Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Fabrikken del 4

(Fabrikken)

Karakter: 5.0/4
Visninger: 4786

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Del 4.: P-pillen.

Kapitel 1.: Sjov idé.

Mathias og Magnus have sovet længe denne lørdag. De var godt udmattede fra dagen før. De havde også ligget og snakket, inden de var faldet i søvn, om hvor fedt og sjovt det var ude i fabrikken. Og alt sammen var det Jonases skyld, og selv om det var Jonas, der fik dem med ud til fabrikken, hvor knallertbanden var, var Mathias og Magnus ikke sur på ham. Da de cyklede hjem fra fabrikken i går, havde de sagt til Jonas, at han godt måtte komme lørdag, som så er i dag. Men det viste Jonas ikke, om han kunne, for det kunne være, han skulle hjælpe sin far i butikken. Og den var Mathias og Magnus nu på vej over til, for de skulle ha en kasse øl til i dag, når Martin kom om eftermiddagen.
I butikken står Jonas ved øl og sodavand, og han får et chok, da Mathias og Magnus kommer hen til ham, for han står med ryggen til dem, og de kommer listende hen til ham.

Her står man så med røven imod os, sagde Mathias.
Hold op hvor jeg fik et chok, sagde Jonas, der næsten var hoppet op på en af hylderne.
Sikker en tur vi havde i går, sagde Magnus.
Ja. Og en af de dejlige, synes jeg, sagde Jonas.
Har du fundet ud af, om du kommer over til Mathias og måske sover hos ham i nat, sagde Magnus. Vi har hele huset for os selv.
Ja, mine forældre er i London, sagde Mathias, så de kommer ikke bare ligesådan.
Jeg kommer, sagde Jonas, men det bliver først mellem klokken 17 og 18, for vi lukker først klokken 17.
Bare du kommer, sagde Mathias. Martin kommer også.
Er han også med til noget? spurgte Jonas.
Det ved vi ikke, sagde Magnus. Men vi har en sjov idé, vi har fået fat i nogle p-piller.
Hvad skulle de gøre? spurgte Jonas, som vidste, det var noget piger tog.
Drenge får stiv pik af dem, siger man, sagde Mathias. Det skal vi se om det passer.
Er det ikke en sjov idé, Jonas, sagde Magnus, mens han gramsede på hans røv.
Og hvad derfra? spurgte Jonas.

Mathias begyndte at fortælle, hvad de havde snakket om, hvad de ville gøre efter Martin havde fået p-pillen, og hvis det virkede, som de havde hørt.

Hos Hans havde Kristian sovet, og de var gået tidligt i seng i går, og have sovet længe i dag. De sad nu i køkkenet og fik noget morgenmad, mens de snakkede om, hvad der var sket ude i fabrikken i går. Hanses forældre var ikke hjemme, så Hans og Kristian var alene hjemme.

Det du sagde i går ude i fabrikken noget om, at du ville bolle en i røven, sagde Kristian. Det havde jeg lyst til, men jeg ville ikke ha, der var andre, der skulle se på.

Hans fik lys i øjnene. Han havde jo aldrig bollet nogen, han er kun blevet kneppet, som I har læst i del 3. Nu havde Hans chancen til at få lov til at prøve, og det med en, som han virkelig havde lyst til at prøve det på.

Skal vi gøre det her eller ude i fabrikken? spurgte Hans.
Hvornår kommer dine forældre hjem, sagde Kristian.
Ved jeg ikke, svarede Hans. Men jeg ved, jeg har fået stiv pik.
Har jeg også, sagde Kristian.

Ovre i butikken stod Mathias og Magnus stadig og snakkede med Jonas, men de blev afbrudt af Jonases far.

Nå, skal I ha fest i aften, sagde han, da han kom hen til de tre drenge. I er ikke gamle nok til at købe alkohol, sagde han og så smilende til dem. Hvis I skal ha øl, så kom ud bagved, så der ikke er andre unge, der ser I køber øl.
Han er fin, din far, Jonas, sagde Mathias da han var gået.
Sådan er han altid, sagde Jonas. Han har jo selv været 15 år.
Ved han, du er bøsse? spurgte Magnus.
Er jeg da det? sagde Jonas og kiggede undrende på Magnus.
Det kunne da godt være, du var, sagde Magnus. Når du nu har suttet pik.
Er I da bøsser? spurgte Jonas.
Ja, svarede Mathias. Og det er du også.
Ja. Jeg skulle bare se, hvordan I tog det, sagde Jonas. Og min far ved det ikke, og jeg er ikke klar til at fortæller ham det.

Men Jonas havde glemt en ting: hvad butikken havde hængende.

Hos Hans sad de stadig ved køkkenbordet. De var færdige med at spise morgenmad, eller nærmest middagsmad, for den var lidt over et.

Vi kan tage ud til fabrikken, hvad siger du til det, Hans? spurgte Kristian.
Det kan vi godt, sagde Hans med et smil. Hold da op, jeg glæder mig, til at mærke min pik oppe i dig i dag, Kristian.
Nu gør du det forsigtigt, Hans. Jeg har ikke haft noget derop før, sagde Kristian, som var lidt nervøs over det, at han skulle ha en pik op bagi. Har du noget at smøre med, så det bliver lidt lettere at komme ind?
Næ, men det kan vi købe nede ved købmanden, sagde Hans og rejste sig op.

Da Hans rejste sig fra bordet, kunne Kristian se hans bule i underbukserne, og en meget lille våd plet kom til syne.

