Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare nysgerrig 9b.

(Bare nysgerrig.)

Karakter: 4.9/7
Visninger: 7231

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kapitel 9b.: Hos lægen del 3.


Nu var det Larrys tur. Ligesom lægen, tog han fat om min pik med en ene hånd og legede med mine nosser med den anden. Det føltes, som om min pik var brændende efter al den gniden, den var udsat for. Larry betragtede mig nøje, mens han gned.

“Jaså, du var bare liderlig? Det ser ud til, at du altid er liderlig. Knepper med den pige, sutter pikke, får dem op i røven – du kan ikke få nok. Godt, måske det denne gang vil være nok. Måske vil det her køle dig ned. Måske vil du ikke være i stand til at stikke din pik op i den lille luder i aften.”

“Jeg tror, han tænder mere på, at nogen ser ham,” sagde Nick, som stod ved hovedenden af briksen. ”Gary fortalte mig, at Tim havde sagt, at det tændte ham, at Gary så på, at han kneppede sin røv med det stearinlys i går.” Han gik hen på siden af mig og tog fat i en ad brystvorterne, klemte og vred den ret hårdt.
Der gik en skælven gennem mig, da følelsen i min vorte syntes at gå direkte ned i pikke, som dunkede i Larrys hånd.

”Jah, bliv ved med det, giv hans vorter en omgang. Det ser ud til, at det rigtigt sætter gang i ham. Men på den anden side er der så mange ting, der sætter gang i ham.”

Nick gik så I gang med at bearbejde begge mine brystvorter for alvor. Vred dem, trak i dem, og på ingen tid kom jeg igen, og orgasmen fik hele min krop til at stivne. Ted kom ind igen lige I tide til at se mig sperme igen.

”Wow, han er da vist et lille sex-dyr, ikke? Jeg så det der bånd. Han kom to gange i træk, mens de fyre bearbejdede ham.”

Lægen sagde: “Han har lige spermet tre gange til indenfor de sidste ti minutter. Vi prøver at finde ud af, hvor mange gange, der skal til for at tømme ham. Kunne du tænke dig at hjælpe? Jeg tror Larry kan trænge til en pause.”

”Jah, bestemt, min arm er ved at være træt. Lad os få noget kaffe. Jeg er sikker på, at Ted kan klare ærterne her i nogle minutter”.

”Jeg tror, jeg har noget som kan sætte lidt fart i processen,” sagde lægen. Så tog han en genstand ud af skabet, Det var et stort, sort stav, omkring 30 cm lang og 5 cm tyk og med en tilhørende el-ledning. Jeg huskede dildoen fra aftenen før, og var klar over, at det var, hvad det var. Dr. Gordon smurte den ind og begyndte at presse den ind i min røv. Da han havde godt 20 cm inde, trykkede han på en knap på ledningen, og straks mærkede jeg, hvordan den vibrerede.

”Sonden vil stimulere din prostata og hjælpe dig til at ejakulere endnu mere.”

Jeg kunne ikke tro det. Hvor mange gange kunne han få mig til at sperme? Jeg rystede på grund af ydmygelsen, men også på grund af den erotiske stimulering, som den begyndte at bygge op inde i mig.

Lægen vendte sig om mod Larry og Nick, “OK, lad Ted tage sig af ham nogle minutter, og lad os gå ud og finde noget kaffe.” Jeg rystede voldsommere, efterhånden som vibrationerne i min røv førte mig hen mod endnu en udløsning.

“Nå, morer du dig, lille sex-gris?” Spurgte Ted, mens han ganske langsomt begyndte at gnide min pik. ”Du kan bare ikke få nok, vel?”

“Hør nu, Ted,” sagde jeg og forsøgte at samle mig på trods af den ophidselse, jeg følte. Min stemme dirrede, mens jeg talte, fordi jeg mærkede, hvordan hans tommelfinger bevægede sig rundt og rundt på mit pikhoved. ”Kunne du ikke være sød at hjælpe mig ud herfra, jeg kan ikke lide det her.”

“Nej, det kan jeg forstå. Jeg vil vædde med, at det er den der tingest, du har oppe i røven. Den kan du ikke lide.”

“Nej, det er rigtigt, jeg håbede også på, at du ville forstå mig. Det er bare ikke mig, det der.”

“OK, så lad os trække den ud da.”

Han tog fat I enden af stangen og trak den noget brutalt ud af min røv. Jeg skreg af smerte. Han lagde den til side og følte med fingrene hen over mit hul, mens han blev ved med at gnide min pik. Mine røvlæber skælvede mens hans fingre gned frem og tilbage hen over dem.

