Ib. Han havde fisket både pik og nosser ud af gylpen, og gned stangen, som allerede havde været sprængfærdig af det pulserende blod i længere tid, hvilket da også havde medført en betragtelig våd plet i hans underbukser.

De skiftede hurtigt plads. Egon nåede kun lige at stønne: "Nej, åh nej, stop, ikke mere," så havde Poul placeret sit pikhoved mod hans læber, som Egon nu pressede fast sammen.

"Slik på den," kommanderede Poul. "Kom så, slik!" og en af de glatte dråber slap ud og løb ned på Egons læber.

"Han vil ikke, få ham til det," sagde Poul og vendte sig mod Jimmy.

"Det klarer vi hurtigt," sagde Jimmy grinende og ville skubbe Doris væk.

"Nej, lad mig," Doris lod sig ikke sådan skubbe til. "Uh, de er glatte, den smuttede for mig," lo hun lidt overrasket, og prøvede at fange den sten, der var smuttet fra hende.

"Lad lige mig vise dig. Se du skal holde stramt her inde, så kan de ikke smutte væk, og så klemmer du med resten af hånden. Sådan! Eller også kan du bruge begge hænder."

"Godt nok, godt nok, stop bare," han er begyndt, kom det fra Poul, mens der kom små skrig og nye bønner om at måtte slippe fra Egon.

Historien foregår i en "fantasiverden", hvor der ikke forekommer HIV eller AIDS, derfor er der nul sikker sex i historien, så undlad venligst at efterligne personerne.
Historien er forfatterens ejendom, og må ikke uden hans tilladelse mangfoldiggøres, men du må gerne dele den med dine venner. Jeg har givet tilladelse til at historien kan bringes på http://homonoveller.com
Forfatteren under pseudonymet oleole, ser meget gerne, at du skriver til ham om, hvad du synes om historien.
Kommentar