Du er da godt nok stiv, sagde Kristian.
I lige måde, sagde Hans, da Kristian rejste sig op.

Ovre hos købmanden havde Mathias og Magnus lige sagt farvel til Jonas, som var ved at sætte noget på plads på hylerne. Ude bagved gik Jonases far rundt, og da han ser Mathias og Magnus, går han hen til dem.

Jeg har sat en kasse Tuborg til jer der, sagde han og pegede hen mod bagdøren, som stod åben.
Hvad skal du ha for den? spurgte Mathias.
Hvad skal vi sige, sagde Jonases far. Nul kr. er det okay med jer? hvor han så begyndte at grine. I tager den bare, og husk ikke at sige det til nogen.

Mathias og Magnus nikkede til Jonases far og gik hen til ølkassen hvor de så forsvandt ud af bagdøren. Og samtidig med, at de forsvandt ud af døren, kom Jonas ud bagved med de sidste varer, som ikke kunne står ude i butikken.

Fik du sat varerne på plads? spurgte han.
Ja, det har jeg, sagde Jonas.
Kunne Magnus lide din røv? spurgte hans far ham om.
Hvad? sagde Jonas og så hurtigt på sin far.

Han have siddet inde på kontoret og set det på sin skærm, for der hang overvågningskameraer over hele butikken, også lige der, hvor Jonas havde stået sammen med Mathias og Magnus. Jonas vidste ikke, hvad han skulle svare. Han blev noget rød i hovedet og gik hen for at sætte varerne på hylderne, dem som ikke kunne være inde i butikken. Hans far fulgte med ham over til hylderne, hvor de varer stod, som der ikke var plads til i butikken.

Det er ikke for at gøre dig flov, sagde hans far. Men hvis du er bøsse, så sig det bare. Jeg er ligeglad, om du er til piger eller du er til drenge.

Jonas vidste ikke helt hvad han var til endnu. Lige nu kunne han bare lide at gøre det med sit eget køn, og piger sagde ham ikke noget.

Det kan godt være, jeg er til drenge, sagde Jonas til sin far, mens han tømte sin vogn for varer.
Det finder du selv ud af, sagde hans far, som var nødt til at gå, for telefonen ringede.

Hos Hans var de kommet ind på værelset, hvor de tog deres tøj af, for de ville lige hurtigt tage et bad, inden de tog ud til fabrikken.

Mathias og Magnus var næsten hjemme, da de mødte Jens. Han var på vej over til en ven, men han stoppede op for at hilse på Mathias og Magnus og for at høre, hvad de gjorde ved Jonas i går.

Det rager ikke dig, Jens, sagde Magnus.
Det kunne da godt være, I spillede pik sammen med ham, sagde Jens og skyndte sig at løbe væk fra dem.
Jeg ved ikke hvad jeg gør ved ham Jens, sagde Mathias.
Han har en god lille røv, sagde Magnus.

Har Jonas ikke fundet ud af, om han er til drenge, eller er Jonas også til piger? Og hvad med Hans og Kristian, kommer de ud til fabrikken? De skal også lige forbi købmanden, hvor Jonas er på arbejde. Vil han opdage. hvad Hans og Kristian skal, og opdager han, at de købe vaseline? Og får Magnus lov til at se Jenses lille røv, og får Mathias fat i ham en dag? Og hvad med ham Martin, og deres sjove idé, at de ville give ham en p-pille? Ja, det kan du læse meget mere om i næste kapitel af Fabrikken.

Kapitel 2.: Kagestykket.

Hans og Kristian var på vej over til købmanden, hvorefter de skal ud til fabrikken. Kristian vil godt prøve at blive bollet i røven, og det fik lys i øjnene på Hans. Kristian vil også selv prøve at bolle, så Hans må også lægge røv til, det har han jo gjort før til Luai og Karim.

Mathias og Magnus var kommet hjem og var ved at sætte nogle øl på køl, hvor Magnus siger til Mathias.

Skal vi ikke tage et bad inden Martin kommer?

Klokken var halv to lørdag eftermiddag, og Mathias og Magnus blev færdige, og gik så ind på Mathiases værelse, hvor de begyndte at smide tøjet. Lidt efter var de på vej ud på badeværelset, hvor Magnus gjorde vandet klar, mens Mathias stod og tissede.

Hans og Kristian var lige gået ind i butikken, hvor de finder det, de skal ha, og går hen til kassen, hvor Jonas står.

Nå, hvad mon I skal bruge det vaseline til, sagde Jonas og smilede frækt til dem. Må jeg gætte to gange?
Hold op Jonas, sagde Hans. Du er da dum at høre på. Hvis du gerne vil vide det, så er det til dig og din røv, så det ikke gør så ondt, når vi stikker vores stive pikke op i din liderlige røv, hviskede Hans.

Jonas så lidt forskræmt ud, han havde ikke lige lyst til at få noget op i røven, og slet ikke af Hans. Jonas havde da haft tanken, hvordan det var at få en pik op i røven, men han var ikke helt klar til det. Jonas får pengene for vaselinen, og Hans og Kristian går ud af købmanden.

Jeg kunne godt tænker mig at kneppe ham Jonas, sagde Hans da de stod ude ved deres knallerter.
Han har også en fræk røv, sagde Kristian og startede sin knallert.

Hans og Kristian kørte af sted mod fabrikken, og hjemme hos Mathias, var de ved at sæbe hinanden ind.

