Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En uforglemmelig uge del 2

(En uforglemmelig uge)

Karakter: 4.3/3
Visninger: 5068

Af: Nick.

Læs flere noveller af:
» Nick.

Skriv til:
» Nick
Dag 1

Jeg vågnede om morgen, troede jeg drømte, men jeg lå ved siden af den dejligste dreng på jorden. Jeg sagde til mig selv: Jeg tror virkelig jeg elsker ham."
Jeg så på min mobil, og havde fået en sms fra en veninde, men gad ikke svare hende, jeg gik ud og tissede, da jeg kom tilbage, stod jeg og kiggede på ham. Jeg lagde mig i senge ved siden af ham, og gav ham et kys og håbede på han vågnede, han vente sig om, jeg kyssede ham igen, jeg prøvede at snave ham og der kom liv i ham, han åbnede sine vidunderlige øjne, og kiggede på mig, og sagde: Godmorgen min." Jeg svarede: Min? hvis jeg er din, så du også min.!" Han sagde stille: Skat,? Jeg elsker dig virkelig meget, vil du være min?
Det var det dejligste jeg havde hørt i mit liv, jeg sagde selvfølgelig ja, og så kysse vi igen, det gik ikke så lang tid, for han lagde sig oven på mig, og kysse mig, videre ned ad min hals, på min brøst kasse, han tog sin hånd, førte den langsomt ned mod min pik, han fandt den under mine underbukser, han hev dem af, så jeg lå nøgen, han kysse mig igen, og jeg spurgte: Er det ikke min tur til at se din pik? han fandt den frem og kunne bare mærke i min hånd, at den var stor, større end min egen, min var omkring de 17 cm, jeg tog dynen væk og så hans pik, den var omkring de 19 cm, jeg tog om den og hev op og ned i den, mens vi lå og kyssede, han viskede i mit øre: 69?
Han vente sig om, jeg tænkte hurtig, arrrh det er første gang jeg skal sutte en pik.
Hvordan smager det?
Hvad sker der?
Hvordan gør man?
Tænk hvis jeg er dårlig og han ikke gider mig.?
Det fløj bare rundt i mit hoved.
Jeg kunne mærke han var godt i gang med min og tænkte, jeg må i gang.
Jeg tog om den, hev lidt i den og kørte forhuden tilbage, så hans pikhoved kom frem, det var stort, godt fedte end i pressperm, jeg tog den i munden, først var det lidt underligt, jeg begyndte at kører mit hoved frem og tilbage, jeg kunne næsten tage den til roden, og han stønnede højere og højere, det var som om han kunne lide det, så jeg blev ved, han sagde: Årrh bliv ved, det så godt main!
Jeg suttede så godt jeg kunne og han var begyndt at bevæge underlivet ret meget, jeg tog hans pik ud af munden og tog på den og spillede hurtig på den, han råbte: Jeg kommer, ÅÅÅRRRRRRH..” Jeg spillede den imens den bare sprøjtede løs, det ramte mig i hovedet og fløj op i luften og på hans mave, han kom omkring 7 sprøjt, han lå bare, han var helt umattet, og han sagde nu var det min tur til at komme, han spillede min pik af, han suttede mig også lidt, også kom jeg, han fik det meste af det i hovedet og munden, og tog han sine fingre og førte det rundt i sit ansigt og suttet det sperm i sig han kunne. Vi var begge smurt ind i sperm, vi ville lige tage et bad inden vi ville have noget morgenmad, vi gik der ud sammen og tændte for vandet og så kyssede vi igen og det reagere vores pikke på, vi spillede den af igen, vi stod og kyssede og han kørte sine hænde ned til mine balder, masserede dem, pludselig kunne jeg mærke at noget var ved mit hul og jeg sagde: Skat,? Jeg er jomfru der, og er ret stram," Jeg skal nok være forsigtig:svarede han, jeg kyssede ham igen og så kunne jeg mærke en fingre røg op i min røv, det gav et sæt i mig, han prøvede med den anden finger, den røg også op, han prøvede så med den tredje og jeg sagde: Av det gør ondt,” okay, skal nok stoppe men du skal jo snart have min pik op, så dit hul skal vænne sig til det:svarede han.
Vi sæbede hos ind og fik vasket os og tørret os og kom i noget tøj også gik vi i hånd i hånd ned mod bageren for at købe noget morgenmad, vi ville fejre at vi var blevet kærester,: P vi grinede lidt ad det..
Senere på Eftermiddagen…
