Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En uforglemmelig uge

Karakter: 3.3/3
Visninger: 8329

Af: Nick.

Læs flere noveller af:
» Nick.

Skriv til:
» Nick
Jeg sad på Boyfriend og kiggede rundt på de forskellige som var på, skrev til et par stykker om de ville skrive, nogen svarede andre gjorde ikke. Jeg fandt en at skrive med, fik hans msn, jeg spurgte ham, om han ikke havde et billede jeg måtte se, for havde ikke set ham, han sendte et, jeg så det og tænkte bare? wooow main :O, han var bare mega lækker og skrev det bare med det sammen til ham, og så skrev han til mig, at jeg var en af de pæneste han havde set på BF. Jeg tænkte bare, Nårh, hvor han bare sød... Vi fandt begge ud af vi havde webcam, vi tændte begge to, og så fik jeg bare verdens største klump i halsen, han var så lækker, så smuk + han sad med bar overkrop, og hans vaskebræt. Jeg tænkte bare OMG main, jeg må scorer ham!
Vi skrev i en uges tid, vi skrev døgn drift med hinanden, fra morgen til aften, på mobilen, i skolen, Hele tiden. Det var den bedste tid i mit liv.. Jah altså efter den uges tid, skrev vi om vi ikke skulle snakke sammen i telefon, og 2 sek. efter, ringede min mobil og der stod hans navn, jeg tog den og sagde stille: Hej. " og så svare han med den mest nuttede stemme jeg nogen sinde havde hørt. vi snakkede godt og vel 2 timer, kl. var blevet halv 1 om natten, og sagde, ej, må i seng nu, og der gik lige en halv time mere, pga. vi skrev over mobilen. Og så faldt jeg i søvn. • Jeg vågnede op med den mest sødeste og dejligste besked jeg nogen sinde havde fået fra en fyr. Så skrev vi ellers bare hele dagen igen. Men om aften snakkede vi igen sammen og vi kom ind på om vi skulle mødes, det ville vi begge meget gerne.. han sagde at han var alene hjemme i påske ferien, en hel uge, og så sagde han, at jeg godt måtte komme over til ham, og være der hele den uge, og sagde bare så hurtig, Jaaaaah, jeg kommer, skal lige snakke med mine forældre om det først, så svare jeg i morgen om jeg må.
Vi snakkede om flere forskellige ting hvad vi skulle lave og sådan, og jeg ville gerne se noget forskelligt og møde hans bedste ven og sådan.. det havde han intet i mod. Og til sidst lage vi på og jeg gik i seng.• Dagen efter om aften sad jeg og snakkede med min forældre, spurgte om jeg måtte tage hjem til en fyr og være der en uge, fordi han var alene hjemme, og de sagde bare, selvfølgelig må du det, bare du passer på dig selv. Jeg løb ind på mit værelse og ringede ham op og skreg bare: Jeg må, jeg må..” han blev vildt glad, nu skulle der bare lige gå de der 2 uger før det blev påske ferie..

