Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Fabrikken del 3

(Fabrikken)

Karakter: 5.0/4
Visninger: 5042

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Del 3.: Hans.

Kapitel 1.: Luai og Karim.

Denne del af fabrikken vil handle om Hans, for det kan godt være, Hans kan styre mange i byen, men der er to, som han helst ikke vil møde, og det er to indvandredrenge, Luai og Karim på 18 og 19 år. De kommer fra byen, som ligger ved siden af den, Hans bor i. Der havde Hans også boet for to år siden, da han var 15 år. Den gang han boede i den anden by, havde han tit drillet, Luai og Karim med deres hudfarve, og at alle indvandredrenge bollede hinanden i røven. En dag blev det for meget for de to indvandrere, Luai og Karim, så de besluttede sig af at hævne sig på Hans.
Hans har altid været bøsse, men det var der ingen, der vidste i byen. For som han er nu i den nye by, han bor i, var han også en af de sejeste i sin gammel by, og det ville ikke være så godt, hvis de fandt ud af, at han var bøsse.

En dag, hvor Hans får fri fra skole og er på vej ned til sin cykel, ser han, den er væk. Og da han står og kigger efter den, for det kunne være, nogen havde flyttet den for at drille ham, får han øje på to, som kommer meget hurtigt hen til ham, så han når ikke at løbe væk. Det var Luai og Karim, som tog ham med væk fra skolen. De havde et gemmested nær skolen, hvor de slæbte Hans med over. Men det var ikke et 100% sikkert sted til det, Luai og Karim ville gøre ved ham, så de ventede lidt med at tage Hans med over til deres knallerter, som de kørte væk fra skolen på. Og de kørte i ca. 20 minutter, hvor de kom til fabrikken, den samme som knallert-banden to år senere har Jonas med ude i.

Den gang var fabrikken ikke helt så dækket, som den er i dag. Det var kun et halvt år siden, fabrikken var blevet lukket, fordi de havde kørt med underskud i mere end to år. De havde lavet undertøj til drenge, så i de første to måneder, efter fabrikken havde lukket, kunne man hente gratis undertøj, hvis man havde drengebørn.

Da Hans kom ud til fabrikken sammen med Luai og Karim, lå der stadig undertøj overalt, noget der var brændt, noget var hevet i stykker. Luai samlede nogle stykker op, noget med hul i ved røven, og andre hvor det var foran, der var hul. Luai og Karim tog Hans med ned til det rum, som i dag er knallertbandens rum, men den gang var der ikke sofa eller noget som helst. Der var nogle stole og et bord, som der var brændt i og en masse huller i alle størrelser. Da de kom derind, bad Luai Hans om at smide tøjet.

Hvis du ikke smider dit tøj, så skal vi nok hjælpe dig, sagde Luai.
Og det bliver sådan, at du ikke kan få det på igen, sagde Karim og grinede.

Hans var kanon bange for dem. Det var dem, han havde drillet, siden de startede for to år siden på skolen. De var et og to år ældre end ham, og de var også noget stærkere end ham. Så Hans begyndte stille og roligt at tage sin bluse af, men det mente Luai og Karim tog alt for lang tid, så de hjalp Hans af med tøjet. Nu stod han nøgne foran to indvandredrenge, som bare stirrede ned på Hanses pik. Den var lang og tynd, som den også er i dag, men bare lidt længere end dengang. Dengang for to år siden, målet Hanses pik i stiv tilstand 16 cm, og i dag skal man bare lægge ca. to centimeter på.

Du har sørme en tynd dille, sagde Karim. Lad os se den i stiv tilstand. Leg med den, til den bliver stiv.

Hans så ned på sit tøj som Luai og Karim lige havde flået af ham. Hans bukser havde de ødelagt knapperne på, og hans underbukser var total ødelagt.

Kom nu i gang, sagde Luai. Vi har ikke hele dagen.

Hans tog fat om sin pik, som så småt var begyndt at blive stiv, og da han begyndte at hive forhuden frem og tilbage, gik det stærkt for hans pik med at blive stiv.

Den blev da stiv, sagde Karim og kiggede på Luai, som kiggede på Hanses stive pik.

Og mens Hans stod og hev i sin stive pik, gik Luai og Karim rundt om ham. De stoppede ved hans numse, de rørte den og gav den et par klaps.

Sikken en dejlige lille numse du har, sagde Luai og tog sig til bulen, som han havde fået i bukserne for lidt siden. Skal vi se om den kan tage min dejlige, tykke, liderlige pik?

Hans blev mere bange end før, han havde aldrig haft noget op i røven. Han havde tit tænkt på. hvordan det ville føles at mærke en stiv pik oppe i røven, men nu sagde Luai lige, ”en tyk pik” og det skulle gøre så ondt første gang, havde Hans læst på nettet.

Da Karim kom om foran Hans igen, så han over på Luai, som stod et par meter fra Hans. Karim gik hen til ham, hvor Luai hviskede noget til ham, hvor de begyndte at smide deres tøj, og det gik noget hurtigere, end da Hans begyndte at tage sit af. Og lidt efter stod de to indvandredrenge nøgne, og begge havde noget af en stivert på. Pikhovedet var total blottet, de måtte være omskåret, det lignede det hvert fald.

Kan du lide, hvad du ser, sagde Luai og tog om sin pik og vippede med den, så den klaskede op på maven. Den skal du ha op i din dejlige lille røv.
Bare jeg kunne stikke af, tænkte Hans. Men det ville ikke gå, hvad med mit tøj.
Kom herover, Hans, sagde Karim. Du skal sutte først.