kl. var blevet omkring 2, og vi sad i stuen, så fjernsyn og snakkede, han spurgte om vi ikke skulle tage i svømmehallen, det kunne vi jo godt for vi sad bare og kedede os, så vi begyndte at pakke bade bukser og håndklæde, vi lagde det hele sammen i en taske, og så fandt vi nogen bus penge og gik op mod bussen. Vi stop ved busstoppestedet og ventede på bussen, den kom først om 10 min, så jeg satte mig på den bænk som var der, han satte sig ved siden af mig og tog min hånd og sagde: Du er nogen af det mest vidunderligste i min verden, du alt, kan ikke beskrive dig.." jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige, jeg gav ham bare et kys og sagde: I lige måde skat. " vi kyssede igen. Bussen kom, vi gik ind og satte hos bagest, vi holdte hinanden i hånden og snakkede lidt, vi skulle kun 4 stop og så skulle vi gå lidt igen, da vi kom hen ind i svømmehallen, skulle vi lige købe en billet, vi kunne se der ikke var særlig mange der inde. Vi gik ind, begyndte at klæde om, vi stod i underbukser og jeg tog min hånd hen mod hans pik, og tog lidt fat i den, og sagde til ham: Se ham, som sidder der ovre og holder øje med ens tøj, gal han ser fræk ud." Jeg kyssede ham igen, og tog på hans pik igen. Jeg kiggede over på ham og kunne se, han kiggede på os. Vi tog rasten af vores tøj af og lagde det ned i posen og vi lagde vores pose på bordet, han tog den og smilede til os, han kiggede ned på vores pikke, jeg tog om den og smilede til ham. Han smilte igen. Vi gik ud under bruseren, vaskede hos og vi kyssede igen, og lige i den han tog om min pik, kom han gående forbi hos, han stoppede op, og sagde til os: Hvis i er så liderlige kan i komme med her hen, så kan i være lidt alene? jeg kiggede og svarede: Vi vil gerne lige hurtig se hvor der er. " vi gik med ham og han viste hos hans kontor, vi gik ind, vi var stadig nøgne, jeg tog om hans pik og hev i den. Han stod i døren og kiggede, han havde sin hånd ved sit skridt, han gik ind, lukkede og låste døren, tog sine bukser ned, og tog om sin pik og spillede den af, han kom over til os, og begyndte at sutte vores pikke på skift. Vi stod og nød det og kyssede hinanden, efter lidt tid, lavede vi en trekant hvor vi kunne sutte hinandens pikke, vi nød det, ham som arbejde i svømmehallen hed Jack, han nød det, meget kunne vi hører, han stønnede højt og bevægede sit underligt meget, han kom lige pludselig, det fløj bare ud med sperm, der lå en sø af sperm på gulvet og mange hvide pletter, han sutter stadig på min pik, jeg kunne mærke der var på vej, vi kom på samme tid og det fløj bare ud, så der var næsten helt hvidt på gulvet, vi kom op at stå og sagde tak på en forpustet måde. Han spurgte hvad vi hed, Jeg svarede: Jeg hedder Andreas," og jeg hedder: Thomas." Nåh nogen søde navne sagde han. •Han fulgte os ud i hallen, og sagde tak. Vi hoppede i vandet, og svømmede rundt.
Jeg begyndte at fryse og sagde til Andreas: Skal vi ikke gå i sauna skat?
Andreas sagde: Jo, kan vi godt, jeg fryser også. " vi gik ud og skyllede os og smid bukserne og tog vores håndklæde om os og gik ind. Der sad ingen der inde, så vi kunne godt smide håndklædet. Andreas tog min hånd, vi flettede fingre, og sagde: Skat, Jeg trænger til et langt kys! jeg vente mit hoved mod ham og begyndte han kysse ham, det blev til et snav, vi sad sådan i lidt tid, vi lagde os oven på hinanden, vores pikke blev stive igen, jeg rejse mig op. og satte mig foran Andreas, tog om hans pik og ville give ham et handjob, jeg hev op og ned i ca. 5 min, han stønnede meget, og sagde på en virkelig liderlig måde: Sut mig main, du den bedste til det!" jeg gjorde som han sagde og begyndte at sutte hans godt stive pik, presspermen løb ned af pikken, så jeg suttede først det væk, og så tog jeg den til roden, jeg suttede op og ned og pludselig holdte han mit hoved nede så jeg ikke rigtig ku få luft, han gav slip igen og rejse mig og fik vejret igen, mens spille jeg den af, og begyndte jeg at sutte hans pik igen, han bevægede underlivet meget og han råbte: ÅRRRRH, Jeg KOMMMMER! " spermen væltede ud af ham, det blev bare ved og ved. Det var 3 gang i dag han kom, og det sagde han også: Skat, det er 3 gang jeg kommer, det helt vildt, det så dejligt, og havde kun været for dig., jeg elsker dig MIN! Skat, nu skal du få samme tur sagde han..
Gæt dig til hans tur :D