Hold kæft hvor jeg glæder mig til vi skal give Martin den p-pille, sagde Magnus, og imens begyndte hans pik vokse.
Det kan jeg se, du gør, sagde Mathias og tog om hans voksende pik og grinede.
Du må have glædet dig hele tiden, eller siden vi stod inde på værelset, sagde Magnus mens han så ned på Mathiases stive pik.
Jeg håber, han er til noget, ham Martin, sagde Mathias og omfavnede Magnus, så de begge to stod under bruseren, og deres stive pik stod og gned op af hinanden.

Klokken var næsten to, da Hans og Kristian var ude ved fabrikken. De satte deres knallerter, hvor de plejede, og gik så ind i fabrikken. Da de kom hen til deres rum, som de havde låst med en hængelås, så de, den var brudt op og døren stod på klem. Hans åbnede forsigtigt døren, og da de kunne se ind i rummet, var der ingen at se. Hans og Kristian gå derind, og det første de får øje på, er en bunke tøj som ligger i deres sofa.

Der er nogen her, sagde Kristian.
Godt set, sagde Hans. Men hvor?

I butikken havde Jonas stadig næsten tre timer tilbage af sin arbejdsdag, men hans far var god ved ham, så han skulle bare lige rydde op ude i flaskerummet, så kunne han holde fri og komme over til Mathias og Magnus. Og mens han rydder op ude i flaskerummet, skriver han en sms til Mathias, at han kommer om en halv time.

Hvad gør vi? spurgte Kristian. Hans var gået hen til det tøj, som lå i sofaen.
Han er ikke ret stor eller tyk, sagde Hans og holdt et par grønne underbukser op. De er ikke ret store, hvad Magnus? Lad os vente og se, om der skulle komme nogen efter tøjet, sagde Hans og proppede underbukserne ned i sin lomme.

Mathias og Magnus var færdige på badeværelset og var nu på vej ind på Mathiases værelse.

Jeg har fået en besked, sagde Mathias og gav slip på sit håndklæde, som han have om livet, så det faldt ned på gulvet. Det er fra Jonas. Han kommer om en halv time, eller om 20 minutter, for det er ti minutter siden, jeg har fået beskeden.
Så må vi hellere komme i noget tøj, sagde Magnus. Inden han kommer, Martin er her også snart.

Samtidig kom der en besked mere på Mathiases mobil, og denne gang var det fra Martin, som var der om 20 min, lige som Jonas.

Ovre i fabrikken havde Hans og Kristian ikke siddet i ret lang tid, før de kunne høre nogen ude i den store hal. Hans og Kristian gik over til døren, så de ville står bag den, når personen åbnede den. Døren blev åbnet og Hans og Kristian holdt vejret. De var meget spændte på, hvem denne person var, og om han så godt udm og hvor gammel han var. Personen kommer ind, og da han vil lukke døren efter sig, får han et stort chok. da han ser Hans og Kristian stå bagdøren. Han skynder sig at dække sin stive pik til med sine hænder, og Hans og Kristian går så frem imod ham, hvor han skynder sig hen til sit tøj.

Hvad laver du her i vores rum? spurgte Hans ham. Og er det digm der har brudt låsen op?
Nej, nej, sagde han helt forskræmt, mens han rodede i sit tøj.
Er det dem her, du leder efter, sagde Hans og tog underbukserne op af lommen.

Han kiggede over på Hans, som stod med hans underbukser i hånden, og Hans og Kristian kunne se på ham, at han var lidt bange.

Hvad hedder den ny dreng så? spurgte Kristian.
Je… Jeg hedder Anton, fik han sagt.
Hvor gammel er du så Anton? spurgte Hans og så ned på hans pik, hvor der ikke var noget hår at se.
Jeg er 16, svarede Anton som stod og dækkede for sin pik med den ene hånd.

Hans spurgte hvorfor han ikke have noget hår, hvor Anton så svarede: Der var nogen, der syntes jeg skulle prøve det, sagde Anton og var kanon rød i hovedet.

Hans og Kristian, som stod med noget af en bule i deres bukser, så over på Anton som stod og dækkede sin pik, som stadig var godt stiv.

Hvorfor står du og dækker din pik, sagde Hans og gik over til Anton. Vi kan godt se, at den er stiv.

Antons pik var ikke en af de største, heller ikke den mindste, omkring 15 cm i stiv tilstand, og lidt hængende nosser havde han også.

Ved butikken havde Jonas lige fået fri og var på vej over til Mathias og Magnus. På vej over til dem, mødet han Jens sammen med en ven, de var på vej over til købmanden.

Nå, der er nok en, der skal hjem og ha pik, råbte Jens, da Jonas løb forbi dem.
Er han bøsse? spurgte Jenses ven nysgerrigt.
Ja, svarede Jens, hvor de så gik videre.

Hjemme hos Martin var han på vej ud af døren, da hans mor gav ham nogle penge, som han kunne købe pizza for i aften. Martin siger farvel og forsvinder ud af døren, og er nu på vej over til Mathias og Magnus. Han ved ikke, at Jonas også skal sove der, og hvad de har at planer med ham. Men Martin vidste også noget om dem, som de ikke vidste noget om. Han havde jo set dem ude i fabrikken, da de var i fuld gang med at sutte pik og sperme på hinanden.

Hos Mathias og Magnus var de ved at skære noget kage ud, som Mathiases mor havde bagt, inden hun tog til London. Hvor de så maste en P-pille, og proppede det i det stykke, som Martin skulle ha. Og mens de stod og lavede det, bankede det på døren. Magnus gik ud for at åbne, og det var Jonas, som var helt forpustet, han havde løbet hele vejen over til dem.

