Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare nysgerrig 9a.

(Bare nysgerrig.)

Karakter: 4.9/8
Visninger: 7751

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kapitel 9a.: Hos lægen del 2.


I afsnittet bliver der tale om at give et ”enema”. I Danmark bruges/brugtes ordet ”lavement” som kommer fra fransk. I begge tilfælde er der tale om en udskylning af endetarmen. Jeg vælger at bruge det engelske udtryk ”enema”:

“Hvad helvede laver du?” udbrød Larry da han så min bare røv og min mave, som var indsmurt i sperm.

“Det var , var bare …. Der var … ”stammede jeg. Jeg havde ikke lyst til at komme med nogen forklaring.

“Der kan du se, hvad jeg sagde,” sagde Larry. ”Han har ikke kontrol over noget som helst.”

“Det er en stor skam, at Gary matte videre. Han ville have været stærkt interesseret i det her,” sagde Nick da han var kommet hen til mig og følte på min røv. Spermdråberne sivede ud. ”Jeg tror, han har haft gang I lidt mere end bare hakke den af.”

”Se, det kan vi let finde ud af,” sagde dr. Gordon og gik over til et skab. Han lukkede det op og afslørede en video recorder og et tv. ”Jeg har haft nogle problemer med tyverier, derfor fik jeg installeret et skjult kamera herinde. Det bliver aktiveret så snart lyset er tændt. Lad os se, hvad det viser.” Han spolede tilbage, men standsede båndet efter få minutter og trykkede på play. Der stod jeg her i undersøgelseslokalet og undersøgte min røv, da de to fyre kom ind. Der var ingen lyd. Båndet viste os tre tale sammen mens de gned på deres buler gennem håndklædet, og hvordan jeg stirrede på deres buler. Så viste det, hvordan de kom hen til mig og lægge deres hænder på mine skuldre, hvorefter jeg sank ned på knæ og tog Laremys pik i munden,. Kort sagt hele forestillingen, med mig, der blev kneppet i både mund og røv, og hvordan jeg spermede mens de bollede mig gik hen over skærmen. Jeg kiggede på det dybt chokeret. Endelig var det forbi, og lægen stoppede tapen.

“Nå, George, nu tror jeg, du kan forstå, hvorfor jeg er bekymret,” sagde Larry. ”Tim er blevet sex-fikseret. Han fortalte mig tidligere, at han havde planlagt et møde med den pige, han kommer sammen med. Han kan simpelt hen ikke få nok.”

“Jeg tror godt, jeg kan gøre noget. I hvert fald vil det være en begyndelse. Men først må jeg undersøge ham.” Han fandt et par gummihandsker, og efter at have sat et nyt bånd i rekorderen, startede han den igen og tilsluttede en mikrofon, der hang over briksen.

“Det her er en undersøgelse af den 16årige Timothy Parker. Tim har udvist tegn på hypper seksualitet, som synes at involvere såvel homoseksuelle som heteroseksuelle aktiviteter. Patienten er 177cm høj og vejer 77kg.” Han følte med hånden hen over mit bryst. ”Hans krop er fuldstændig glat, al kønsbehåringen er barberet væk.” Så følte han på min venstre brystvorte, som stadig var øm efter de klemmer, som Nick og Gary havde brugt på dem aftenen før. Han klemte den let. Jeg stønnede og min pik begyndte igen at pulsere på vej til stivhed. ”Hans vorter er noget opsvulmede, sandsynligvis efter at være blevet manipuleret i seksuel hensigt. Stimulering af vorterne medfører meget hurtigt seksuel reaktion i hans penis.”