Hans havde heller aldrig suttet en pik, men havde også tit tænkt på, hvordan en pik smagte. Nu havde han chancen, ikke kun en, men to meget stive pikke. Mens han gik over til Karim, dirrede hans krop, så det så ud, som om han frøs. Men Hans var bare liderlig, men det skulle Luai og Karim ikke vide. De skulle heller ikke vide, at han kunne lide fyre, for så ville de bare sige det til alle i skolen, eller det var kun Karim, der kunne det, da Luai ikke gik i skole mere.
Hans kom hen til Karim og gik ned på knæ, tog den pulsende, bankende pik i højre hånd. Det var en dejlig fornemmelse, at ha en pik i hånden. Det var første gang, Hans rørte en anden drengs pik. Det gik lige ned i hans egen pik, der begyndte at spytte presperm ud af reven.

Sut den, sagde Karim.

Hans stak tungen ud, mens han førte hovedet langsomt hen imod Karims pik, tungen ramte pikhovedet på reven, som Hans lod sin tunge køre op og ned på. Det havde han set på en film, som han havde hentet på nettet. Derefter tog han Karims pikhoved i munden, hvor han lod sin tunge køre rundt om det. Selv om Hans ikke havde suttet pik før, gjorde han det godt nok, for det kunne høres på Karim. Lidt efter fik Luai samme tur, og det var godt, der ikke var andre i fabrikken, for Luai stønnede meget højt, da Hans suttede hans pik.

Det er du sørme god til, sagde Luai, efter Hans stoppede med at sutte og var kommet op af stå igen. Man skulle tro, du havde suttet pik før!
Det har jeg ikke, sagde Hans, som ikke var så bange mere.
Det kan du sagtens sige, sagde Karim, som og legede med sin stive pik.

Imens var Luai gået på knæ og var begyndt at sutte Hanses pik. Det gav et gisp i Hans, da Luai tog hans lange stive pik, og tog den i munden. Først lod han sin tunge glide rundt på hans pikhoved, hvorefter han suttede, så Hans kom i den syvende himmel.

Hold op hvor er det godt, sagde Hans stønnende.

Han havde aldrig før fået suttet pik, og han kunne komme når som helst. Og ganske rigtigt kom Hans med et brøl fra sig, og det første sprøjt kom i munden på Luai, hvorefter Luai tog hans pik ud, hvor den fortsatte med at sprøjte den hvideste sperm ud i luften. Og hvis Karim ikke var gået om bagved Hans, var Hans faldet baglæns ned på gulvet. Han var helt væk i sin første store orgasme, og han blev bare ved med at sprøjte sperm ud af sin pulsende og dunkende liderlig pik.

Stopper Hans med at sprøjte? Det gør han sikkert, og kommer til sig selv igen, men har Luai glemt det, han sagde om Hanses numse, at han ville stikke sin tykke pik op i hans jomfruhul? Og er de tre alene i fabrikken? og hvor mange gange kommer Hans til at komme igen? Ja, det kan du læse meget mere om i næste kapitel af Fabrikken.

Kapitel 2.: Jomfruhul.

Efter et par minutter og efter Hanses orgasme var ebbet ud, kom han til sig selv igen i armene på Karim.

Du var helt væk, sagde Karim og smilede til Hans.
Det var også noget, der kildede, sagde Hans. Det har jeg aldrig oplevet før, at ha sådan en orgasme. Men det var vildt fedt.
Så det vil sige, at du kan lide at få suttet pik af en fyr, sagde Luai som var kommet op af stå.
Det må jeg så, sagde Hans og smilede til Luai.
Så må vi se, om du også kan lide at blive kneppet i røven, sagde Luai og smilede tilbage til Hans.

Hans troede Luai havde glemt det, så han blev igen nervøs over, at skulle ha Luais tykke pik op i sit jomfruhul. Karim, som var gået over til sine bukser, bøjede sig ned efter dem. Hans kiggede over på Karim for at se, hvad han skulle, og da Karim bøjede sig ned, kunne Hans se hans hængende nosser mellem benene, plus han kan se hans hul. Det var første gang, Hans så en andens røvhul så tæt på, og så i den virkelige verden. Det gik lige ned i hans pik, som var begyndt at blive slap. Men det fik den ikke lov til, for i nogle ryk, var den godt stiv igen og stod bankende op af hans mave.

Du har husket at få det med, Karim? spurgte Luai, der stod bag ved Hans og masserede hans små dejlige baller.
Ja, Ja, sagde Karim og vendte sig om og viste Luai en gul bøtte, som var vaseline.

Karim gik hen til Luai med bøtten, så Luai kunne smøre sin pik ind i vaseline, og efter hans pik havde fået, fik Hanses hul noget af en tur. Luai tog noget af en klat vaseline på to fingre og begyndte at smøre hans hul godt ind. Og et par gange røg der en finger op, så Hans gav et sæt, når Luai stak en finger op bagi. Lidt efter gav Luai Karim vaselinen igen og hviskede til Hans:

Er du klar til at mærke min dejlige, liderlige, tykke pik?

Hans svarede ikke, han var angst for, at det skulle gøre kanon ondt. Hans mærkede, at Luai satte sin pik mod hans røvhul, hvor han begynder stille og roligt at mase den ind. Hans kunne ikke slappe af, så Luai havde svært ved at få sin pik gennem ringmusklen.

Du skal slappe af i hele kroppen, sagde Luai. For hvis du ikke slapper af, gør det mere ondt, når jeg maser min pik ind i røven på dig. Så slap af, og nyd det, Hans.

Hans kunne ikke slappe af, for han havde jo læst på nettet, at det ville gøre ondt første gang. Så da Luai igen satte sit pikhoved mod røvhullet, strammede Hans det sammen.

Hans, hvis du er bange for, det vil gøre ondt, så skal du ikke stramme dit hul, sagde Luai. Jeg skal nok få min pik op i dig, selv om du stramme dit hul. Hvis du slapper helt af, i hele kroppen, så vil det ikke gøre så ondt.

Hans prøvede at slappe af, mens han stod bøjet hen over bordet, men da Luai satte sit pikhoved mod Hanses røvhul, trak Hans det sammen igen, slappede så hurtigt af. Og Luai fik sit pikhoved ind. Hans har fået Karims underbukser i munden, som Karim havde givet ham.

