Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Et lille eventyr

Karakter: 4.2/5
Visninger: 10315

Af: Rclayton.

Læs flere noveller af:
» Rclayton.

Skriv til:
» Rclayton
Tags: Unge, Oralsex, Analsex og Aldersforskel
Dato: 16. juli 2004
Fra: RCLAYTON@knology.net
Emne: LILLE EVENTYR (voksen/ung/oral, anal)

Advarsel: Dette er total fantasi og sex uden beskyttelse er en del af denne fantasi. Jeg anbefaler absolut ikke ubeskyttet sex, da det simpelt hen er for farligt nu til dags. Fantasi er fantasi.

Denne historie indeholder scener med seksuelle situationer og handlinger mellem en mand, på 36 og en dreng på 14. Hvis den slags støder dig, så skift til noget andet.

Alle rettigheder er reserveret for forfatteren, som er mig.

Hvis du kan lide denne historie, så læs også min unge venner serie: The Comic Book Kid. Jeg vil elske at høre hvad du synes om denne historie. E-mail venligst til mig

ET LILLE EVENTYR

Jeg sad i det lokale bibliotek og læste en novelle da jeg ved et tilfælde kiggede op. Et par meter væk stod en dreng på omkring 15 år, plus minus et år. Han havde blondt hår og let brunet hud. Jeg havde lagt mærke til drengen her på biblioteket tidligere, da jeg holdt af at kommer her ind imellem for at læse lidt og måske få et godt kik.
Jeg er en fyr på 36 med forkærlighed for yngre fyre, har altid haft det sådan. Jeg har været singel i tæt på et år, hvor min partner flyttede på college. Han var kommet tilbage to gange i den tid, og vi havde udnyttet disse besøg ganske godt.
Jeg forestillede mig ikke noget specielt med denne kønne unge fyr, jeg nød bare at se ham gå omkring. Han havde snævre jeans shorts og en spidermand 2 T-shirt på. Han gik med sandaler på de perfekte fødder. Hvis der skulle være fejl ved denne dreng, kunne jeg i hvert fald ikke se den.

Jeg kiggede igen i min bog, og da jeg igen så op, sad han lige over for mig. Han smilede da han blev klar over, at han havde fanget min opmærksomhed.

Hej, sagde han, Jeg hedder Ryan.

Hej Ryan, jeg hedder Greg. Jeg var meget spændt på, hvor det her ville ende. Det var sjældent, faktisk aldrig sket, at et af mine fornøjelses-syner rent faktisk talte til mig.

Jeg har lagt mærke til, at du har holdt øje med mig, og ikke kun i dag, sagde han. Han smilede og han havde de mest perfekte tænder og kraftigt blå øjne.

Du må undskylde, hvis jeg har generet dig, sagde jeg. Jeg ønskede bestemt ingen scener eller at denne fyr skulle anmelde mig for et eller andet.

Du har ikke generet mig. Jeg har bare ventet på, at du skulle sige et eller andet til mig. Jeg blev træt af at vente, så her er jeg, og så er det i stedet mig, der siger noget. Han krydsede benene foran sig.

Hvad vil du gerne tale om, spurgte jeg. Han havde nu placeret sig sådan, at jeg havde fint udsyn til hans skridt, som var dækket af bukserne.

Hvad med hvad du tænker på, spurgte han, blinkede og smilede.

Hvad jeg tænker på? Jeg holdt en lille pause. Hvad mener du Ryan?

Oh, stop lige lidt, sagde han og smilet firsvandt for første gang. Han rejste sig og tog i stedet stolen lige ved siden af mig. Jeg er interesseret i den lille fantasi, som du lige nu har i hovedet. Jeg er sikker på, at den på en eller anden måde slutter med at du og jeg finder på noget et eller andet sted. Og så så han lige ind i mine øjne.

OK, så du føler dig ikke generet af at blive indblandet i en eller andens fantasi?

Du tror vel ikke, at jeg taler med lækre ældre fyre på biblioteket bare for at komme i snak? Sagde han, og nu var hans smil vendt tilbage.

Det her er interessant, sagde jeg og kiggede rundt for at se, om nogen så os, men vi var ganske alene i denne afdeling.

