Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En uforglemmelig uge del 3

(En uforglemmelig uge)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 4180

Af: Nick.

Læs flere noveller af:
» Nick.

Skriv til:
» Nick
Dag 2.

Vi vågnede næsten morgen. ved nogen bankede på hoved døren, Thomas tog hurtig en bluse på, og gik ud for at se hvem det var. Det var hans bedste ven, som var kommet forbi, for at sige hej, og sådan. Thomas sagde: Kom ind, men jeg har en på besøg. Hvem? Spurgte han.. Min kæreste, han ligger inde i min seng. Sagde jeg. De gik begge ind. Jeg fik et lille chok, da jeg så det ikke var Thomas. Han kom hen og gav hånd og sagde: Hej. Jeg hedder Mathias. Ved ikke om Thomas har fortalt om mig, men jeg er hans bedste ven. Jamen Hej Mathias, jeg hedder Andreas, jah og undskyld vi ikke har tøj på, men vi lige vågnet, og jo har fortalt lidt om dig. Mathias: Jeg har jo set Thomas uden tøj på, når vi har idræt, han er en rigtig frækkert. Jeg tog chancen og spurgte: Mathias? Du virker lidt som om det er lidt bøsse i dig?
Thomas sagde: Jah, har bemærket det lidt til idræt, du kigger tit på nogen af drengene.
Mathias: Jah altså. du er jo en flot fyr Thomas, men jo, jeg er Biseksuel.
Thomas: Hvorfor har du aldrig sagt det?
Mathias: Ved jeg ikke, har vil ikke turer.
Andreas: Det er vel også lige meget, du kan vel være med til lidt sjov en dag.. jeg kiggede op på Thomas, og så han smilte.
jeg kunne også se at Mathias rødmede lidt.
Thomas: Når jeg er skrub sulten, skal vi ikke lave noget mad. ?
Andreas: Jo, god ide er også ret sulten.
Vi gik alle 3 ned i køkkenet, og satte nogen boller i oven. Vi sad og snakkede frem og tilbage. Da bollerne var færdige, sad vi og spiste. Vi Snakkede om hvad vi kunne lave i dag, og fandt på at gå i biografen. Efter vi havde spist, gik vi op og tog noget tøj på og fandt nogen penge og gik ned i byen, for at se film. De fandt en film og var inde og se den. Den varede vel omkring 2½ time. Klokken var blevet halv 4 om eftermiddagen. Mathias var lige gået ud og tisse og Mig og Thomas stod og snakkede, om vi skulle spørge Mathias om han ville sove med om aften, vi snakkede frem og tilbage og fandt en løsning.
Thomas: Mathias? Kunne du ikke tænke dig at sove hjemme hos mig i dag?
Mathias: Jo vil jeg da gerne, ringer lige hjem og spørg om jeg må.
Mathias ringede og stod og snakkede med sin far. Lidt efter sagde han:
Jo jeg må godt. jeg skal bare først hjem og hente nogen ting og sådan, jeg er hjemme ved dig kl. 7.
Thomas: Det fint, så ses vi senere.
Andreas: Farvel Mathias.
Vi begyndte at gå hjem ad, vi gad ikke stå og vente på bussen og vi havde ikke travlt så vi tog en omvej hjem, vi gik i gemmen en skov. Der var helt stille, man kunne kun hører nogle fugle pippe der var lidt mørkt, jeg tog Thomas i hånden og så gik vi bare og snakkede. Vi kom endelig hjem, det havde næsten taget os en time.. Klokken var 5 og der var to timer til Mathias kom, så de ville gå ind og sove lidt, fordi vi var blevet ret trætte. De vågnede der ved halv 7 tiden, og lå og kyssede lidt. De gik op i stuen og satte sig i sofa og så fjernsyn og drak en sodavand, det bankede på døren og Thomas gik ud og åbnede og der stod Mathias, med en taske på ryggen og sagde Hej. Han kom ind og gik ned og lagde sin taske på Thomas’s værelse og kom op i stuen bagefter og satte sig, så begyndte de at snakke. De snakkede om mad, de gad ikke selv