Mens de to indvandredrenge var fuldt optaget i Hans, lagde de ikke mærke til, at de havde fået tilskuere på. Det var to drenge, som var ved at bygge en hule på fabrikkens første sal, men de kunne for lidt siden høre nogen stønne. Det var Kristian og Morten, som stod og kiggede på, at Hans blev kneppet i røven af en indvandredreng. Den gang kendte Hans ikke Kristian og Morten, som stod og nød synet af en brun røv, som røg frem og tilbage, og Hanses stønnen og piben. For Luai havde fået hele sin stive pik op i Hans, og havde sat tempoet op.

Du har noget af glæde dig til, Karim, sagde Luai stønnende og stak sin pik ind i Hans igen.

Hans kunne bare ligge bøjet hen over bordet og bide i Karims underbukser og bide smerten i sig, for det gjorde noget ondt, når Luai stak sin pik helt ind i ham.

Jomfrurøv er noget af det bedste at kneppe, sagde Luai og gav tre hurtige stød ind i Hanses røv. Hvad siger du Karim, er jomfrurøve ikke bare dejlige at kneppe?
Jo. Men du knepper dem altid først, sagde Karim. Når jeg så får lov, så er de jo ikke jomfru mere, vel Luai.
Næ. Det har du ret i, sagde Luai og trak sig ud af Hanses røv. Kom og prøv hans stramme hul.

Luai flyttede sig fra Hanses røv, nu kunne Kristian og Morten se hans fedtede røvhul, men ikke i lang tid, før Karim dækkede for det. Mens Karim havde stået og set på Luai kneppe Hans, havde han stået og smurt sin pik ind i vaseline. Karim satte sit pikhoved imod Hanses hul, og langsomt gled den ind i ham. Nu er Karims pik ikke så tyk som Luais, og Hans kom heller ikke med så mange lyde, da Karim havde fået sin stive pik godt ind i varmen. Karim trak sin pik frem og tilbage, og lidt efter lidt, havde han sat tempoet op. Han kørte ikke sin pik helt i bund, for det turde han ikke, for den var længere end Luais, ca. med 3 – 4 cm, og da Luai stak sin i bund på Hans, kom der nogle brøl fra ham. Men det var Luai ligeglad med, så han spurgte Karim:

Skal du ikke helt i bund, han kan godt lide det, sagde Luai og gik om bagved Karim.
Nu skal jeg hjælpe lidt til, sagde Luai og pressede på Karims røv, så hans pik røg helt i bund på Hans.

Der kom et højt skrig fra Hans, Karim kunne ikke trække sin pik ud, for Luai stod stadig bagved ham. Så Hans skreg og skreg i vilden sky, og Kristian og Morten, stod stadig ovre ved døren til rummet og så ind på de tre fyre. Det var noget, de kunne lide at se på, for det kunne ses på deres shorts, for der var en bule.

Godt det ikke er mit røvhul, det går ud over, hviskede Kristian til Morten.
Arme ham som får en pik op i sig, hvisket Morten og så på Kristian.

Inde ved Hans havde han fået Karims pik ud af røven, og Luai og Karim stå og så på Hanses hul, som var ved at stramme sig sammen igen.

Hold da kæft en røv du har, Hans, sagde Luai. Den skal vi nok få det sjovt med.

Hans som stod bøjet, så om på dem. Han var ikke glad for det Luai sagde, for den tur Karim lige havde givet ham, var ikke noget, han ville prøve igen. Og da han ser Luai tage vaselinen igen, ønskede han bare, han skulle pakke den væk. Men nej. Han tog en klat på to fingre, hvor han smurte sin meget stive pik ind. Lidt efter var hans pik på vej ind i Hanses ømme røvhul, og der gik ikke lang tid, før Luai havde sat tempoet op, og var helt i bund hver gang han stødte ind.

De går da til den, hviskede Morten til Kristian.

Kristian nikkede bare. Han var blevet godt liderlig af at se på det. Det samme var Morten. Kristian og Morten havde ikke været sammen på den måde, som Hans var sammen med, Luai og Karim. De havde heller ikke spillet pik sammen, men de havde tit snakket om at de ville prøve. Om det bliver nu, de skal gøre det sammen, og om de kommer til at sutte hinanden, det må vi se længer inde i kapitlet.

Inde i rummet var stønnen blevet højere, især Luais stønnede, for han var ved at komme. Og ganske rigtigt, han trak sig ud, hev lidt i sin meget stive, fedtede pik, rettede den hen imod Hanses røv, og med et begyndte Hanses røv at få hvide pletter.

Hold op, hvor er det godt det her, råbte Luai mens han spermede på Hanses røv.

Spermen på Hanses røv begyndte at løbe ned mellem hans baller, og Karim bad Hans om at rette sig op. Han rettede sig op, og ballerne samlede sig, og nu kunne man ikke se hans røvhul mere.

Kan du mærke spermen mellem dine baller, Hans, sagde Karim. Er det bare ikke dejligt, hvad?

Hans svarede ikke, han ville bare hjem. Han havde kanon ondt i sit røvhul, og det føltes, som om han skulle skide. Han kunne godt mærke, at der var noget, der sivede ud af hullet, som var vaseline og røvsaft. Luai var færdig med at sprøjte Hanses røv til med sin sperm, så han flyttede sig, så Karim kunne komme til. Karim stod ikke i lang tid, før Hans kunne mærke noget varmt på sin røv. Og lige som før, begyndte det at løbe ned af ballerne, og nu løb det også ned at hans ben. Luai kom hen til Hans, hvor han begyndte at smøre spermen rundt på hans røv, og det var som om Karim blev ved med at sprøjte.

Hold da op, hvor var det godt, sagde Karim stønnende. Det er første gang jeg sprøjter så meget, og det kilder for vildt i min pik.