Er Martin kommet? spurgte Jonas forpustet.
Nej. Men han er her nok snart, sagde Magnus mens de gik ud til Mathias i køkkenet.
Hvordan vil I få Martin til at spise den p-pille? spurgte Jonas da de kom ud i køkkenet.
I hans kagestykke, sagde Mathias.

Ovre i fabrikken havde Hans og Kristian bedt Anton om at sætte sig i sofaen, hvor de så sætter sig på hver deres side af ham. Så begynder de at nusse på hans lår, mens han stadig har sine hænder til at dække for hans nu meget stive pik.

Har du lyst til…

Hvad sker der i næste kapitel, hvad er det som Anton skal har lyst til? Og får Mathias og Magnus Martin til at spise det stykke kage, som de har maste en p-pille ned i. Og er det rigtigt, at drenge får stiv pik af at spise p-piller. Og hvad med ham Jens, er han ved at gør Mathias, Magnus og Jonas godt sure, og hvad ende det så men. Ja, det kan du læse meget mere om i næste kapitel af Fabrikken.

Kapitel 3.: Stiv pik.

Mathias, Magnus og Jonas står i køkkenet, hvor Jonas spørge Mathias om han må tage et bad.

Det må du godt, sagde Mathias og fulgte Jonas ned til sit værelse.
Jeg kender godt vejen, sagde Jonas og grinede. For sidst jeg var her, var der en god film der kørte.

Mathias vendte sig bare om og kiggede på Jonas, inden de gik ned mod hans værelse. På værelset kunne han bare smide tøjet, og da han havde fået det smidt, kunne Mathias ikke holde fingrene fra hans varme bløde pik, som voksede i hans højre hånd, mens Mathias gav ham et kys på munden.

Der ligger håndklæder ude på badeværelset, sagde Mathias, efter han havde kysset Jonas.

Jonas går så ud på badeværelset og Mathias går så op mod køkkenet igen. Da han går forbi hoveddøren ringer det på, og Mathias åbner.

Hej med dig, sagde Mathias til Martin og lukkede ham ind. Magnus er ude i køkkenet, du har lyst til et stykke kage?
Jo. Det kan man altid, sagde Martin og fulgte med Mathias ud i køkkenet.

Da de kom ud i køkkenet var Magnus ved at gøre klar, kagen var sat på tallerkener, hvor Martin ser, at der er fire stykker.

Hvem er det fjerde stykke til? spurgte Martin. Vi er kun tre.
Det er til Jonas, sagde Magnus. Han er lige i bad.

Ovre i fabrikken sad Hans og Kristian med Anton i sofaen, hvor Hans spurgte ham om noget.

Har du lyst til at være med i vores bande Anton? spurgte Hans.
Hvad er det så for en bande? spurgte Anton nysgerrigt tilbage.
Det kan vi vise dig, sagde Kristian og fjernede hans hænder.

Der kom en dejlige glatbarberet stiv pik frem, og på et par sekunder, stod den op af hans mave. Kristian tog om den, han kunne mærke blodet banke i den stive pik. Kristian bøjede sig ned over Antons pik, mens han trak det sidste af hans forhud tilbage. Samtidig kom der en dråbe presperm frem i reven, som Kristian lod sin tunge smøre rundt på det blottede pikhoved. Mens Kristian var i fuld gang med Antons pik, rejste Hans sig fra sofaen og begyndte at tage sit tøj af. Lidt efter stod han også splitter kong Hans og med en pik, der var kanon stiv. Hans gik tilbage til sofaen, hvor han stillede sig på knæ i sofaen, så Anton kunne nå hans pik med munden. Anton gjorde det samme som Kristian gjorde ved hans pik, lod sin tunge glide hen over pikhovedet, hvor han så lidt efter tog den i munden og suttede løs.

Det har du da prøvet før, sagde Hans og nød Antons sutten.

Hjemme hos Mathias var Jonas blevet færdig med sit bad, og var kommet op i køkkenet med et håndklæde om livet.
Hej Martin, længe siden, sagde Jonas og gav Martin hånden. Skal du også sove her?
Ja. Og det kan jeg så også regne ud, at det skal du også, sagde Martin.
Godt gættet, sagde Jonas.
Skal vi gå ind i stuen og få lidt kage, sagde Mathias. Det er min mor, der har bagt den, håber I kan lide den.

Alle fire tog en tallerken og gik ind i stuen, hvor Magnus havde sat cola ind på sofabordet. På et andet sofabord var der noget helt andet, det var Anton som var kommet op at ligge sofabordet. Og nu var det Hans, der suttede Anton og Kristian, der blev suttet af Anton.

Efter lidt tid spurgte Hans Anton, om han have prøvet at blive bollet i røven. Og det havde han, og det var ikke så lang tid siden.

Jeg er stadig meget øm, sagde Anton. Men du må godt, hvis du har noget at smøre med.
Det har vi, sagde Hans og rejste sig og gik over til sit tøj. Se Anton. Vi har noget vaseline med.
Så kan man godt regne ud, hvad I skulle have lavet her, hvis jeg ikke var dukket op, sagde Anton og smilede til Hans.

Anton løftede benene op, som Kristian kom og holdt for ham. Hans åbnede for vaselinen, tog en klat på to fingre og satte sig foran Antons numse, hvor der var frit udsyn til et dejligt brunt hul. Hans begyndte at smøre vaselinen rundt på hullet, hvor han så lidt efter stak en finger op i det varme hul.