lave noget så de ringede efter pizza. Efter 20 min havde de mad for bordet. Efter de havde spist gik Thomas ud og lidt efter kom han tilbage med en dvd i hånden, man kunne ikke hvad det var for en dvd, han satte den på og 2 sek. efter kom den 4 unge drenge op som sad og spillede pik på hinanden, de begyndte af suttet hinandens og lagde sig så alle fik suttet deres pikke, Thomas, Mathias og Andreas, tog alle til deres pikke, lidt efter, tid, så de over på Mathias han sad med sin pik i hånden og spillede den af, det gik ikke 2 sek. så sad de alle tre nøgne i sofaen, de sad alle med deres pikke i hånden, det gik ikke for langsomt, de sad og spillede til de 4 drenge som suttede, Andreas: Skal vi gøre det samme som dem?
Thomas: Jo, god ide.
De lagde sig på gulvet i en 3 kant, Thomas suttede Mathias, Mathias suttede Andreas og Andreas suttede Thomas, man kunne hører de alle nød det, de stønnede ret højt, man kunne mest hører Mathias, de stoppede efter 10 min tid, og Thomas kiggede på Andreas og smilte, han gik ud af stuen for at hente noget vaseline, han kom ind i stuen og sagde:
Når Mathias nu er det på tide du skal have noget op i røven.
Mathias: Arr. , jeg ved ikke rigtig, har ikke haft noget oppe før.
Andreas: Rolig søde, du skal bare slappe af, så gør det ikke så ondt.
Thomas: Andreas, Skal jeg eller vil du?
Andreas: Du må godt starte, så når han har vænnet sig til det vil jeg godt.
Thomas smurte sin meget stive pik ind i vaseline, og smurte også Mathias’s røv hul godt ind og stak en fingre op, han kunne ikke mærke det, så han prøvede men den anden, kunne han heller ikke mærke, så han spurgte: Du sagde du ikke har haft noget oppe, men jeg har to fingre oppe i dig, Mathias: Jah altså har måske har lidt oppe.
Hvad har du haft oppe? spurgte Andreas.
Jah, jeg har købt en dildo på omkring 15 cm, sagde Mathias.
Thomas: Uha, du da godt nok en frækkert.
Da han havde smut sin pik ind kom han hen til Mathias, og tog om sin pik og rettede den mod hans røv hul og pressede den ind gemmen ringmusklen, det gik meget godt, da hans pik var kommet halv vejs ind begyndte det at gøre lidt ondt, og så tog han den lidt ud og så pressede han der bare helt i bund, det kom en skrig fra Mathias og Thomas sagde: Undskyld søde, du skulle bare overstås. Han satte tempoet op og det kunne høres på hans vejrtrækning, han stønnede meget højt. Han var ved at komme, han trak sig ud og sagde forpustet: Kom så Andreas det din tur nu.
Andreas: Når Mathias er du klar til en omgang pik til?
Mathias: Jah er du gal man, det her er vildt dejligt. Thomas du er vild god til at kneppe en.
Thomas: Ih hvor du sød..
Andreas tog noget vaseline på sin pik og lagde sig på gulvet, Mathias satte jeg hen på Andreas og begyndte at ride ham, Andreas stønnede mere og mere, begyndte samtidig at bevæge sit underlig, og det kunne også høres på Mathias, han hev efter vejret og pludselig faldt han sammen han lå bare på gulvet og hev efter vejret, efter 2 min tids kom han til sig selv, og sagde: Ej hvor er det godt, har aldrig haft det på den her måde, i er virkelig bare dejlige..” Thomas var stadig mega liderlig efter at kneppe en igen, han kiggede på Andreas og spurgte: Andreas nu det din tur til at få en omgang liderlig pik..
Andreas: Ja det er det, jeg glæder mig skat.
Thomas: Uha din frækkert.