“Jah, du er nok mere til noget rent organisk end den plastic tingest. Noget, som kan fylde din lille fisse.” Han begyndte at knappe sin skjorte op. Så slap han min pik, tog skjorten af og lukkede bæltet op. Så trak han lynlåsen ned, sparkede skoene af, trådte ud af bukserne og trak sokkerne af. Så stod han der kun i sine underbukser. Han havde stærke muskuløse ben, og jeg kunne se en stor bule foran i hans trusser. Jeg lå bare der og stirrede på ham.

“Nåh, kan du lide, hvad du ser?” smilede han og gned over bulen. ”Jeg blev ret liderlig, da jeg så det bånd med dig, så jeg skal med glæde hjælpe dig til udløsning.”

“Ted, jeg mente ikke ….”

“Bare rolig, baby, der er ingen grund til, at vi ikke begge to skulle have det lidt sjovt.” Så trak han trusserne ned og afslørede en tyk 25 cm lang pik, som stak lige op parat til aktion. Jeg holdt nøje øje med den, mens han gned den og gik hen til siden af briksen. Han tog fat i min pik med den anden hånd. ”Sig mig, hvor meget, du ønsker den.”

”Jeg eehh …” Det dryppede stadig ud af min pik til trods for alt, hvad den allerede havde været ude for.

”Eller jeg kan stikke den plastic tingest op i dig igen og lade dig stege i dine egne safter.” Han slap min pik og lod den falde tilbage mod min mave med et vådt klask.

“Nejj, jegøh. Jeg . “ Jeg vidste at jeg sad på krogen. Jeg var kørt sådan op, at jeg ville gøre hvad som helst, for at få ham til at give mig udløsning. ”Jeg vil have den,” hviskede jeg.

“Hvad vil du have?”

“Jeg øh.. vil have din pik.”

“Hvor?”

“Jeg er ligeglad, bare du hjælper mig til at sperme igen.”

“Vil du have mig til at kneppe dig med den?”

Jeg tøvede lidt. “Jahh, je-eg .. vil gerne have … dig til at kneppe mig.” Det var i det mindste delvis rigtigt. Jeg opdagede, at jeg længtes efter fornemmelsen af at have noget op i min røv.

“Jamen så skal jeg med glæde hjælpe dig.” Og med det begyndte han at arbejde sin pik ind i mit ventende hul.. Han begyndte også at gnide mig igen, og kort efter spermede jeg igen. Ted fortsatte med at høvle ind og ud af min røv og fortsatte også med at gnide mig, og arbejdede mig frem til endnu et klimaks. Da han endelig selv skød inde i mig, var jeg klar til endnu en ladning. Jeg skød lige op ad mit bryst, ikke en masse sperm, men et kraftigt skud.

Ted stod der med sin pik inde i mig og gned stadig min meget ømme pik. ”Nåh, du kan nok lide at have den store pik oppe i dig, hvad? Jeg vil vædde på, at du vil drømme om pik. Hver morgen, når du vågner, tænker du på, hvor du skal finde noget pik i dag? Jahh, du gennemsøger sikkert gymnastiksalen og de offentlige toiletter og hvor som helst, du kan finde en pik, som du kan få op i din kusse.”

På trods af den skam, som jeg følte ved de ord, var der et eller andet ved de billeder, de skabte, som havde sin virkning. Jeg mærkede, hvordan jeg centrerede om den fornemmelse i min røv. Og min pik fik stadig malket mere af sit indhold ud.

Døren gik op, og Larry, Nick og lægen kom ind igen. Ted havde stadig sin pik plantet i mig.

“Nå, jeg kan se, at du går op I dit arbejde, Ted,” sagde lægen.

“Han tiggede sådan om det, at jeg ikke kunne andet end hjælpe,” sagde Ted, mens han langsomt trak sin pik ud af mig.

“Oh, du behøver ikke at undskylde,” sagde Nick. ”I går aftes opdagede jeg, hvor forførende, han kan være. Og når jeg ser, hvor liderlig, han stadig er, kan det næsten få mig til at ønske at få ham til at sutte min pik igen. Jeg ved, at han elsker at have en pik i munden.”

“Og i hans røv,” sagde Larry. ”Så, hvad med at prøve? George? Du har ikke fået noget, og som hans læge bør du have en god viden om hans anatomi. Og når alt kommer til alt, så synes jeg, at det kun er fair efter alt det besvær, du har haft med Tim i dag.”.”

