Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Et lille eventyr del 2

(Et lille eventyr)

Karakter: 4.4/5
Visninger: 5836

Af: Rclayton.

Læs flere noveller af:
» Rclayton.

Skriv til:
» Rclayton
Dato: 16. juli 2004
Fra: RCLAYTON@knology.net
Emne: LILLE EVENTYR (voksen/ung/oral, anal)

Advarsel: Dette er total fantasi og sex uden beskyttelse er en del af denne fantasi. Jeg anbefaler absolut ikke ubeskyttet sex, da det simpelt hen er for farligt nu til dags. Fantasi er fantasi.

Denne historie indeholder scener med seksuelle situationer og handlinger mellem en mand, på 36 og en dreng på 14. Hvis den slags støder dig, så skift til noget andet.

Alle rettigheder er reserveret for forfatteren, som er mig.

Hvis du kan lide denne historie, så læs også min unge venner serie: The Comic Book Kid. Jeg vil elske at høre hvad du synes om denne historie. E-mail venligst til mig.

ET LILLE EVENTYR

Jeg tog ham om siderne og drejede ham rundt, så han vendte ryggen mod mig. Jeg lod mine hænder glide ned over hans lille faste runde ende, og som om han kunne læse mine tanker, bøjede Ryan sig frem. Hans helt perfekte lille lyserøde, rynkede hul var lige der foran mine øjne. Det kunne se ud til at have været brugt nogle få gange, men ikke så meget, at det allerede var udvidet.

Jeg fugtede drengens anus ved at presse tungen ind i musklen og følte dens svage modstand.

Ryan vred sig, stønnede og lo på samme tid. Det kilder.

Jeg stoppede og rejste mig, ledte så Ryan til en dør mellem bogreolerne. Døren gled op i sine skinner og forsvandt ind mellem bogreolen og væggen.

Wow, sagde han. Han gik ind i det lille soveværelse, som jeg reserverede til mine særlige formål. Det var indrettet sådan som enhver ung drengs værelse, men den undtagelse, at der ikke var noget vindue.

Jeg førte Ryan hen til dobbeltsengen og fik ham til at lægge sig ned på ryggen.

Jeg blev selv stående, mens jeg trak min polotrøje over hovedet og smed den på en stol. Så begyndte jeg at åbne mine bukser.

Lad mig, jeg elsker den del. Han kravlede på knæene hen til enden af sengen og viftede mine hænder væk. Hans fingre arbejde hurtigt, og kort efter stod jeg i ikke andet end mine underbukser.

Flot, sagde Ryan, og placerede sin hånd på min voksende pik. Han trak underbukserne ned over min ståpik og lod dem falde ned på gulvet.

Jeg indrømmer, at jeg ikke er den bedst udstyrede fyr i verden. Med lidt over 14 cm i længden og 9 cm i omkreds mener jeg, at jeg er temmelig normal. Jeg har lavt hængende nosser, som jeg holder hårfri, og en trimmet mørkebrun hårvækst. Jeg har til tider haft det hele barberet væk, men ikke i de senere år.

Ryans hånd lukkede sig om min manddom. Han bevægede huden herligt. Jeg er omskåret, men af en eller anden grund, har jeg alligevel lidt ekstra hud på min stådreng.. Han legede med min pik et minuts tid, inden han tog hele fyren i munden og ned i halsen. Jeg fik nærmest et chok, vil jeg sige.

Ryans mund med dens smukt formede røde læber lukkede sig om min pik. Jeg kunne mærke, hvordan hans hals arbejdede hen over om omkring mit pikhoved inden han begyndte at trække sig tilbage og bøje fremad igen.

Han lå stadig på knæ, så jeg bøjede mig frem, slikkede på en finger og stak den ind i hans røvhul. Det gav et sæt i ham, og han begyndte at bearbejde min pik endnu kraftigere.

Fortsæt på den måde, og der vil ikke være noget tilbage til den her ende, sagde jeg og pressede fingeren helt ind og bevægede den grundigt rundt.