Du kan godt tage en finger mere, sagde Anton, som lå og så på Kristians numse. Du har virkelig en dejlig røv, Kristian.
Tak og i lige måde, sagde Kristian som var meget optaget af det, Hans gjorde ved Antons hul.

Hans stak endnu en fingre op i Anton, og den gik nemt ind. Hans kiggede op på Kristian, som næsten stod og savlede over at se Hans mase den ene finger efter den anden op i Antons røv. Lidt efter prøvede Hans med den tredje finger, den gik også ind, men der kom en lille lyd fra Anton.

Ikke flere, sagde Anton.

Hvis du stadig har lyst til at prøve at bolle en i røven, sagde Hans og kiggede op på Kristian. Så skal du tage vaselinen og smøre din pik ind.

Det gav et ryk i Kristians pik, han havde ikke fået tøjet af endnu, men han stod men noget af en stor bule i bukserne. Det gik hurtigt med at få tøjet af og få smurt sin stive pik ind i vaseline. Hans trak forsigtigt de tre fingre, han havde oppe i Antons røv ud og flyttede sig, så Kristian kunne komme til. Kristian kom ned på knæ, tog om sin stive pik, førte den mod Antons lidt åbne hul. Da Kristians pik ramte hullet, gav det et ryk i hans pik. Kristian kiggede op på Hans, som stod og så på, hvor Kristian så stikker sin stive pik langsomt ind i Antons røvhul.

Hjemme hos Mathias havde alle spist deres stykke kage, hvor de så sidder og snakker om piger. Mathias, Magnus og Jonas ved ikke, at Martin havde set dem i fabrikken i går. Og han sidder bare og venter på det rette tidspunkt, hvor han kunne sige det. Og det kom, for Mathias spurgte alle, om de ville være med til en leg, hvor man spørger andre, og man så skal svare sandt. Alle svarede ja.

Må jeg starte? spurgte Martin.
Det må du da godt, sagde Mathias. Hvem vil du spørge først?
Jeg vil spørge, Jonas. Om han har suttet pik før?

Alle tre kigger forbavset over på Martin, hvor de også kigger ned på hans skridt, for at se, om p-pillen har virket. Der var ikke tegn på det, og de tre vidste heller ikke, om det var rigtigt, at drenge fik stiv pik af at spise en p-pille.

Hvorfor tror du, jeg har suttet pik, sagde Jonas til Martin.
Det tror jeg ikke, det er dig, der tro, sagde Martin. Men jeg ved det.

Jonas kiggede op fra Martins skridt, og derefter over på de andre to, Mathias og Magnus som kiggede på Martin.

På fabrikken var Kristian i gang med at røvkneppe Anton, det var noget Kristian kunne lide. Det var første gang. han kneppede en anden drengs røv, og han nød det i fulde drag.

Er det godt Kristian? spurgte Hans som legede med Antons stive pik.
Jeg troede ikke, det var så dejligt, sagde Kristian.
Hvad siger du Anton, kan du lide det? spurgte Hans.
Det er altid dejligt at bliv røvkneppet, sagde Anton som nød Kristians pik i røven. Men den slår ikke den første pik, jeg havde op, men det gjorde også vildt ondt. Han viste ikke noget hensyn, selvom man sagde, man ikke havde haft noget op før.

Hans tænkte på, om det var Luai, som havde haft gang i Anton, for han huske godt for to år siden, da han var her i fabrikken sammen med Luai og Karim.

Ved Mathias var der sket noget, som kom bag Martin. Hans pik var begyndt at vokse i hans bukser, og det lagde de andre tre mærke til, og de begyndte at grine, og Martin blev noget rød i hovedet.

Jeg tro, Martin er blevet liderlig, sagde Jonas, som var gået hen til Martin. Jeg har suttet pik før, og jeg tro, du vil kunne lide det.
Hvor ved du fra, ay Jonas har suttet pik? spurgte Mathias.
Jeg har set jer alle tre sammen med knallertbanden i fabrikken i går, sagde Martin.

Mathias, Magnus og Jonas kiggede forbavset på Martin, som have fået noget af en bule i bukserne.

Får Hans ret i sin tanke om, at det er Luai, der har haft gang i Antons røv, han kan jo godt lide jomfrunumser. Og hvad sker der hjemme hos Mathias, er der også nogen der, der får pik i røven? Ja, det kan du læse meget mere om i næste kapitel af Fabrikken.

Kapitel 4.: P-pillen.

Martin havde fortalt de tre andre, at han havde set dem ovre i fabrikken og havde set dem sutte pik. Jonas sad ved siden af Martin, hvor han var begyndt at massere hans ene lår.

Jeg tror Martin har lyst til vi sutter hans pik, sagde Jonas og kørte sin hånd hen over bulen på Martins bukser.

Mathias, som sad på den anden side af Martin, begyndte at massere hans andet lår, og Magnus skubbede sofabordet væk fra sofaen og satte sig på knæ mellem benene på ham.

Hvad har I gang i? sagde Martin og prøvede at komme væk.

Men det var ikke lige til, for han kunne ikke. For Mathias og Jonas holdt godt fast i hans lår, og Magnus rejste sig op på sine knæ.

Lad os få hans bukser af, sagde Magnus, så vi kan se, hvad han gemmer på af lækkerier.
Det gør I ikke, sagde Martin og prøvede igen at kommer væk fra sofaen uden held.

