Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En herlig ferie del 2

(En herlig ferie)

Karakter: 4.2/6
Visninger: 5650

Af: Bijens.

Læs flere noveller af:
» Bijens.

Skriv til:
» Bijens
Vi var på vej sydover på de tyske autobaner - Hans og Ole havde jeg samlet op da de stod og blaffede og vi havde fået nogle dejlige oplevelse, hvor vi havde fået lette trykket nogle gange.
Vi havde besluttet at køre videre i autocamperen uden bukser på.
Vi holdt en lille rast på en stor P-plads, og for ikke at vække alt for megen uro omkring os, tog vi alle et par tynde boksershorts på - alle uden inderbuks, så der skulle ikke megen nysgerrighed til, for at man kunne se pikkene aftegne sig tydeligt bag det tynde stof.
Da vi havde strakt benene lidt, blev vi enige om at køre videre, lige som vi skulle sætte i gang, kom en politibil ind på pladsen. Ud steg en ung flot betjent, han styrede lige hen til os og spurgte brysk, om det var rigtigt at vi kørte rundt uden bukser på. Vi kiggede hurtigt på hinanden og benægtede bestemt, at vi ikke havde bukser på. Betjenten kom ind i camperen, og han kunne nu med selvsyn se, at vi alle havde shorts på. Jeg bød ham på en øl, og han satte sig ned ved bordet og tog en ordentlig slurk - det var meget varmt, og han havde jakke og slips på. Jeg spurgte om ikke han ville smide jakken lidt og slappe af, for måtte da være ulideligt med alt det tøj i varmen. Som sagt så gjort, han smed jakken og løsnede slipset. Nu fortalte betjenten at vi var blevet anmeldt af en medtrafikant, som havde følt sig stødt.
Vi fortalte, at vi havde haft vores små boksershorts på, og det måske ikke helt kunne ses af forbipasserende. Betjenten skævede til vores bukser, og havde alle en begyndende rejsning - for han var skide lækker at se på. Jeg spurgte om ham, om han havde travlt - de havde han ikke, det var dagens sidste opgave - så han skulle bare hjem til hans ungkarle hybel. Jamen så bliv lidt, så laver vi lidt aftensmad, som du kan få en bid af. Betjenten - Rolf - tøvede lidt, men sagde til sidst ja, tak.
Ved du hvad, sagde jeg, så smid nogle af de formelle klude, og lån lidt tøj af mig. Jeg fandt et par shorts mere frem, og en tynd T-shirt. Rolf smed hurtigt tøjet, og vi sad alle og overbegloede hans lækre krop.
Hurtigt tog han shortsene på og T-shirten - så, sagde han, nu er vi på lige fod. Og, ja - hans pik pressede hårdt mod shortsenes tynde stof - det tegnede rigtig godt.
Vi fik et par øl mere, og Rolf var åbenbart meget tørstig, for han kom hurtigt to tre øl foran. Vent lige lidt, sagde han, og gik over til politibilen. Lidt efter kom han tilbage, og fortalte, at en kollega kom og hentede hans tjenestebil. Lidt efter kom en bil med tre personer ind på pladsen. Rolf steg ud, og stod og sludrede lidt med dem. Den ene gik over til Rolfs bil og kørte væk, den anden kørte af sted i den bil de kom i. Nu var den tredje tilbage, han kom med over til camperen. Han hed Jürgen, og var en flot fyr på ca. 40 år. Rolf præsenterede Jürgen, og fortalte, at han havde lyst til at være lidt sammen med os. Vi delte et par øl mere, og jeg så at Jürgen havde et ordentligt jern i hans ultra korte shorts, som bestemt ikke overlod noget til fantasien.
Her sad vi 5 liderlige fyre i min camper, jeg lod en hånd hvile på Rolfs lår, og førte langsomt hånden op mod hans skridt. Han rykkede lidt frem på sædet, så jeg kunne få fat om hans nu meget stive pik. Jeg så at Hans og Ole var i gang med at famle rundt på Jürgens lår, og Hans dykkede ned under bordet, hvor han lod munden hvile uden på Jürgens shorts. Rolf hade nu den mest stive pik, jeg længe havde kælet for, og han kunne ikke lade være med at udstøde små tilfredse grynt.