Bor du her i nærheden, spurgte han.

Det gør jeg faktisk, sagde jeg, hvor meget?

Jeg gør det ikke for penge. Jeg gør det fordi det er skægt, og fordi det føles dejligt, svarede han. Det virkede ikke som om han bar vred over, at jeg havde antydet at han skulle være luder. Mener du selv, at biblioteket skulle være et godt sted at finde en luder? Lo han.

Nej, det er det næppe, sagde jeg. Jeg var ved at blive hård, bare ved at høre lyden af knægtens stemme. Jeg tænder på stemmer, en af mange svagheder.

Lad os komme af sted. Jeg har ikke hele dagen, og jeg har lyst til at lege et par timer i det mindste, sagde han, rejste sig og gik hen mod døren.

Jeg rejste mig, samlede mine biblioteksbøger og fulgte ham op ad trapperne og ud af den automatiske dør til parkeringspladsen.

Han stod og ventede, og jeg nikkede i retningen af min vogn. Jeg er ikke rig, men jeg tjener godt. Min bil og mit hus er de to ting, jeg bruger mine penge på. Jeg kører i en baby-blå Cadillac Elderado, og jeg bor i et hus med fire soveværelser, et hus, som jeg selv hjalp arkitekten med at tegne.

Ikke tosset, sagde Ryan mens jeg låste dørene op med fjernbetjeningen. Han åbnede døren og smuttede ind, lukkede døren forsigtigt. Det lod til, at han havde respekt for kønne sager.

Jeg steg ind og startede motoren. CD- spillerne begyndte, hvor den var stoppet tidligere. Cline Don sang sangen fra Titanic filmen.

Jeg er ikke meget for den musiksmag, sagde Ryan, er det i orden.

Jeg løftede mit armlæn, hvor der var en lille samling cd-er.

Drengen kiggede titlerne igennem og tog en op. Han tog cd-en ud af kassetten og byttede den ud med den i cd-afspilleren. Hans hænder var bløde, og han havde perfekt klippede negle, det så nærmest ud som om den var en klar lak på dem.

Elvis Presley's stemme lød ud af det dyre stereosystem.

Det var bedre, sagde han.

Jeg skævede over til ham mens han sang med på Jailhouse Rock. Jeg fandt det lidt mærkeligt, at en knægt på hans alder var for Elvis, men på den anden side vil King of Rock nok altid vær populær i allle aldre.

Hvor gammel er du, Ryan? Spurgte jeg.

Betyder det noget?, han kiggede over på mig. Jeg bliver fjorten i september, svarede han til sidst.

Jeg troede faktisk, du var lidt ældre, sagde jeg mens jeg drejede ind ad min indkørsel.

Fedt, hvor gammel troede du jeg var? Hans smil var tilbage og kønnere endnu.

Åh, omkring femten, svarede jeg. Jeg parkerede efter at være kørt ind på en af pladserne i tre-bils garagen. Da jeg stod ud trykkede jeg på remoten for at lukke garagedøren.

Ryan var allerede ude og tjekkede den Mercedes 560 SL convertible, som stod parkeret i den næste bås. Den var brandrød med lysebrunt indtræk og lys top. Den bil havde været min 30-års fødselsdagsgave til mig selv. I den tredje bås stod en Chevy Suburban, den var mørkeblå.

Dejlige biler, sagde han mens han beundrede Mercedesen. Kan vi tage den, når du kører mig tilbage?

Klart, svarede jeg og låste køkkendøren op. Kom ind. Jeg havde efterladt bøgerne i bilen, dem kunne jeg hente senere. Jeg havde mere interessante ting i tankerne end at læse, Ryan fulgte med ind i huset, og jeg lukkede døren. Han kiggede på alt, mens vi gik rundt i stueplanet og gik ud i udestuen på bagsiden af huset. Den lignede mere hen ad ry bobliotek med væg til væg og op til loftet reoler.

Shit, mad, du behøver slet ikke at gå på biblioteket, du har dit eget.

Jeg har også en temmelig stor samling tegneserier. Jeg gik hen bag ved ham og lagde mine hænder på hans skuldre. Han var høj af sin alder. Jeg er 1-90, og hans hoved nåede mig næsten til skuldrene. Jeg masserede drengens skuldre mens han slappede af mod mit bryst.