Magnus knappede hans bukser op, og Mathias og Jonas var nødt til at holde Martin. Da Magnus fik knappet op, hev han bukserne af ham, så hans underbukser næsten røg med ned. Der fik de tre noget af nogle store øjne, for der kom ikke noget hår til syne. Da Magnus fik bukserne af Martin, fik hans underbukser samme tur, så Martins pik stod stiv op af hans mave.

Hvornår har du barberet dig? Spurgte Mathias.
Hold op hvor ser det frækt ud, sagde Jonas.

Martin var kanon rød i hovedet, han vidste ikke, hvad han skulle gøre af sig selv.

Det gjorde jeg i går, sagde Martin med en lille stemme.
Sov du ikke sammen med Danni? spurgte Magnus, som stadig sad mellem Martins ben.
Jo, svaret Martin og kigget ned på Magnus.
Gjorde du det sammen med ham? spurgte Jonas, som var godt liderlig. Har han også barberet sig?

Martin nikkede bare, og de tre så på hinanden, hvor de bad Martin om at smide resten af sit tøj. Martin rejste sig op fra sofaen efter Magnus havde flyttet sig. Martins pik stod godt stiv op af hans mave. Hos Magnus, som stod næsten ved siden af Martin, var der rejsegilde i bukserne.

Hvis jeg skal sidder nøgen, så skal I også, sagde Martin, inden han begyndte at tage sin bluse af.
Jeg har da ikke noget tøj på, sagde Jonas og rejste sig op fra sofaen.

Da han kom op af stå ved siden af Martin, faldt håndklædet, som han havde om livet, ned på gulvet.

Så er jeg nøgen, sagde Jonas og gik tættere på Martin, så Jonases stive pik ramte Martins stive pik.

Ovre i fabrikken var Kristian i fuld gang med at kneppe Antons røv, så han var ved at komme oppe i ham. Kristian nåede lige at trække sig ud og rette sin godt fedtede, stive pik ned mod Antons stive pik.

ÅÅHH! ÅÅHH! Stønnede Kristian og kom ud over Antons stive pik. Hold da op, hvor er det godt.

Da Kristian havde fået lukket sit sidste sprøjt ud, skubbede Hans Kristian væk fra Antons røv. Nu var det hans tur til at prøve at røvkneppe, han havde heller ikke prøvet det før, han havde kun fået noget op i sig. Hans startede med at smøre sin liderlige pik ind i vaseline, hvor han så satte den mod Antons åbne og godt fedtede hul, hvor den gled langsomt ind i ham.

Hol… d op, hvor er det godt og dejligt, sagde Hans. Jeg troede ikke, det var så godt.

Hans begynder langsomt at køre frem og tilbage, mens han kigger ned på Anton, som også kigger på Hans.

Kan du lide det, Anton? spurgte Hans med et stort smil i hovedet.
I skulle prøve selv, sagde Anton, som godt kunne lide det. Jeg har prøvet det før, men Kristian har ikke.

Anton dejede hovedet til siden mod sofaen, hvor Kristian sad og fik vejret.

Ved Mathias havde Mathias og Magnus også smidt tøjet, så alle fire stod nøgne i Mathiases stue. Jonas havde stået, imens de andre var kommet af med tøjet, og pillet på Martins stive pik. Om det er P-pillens skyld, at han har fået stiv pik, finder de først ud af engang, når de har spermet, om den bliver slap igen.

Læg dig ned på gulvet, sagde Mathias til Martin.
På ryggen?
Nej, på maven, sagde Mathias, som også have noget af en stiv pik.

Martin lagde sig ned på gulvet på maven, de andre tre satte sig rundt om hans numse, som de begyndte at pille og massere på.

Se lige det hul, sagde Jonas som havde spredt Martins baller. Har du haft noget op i røven før, Martin?
Nej, svaret Martin.

Ved Hans og Kristian i fabrikken, var Hans stadig i fuld gang med at kneppe Anton. Tempoet var sat i vejret, og Anton lå op holdt fast i sofabordet og stønnede samtidig. Kristian. som havde siddet i sofaen og fået vejret efter sin omgang i Antons dejlig røv, var kommet hen og tog om Antons halvstive pik, og begyndte at sutte den.

ÅÅHH! Hvor er det bare dejligt, sagde Anton stønnende. Det er bedre end da Lu…

Mere sagde Anton ikke, og Hans så ned på ham og satte tempoet noget ned.

Hvad var du ved at sige der? Spurgte Hans lidt stønnende. Var du ved at sige Luai, for ham kender jeg også.
Gør du? sagde Anton.
Ja. Det var ham, der var den første, der kneppede mit hul, sagde Hans. Han kan godt lide at kneppe jomfru røvhuller.
Det er ham, sagde Anton. Og han har en tyk pik.
Ja. Og det gjorde vildt ondt, når han stak den op, når man ikke havde haft andet end en finger op, sagde Hans.
Kan I ikke snakke, når vi er færdige, sagde Kristian, som var godt våd om munden.

Hans satte tempo på igen, så hans stive pik røg ind og ud af Antons godt kneppede hul. Kristian tog igen Antons nu stive pik i munden og suttede, til han mærkede noget varmt på kinden. Det var Hans, der kom i nogle lange sprøjt, og han blev bare ved. Til sidst var Kristians ene side af ansigtet godt sprøjtet ind i Hanses sperm. Og mens Hans havde spermet, suttede Kristian bare videre på Antons pik. Spermen var så begyndt at løbe ned over Antons nosser, som næsten var forsvundet ind under hans pik.

Ved Mathias var Marin kommet om på ryggen, og på skift havde de suttet hans stive pik. Lige nu var det Magnus, der var i fuld gang med at sutte, og Mathias og Jonas sad på hver deres side og ventede på, at det var deres tur igen.