Det fik Ryan til helt at slippe min pik, kravle tilbage til puderne, lægge sig på ryggen, tage fat i begge ben, løfte dem op. Han gav mig et mægtigt smil.

Jeg kravlede op på sengen, for jeg var ikke den, der sagde nej til sådan en invitation. Min pik var stadig ret fugtig, og hans røv var godt bearbejdet først af min tunge og derefter min finger, så jeg mente ikke, at der behøvedes mere smørelse. Jeg huskede på kondomet og tog et par mit sengebord.

Uh-uh, sagde han og rystede på hovedet, jeg er allergisk over for gummi. Og jeg hader den slags.

Jeg kiggede først på ham, så på kondomet inden jeg trak på skuldrene og smed kondomet ved siden af sengen. Jeg indtog den rette position, trak drengens ben op omkring min nakke, spredt netop nok til mit hoved. Så legede jeg lidt rundt om hans anus med min pik, inden jeg fandt stedet og begyndte at presse.

Ryan fik store øjne og klynkede. Så slappede han af, og smilet vendte tilbage på hans smukke ansigt.

Jeg pressede endnu lidt af min pik ind i hans kanal, idet jeg bevægede mig på sådan en måde, at han ville mærke mit pikhoved støde og udforske det indvendige af ham. På ganske kort tid var jeg begravet til nosserne i hans 13-årige, ikke så helt jomfruelige røv.

Yeah! Stønnede han, og pressede sig nedad for at forsøge at få mig endnu dybere op i hans unge krop.

Jeg lod mine hænder gå på opdagelse hen over hans krop, samtidig med at min pik gik på opdagelse i hans tarm. Jeg var klar over, hvornår jeg ramte hans prostata, for han nærmest spandt af tilfredshed. Den knægt holdt af at blive røvpulet, og han var forbandet god til det. Mine hænder fanst hans nu igen stive pik og gned den blidt i takt med de stød, jeg gav hans røv. Han var så snæver, og hver gang han strammede røvmusklen, var min pik låst grundigt fast, så jeg hverken kunne støde frem eller tilbage. Jeg kunne mærke, at knægten gjorde det med vilje, og at han nød det.
Det inspirerede mig til at blive lidt mere grov i mine stød når jeg sank dybt ind i ham. Jeg trak mig næsten helt ud og stødte hårdt ind igen. Igen og igen mens han også fortsatte med at presse sin bagdel mod mig for at tvinge mig endnu dybere ind.

Hårdere, hårdere! Knep mig hårdere, mand! Tiggede han. Hans ansigt og bryst var svedigt mens han klemte øjnene i og stødte sig selv lige så hårdt mod mig, som jeg stødte ind i ham.

Jeg gjorde mit bedste for at give drengen den omgang røvpul, som han tiggede om, trak mig helt ud og huggede ind igen så hårdt som muligt. Jeg blev ved med at trække mig helt ud, for derefter igen at angribe hans vibrerende nu temmelig røde hul.

Jah, fuck, jah! Skreg Ryan.

Jeg var udmattet af den seksuelle udfoldelse. Jeg havde aldrig før været sammen med en dreng, der i den grad nød at have en pik i sig, så meget som Ryan gjorde. Hvis ikke jeg elskede ham, så ville jeg dø af udmattelse.

Endnu engang trak jeg mig helt ud, ventede et øjeblik og hamrede så hjem igen hele vejen ind i drengen under mig.

Ryan skreg af nydelse, igen og igen.

Jeg afleverede endnu nogle korte stød frem og tilbage, inden jeg følte hvordan alle muskler strammedes. Så begyndte jeg at sprøjte tykke klatter sperm op i drengens tarm, skylle efter skylle, det føltes som om jeg aldrig ville holde op med at sprøjte.

Ryan skreg igen, så spændtes han også og skød endnu to klatter sperm, som landede på min hånd og i hans egne pubeshår.