Der lå jeg, flov og hjælpeløs. “Doktor, der er bare fordi …”

“Du behøver ikke forklare noget, Tim. Lad mig bare undersøge dig.” Han lod sin hånd glide ned over min mave. Så tog han fat om min pik, klemte den og gned med fingrene rundt om undersiden af pikhovedet. Øjeblikkelig fik det min pik til at vokse i hårdhed og vokse i hans hånd. ”Hans penis er uhyre let at stimulere til erektion, også selv om den lige har været igennem et antal ejakulationer fremkaldt ved deltagelse i såvel anal som oral sex.”
Han tog et målebånd og holdt det hen over min hårde pik. ”Hans penis er omskåret og måler 20cm i længden, når den er erigeret. Der er nogen irritation på glans, formentlig på grund af intensiv masturbering.” Så tog han fat om mine klunker, undersøgte dem enkeltvis og trak ud i dem for at undersøge overfladen. ”Hans testikler er normale og faste, hver af dem måler lige knap 3cm i diameter, ret store for en dreng i hans alder. Hans scrotum /pung) er hårløs og viser ingen anormaliteter.” Den manipulering fik min pik til at dryppe igen. ”Han er også ekstremt hurtig til at producere preseminal væske (presperm). Det ser ud som om, enhver stimulering fremkalder kraftig udsivning.” Han tog en tynd metalstang fra disken, omkring 15cm lang, greb så igen fat om min pik, klemte om hovedet og begyndte at stikke stangen ind i pikhullet. Jeg så chokeret til.

“Hvad . , , hvad er det?” spurgte jeg panisk, da dette nye instrument blev indført I min krop.

”Det er bare for at forhindre, at du sviner alt for meget under den fortsatte undersøgelse, Tim.” Så førte han hånden fra mine klunker ned til mit hul. ”Analåbningen udviser en del irritation fremkaldt af den gentagne deltagelse i anal sex, hvilket baseret på forklaring af et familiemedlem synes at være Timothys foretrukne aktivitet. Fra indgangen siver der sæd fra de seneste af den slags aktiviteter, i løbet af hvilke Timothy blev penetreret af to hankønsvæsner, hvilket fremkaldte orgasme hos ham to gange indenfor få minutter.” Så stak han en af de behandskede fingre op i mon røv. ”Analåbningen er fleksibel og synes at have vænnet sig til indførelser.” Så arbejdede han endnu en finger ind, efterfulgt af en tredje. Jeg stønnede og pikken dansede mod min mave. ”Hans åbning synes at være i stand til at tilpasse sig en betragtelig udstrækning, hvilket synes at ophidse ham yderligere seksuelt.” Han pressede længere ind. Min pik hoppede og dansede og jeg begyndte at stønne. ”Patienten bliver vældig ophidset ved stimulering med prostata massage.” Han trak fingrene ud og efterlod en stribe sæd som sivede ned i revnen.

“Godt, det første jeg vil rekommandere er et enema for at rense ham ud. Derfra vil vi så fortsætte med næste skridt.” Han gik hen til døren og råbte til Ted om at komme med enemaet.

!Doktor, jeg vil bare …”

“Tim, jeg prøver bare at hjælpe dig. Du ved, det er vigtigt at tage hensyn til hygiejnen.”

Minuttet efter kom Ted med enemaposen. Han hængte den på en krog over briksen og gik efter et mundstykke til at sætte på slangen.

“På grund af den udvidelse, hans anus har været ude for, Ted, så tag den store,” sagde lægen.

“Javel, doktor,” svarede Ted og fandt et mundstykke på omkring en tome (2,5 cm) I diameter fra skuffen. Spidsen var mindst 2 tommer (5cm) i diameter. Efter at have smurt noget krem på den, forbandt han den med slangen og stak den ind i mig. Jeg stønnede igen, da den trængte ind.

“Det er åbenbart også noget, han tænder på,” bemærkede Ted mens han drejede på hanen og lod det varme vand strømme ind I mig.

“Tim her har et sex misbrugsproblem.” Lægen tog det bånd indeholdende mine tidligere aktiviteter. ”Kik på det her på mit kontor, så vil du forstå, hvad jeg mener.” Jeg rødmede igen af skam ved tanken om, at andre skulle se det bånd. Ted tog det og forlod rummet.

Min røv fyldtes langsomt af vandet og min mave bulede ud. Pikken rykkede i ubehag over den stang, der stadig var stukket op i den for at stoppe min precum. Lægen havde en lavmælt samtale med Nick og Larry. Endelig stoppede han vandstrømmen og hjalp mig ned fra briksen og ind i det tilstødende toilet. Jeg klarede det, til jeg sad på toilettet, hvor jeg tømte al vandet ud af mig. Jeg sad stille et par minutter og gennemgik alle de ubehagelige situationer, jeg havde været igennem. Det måtte helt sikkert være ved at være forbi. Jeg tørrede mig og gik ud af toilettet.

“Kom op på briksen igen, Tim,” sagde lægen.

“Jeg troede, vi var færdige.” sagde jeg og gjorde, hvad jeg fik besked på.

“Jeg har brug for at stille dig nogle spørgsmål. Altså, efter hvad jeg har forstået, blev du set ved poolen, hvor du arbejder, masturberende og legende med dig selv, indtil du nåede orgasme. Er det rigtigt?”

“Øh … jahh.”

“Holder du af at masturbere på offentlige steder?”

“Nej, jeg mener, jeg …”

“Du holder af at være nøgen, når andre ser det, og får erektion ved det?”

“Uh, nej, jeg ville bare …”

“Efter du havde masturberet ved poolen fulgte du med Træne Woods til hans hus og tog dit tøj af igen.”

“Jamen, det regnede. Mit tøj var vådt, og han tilbød at tørre det,”

“Og du fik erektion igen?”

“Øh, jah, men …”

“Du fortalte ham, at du var nysgerrig angående sex?”

“Det tror jeg nok.”

“Og så udførte du oralsex for ham?”

“Jah, men han fik mig til det.”

“Du havde endnu en orgasme, mens du gjorde det?”

“Og så fortalte du ham, at du kunne lide at stikke fingeren i anus og stikke andre objekter ind.?”

“Jojj, men …”

“Hvilket du så demonstrerede for ham?”

“Han sagde, jeg skulle.”

“Og du ejakulerede igen med et lys I anus?”

“Min pik dunkede, ja”

“Jeg begynder at se mønstret. Og så, jeg forstår, at du vendte tilbage til omklædningsrummet, hvor pedellen fandt dig nøgen og masturberende i det offentlige brusebad,”

“Jeg var sikker på, at der ikke var andre.”

“Og så udførte du oralsex på ham.”

“Joh, men ,,,”

“Og du ejakulerede.”

“Jah, men …”

“Og så lod du ham udføre analsex på dig.”

“Han tvang mig. Det må du altså tro på, doktor.”

“Jeg kan se med mine egne øjne, hvor ophidset, du bliver bare ved at tale om det.” Så tog han igen min pik i hånden og trak stangen ud, Strømme af precum osede ud af den.

“Nå, og så kom du tilbage til Træner Woods hus og tiggede Træne Montini om at massere ryggen, bare for at få en undskyldning for igen at være nøgen.

“Han tilbød at give mig massage.”

”Og så havde du oral sex med ham, og ejakulerede endnu engang.”

“Jamen, jamen jeg ville ikke …”

“Og du modtog analsex to gange og ejakulerede flere gange. Og til slut masturberede du inden du gik.”

“Hallo, hvad med dem?”
“Vi er her for at tale om dig, Tim. Så tog du hjem, tog tøjet af og masturberede mens du snakkede med en pige i telefonen. Du fortalte hende, hvad du gjorde og stimulerede igen din anus med den der gummi plug. Og gentog det en gang til bag efter.”
Det kunne ikke nægtes. ”Jah,”

“Så strippede du igen for din bror og hans ven og gentog handlingen, som så blev efterfulgt af mere anal og oral sex fulgt af endnu en ejakulering. Til slut ejakulerede du mens du udførte oral sex på din stedfar.