Er det ikke dejligt at få suttet pik? spurgte Jonas Martin.
Jo. Du kan bande på, det er godt, sagde Martin, som lå og nød det.
Så bare vent til vi begynder på dit røvhul, sagde Jonas.

Mathias kiggede over på Jonas, som kiggede ned på Martin, som var blevet lidt skræmt over, at de også vil stikke noget op i hans hul.

Jeg har ikke haft noget op før, sagde Martin lidt skræmt.
Bare rolige, Martin, sagde Jonas. Vi skal nok smøre vores pikke godt ind i vaseline, så det ikke gør så ondt.

Magnus og Mathias bytter plads, så Mathias igen sutter Martins pik, som er meget varm at ha i hånden. Mathias kan også mærke, hvor meget den dunker, og at der nok ikke er så lang tid til, før han vil komme.

Jeg tror, han er ved at komme, sagde Mathias, da han havde suttet lidt.
Det tror jeg også, sagde Jonas. Han stønner noget mere nu.
Så lad os se ham komme, sagde Magnus, som var godt liderlig. Så kan vi se om den virker.

Martin kiggede spørgende op på Magnus, og var lidt bange for, hvad han snakkede om.

Hvad har I gjort ved mig? spurgte Martin og kiggede rundt på de tre.
Vil du godt vide det Martin? sagde Mathias og kiggede ned på ham.

Ovre i fabrikken var Anton kommet op at stå fra sofabordet, og Kristian havde fået tørret spermen af sin kind med Antons underbukser.

Har du lyst til at bolle Kristian i røven? Spurgte Hans Anton. Og har du prøvet at kneppe en anden dreng før?
Ja, jeg har prøvet at bolle en anden dreng før, sagde Anton.

Hvem er det, Anton har kneppet, og fortæller Anton Hans, om dengang, han var sammen med Luai? Og hvad sker der hjemme hos Mathias? Får Martin noget op i sin jomfrurøv, og fortæller de ham, at han har fået en p-pille? Og kan det nu også passe, at drenge får stiv pik af det? Ja, det kan du læse meget mere om i næste kapitel af Fabrikken.

Kapitel 5.: Martins røv.

Ved du. hvorfor du fik stiv pik? spurgte Mathias Martin.

Martin rystede på hovedet.

Det stykke kage, du har spist, have vi proppet en p-pille i, sagde Mathias og begyndte at grine.
Det har I ikke gjort, sagde Martin lidt surt og stønnende. Det kan I ikke være bekendt.

Mere sagde Martin ikke, for imens havde Jonas spillet hans pik af, og Martin kom i nogle lange sprøjt, så det regnede med sperm ned over Jonas og Martin.

ÅÅHHH! Hvor er det dejligt, sagde Martin stønnende og var udmattet efter sin store orgasme. Det er første gang. en anden dreng har rørt og spillet den af på mig.
Kan det nu passe, sagde Magnus, som sad ved siden af Martin og havde fået noget af hans sperm i håret. Jeg tror, du har spillet pik sammen med Danni.

Martin sagde ikke noget til det, Magnus sagde, om han havde spillet pik sammen med Danni, som han sov sammen med til om lørdagen.

I fabrikken var Anton ved at fedtet sin pik ind i vaseline, og Kristian lå klar på sofabordet med benene op, som Hans holdt for ham. Anton kom hen til Kristian, hvor han gik ned på knæ, førte sin godt stive pik mod Kristians varme hul.

Husk at gøre det forsigtigt, sagde Hans. Kristian har ikke haft noget op før, der er større end en finger, og kiggede så ned på Kristian, som var lidt spændt i kroppen.

Anton førte sin pik op gennem Kristians ringmuskel, hvor Kristian kom med et lille skrig fra sig. Anton stoppede, ventede lidt med at føre pikken længe op i ham.

Du skal bare slappe af, sagde Hans som satte sig ved siden af Kristian, så Kristians ben nu lå nu på Antons skulder.

Kristian prøvede at slappe af, mens Anton førte sin pik længe op i ham. Men det var lidt svært for Kristian, for nu var det jo første gang, han fik noget så stort op i røven. Anton havde fået sin stive pik halvt op i Kristian, hvor han så trak lidt tilbage, hvorefter han førte pikken ind og lidt længere end sidst. Sådan gjorde han, til han næsten havde sin ca. 17 cm stive pik oppe i Kristian, Kristian lå på bordet med tåre i øjnene, og ønskede bare, at det ikke gjorde så ondt.

Hold op hvor har du et stramt hul, sagde Anton, da han holdt en lille pause.

Efter sin lille pause, gentog han bevægelsen, frem og tilbage i Kristians røv, og jo længe tid, Anton kneppede Kristian, jo mere vænnede Kristian sig til det, og slappede mere af i kroppen.

Over hos Mathias var Martin kommet sig over sin store orgasme, nu sad han i sofaen, og han havde stadig stivpik. Samtidig var han også lidt sur på dem, fordi de havde proppet en p-pille i hans kage. Men han kunne lide det, så det var lidt svært at være sur, især når man er pisse liderlig samtidig.
Efter de havde siddet lidt og kigget på hinanden, rejste Mathias sig op, og hans stive pik stod op af maven. Martin fulgte Mathiases pik med øjenen, og da han ikke kunne se den mere, kunne han se på en lille fræk røv.

Nå, kan du lide det, du ser? spurgte Magnus og rejste sig fra gulvet og gik over til Martin i sofaen.