Andreas lagde sig bordet og Mathias kom hen med noget vaseline og smurte hans røv ind, og han stak også lige 2 fingre op og finger kneppede ham end til Thomas var klar til at kneppe ham med en rigtig liderlig stiv pik, som var fedtet godt ind i pressperm og røv saft.
Thomas: Kom her stil dig op i sofaen du skal kneppes op ad en væg nu.
Andreas: Uhh frækt.
Thomas stak sin pik op i mig og tog rundt om mig, og bar mig over mod en væg, han begyndte at kneppe mig så godt han kunne.. de stønnede begge to, rimeligt højt. Mathias sad over i sofaen og spille sin pik af mens han ser på de to frække fyre.. efter 5 min hvor Thomas havde kneppet mig, lagde han mig på bordet og kneppede videre, der gik ikke lang tid før han trak sig ud og begyndte at spille sin fedtede pik af efter 3 min tids, kom han i nogle lange sprøjt det ramte mig i hovedet og der var også nogen som fløj over mit hoved. Thomas tog om min pik og begyndte at spille den, og Mathias var nede ved mine nosser og var gået i gang med dem, jeg nyd det og kunne ikke ligge stille, pludselig kom det, jeg kunne mærke det bare kom gemmen pikken og så fløj det ud af min pik, den sprøjtede vel omkring 1 meter op i luften, Mathias fik det i sit hår og Thomas fik det i sit øje, men det meste landede på min mave, hele min mave var fyldt med sperm, det løb bare ned. Så sagde Andreas: Nå nu mangler vi kun dig Mathias.
Mathias så op og sagde: Jamen så kom dog i gang.
Andreas tog om hans nosser og begyndte at sutte dem, og Thomas var i gang med hans meget stive pik. Andreas begyndte at massere hans balder og begyndte at sutte dem, og længere ind mod han hul, han begyndte at sutte hans røv hul mens Thomas stadig var i gang med hans pik. Han var begyndt at bevæge sit underliv mere og mere, og råbte: Jeg Kooommmmer!! og kort efter fløj der sperm ud af hans pik, han fik noget af det i hoved og rasten landede ellers på hans mave så den var godt fedtet ind. De sad lidt, og så på filmen igen, det gik ikke 2 sek. sad de alle 3 med stiv pik igen og begyndte at spille dem igen, de sad alle og spille pik, der gik vel 6 min så kom de alle på næsten samme tid også i nogen lange sprøjt. Efter de havde siddet lidt, ville de gå ud og tage sig et bad, for de var alle 3 kom fedtet ind i sperm...
Da de var ude i badet vaskede de hinanden ind, med massere hinanden og vaskede hinanden med sæbe og på nogen frække måder.. og ind i mellem kom der lige en fingre op på nogen af dem. Vi var i bad i næsten 20 min. Da vi kom ud var kl. ved at være 12 og vi var rigtig trætte så de ville gå ind i seng. De kom ind og lagde sig og Mathias skulle ligge på en drømmeseng med siden af de to andre, 2 min efter de havde langt sig kunne man hører Mathias snorke. Mig og Thomas lå og snakkede om forskellige ting, og om hvor meget de egentlig kunne lide hinanden efter så kort tid. Vi begyndte at kysse lidt, og lå tæt op ad hinanden og kiggede hinanden dybt i øjnene og smilede og så kysse vi igen. Jeg aede hans kind og sagde: Thomas, jeg har endelig fundet min prins, og det dig, du er så dejlig, du er så skøn, altså skat du er virkelig bare ubeskrivelig, har svært ved at finde de rigtige ord for at beskrive dig. Du er min til evigt og altid.. Jeg elsker dig..”
Thomas: Årrrh skat,? Hvad slet ikke hvad jeg skal sige til det. Du er mit lys i min verden, vil aldrig forlade dig.
Han kyssede mig og lagde en arm om mig og den anden arm fandt min hånd og så flettede vi fingre, og så faldt vi stille hen..

Hvad sker der næste dag ?
Kommentar