Hvad sker der i kapitel 3? Vil Hans få lov til at tage hjem, og hvad med Kristian og Morten, som står og bliver liderlige af at se på, hvad Luai og Karim gør ved Hans? Eller er de ikke færdige med hans røv, vil de igen stikke deres liderlige pikke op i Hanses ømme røvhul? Og kan det passe, at Kristian og Morten bare kan stå ved døren og se ind på dem, uden at blive opdaget? Og hvad vil Kristian og Morten gøre ved de buler, som de har haft længe i deres shorts? Ja, det kan du læse meget mere om i næste kapitel af Fabrikken.

Kapitel 3.: Kristian og Morten.

Luai og Karim var kommet sig over første omgang med Hans. Karim rejste sig fra stolen, som der stod et par stykke af i rummet. Han gik hen til Hans, som stod midt på gulvet, og der ser han Kristian, som stod næsten midt i døråbningen. Karim og Kristian får begge to et chok, for Kristian var optaget af Hanses pik, som var halvstiv.

Hvad laver du der? råbte Karim op.

Luai så over mod døren, rejste sig hurtigt op, og løb efter Kristian, da han begyndte at løbe, da Karim råbte op. Luai får fat i Kristian, men ikke Morten, som løber ud af fabrikken.

Nu følger du bare med her, sagde Luai og slæbte Kristian med tilbage til rummet.

Da Luai og Kristian kom tilbage til rummet, bad Luai Kristian om at smide sit tøj, så de var sikker på han ikke stak af. Kristian nægtede i første omgang, men da Karim viste Hanses tøj, fik han hurtigt sit tøj af. Hans fik meget hurtigt stiv pik, da han så Kristians pik. Ikke så stor var den, og der var ikke noget hår foroven at se, så Luai spurgte, hvor gammel han var?

Jeg er 15, svarede Kristian.

Skal vi tro på det, kom det fra Karim. Du har ikke engang noget hår.
Jeg er lidt sent udviklet, sagde Kristian, som stod med stiv pik.
Har du mobil? Spurgte Luai som igen havde fået stiv pik.
Ja, svaret Kristian. Den ligger i mine shorts.
Ring til din ven, og bed ham at komme her ind til os, sagde Luai. Hvis ikke, så kommer du herfra uden dit tøj.

Kristian havde ikke lige lyst til at gå splitter nøgen gennem byen, så han bøjede sig ned for at tage sin mobil. Luai dejede hovedet for at se Kristians røv, det var noget, han kunne lide, det kunne ses på hans pik, for den gav nogle vip.
Sikken en røv at gå rundt med, sagde Luai, da Kristian stod op igen. Har du haft noget op i den før?
Hvad! Om jeg har haft noget op? Nej, svaret Kristian. Og jeg skal heller ikke ha noget op.
Hvorfor ikke, sagde Luai. Sådan en lille fræk numse, er lige noget min pik kan lide.

Mens Kristian ringede op til Morten, begyndte Luai og Karim at gå rundt op ham, tog lidt på hans lille runde røv, og hans stive pik fik også et par klem.

Hvis du ikke kommer her nu, så får jeg ikke mit tøj, sagde Kristian i mobiltelefonen.

Efter lidt lagde Kristian på og så over på Hans, som stod og så på Kristians pik, som stod bankende op af hans mave. Hanses pik var også blevet stiv igen, og som Kristians pik stod Hanses også op af maven, så de næsten stod og bankede i takt.

Hvad sagde din ven, kommer han? spurgte Luai. Hvis han ikke gør, så ved du, hvad du kommer til.
Han kommer om lidt, sagde Kristian, som lige kiggede på Luai og vendte hovedet hurtigt igen over på Hanses pik.
Har du lyst til at sutte den? spurgte Karim, som havde lagt mærke til, at Kristian kiggede meget på Hanses pik.

Kristian svarede ikke på, hvad Karim spurgte ham om, så Luai klaskede ham i røven, så det kunne høres i rummet.

AV! Sagde Kristian. Det vil jeg ikke ha.
Så svar når Karim spørg dig om noget, sagde Luai.

Kristian kiggede så på Karim, som stod lidt fra ham, hvor Karim spurgte igen, om han ville sutte Hanses pik. Kristian blev rød i hovedet, han vidste ikke, hvad han skulle svare. På en måde havde han lyst til at prøve, men var også bange for, at de ville sladre om det. Kristian stod lidt og tøvede, og da Karim skubbede ham over imod Hans, gik han hen til ham og videre ned på knæ foran ham. Nu var hans ansigt lige ud for Hanses stive pik, den var stadig lidt smurt ind i sperm fra første gang, han spermede.

Bare kom i gang, sagde Luai. Lad os se dig sutte Hanses dejlige pik.

Kristian tog om den, den var dejlig varm at ha i hånden Han starte med at køre forhuden frem og tilbage et par gange over pikhovedet, hvor han så forsigtigt tog den i munden. Hans nød den dejlige blide behandling af sin pik Det var noget dejligere, end da Luai og Karim suttede, de gik mere voldeligt til den. Og mens Kristian suttede Hanses pik, kom Morten til syne i døråbningen til rummet. Han fik noget af et chok, da han så sin ven sutte pik.

Kom indenfor, sagde Luai, da han så Morten. Hvis du også smider dit tøj, så er vi alle ens.

Morten vidste ikke, om han skulle gøre det. Han havde nærmes lyst til at løbe væk, men det ville han ikke gøre over for sin ven Kristian, så han blev og smed sit tøj. For Morten var også lidt eller meget liderlig, og det kunne også ses på hans underbukser, da han fik sine shorts af. Der var noget af en våd plet, og den havde Luai og Karim også set, og de så på hinanden. Da Morten var ved at tage sine underbukser af, hjalp Luai og Karim til, for de skulle bruge underbukserne til noget. Det var at sætte dem over hovedet på Hans, så den våde plet var ude foran hans næse og mund. Hans var nødt til at trække vejret, så han kunne nu lugte Mortens presperm og en smule tis. Efter Karim og Luai havde fået Mortens underbukser hen over hovedet på Hans, gik de tilbage til Morten, som nu stod nøgen. Og Mortens pik var også godt stiv, så den stod også op af maven og dunkede løs.