Jeg slappede af og lagde mig oven på drengen uden at hvile med hele min vægt. Jeg fandt hans mund med min og kyssede ham, pressede tungen ind mellem hans læber og tænder, hvor den mødtes med hans tunge og slyngede sig om den. Vi kyssede sådan i adskillige minutter før jeg rejste mig op på knæene.

Rul over på maven, sagde jeg, og holdt øje med ham, mens han gjorde det. Jeg spredte hans ben og så, at der sivede sperm ud af hans netop hårdt angrebne anus. Jeg placerede mig mellem drengens ben og begyndte at lukke ham op med min tunge, så jeg kunne rense min egen sæd væk.

Ryan begyndte igen at vride sig, og jeg kunne høre hvordan han stønnede af fornøjelse, mens jeg fortsatte mit andet orale angreb på hans røvhul.

Fem minutter efter bevægede jeg mig væk, men sagde, at han skulle blive liggende. Jeg gik ind i et lille rum til højre, hvor der var et toilet og en vask. Jeg gjorde en vaskeklud våd med varmt vand og vendte tilbage til sengen. Jeg rensede Ryans anus omhyggeligt og ned mellem hans lår, idet jeg fjernede alt hvad der var tilbage af klisterværk. Så fik jeg ham til at rulle over på ryggen, gik tilbage til vasken for at skylle kluden ud, inden jeg kom tilbage og hurtigt, men med kærlighed vaskede jeg hans unge pik og nosser. Jeg fik også fjernet dryppene fra hans egen sidste ladning fra hans pubeshår og gik tilbage til toilettet.

Det var den bedste sex, jeg nogensinde har haft, råbte han. Han lå stadig på sengen, mens hans vejrtrækning langsomt blev roligere og så så lykkelig ud som et barn juleaften.

Det glæder mig, at du nød det, råbte jeg, mens jeg tog en ren klud og vaskede min egen pik og nosser. Jeg smed kluden i vaskekurven uden for døren og vendte tilbage til sengen, hvor jeg lagde mig ved siden af ham.

Jeg kyssede ham igen på munden og trak ham op over mig mens vi fortsatte med at kysse.

Jeg håber, vi kan gøre det her igen, sagde jeg og lod mine fingre glide gennem hans blonde hår.

Det kan du roligt regne med, sagde Ryan, min far flipper helt ud, når han hører om det.

Jeg følte det på en gang nærmest som et hjertestop.

Tak det roligt! Hvem tror du, der har lært mig alt det her? Han kører mig rundt til bibliotekerne eller hvor som helst, så jeg kan finde andre fyre at lege med. Han siger, ar jeg ellers slider ham op.

Ja, det tror jeg gerne, sagde jeg. Min puls faldt igen, efterhånden som jeg slappede af igen.

Jeg vil vædde på, at du og far også kunne havde det sjovt sammen, eller for pokker os alle tre og så også min bror, sagde Ryan.

Hvor er din mor? spurgte jeg nysgerrigt.

Hvem fanden ved det? Eller bekymrer sig for det? Han syntes i hvert fald ikke at gøre det. Hun forsvandt, da jeg var otte og Harry var seks.

Jeg kender ikke engang dit efternavn, sagde jeg, selv overrasket over, at jeg ikke havde spurgt tidligere.

Little. Ryan Paul Little. Han smilede og kyssede mig igen.

Ok så, hr. Little, jeg tror, vi må se at få dig tilbage til din far. Jeg gætter på, at han bliver glad for at få aftenen fri.

Aftenen fri? Niks, kun eftermiddagen. Jeg vil have noget sjov igen inden sengetid.

Med rullende øjne lagde jeg hovedet tilbage i puderne.
Kommentar

Navn:ibbermand
Dato:02/12 2014
Lækker novelle, håber der kommer en fortsættelse hvor du kommer til at lege med Ryan og hans lillebror for det tror jeg at du vil nyde.