“OK, du siger noget, og hvis det kan hjælpe I processen med at tome ham ud, så tror jeg, at det er det rigtige at gøre.”

Og så var dr. Gordon og Nick allerede I gang med at tage tøjet af. Da Nick var nøgen, kravlede han op på briksen og stak sin hårde pik op i mit ansigt. ”Klar Tim, sut den!”

Jeg kiggede på det store stykke kød foran mit ansigt, og en del af mig ønskede virkelig at smage det. Jeg stak tungen ud og slikkede hen over hovedet. Så åbnede jeg munden og tog hans store pik ind. Mens jeg gjorde det, mærkede jeg hvordan lægen trængte ind i min røv. Han gned min stive pik, mens han begyndte at pumpe ind og ud. Larry bearbejdede mine ømme brystvorter, vred dem, klemte dem, trak i dem. Da lægen skød sin ladning i min røv og Nick i min mund, havde jeg spermet endnu to gange.

Larry afløste lægen ved mit hul, og Ted var klar til endnu en tur, så han kneppede min mund, mens Nick og lægen bearbejdede min pik og brystvorter. Da jeg kom denne gang, var der kun et par dråber, men orgasmen var stadig voldsom. Jeg følte det, som om jeg var ved at besvime, da jeg mærkede at Ted og Larry skød deres ladninger.

Alt imens de tørrede sig og klædte sig på, lå jeg bare der på briksen, udmattet, øm og helt forvirret. Jeg forsøgte at koncentrere mig om, hvad der var sket, men det flimrede bare med billeder for mit indre blik. Jeg lå stille, mens lægen løsnede mig, hvorefter Ted hjalp mig op at sidde. På et eller andet tidspunkt, havde han været ude efter mit tøj.

“Kom i gang, Tim, og bliv klædt på. Jeg har endnu en aftale, jeg skal nå, så du må vente med at vaske dig til senere,” sagde lægen. ”Jeg håber, at den her lille demonstration vil hjælpe med at holde dig uden for yderligere problemer.”

“Det håber jeg sandelig, den vil, George,” sagde Larry, “jeg bliver nødt til at tage tilbage til søen til hans mor her i eftermiddag. Jeg håber, at det her vil køle ham af, mens jeg er væk.”

“I hvert fald skal jeg nok holde øje med ham,” sagde Nick. ”Og husk nu. Tim, at vi har træning i morgen eftermiddag, hvor vi også skal have taget billeder af heles holdet. Og så skal vi af sted i morgen aften til stævnet på søndag. Sørg for at være der til tiden!”

“Vi venter på dig udenfor.” Sagde Larry. “Smøl nu ikke, jeg må se at få dig hjem, og så komme videre I en fart.” De gik ud og lukkede døren efter sig.

Jeg var stiv I alle lemmer, da jeg kom op og begyndte at klæde mig på. Jeg måtte trække tøjet over min svedige og overspermede krop. Imens tænkte jeg på alt det, der var sket. Mine drænede nosser smertede, pikken føltes øm og det dunkede i min røv. Og alligevel, mens alt det her kørte rundt i mit hoved, begyndte min pik igen at vokse. Hvad skete der med mig? Og hvordan skulle jeg klare det med Jennie her i aften?

*************************************
Først længe efter fik jeg at vide, hvad de tre voksne havde talt om, da de forlod undersøgelsesværelset. Lægen gik med både videoen af undersøgelsen og den, der viste mig sammen med Jeremy og Greg.

“Jeg skal få lavet kopier til jer to, og også til Gary.”

“Det skal nok blive underholdende,” sagde Nick. ”Måske skulle jeg vise dem næste gang holdet holder fest.”

“Er I klare over, at det her kun vil gøre ham endnu mede liderlig. Hvis han ikke havde været vild efter at sperme før, så vil han i hvert fald være det, efter den her tur,” sagde lægen.

“Præcis hvad jeg nok tænkte,” smilede Larry. ”Godt, vi må sørge for at holde ham beskæftiget.”

“Hvad med den der kæreste?” spurgte Nick. ”Kan det ikke tænkes, at hun vil være noget skuffet over hans præstationer her i aften, eller hvad?”

“Åh, det er ikke noget problem. Jeg har sørget for lidt arrangementer til at sætte fut I ham,” sagde Larry. ”Jeg er sikker på, at han nok skal få det rart i alle tilfælde. Desværre kan jeg ikke være der, men Gary er der hjemme netop nu for at installere nogle kameraer, så vi kan optage det hele. Jeg tror, det kan blive ret interessant at se senere.”

FORTSÆTTES
Kommentar