Har du heller ikke haft noget op i røven? spurgte Luai Morten, da ham og Karim kom hen til ham.

Morten stod bare og så op på dem, for de var et hoved højere end ham.

Jeg tror han ikke forstår os, sagde Karim og klaskede lidt til hans røv.
Du har hele ikke noget hår, sagde Luai. Man skulle tro, I havde barberet dem af.
Joo. Se her Luai, sagde Karim, som havde sit hoved helt nede ved Mortens stive pik. Prøv og se her, hvis du kommer tæt på, så kan du se hans hår. De er bare lidt svære at se, når de er lyse lige som hans hår er.

Luai bøjede sig ned og så, og samtidig begyndte han at slikke på revnen på Mortens pik. Det var det eneste, man kunne se af pikhovedet. Men der gik ikke lang tid, før det var blottet, for mens Luai slikkede på reven, trak Karim forhuden tilbage. Det gav et helt sæt i Morten, da Luai begyndte at slikke på hans pikhoved. Det var første gang, han prøvede det. Det skal ikke være en hemmelighed, at han havde tit haft lyst til at sutte Kristian, men han var bange for, hvad han ville sige til det, hvis han lige pludselig sagde til ham, at han gerne ville sutte hans pik. Mens Morten fik slikket og suttet pik, så han over på Kristian, der var i fuld gang med Hanses pik. Morten så også ned på Kristians pik, som var godt stiv og stod bare og bankede ind på hans mave.

Du har sørme en god pik, sagde Luai, da han holdt en lille pause.

Så overtog Karim, imens Luai holdt en pause, men det var ikke lang tid Karim fik suttet, da der kom en lyd ovre fra Luais tøjbunke. Luai gik over til sit tøj, tog sine bukser op og fandt sin mobil. Det var hans far, der ringede, så Luai, så hsn var nødt til at tage den.

Hej far, sagde Luai. Det skal vi nok.

Hvad er det Luais far siger til ham i mobilen? og hvad er det, Luai skal? Får Kristian og Morten også noget op i deres jomfrurøv, eller stikker de af fra dem? Ja, det kan du læse meget mere om i næste kapitel af Fabrikken.

Kapitel 4.: To på en gang.

Karim, vi har glemt noget, sagde Luai, da han var færdig med at snakke med sin far.
Hvad? spurgte Karim, mens han stod og spillede Mortens pik af.
Vi skal ud til lufthavnen, hvor vi skal hente noget familie, sagde Luai og begyndte at tage sit tøj på.
Nåh ja, kom Karim i tanke om og gik over til sit tøj. Nu havde vi det lige så hyggeligt.

Hans var glad for, at de skulle hjem, så kunne han også komme hjem. Morten var gået hen til Kristian, som var stoppet med at sutte Hanses pik og var kommet op at stå igen. Og Hans havde fjernet Mortens underbukser fra sit ansigt, så han kunne se noget igen.

Nu må I hygge jer, hvis I vil, sagde Luai da han gik ud af rummet. Men vi ses nok igen, hvor han så tog et billede af de tre nøgne drenge med sin mobil.
Det må I, sagde Karim, som havde taget Hanses underbukser med sig.

Tilbage stod Hans, Kristian og Morten og så ud i luften, hvor Hans så går over til sit tøj for at tage det på.

Hvad siger du, til vi fortsætter? spurgte Kristian Hans.

Hans vendte sig om og så på Kristian og Morten. De havde stadig noget af en stivet på, det samme havde Hans.

Det kan vi da nok, svarede Hans lidt efter. Men så må det være min tur til at sutte.

Kristian nikkede til Hans, som så gik hen til Kristian, gik ned på knæ og tog om Kristians varme og meget stive pik. Det var ret svært at få bøjet den ned i vandret tilstand, for den var mega hård. Hans kunne mærke blodet pumpe ud i Kristians pik.

Du har sørme noget af en stiv pik, sagde Hans og så op på Kristian.
Lige måde, svaret Kristian og smilede til Hans.

Hans får Kristians pik bøjet lidt ned, begynder først med at køre sin tunge rundt på hans våde pikhoved, hvor der kommer en dråbe presperm ud engang imellem. Efter lidt, hvor Hans havde kørt sin tunge rundt på Kristians pikhoved, tog Hans den i munden og begyndte at sutte. Det var første gang Kristian får suttet pik, og det kunne også ses, for han kunne ikke stå stille.

Hold op det kilder, sagde Kristian grinende. Jeg havde ikke troet, det var så godt.

Morten var gået om bag ved Kristian og stod tæt op af ham, så hans stive pik røg ind mellem hans baller. Og da gik ikke lang tid, før Kristian var fedtet ind mellem ballerne af Mortens presperm. Det fik også Mortens pik til at glide bedre mellem hans baller, og Morten stod bare stille, mens Kristian stod og bevægede underlivet.

Jeg kommer snart, sagde Kristian stønnende, og det er alt for tidligt, så stop med at sutte, Hans.

Hans tog Kristians pik ud af munden. Den var godt våd af Hanses spyt. Da Hans gav slip fra hans pik, klaskede den igen op på hans mave, og det var tydeligt at se den dunke, og blodet strømmede ud i den.

Du må være godt liderlig, Kristian, sagde Hans mens han rejste sig op.
Du kan tro, jeg er liderlig, sagde Kristian. Det har jeg været, siden jeg stod og så på, at du fik banket Luais tykke pik op i dig.

Det så pisse frækt ud, sagde Morten, som stadig stod bag Kristian.
Det må være din tur til at få suttet pik, sagde Kristian og flyttede sig.

Hans fik store øjne, da han så Mortens godt våde pik. Den var godt smurt ind i sin egen presperm. Hans gik ned på knæ igen, startede med at slikke op og ned på hans pik. Den blev ved med at spytte presperm, så det løb ned af hans stive pik.