2 Uger Efter.

Det blev dagen før jeg skulle over til ham, jeg var så spændt, og glædet mig så meget..
Vi har snakket og skrevet hele tiden om den uge som kom nu. •Og jeg skal bare pakke det alt muligt forskelligt. Jeg gik tidligt i seng for at dagen skulle komme hurtigere.
Jeg vågnede tidligt, kl. var halv 8, tænkte bare, ja main, dagen er endelig kommet, men skal først have toget kl. halv 2, så kunne godt sove lidt mere, jeg lagde mig igen og vågnede ved jeg fik en sms og der var kl. 11.. Det var fra ham, han skrev han glædet sig så meget og hans forældre var taget på ferie, så nu ventede han bare på mig..
Jeg gik i bad, og var blevet lidt tændt af at tænke på ham, så jeg tog om min halv stive pik, hev frem og tilbage i den. Jeg stod i badet i ca. 10 min og spille den af, og efter de 10 min, kom jeg i nogen lange sprøjt, og var helt udmattet, jeg sæbede mig godt ind ved skridtet og i numsen, for tænk hvis der skete noget, selvom vi ikke ville første dag. Jeg barberede mig også de forskellige steder, Ben, arme, skidt, røv, mave, så jeg var helt hår fri, det er pæneste og dejligst.. Efter badet kom jeg ud og tog et billede af min krop og sendte det til ham, og skrev: Jeg glæder mig til at se dig skat!
Jeg tog noget tøj på og gjorde mig klar og pakkede de sidste ting, og så kørte min storebror mig op til toget. Jeg stod og ventede på toget, mod hovedbanegården, der fra skulle jeg med et andet tog. Endelig kom toget og gik ind og kom ind på hovedbanen, gik ned til det andet tog og det var kommet, så jeg satte mig ind, fandt en plads, ringede til ham og sagde jeg var på vej, og ville være der om en time ca. Jeg sad i toget, blev svedig i hænderne, og fik ondt i maven, der var kun et stop til jeg skulle af. Jeg blev så nervøs, jeg stod i døren, de åbnede sig og jeg gik ud, kiggede efter skilte hvor der stod Busser.
Jeg gik hen til en bus, og gik ind, og skrev jeg sad i bussen og ville være der om 15 min..
bussen kørte, og kørte og kørte. og så var det, jeg trykkede stop, bussen stoppede.
Jeg gik ud og så en dreng som stod med ryggen til, jeg to en dyb indånding, og sagde til mig selv, jeg lever kun en gang og du står og kigger på ham du skal møde, der er en som prikker mig på min skulder, jeg vænner mig om, der står han. Han står lige foran mig, og siger: Hej søde og giver mig et lille kys.”
Jeg rødmer helt og kan ikke få et ord frem. Han spørg hvorfor jeg bliver så rød i hovedet, og så stadig bare og stirrer og siger stille: Fordi du kyssede mig, det var ret underlig, men også rat.”
Vi begynder at gå ned ad nogen små veje, jeg vidste ikke hvor vi var.. Vi snakker frem og tilbage, Og var slet ikke nervøs, det er som om jeg havde kendt ham i hele mit liv.. Vi kommer hjem til ham, han giver mig en rundvisning i huset, han viser mig sit værelse, han spørg om jeg er tørstig og svare lidt er jeg vel: Kom vil du have en sodavand? jah tak: svare jeg.
Vi sidder i køkkenet, og har, sadt mig op på bordet, kan kommer hen til mig, står mellem mine ben og siger: Da du trådte ud af bussen og jeg så dig, har jeg bare haft løst til at kysse dig." jeg svare: Jamen jeg har også haft løst til at kysse dig.." jeg tager haft i hans hænder og vi fletter fingre. Jeg rykker mit hoved ned mod hans og kysse ham, han kysser igen og det bliver til en snav, vi stå sådan længe, han rykker sit hoved, og siger: Fuck, hvor er du bare god, du den bedste til at snave." Så kysser han mig igen og jeg kysser igen. Vi stopper og drikker lidt af vores sodavand.
Han siger: Ved ikke med dig, men jeg orker ikke lave mad, skal vi ringe efter pizza?
jah, kan vi godt søde, er også ret sulten, har ikke fået noget frokost:svarede jeg.
vi ringede efter en pizza og de ville komme med den om 20 min tid ca.
Vi dækkede op inde i stuen og satte os i sofaen, vi sad og kiggede på hinanden, vi skulle lige til at kysse igen og så ringede det på døren. Det var ham pizzamanden. Vi satte en sjov film på og kiggede på den mens vi spiste. kl. blev næsten 11 før filmen var slut. Vi gjorde os klar til at skulle gå i seng, og børste tænder og alt det, vi gik ind på hans værelse, og han forslog vi skulle tage hinandens tøj af, og sagde bare: Du går bare i gang søde." han tog min bluse af og gav mit et hurtig kys, og så åbnede han mine bukser, imens han gjorde det, begyndte min pik at vokse, han kiggede på mig og sendte mig et lille frækt smil, og rørte lidt ved den og spurgte: Må jeg give dig et handjob skat? Jeg smilede bare og så lagde han mig ned på hans seng og tog min underbukser af og hev i min godt stive pik. Jeg lå og mundkneppede ham lidt, og stønnede lidt, han kiggede frækt på mig og kom og kyssede mig, jeg kunne smage noget af det sperm han havde i munden men det fint nok, han spillede den stadig af på mig. Han gik ned mellem mine ben igen og hev hurtigere og hurtigere i den, jeg stønnede mere og mere, og til sidst kom jeg i nogen lange sprøjt, det flød på min mave med mit sperm, han slikkede det meste at det op og så synes han lige jeg skulle smage det og gav mig et stort kys.. Vi lå og kælede og kyssede, også faldt vi i søvn.
Kommentar