“Du må altså tro på mig doktor, jeg er slet ikke med på den slags.”

“Jeg synes, det er meget svært at skulle acceptere, at en person, som når klimaks så mange gange, som du havde I går, ikke skulle være med på den slags. Der må gøres noget, for at afhjælpe dit problem,” sagde han. og fæstnede igen mine ben i holderne. ”Der findes medicin, som jeg kunne give dig for at undertrykke din sex drift, men jeg holder ikke af den metode. Hvad jeg hellere vil prøve er at udtømme din trang til at ejakulere.

”Hvad betyder det?” spurgte jeg angst. Han begyndte at gnide min pik.

“Se nu her, Tim, du vil gerne ejakulere igen, ikke?”

“oooooh, jahh, det tror jeg,” stønnede jeg og mærkede hvordan spermen byggede op I klunkerne.

“Det er helt I orden, tag det roligt, det kommer du også til. Vi vil få dig tl at komme lige så mange gange, du overhovedet kan. Måske kan det være med til at bremse din trang, hvis du bliver fuldstændig udtømt seksuelt. Og desuden bliver jeg nødt til at vide, hvor mange gange, der skal til for at tilfredsstille din sex-trang.”

“Doktor, please, oooooh, det er ikke spor nødvendigt, jeg er helt OK. Jeg har x uuuh, ikke lyst til sådan noget.”

“Jeg forstår dig, Tim, Du ville ikke kunne ikke klare det selv. Det er sådan tvangstanker virker. Men det her skulle kunne hjælpe dig til at få bedre kontrol. Ved at malke din trang til at ejakulere ud af dig. Det kan godt blive lidt ubehageligt, men det er til dit eget bedste.”

“Oooh, stop! Jeg vil ikk .., uh, uh ….” Jeg kunne ikke holde det tilbage længere. Det sprøjtede ud over lægens hånd og min egen mave. Han blev bare ved med at gnide min pik. Denne fortsatte gnidning, efter jeg lige var kommet, var ret pinefuld.

“Ohh, …., pease …. Stop, jeg kan ik…”

“Jo du kan, og det vil du også komme til. Larry og Nick og jeg vil skiftes, til vi er sikre på, at hver eneste dråbe sperm er drænet ud af dig. Jeg ved godt, at det kan forekomme at være en ret drastisk måde, at lære dig lektien, men det er nødvendigt. Jeg tror også, du selv er klar over det, ikke Tim?” Han fortsatte med at gnide min spermglatte pik, mens han talte til mig. Jeg mærkede, hvordan den igen blev stimuleret. Så kiggede jeg rundt, og blev klar over, at video optageren stadig kørte.
”Ja, vi optager det her på bånd, Tim. Jeg har brug for optagelser af hele denne procedure. Generer det dig? Eller ophidser tanken dig yderligere? Jeg forstår på Nick, at du er noget af en ekshibitionist. Du masturberede nøgen ved poolen og det med en finger op i anus. Ophidser det dig, Tim, at være nøgen på offentlige steder, er det en del af dine tvangsforestillinger?

Jeg vred mig på briksen og prøvede at presse mig opad, mens han malkede min pik hårdere og hurtigere. ”N-n-neej, j-ee-g var ba-a-are liiider-r-r-lig.”

“Læg dig ned ugen.” Han pressede mig ned på briksen. ”Nick, vil du være så rar at fæstne hans arme?”

Nick greb fat I min venstre arm, trak den op bag mit hoved og gjorde den fast med nogle band der. Så gjorde han det samme med min højre arm. På trods af, hvad jeg ønskede, kunne jeg mærke, hvordan mine nosser igen gjorde sig klar til en ny gang sperm. På en mærkelig måde blev jeg ophidset af den knibe, jeg var i. På få minutter sprøjtede jeg endnu en ladning ud over mig selv.

Fortsættes
Kommentar