Om aften.

Andreas lå og sov, mens jeg lå og halv sov, jeg så også det som var i fjernsynet, det var tegnefilm en rigtig kedelig en, så var ved at falde i søvn flere gange. Jeg faldt i søvn og vågnede en time efter ca. og kunne dufte mad, Andreas lå ikke i sengen så jeg fulgte duften, det førte ud i køkkenet, og der stod Andreas og lavede mad, han havde og dækket bord, med stearin lys, det var rigtig sødt. Jeg spurgte hvad vi skulle have, han svarede brændende kærlighed, åh det smager så godt:svarede jeg. Vi satte os og spise og nød vores selskab, vi grinte og havde det sjovt, vi sad og spiste i en time. Efter det gik vi i gang med at tage ud af bordet og hver gang vi gik forbi hinanden kyssede vi. Det var dejligt, efter vi havde vasket op og alt det satte vi os i sofa og kyssede igen, vi fandt en film som vi ville se og satte den på, det var en gyser, så vi sad sæt op ad hinanden med et tæppe, vi holdte hinanden i hånden og kyssede også engang i mellem, jeg spurgte Andreas: Har du ikke nogen popkorn? Det smager så godt plus man ser film. Andreas svare: Jo har jeg da, jeg går ud og laver dem.” Da han kom tilbage havde han kun underbukser på. Hvorfor har du taget dit tøj af? spurgte jeg, fordi du er så dejlig at se på uden tøj, så smid alt dit tøj, jeg smed mit tøj, meget hurtig og sad kun med underbukser på, han sagde: Også dine underbukser.! Så skal du også skat. Sagde jeg. Vi tog dem begge af og var nøgen. To slappe pikke hang bare, men der gik kun få øjeblikke så var de mega stive og stod bare op af maverne på os.

Vi satte os i sofaen igen, og så videre på filme mens vi guffede popkorn i os. Det var en rigtig gyser, så vi sad næsten oven på hinanden, vores pikke hang ikke mere, de var blevet stive igen, meget endda, som om de snart sprang..
Jeg tog om hans pik og spille den lidt, det var svært måde at følge med filmen, og give en et handjob, og være monster liderlig..
men det gik meget godt, han stønnede mere og mere, jeg gik under tæppet og tog om hans pik, jeg suttede pres spermen i mig, og så suttede jeg løs, han stønnede højt, der var lige før naboerne kunne hører det, jeg sagde han skulle dæmpe sig bare lidt, og det gjorde han.
han stoppede gyseren, og lagde sig i sofaen, han tog om min pik hev lidt frem og tilbage, der var kommet en våd plet i sofaen af pres sperm, han tørrede det af og begyndte at sutte min meget stive pik.
han rejse sig pludselig op og gik ud af stuen, han kom tilbage lidt efter og sagde: Enten skal jeg eller skal du, hvad vil du?
jeg svare, - du må godt på mig, men bare vær forsigtig..
jeg lagde mig i en god stilling så han kunne komme til, han smurte noget vaseline på sin pik og omkring mit hul, han stak en fingre op i mig, og det kunne jeg mærke, og så var der 2, han kørte dem langsomt ind og ud, så jeg kunne vænne mig til det.
han satte sig tilpas og jeg lagde min ben op på hans skuldre, han tog om sin pik og maste den ind, den kom ind gemmen min ringmuskel, jeg sagde av. ! han kørte langsomt sin pik lidt længe ind i mig, han var komme halv vejs og tog den lidt ud igen og ind.. han kom længere og længere ind i mig, og kunne ikke mærke så meget, nu nyd jeg det. Han satte tempoet lidt op, og det gik ikke for langsomt, han stønnede mere og mere, og var samtidig meget forpustet, han trak sig ud af mig, og gav mig et kys, det lå og kysse og nussede i lidt tid og så pressede han sin pik op i mig igen, han kom op i et hurtig tempo, jeg nyd det, jeg lå bare og kiggede på en sådan en dejlig dreng som var i gang med mit hul. jeg lå i min tanker, pludselig, råber han: ÅRRRHH JEG KOMMER!, jeg kiggede på ham og så han bare stod med sin pik lige foran mit ansigt og så fløj det bare ud med sperm, hele mit ansigt var flyldt op, jeg kunne ikke åbne mine øjne. jeg tørrede det væk og kunne se han var helt væk, spermen sprøjtede stadig ud af hans pik, han lå der bare, der var sperm over alt i sofaen og på mig. Efter 2-3 min kom han til sig selv, han sagde, jeg har aldrig nogen sinde haft det på den her måde når jeg har haft sex med en. ". han talte lige i tåger, og så kyssede jeg ham. igen efter 2-3 min tids, var han kommet helt til sig selv, han sagde: Nu vil jeg gerne smage din sperm igen?
han tog min pik spillede den hurtig af, han tog den i munden og sutter godt og grundigt på den. Jeg begyndte at hive efter vejret og kunne mærke jeg snart kom. lige pludselig, kom den bare. jeg kunne ikke selv mærke det, jeg kunne bare se at løb ud af munden på Andreas, han kunne ikke følge med, så han spyttede det ud igen og hev efter vejret, jeg lå bare og min pik sprøjtede stadig. Vi var begge smut rimelig meget ind i sperm, og det var begyndt at stivne, så vi gik ud og tog os et bad. Vi kom ud i badet, vi skyllede os og stod at snakkede om vores forhold, og jah alle mulige ting. Vi var i bad i omkring 15 min. da vi kom ud og havde fået lidt tøj på, var vi blevet lidt sulten, så vi var ude og finde noget brød vi kunne spise, vi så på klokken, og den har ved at være 1. Vi bestemte os at vi nok hellere måtte gå i seng, vi kom ind og lagde os, vi lå tæt sammen, nussede og kyssede hinanden, lidt efter faldt vi i søvn.
Kommentar