Du er også godt nok liderlig, sagde Hans, inden han tog fat i Mortens pik og begyndte at sutte den.

Kristian stod lidt og så på, at Hans suttede Mortens pik, hvor han gik om bag ved Morten, ligesom Morten havde gjort ved ham. Kristian maste sig våde pik op mellem Mortens baller, hvor Kristian begyndte at lave kneppebevægelser, så hans pik gled mellem hans baller. Men Kristian kunne ikke holde til at gøre det, for så ville han bare komme op af Mortens ryg. Så han gik væk fra Mortens numse, og gik om på siden af Morten, gik ned på knæ, hvor han begyndte at massere Mortens nosser, som næsten var forsvundet op i ham.

Jeg kan ikke holde til det mere, sagde Morten stønnende og trak sig ud af Hanses mund.

Hans rejse sig op, og da han rejse sig op, ramte hans stive pik Mortens stive pik, hvor Morten begyndte at fægte med sin stive pik, mod Hanses stive pik, og med et stod de tre unge fyre og fægtede med deres stive pikke mod hinandens pikke.

Det er vildt sjovt det her, sagde Kristian grinende og stødte sin pik mod Hanses.
Det har du ret i, Kristian, sagde Morten og så over på Hans. Hvad siger du?

Det er sjovt, sagde Hans.

Lidt efter gik Kristian og Morten ned på knæ foran Hans, hvor de begge to begyndte at slikke på hans liderlige dunkende pik. Det var første gang, Hans prøvede at få slikket pik af to så dejlige fyre. Han nød alt, hvad de gjorde ved hans pik, og det endte også med et springvand af sperm.

ÅÅÅHHH! Jeg kommer, sagde Hans.

Morten og Kristian tog om hans pik og hev frem og tilbage på den, og med et par ryk kom Hans for anden gang inden for en time.

Der kom meget sperm ud af Hanses pik, selv om han havde spermet en gang, for kun en halvtime siden.

Hold op, hvor du kan, sagde Kristian.
Ja, der er sperm i dig, Hans, sagde Morten.

Efter Hans havde lukket for springvandet, satte han sig ned på en af stolen. Han var helt færdig og udmattet. Morten og Kristian stillede sig foran Hans, hvor de rettede deres stive pikke hen mod ham. De begyndte at hive frem og tilbage, og der gik ikke lang tid, før de begge kom på samme tid. Og begge to ramte med et par sprøjt i ansigtet på Hans, hvor de så begge to rettede den ned mod hans pik, som var ved at blive slap.

ÅÅHH! Hvor er det godt, kom det fra begge, efter de var færdige med at sperme.

I kan da også lukke noget ud af jeres pikke, sagde Hans, som var godt sprøjte til med sperm på mave og pik. Nu trænger jeg til et bad, jeg er fedtet ind over alt.

Alle tre gik over til deres tøj, og inden Morten gik over til sit, tog han sine underbukser af hovedet på Hans. Men Hans havde ingen underbukser at tage på, for dem tog Karim med sig, da de gik for 20 minutter siden.

Hvis du mangler nogle underbukser af tage på, så kig dig omkring, sagde Kristian og grinede.

Hans fandt nogle underbukser. Det var dem, Luai havde taget med her ind, da de kom til fabrikken for snart to timer siden. Først brugte Hans et par til at tage det meste af spermen af, og så fandt han et par, som han tog på. De passede lige til ham, nu var Hans ikke så stor af sin alder. Hvis man ikke vidste, han var 15, så skulle man tro han var 12 – 13 år.

Hvor kommer du fra? spurgte Morten, mens han tog tøj på. For du er ikke her fra byen.
Jeg kommer fra nabobyen, ca. 20 minutter herfra, sagde Hans.
Hvordan kommer du så hjem? spurgte Kristian, som var ved at tage sine shorts på.
Jeg må gå, sagde Hans, som havde fået sit tøj på.
Vi kan da cykle dig hjem, sagde Morten, som også havde fået al tøjet på. Du kan sidde bag på min cykel, hvis du vil?
Det vil jeg da gerne, sagde Hans.

To år senere.

Jeg kan ikke forstå, hvorfor vi ikke mødes igen, sagde Kristian. For det var da meget sjovt dengang.
Det forstå jeg heller ikke, hvorfor vi ikke mødes, sagde Hans. Men så var det godt, jeg flyttede her til.
Jeg glemme ikke, da jeg så dig første gang her i byen, sagde Morten.
Det glemmer jeg heller ikke, sagde Hans. Det var i Jonases fars butik.
Da var du lige begyndt at være flaskedreng, sagde Kristian. Men hvorfor flyttede du her til?

Hvorfor så Hans ikke Kristian og Morten i de to år, hvor han boede i den anden by? Og hvorfor flyttede Hans til byen, hvor han bor nu? og har han boet andre stede, inden han flyttede til byen, hvor Kristian og Morten bor? Ja, det kan du læse meget mere om i næste kapitel af Fabrikken.

Kapitel 5.: En slem omgang.

Hans og de andre to, Kristian og Morten, sad stadig i fabrikken, efter de havde haft gang i Mathias, Magnus og Jonas. Nu sad de bare alene i det rum, hvor de mødtes for første gang for ca. to år siden. Hvor de sad og snakkede om dengang, hvor de mødtes for første gang. Hvor Hans så efter han havde fortalt det om Luai og Karim, begyndte at fortælle, hvorfor han flyttede fra den by, han boede i, før han flyttede her til.

I kan godt huske det billede, Luai tog af os? spurgte Hans de to andre. Det ville jeg ikke ha, de skulle ha, så jeg tog hen til Luai efter et par dage, da mit røvhul ikke var ømt mere. I skulle bare vide, når jeg var ude at skide, hvor ondt det gjorde de første par gange. Nå, det var ikke det, jeg skulle fortælle.