Magnus satte sig ved siden af Martin, tog om hans spermede, stive pik og begyndte at føre forhuden op over pikhovedet, som var blottet. Lidt efter bøjede Magnus sig ned. Han var ikke så vild med sperm, men man gør næsten alt, når man er 112 % liderlig.
Da Mathias kom tilbage til stuen, så han, at Magnus var godt begravet i Martins skød, og var i fuld gang med at sutte hans pik.

Nå, Magnus, sagde Mathias da han kom hen til sofaen, skulle du lige gøre den ren for sperm?

Magnus kiggede bare op på Mathias, som havde et stearinlys i hånden, og i den anden havde han vaseline, så Magnus kunne godt gætte hvad han var ude på.

Hvem skal ha det op? spurgte Magnus, som var godt våd om munden.
Det skal Martin, sagde Jonas, som havde været med ude i køkkenet, og havde fundet noget madolie. Martin skal ha lyset op.

Martin vidste ikke, hvad han skulle svare. Hvis han skulle lytte til sin pik, så var svaret ”ja,” men ”nej,” hvis han spurgte sig selv. Han havde ikke haft noget op før, eller det havde han, men det skulle de andre ikke vide noget om.

Læg dig ned på gulvet, sagde Jonas, som stod med madolien, så vi kan lege med din dejlige lille numse.

Martin tøvede lidt, men Magnus skubbede ham derned, hvor han så lagde sig på maven, så hans pik lå op af hans mave. Jonas åbnede for madolien og hældte noget ud over Martins baller, så de begyndte at skinne. Jonas satte olien på gulvet og satte sig mellem benene på Martin og begyndte at massere olien rundt på hans røv, og engang imellem førte han et par fingre ned mellem ballerne på ham, så han ramte hans hul. Imens stod Mathias og smurte noget vaseline på lyset, som snart var på vej op i Martin.

Hos dem i fabrikken var Anton ved at komme, og man kunne bare høre hans stønnen overalt på fabrikken. Det var godt, de var alene, for ellers kunne det godt være, de fik tilskuere på.

Jeg kan ikke mere, JEG KOMMER, stønnede Anton. ÅÅÅHHH OOHH. Nu kom…mer jeg!

Hans skyndte sig om bagved Anton, da han fik trukket sig ud af Kristian, og da Anton skulle til at tage om sin fedtede, stive pik, tog Hans fat i hans arme og holdt dem, så han ikke kunne få fat i sin pik. Den stod og vippede i luften, hvor den begyndte at sprøjte ud over Kristian. Anton kunne ikke styre sin pik, så spermen fløj rundt, noget ramte i ansigtet på Kristian, og det meste landede på Kristians mave.

Hold op hvor det kilder, sagde Anton helt forpustet og lod sit hoved falde bagover ned på den ene skulder på Hans. Sex er altid godt, hviskede Hans til Anton. Især når man er sammen med en, der ser så fræk ud som dig.
Du kan sprøjte, sagde Kristian, da han fik spermen væk fra det ene øje. Og selv om det gjorde ondt, var det alligevel godt og dejligt at mærke en pik oppe i røven, og Kristian rejste sig op fra sofabordet. Nu er det kun dig. der skal sprøjte, Hans.
Ja. Men jeg har lyst til at høre, hvem der har kneppet Anton, sagde Hans. Selvom jeg godt tror, jeg ved, hvem det kan være, og så kiggede han på Anton, som stadig havde hovedet på Hanses skulder.
Du er født nysgerrig Hans, sagde Kristian og satte sig ned i sofaen med stiv pik.
Hvis man ikke er nysgerrig, så får man aldrig noget af vide, sagde Hans og skubbede Anton ned i sofaen ved siden af Kristian.

Hans satte sig ned ved siden af Anton, og han havde noget af en stiv pik, og hans pikhoved var godt fedtet ind i presperm.

Lad os høre, da du mødtes med Luai og de andre, sagde Hans. kiggede på Anton og tog om hans halvstive pik.

Hjemme hos Mathias, var Jonas og Martin godt fedtet ind i madolie. Jonas lå oven på Martin, så Martins pik bliv mast mellem hans mave og stuegulvet, og Jonas tænkte ikke over det, for han havde travlt med at køre sin stive pik mellem Martins olie fedtede røvballer.

Jeg tror Martin skal ha stearinlyst op nu, sagde Mathias, som havde stået og hevet i sin pik, mens han så på Jonas og Martin.

Jonas flyttede sig og satte sig ved siden af Martin, som ikke lige havde lyst til at få et stearinlys op i røven. Martin prøvede at komme op fra gulvet, men det fik han ikke lov til, for Magnus kom og holdt ham nede, og Mathias stak lyset ned mellem de fedtede baller, og håbede på, at det ramte hullet. Det gjorde det, for der kom et hyl fra Martin, og stearinlyset blev også noget mindre.
Martin havde haft noget op før, men det vidste de andre ikke, og det havde Martin helle ikke lyst til at fortæller dem, for han havde lovet den person ikke at sige det til nogen.

Få lidt mere fart på det lys der, sagde Jonas og overtog det fra Mathias.

Jonas satte tempoet op og stak det længere ind, så Martin kom med et par hyl mere. Men Jonas stoppede meget hurtigt, for der var nogen ved døren.

Hvem kan det være, der står ude ved døren, og går Mathias ud for at åbne for at se, hvem det er? Og finder de andre, Mathias, Magnus og Jonas ud af, at Martin har haft noget op i røven før? