Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En herlig ferie

Karakter: 4.3/6
Visninger: 7691

Af: Bijens.

Læs flere noveller af:
» Bijens.

Skriv til:
» Bijens
Jeg var på vej sydover, ferien var lige begyndt, og jeg glædede mig til 3 uger i sydens sol.
Det var lækkert med den nye camper, som jeg netop havde modtaget måneden før, jeg havde kun været ude og lufte den en enkelt weekend, for lige at lære den at kende.
Jeg var 45 år, og dyrkede i son fritid en mængde sport, så jeg holdt mig rimeligt godt, slank uden at være alt for muskuløs. På vejen drømte jeg om, at jeg på ferien skulle dyrke alle de lækre fyre, som jeg mødte på sin vej.
På en rasteplads på den tyske motorvej, stor der en ung dansk student og tomlede den. Jeg tilbød ham at køre med sydover, og spurgte, hvor han skulle hen. Det viste sig, at den unge mand, lige som jeg, bare skulle have en måneds tid til at gå, inden han skulle i gang med studierne på universitetet.
Vi smuttede lige ind på restauranten, for at få lidt at spise. Jeg så lidt nærmere på studenten, som præsenterede sig som Ole. Ole var en ung gut på 20 år, han havde boksershorts på, og en tynd T-shirt. Al hans bagage var i en kæmpe rygsæk. Ole var godt solbrændt og havde de mest blå øjne man kunne forestille sig. Jeg kunne ikke lade være med at skæve ned på Oles skridt, og kunne registrere, at det ikke kunne være meget stof, der gemte sig under shortsene, der aftegnede sig en lovende stor bule langs det venstre ben. Ole havde hurtigt bemærket mine øjne, og selv havde han travlt med at se ned på de hvide shorts Jeg havde på, også her så det ud som om, der ikke var nogen inderbuks eller underbuks til at skjule den betragtelige bule der viste sig, ja den så ud til at vokse, mens de sad der, og buksebenet var helt udspilet. Oles iagttagelse var helt rigtig, jeg havde ikke nogen inderbuks i mine shorts, og mine 16 cm. føltes som om, de var ved at sprænge det tynde stof.
Efter vi havde spist gik vi ud i camperen, for at få en kop kaffe. Vi sad lidt og småsludrede. Pludselig så Ole mine pornoblade. Han spurgte, om han måtte kigge - selvfølgelig måtte han det, det var udelukkende homo blade, og han blev helt stille - er du kun til fyre, spurgte ha - hvilket jeg jo kunne bekræfte Ole fortalte, at han aldrig havde prøvet at være sammen med en fyr, men han havde altid haft lyst. Jeg begyndte at nuldre ham lidt i nakken og inden længe havde jeg ladet hånden køre op ad hans lår. Det gav et gib i ham, men jeg blev bare ved, og snart havde jeg hans mega bule i hånden. Kom, sagde jeg, lad mig se din dejlige pik. Ole løftede sig lidt i sædet, så jeg kunne trække hans bukser ned - og nu stod hans liderlige pik lige ud i luften, og prespermen havde gjort pikhovedet helt vådt og glat. Jeg kunne ikke vente, men dykkede ned og tog pikken i munden - uhm, det var bare vildt lækkert at smage på ham. Der gik ikke længe før han leverede en ordentlig ladning i min mund, jeg slugte det hele begærligt.
Uha, det var lækkert, sagde Ole - kan jeg gøre gengæld. Det skulle han ikek sige to gange - ned røg bukserne og jeg proppede pikken ind i hans mund. Det var vildt lækkert, så jeg stødte i bund - han var ved at kvæles, da jeg stødte ned i hans hals, men jeg trak mig lidt tilbage. Ole krammede mine baller og suttede det bedste han havde lært. Snart eksploderede jeg i hans mund, det var lækkert. Nu var vi begge mere afslappede, og vi blev enige om at køre af sted på de tyske motorveje - men nu uden at tage bukser på igen.
Vi snakkede om oplevelsen, og Ole betroede mig, at det var den bedste udløsning, han nogen sinde havde haft. Snakken gik lystigt. Forsædet i camperen var med 3 delte sæder - Ole sad på det midterste, så jeg kunne lade min hånd hvile på hans pik, som snart stod stiv igen.
Da vi havde kørt lidt, så vi en ung gut stå og blaffe, vi blev enige om at tage ham op. Jeg standsede camperen, og knægten skyndte sig ind, så vi kunne køre videre - det er ikke udpræget smart at holde på en motorvej i Tyskland.