Jeg førte min hånd ind bag elastikken i hans shorts, og mærkede en helt klat barberet pik, der afsatte tydelige våde spor uden på hans shorts. Der gik ikke lang tid, før vi alle havde smidt tjet, og jeg dykkede ned og tog Rolfs pik ind i munden, det var himmelsk. Tyk, lang og meget våd, lige en mundfuld for mig. Jg suttede det bedste jeg havde lært, samtidig med at jeg pressede en finger op i hans røvkusse. Jeg kunne se at Ole og Hans kappede om at slikke og sutte på Jürgens nosser og pik, også Jürgen var helt glatbarberet.
Pludselig rejste Jürgen sig op, og slyngede Ole hen over bordet, hvorefter han jog pikken op i Oles røv, Ole hylede, først af smerte, men snart var det liderlige grynt, de kom fra ham. Hams slikkede samtidig Jürgens røvkusse. Jeg kunne se, at det gav nogle vældige ryk i Jürgen, da han sendte kaskader af sperm op i Oles røv. Da han trak sig ud, skyndte Hans sig at sætte munden til Oles røv, og han lappede alle de blandede safter i sig. Jeg kunne ikke vente, men måtte bare slikke Jürgens pik ren for Oles røvsafter. Pludselig mærkede jeg en pik mod mit røvhul, det var Rolf, som var ved at presse pikken op mig - det var pare helt vildt lækkert, at mærke hvordan pikke langsomt trængte sig vej forbi min lukke muskel. Ja knep mig skreg jeg, kom med din dejlige pik - jeg var helt væk af lider, og suttede samtidig helt vildt på Jürgens pik. Jeg kunne mærke, at han voksede i min mund, og samtidig med at Rolf sendte en ordentlig ladning op i min røv, fik jeg en skøn gang sperm i munden. Hans skyndte sig at ligge klar, så jeg kunne lade sperm og røvsafter løbe ned i hans mund, og jeg blev slikket helt ren - lækkert. Ole gik i gang med at slikke og sutte Rolf ren.
Pludselig kom Jürgen hen til mig med en halvslap pik, som jeg skyndte mig at tage i munden, hvad jeg ikke havde forudset var, at han begyndte at pisse mig i munden, først blev jeg lidt forskrækket, men snart slugte jeg hver en dråbe pis - og lur mig, det var bare kanon lækkert.
Min pik stod hammer stiv lige ud i luften, og både Hans og Ole havde også nogle ordentlige jern. Jeg vendte Ole om, og lod min pik trænge op i hans røv, samtidig med at jeg suttede på Hans pik. Rolf lagde sig ned og suttede på Oles pik. Vi kom alle tre med et brag, jeg havde svært ved at sluge al spermen, og lidt løb da også ned af min hage. Jeg satte Ole satte sin røv ned på Rolfs mund, og han slikkede og suttede det bedste han havde lært, mens Hans slikkede min pik helt ren.
Efter denne dejlige oplevelse, slappede vi alle lidt af, og fik lidt at spise og drikke. Rolf og Jürgen takkede for en dejlig oplevelse, og efter vi lige havde suttet dem til en sidste omgang sperm, drog de af sted.
Hans, Ole og jeg besluttede nu, at vi ville sove lidt, så jeg redte op i camperens seng, hvor vi alle lagde os nøgne, for at få lidt søvn. På et tidspunkt vågnede jeg, ved at jeg kunne mærke en mund omkring min pik, det var Ole, der suttede lige så forsigtigt på min pik. Det var lækkert, og da jeg var kommet helt op til overfladen, tænkte jeg, nu skal han få. Jeg pressede lidt og lod min morgenpis løbe ind i hans mund, han slugte begærligt det hele, og jeg kunne se på hans pik, at det virkelig tændte ham, det blev mere og mere spændende, jeg overvejede, hvor meget han kunne klare. Da jeg havde tømt pikken for pis, forlangte jeg, at han skulle slikke mit røvhul, han gik omgående i gang, og efter at have slikket lidt, borede han tungen op i røven på mig, det bar vildt, min pik stod stiv op ad min mave. I mellemtiden var Hans kommet til sig selv, han fortalte, at han skulle på WC, men jeg beordrede Ole til at klare det - og Hans lod sit morgenpis skylle ned i hans mund. Jeg var virkelig tændt - og nu ville jeg prøve flere grænser hos mine gæster.
Jeg forlangte at Hans tol Oles pik i minden og at Ole skulle pisse. Ole forsøgte at undgå det varme gule pis, men jeg holdt ham fast, og efterhånden slugte han det hele. Nu skulle jeg have lettet trykke, så da de begge begydte at slikke mine nosser, var jeg bare helt salig. Jeg vendte Hans om, så jeg kunne sutte på hans dejlige pik, mens jeg kneppede hans mund - og til sidst kom vi begge med en ordentlig gang sperm - det smagte bare dejligt.
Kommentar