Hans tog over til Luai for at se, om han kunne få fat i det billede af ham og de to andre, som han ikke rigtig kendte. Da han kom hen til Luai, var han ikke hjemme, det var kun hans lillebror. Hans spurgte ham, hvornår Luai kom hjem, og hvor han var henne. Men Luais lillebror vidste ikke, hvor han var og hvornår, han kom hjem, og det ville Hans ikke vente på. Så han fandt hurtigt på en plan for at komme ind for at se, om Luais mobil skulle ligge inde på hans værelse. Det kunne være, han havde glemt den, og det ville bare være fedt, så kunne Hans slette det billede af dem fra fabrikken.

Må jeg gå ind på hans værelse, jeg skulle hente det, jeg havde glemt, sidst jeg var her, sagde Hans til Luais lillebror.
Hvad er det, du har glemt? spurgte Luais lillebror.
Det… er min bluse, fik Hans sagt og Luais lillebror lukkede Hans ind.

Luais lillebror viste ham hen til værelset, hvor Hans gik ind, og han fik hurtigt øje på en mobil, som lå på et bord. Men han kunne ikke bare gå hen til den og kigge i den, for Luais lillebror stod i døren.

Kan du finde din bluse, sagde han og samtidig ringede telefonen.

Luais lillebror gik ind i stuen, eller hvor nu telefonen stod, Hans skyndte sig at gå hen til mobilen, hvor han gik ind i menu og videre ind i galleri. Men han nåede ikke længere, inden han hørte at Luais lillebror var på vej igen. Så Hans proppede mobilen ned i lommen og gik ud af værelset, hvor han var ved at rende Luais lillebror ned.

Jeg kunne ikke finde den, sagde Hans. Jeg kommer senere for at se, om Luai er kommet hjem.

Hans skyndte sig væk, og da han var et godt styk væk fra Luais hus, kiggede han i galleriet, hvor han hurtigt fandt det billede af ham og de to andre, Kristian og Morten.

Hvad gjorde du ved billedet? spurgte Kristian.
Jeg slettede det, sagde Hans.
Sendte du det ikke til din egen mobil? spurgte Morten.

Nej. Det gjorde Hans ikke, for han skulle hurtigt hen med mobilen igen, så Luai ikke skulle opdage det lige med det samme. Da Hans havde slettet billedet, gik han tilbage til Luai, for at lægge mobilen på plads, men det skulle han aldrig have gjort, for Luais lillebror havde ringet til Luai, som hurtigt kom hjem sammen med hans ven Karim. Og det første Luai gjorde, var at gå ind på sit værelse for at se. om mobilen lå der endnu, men det gjorde den jo ikke.

Hvorfor lukkede du ham ind, sagde Luai surt til sin lillebror, da han kom ud på gangen, hvor hans lillebror stod.

Da Luai og Karim var på vej ind på værelset igen, ringede det på døren, og Luais lillebror gik hen for at åbne den. Da han åbnede hoveddøren, lukkede Luai sin dør til værelset. Mens Luais lillebror åbnede døren, tænkte han, hvordan han kunne gøre det godt igen for sin bror, og da han så, at det var Hans, der stod ude i opgangen, fik han hurtigt én idé.

Luai er ikke kommet hjem, sagde han til Hans.
Jeg ved måske, hvor jeg kan finde min bluse, sagde Hans, som skulle lægge Luais mobil på plads.

Hans vidste ikke, at Luai var kommet hjem, og Luais lillebror lukkede Hans ind og viste ham hen til Luais værelse. Da Hans fik lukket døren op til Luais værelse, skubbede Luais lillebror ham ind på værelset, så Luai og Karim for på Hans, da de så, det var ham.

Er det dig, der har taget min mobil? spurgte Luai, mens han sad oven på Hans.
Nej. Det er ikke mig, sagde Hans. der var overrasket over, at Luai var på værelset.
Undersøg hans lommer, Karim, sagde Luai.

Karim undersøgte først venstre bukselomme, men der var ikke noget, kun Hanses egen mobil. Men i højre var der noget, en mobil, som tilhørte Luai.

Se, hvad der lå i lommen, Luai, sagde Karim og viste Luai mobilen.
Se om han har slette billedet af ham og de to andre, sagde Luai og kiggede ned på Hans, som var meget bange.
Jeg kan ikke finde det her på, sagde Karim. Har du ikke sendt det til din anden mobil?
Nej. Det har jeg ikke, hvis du ikke kan finde det, så må Hans havde slettet det, sagde Luai og spyttede Hans i ansigtet.

Så førte Luai sin højre hånd om til Hanses skridt, klemte godt til, så der kom et højt skrig fra Hans.

Hvad bilder du dig ind, komme her over til mig, gå ind på mit værelse og tage min mobil, sagde Luai. Det skal jeg lære dig, det gør du ikke igen.

Luai rejste sig fra Hans, hvor han begyndte at smide sit tøj, og lidt efter stod han kun iført underbukser. Hvor han gik over til sin dør, hvor hans lillebror stod og så på. Luai sagde noget til ham. som Hans ikke kunne forstå, hvor Luai lukkede døren og kom hen til Hans, som stadig lå på gulvet.

Nu skal du høre godt efter Hans, sagde Luai. Nu skal du bare gøre, hvad Karim og jeg siger, og hvis ikke, så skal vi nok lære dig at høre efter, er det forstået, Hans.

Ja, sagde Hans med en lille forsigtigt bange stemme.

Først rejser du dig op, derefter tager du dit tøj af, og det er alt tøjet.

Hans var bange for, hvad der ville ske, og især hvis han ikke gjorde, hvad de sagde til ham. Så han rejste sig hurtigt op, hvor han begyndte at tage sit tøj af. Lidt efter stod Hans igen nøgen overfor Luai og Karim, og mens Hans havde taget tøjet af, havde Karim gjort det samme, udtagen hans underbukser.