Knægten - der hed Hans, gloede noget, da han så, at vi sad uden bukser på, men han sagde ikke noget. Har I lyst til lidt at drikke, spurgte jeg, det bekræftede de begge, så på næste rasteplads kørte jeg ind til siden. Ja, du må undskylde, sagde jeg til drengen, men vi har ikke lyst til at have så meget tøj på. Det var helt fint med ham, og jeg kunne se, at han ikke var helt upåvirket, hans shorts stod ud som et rejst telt. Jeg satte vand over til en kop kaffe. Så sagde jeg til Hans - han var 15 år, havde vi fundet ud af - hvis du vil køre med os, så er det uden bukser på. Hans kiggede lidt, og knaldrød i hovedet trak han langsomt shortsene ned, frem sprang en lægger tynd stiv pik - nok på 18-19 cm.
Både Ole og jeg gloede på pikken, og det gav nogle gevaldige gib i vores pikke. Har du nogensinde prøvet at være sammen med en mand, spurgte jeg kægten, rødmende fortalte Hans, at han havde spillet pik sammen med et par kammerater nogle gange. Hvordan gør I, spurgte jeg - det ville han ikke svare på, men hans pik strittede om muligt endnu mere. Kom her hen, sagde jeg, og Hans kom hen til mig. Er du en artig dreng, det mente han da nok, ja for ellers må vi jo opdrage dig lidt. Ole stirrede med store øjne og stiv pik, da jeg tog om knægtens baller og begyndte at lege med hans røvhul. Hans sagde ikke noget, men prespermen begyndte at pible ud af spidsen på hans pik. Jeg slikkede saften i mig - lækkert. Ole se lige i den øverste skuffe, der ligger noget eksplorations creme, Ole var hurtig, og snart smurte jeg en ordentlig klat ind i numsen på Hans. Drengen gav sig lidt, men sagde ikke noget. Kom her Ole, leg med knægtens røvhul, mens jeg slikker på hans pik. Ole var hurtig henne, og jeg kunne se at han pressede sin pik imod drengens røvhul. Nu begyndte Hans at protestere - hovsa, sagde jeg, jeg synes du sagde, at du var artig, vi må vist lige opdrage dig lidt. Hurtigt bandt jeg ham, så han ikke kunne røre sig, han lå på bordet, med røven ved bordkanten, og benene bundet op, så hans røvhul var tilgængeligt. Kom så Ole, lad os se, hvad han kan tage. Ole pressede sin pik op i kægten i et langt stød. Der kom et lille skrig fra Hans, men jeg kunne se, at hen blev mere og mere liderlig, og snart havde Ole begravet hele pikken i knægtens røvhul. Jeg begyndte at sutte på drengens pik, og snart sprøjtede han en ordentlig ladning i min mund, som jeg begærligt slugte.
Drengens pik stod stadig stiv og strunk. Knep ham så, sagde jeg til Ole, mens jeg proppede min pik ind i drengens mund. Først skete der ikke rigtigt noget, men pludselig tog pokker ved ham, han slikkede og suttede, som om han aldrig havde bestilt andet, og jeg kom med et brøl i hans mund, knægten slugte det meste, dog var der noget der sev ved siden af - det var også en ordentlig ladning.
Ole pmpede det bedste han havde lært, Hans skreg på mere pik, kom, pul mig, ja, oh, hvor er det skønt. Ole pumpede hans røv fuld af safter, da han trak sig ud, kunne jeg se spermen sive ud af knægtens røvhul, det kunne jeg ikke stå for, så jeg slikkede hans røvhul, og slugte spermen blandet med drengens røvsaft, det var vildt lækkert.
Hans pik stod stadig stiv, og da jeg løste hans bånd, sagde jeg til Ole, at han måtte gøre gengæld, det var han ikke meget for, men snart lå han hen over bordet og Hans pumpede lystigt i Oles røv. Jeg benyttede lejligheden til at slå knægtens røv med en fluesmækker. Hans blev helt vils og snart skød han en ladning af i Oles røvkusse.
Slik ham ren, sagde jeg til knægten, det var han ikke meget for, emn efter et par hårde slag med fluesmækkeren, slikkede han det bedste han havde lært.
Forpustet satte vi os og drak en kop kaffe. Vil du stadig køre med os, spurgte jeg Han - det ville han bestemt. Godt så skal du sutte vores pikke lige så tit vi har lyst - den var han med på. Vi fik en dejlig tur, og senere fik vi en anden dreng samlet op, men mere herom senere - måske.
Kommentar