Det er dejligt, sagde han. Han lukkede øjnene mens jeg førte hænderne fra hans skuldre ned over hans T-shirt dækkede bryst. Han var ikke mager på den måde hurtigt voksende drenge tit er. Jeg kunne mærke muskler, hvor der skulle være muskler og også lidt baby fedt hist og her.

Lad os få den her trøje af. Jeg trak trøjen op over hans hoved, mens han selv løftede armene. Hans ryg var brun som hans arme. Jeg lagde igen hænderne på hans skuldre og drejede ham omkring for bedre at kunne se ham. Han havde små brune brystvorter på et let brunt bryst. Mine fingre standsede ved hans vorter, som jeg drejede på og legede med.

Oh, mand, det er godt, sagde Ryan da jeg satte mig på sofaen og trak ham ind til mig, så jeg kunne sutte på de perfekte vorter. Jeez, det er top, udbrød han.

Mens min mund arbejde med hans højre vorte begyndte mine fingre at åbne knappen i hans bukser og derefter trækker lynlåsen ned. Jeg kunne mærke noget glat under hans shorts. Jeg trak mig lidt tilbage og fik ham til at stå op foran mig mens jeg arbejdede hans shorts ned til tæppet.

Ryan begyndte selv at lege med sine brystvorter, mens jeg beundrede hvad der var en større bule end jeg havde ventet. Drengen havde silkeboksers på. Jeg lod hånden glide hen over dem og følte den hårde drengepik neden under. Drengen måtte have mindst 13 cm , måske mere under de røde bokser. Mine hænder gled op til elastikken og trak bokserne ned, ned over den hårde pik og lod dem falde ned på gulvet.

Ryan trådte ud af shorts og bokser, bøjede sig så ned og åbnede velcrolåsen i de sorte sandaler. Han sparkede skoene til side og rejste sig op. Han havde de lyseste pubeshår, det lidt, der var af dem. Det så nærmest ud, som om han slet ikke havde nogen overhovedet. Hans testikler var stadig temmelig tæt mod hans krop, de var endnu ikke synket helt ned.

Jeg følte forsigtigt hen over hans nosser og op ad den perfekte, omskårne penis. Temmelig udviklet af din alder, sagde jeg. Så lænede jeg mig frem og tog hele hans pik i munden. Jeg kørte tungen rundt om den betragtelige omkreds af hans pik, mærkede drengesveden og netop et ganske lille strejf af før-sperm.

Du skulle se min far, han har nærmest 20 cm og tyk er den også, sagde Ryan. Han sprøjter også nærmest en liter sperm ad gangen.

Jeg undrede mig noget over, hvordan drengen kunne vide, at hans far skød så meget eller havde så stor en pik, når den var hård. Jeg kunne forestille mig, hvordan han kunne komme ind og se sin far pisse i toilettet eller noget lignende. Men hans fars seksuelle evner interesserede mig langt fra så meget som hans søns silkeglatte pik. Jeg slikkede ug suttede på det dejlige hoved og nød den lille smule som lækkede fra pikspalten. Den dreng var vant til at blive suttet, jeg tænkte på, om han også var vant til at blive kneppet.

Oh mand, jeg er klar til at sperme om et sekund, sagde han for at advare mig.

Men der var ikke tale om, at jeg ikke skulle sluge lige meget, hvor meget sperm knægten ville sprøjte. Indtil nu havde smagen af ham været rent himmelsk.

Ryan stønnede og gryntede mens han begyndte at støde fremad, idet han kneppede mit ansigt med sin drengepik. Det ville ikke vare længe, før ladningen gik.

Jeg kunne mærke, hvordan hele hans krop stivnede lige før en lille ladning sperm ramte bagest i min mund. Jeg bearbejdede organet lidt mere og blev belønnet med endnu tre små ladninger, Jeg slikkede drengen ren og lænede mig tilbage, idet jeg modstræbende lod den slappe penis glide ud af munden.

Bang, mand, det var tæt på det bedste blow job, jeg har fået nogen sinde. Og jeg skør også mere end nogensinde før! Det var bare så fedt, og så smilede han til mig.
Kommentar