Hold da op, hvor har jeg savnet din pik, sagde Luai og gik over til Hans.

Der tog Luai fat om den og begyndte at hive frem og tilbage i den, hvor den hurtigt blev stiv og hård at ha i hånden. Luai gik ned på knæ, førte forhuden frem og tilbage et par gange, hvor han så tog Hanses pik i munden. Men Luai suttede ikke i ret lang tid på hans pik, før han bad Hans om at vende sig om, så han stod med numsen til Luai.

Jeg kan se, din røv trænger til en omgang pik, sagde Luai og spredte hans baller. Sikke et syn, hvad Karim? som var kommet ned ved siden af Luai.
Ja. Det er noget der går i pikken, sagde Karim og tog sig til pikken.
Jeg vil give dig lov til at kneppe ham først i dag, sagde Luai til Karim. Og du skal bare gå til den.

Hans kunne godt huske fra sidst i fabrikken, hvor ondt det gjorde, at få en pik op, men det var også en rar fornemmelse. Men da Luai sagde til Karim, at han bare skulle gå til den, blev Hans bange. Karim havde fået taget sine underbukser af, stod nu bagved Hans, som han bad om af bøje sig fremover. Luai var også kommet op at stå. Han havde været ovre i sit tøjskab, for at hente vaselinen. Hans nåede lige at se, at den var næsten tom, så det var nok ikke bare ham, Luai kneppede med.

Hvem tror du, han ellers boller i røven? spurgte Morten som var godt liderlig af det, Hans fortalte dem.
Karim er den ene, sagde Hans. Men der er andre, vil jeg tro.
Hvordan var det at få Karims pik op, gjorde det ondt? spurgte Kristian.
Du kan tro det gjorde ondt, sagde Hans.

For da Karim havde fået smurt sin stive pik ind i vaseline, bad Luai Hans om at gå ned på knæ ved hans seng, hvor Hans bøjede sig hen over sengen. Lidt efter kunne han mærke noget mod sit røvhul. Det var Karims liderlige stive pik, som stod og ventede på at komme ind i varmen.

Og jeg kan love jer, den kom ind, sagde Hans til Kristian og Morten.

Hans skreg op, da Karim maste den ind. Hans pik røg næsten helt i bund på Hans. Efter Karim lod sin pik være inde lidt, begyndte han langsomt at trække ud. Da han næsten var helt ude med pikken, hamrede han den ind igen, og igen kom Hans med et skrig, som var højere end det første.

Du er selv ude om det, sagde Luai. Du kunne bare lade min mobil være.

Efter et par minutter kom Karim, men for Hans føltes det, som om det var en time. Men det var ikke overstået, for Luai skulle også ha en tur i hullet. Og hans pik var tykkere end Karims pik, og det kunne også mærkes, da det første stykke af hans pik røg ind i Hans. Hans var glad for, at Luai ikke var så hård, men da glædede Hans sig for hurtigt. For da Luai havde fået sin pik lidt ind i Hans, blev den mast godt ind i ham. Og igen kom der et skrig fra Hans, og Luai begyndte så at føre sin pik frem og tilbage i Hanses røv, og det gik ikke stille af sig.

AV! AV! Det gør virkelig ondt, sagde Hans som bed tænderne sammen af smerte.
Sådan er det, når man ikke kan lade andres ting være, sagde Luai helt forpustet og stønnende.

Hans var nødt til at bide smerten i sig, for Luai stoppede ikke lige med det samme. Karim sad i sengen ved siden af Hans. Han skulle nemlig ha sin pik ind i Hanses mund. Efter lidt tid trak Luai sig ud og satte sig op i sengen ved siden af Karim.

Kom og sut min pik, kommanderede Luai til Hans.

Hans kravlede over til Luai, sad på knæ mellem hans ben, og tog om hans stive pik, som var godt fedtet ind i vaseline og røvsaft. Hans havde ikke lige lyst til at sutte den, men han huskede godt, hvad Luai sagde i starten. Hvis han ikke hørte efter, så ville der ske noget. Så Hans startede med at køre sin tunge forsigtigt omkring Luais pikhoved, hvor der strømmede presperm ud af reven.

Tage den nu helt ind i munden, sagde Luai og maste Hanses hoved ned, så han var nødt til at tage pikken i munden.

Hans begyndte at sutte, og der gik ikke lang tid, før han kunne høre på Luai, at der var noget på vej. Og da Hans mærkede det første sprøjt i munden, ville han tage Luais pik ud af munden, men det fik han ikke lov til, for Luai holdt hans hoved ned, så spermen begyndte at løbe ud af munden på Hans. Luais pikhår var godt klistret ind i hans egen sperm, og noget løb ned over hans nosser.

Du skal sluge det, sagde Luai stønnende.

Mens alt det skete, sad Karim og så på, og imens havde han siddet og spillet den af på sig, og han var ved at komme. Karim rettede sin pik over mod Hans, som stadig havde Luais pik i munden.

Nu skal du også få sperm i dit ansigt, sagde Karim stønnende.

Ud sprøjtede den ene ladning sperm efter den anden. De to første sprøjt fløj hen over Luais mave, men Karim fik rettet sin pik, så det sidste sprøjt ramte Hans lige i ansigt. Og Hans kunne ikke gøre noget, Luai holdt stadigvæk fast i hovedet på ham, så han kunne ikke flytte sig, han kunne bare lukke øjne.

Det må have været noget af en slem omgang, du fik der, sagde Kristian. Godt det ikke var mig.
Det er da også godt, de ikke har billedet af os mere, sagde Morten. Hvis de havde det endnu, hvad ville de så have gjort med det?
Men…, sagde Hans.

Hvad kan det være Hans siger, ”men” til? Kan det være et nyt billede? eller var Luai og Karim ikke færdig med ham. Det hører vi sikkert i en anden del, hvad det var, Hans mente med det, ”Men”. Ja, det kan du læse meget mere om i næste del af Fabrikken.
Kommentar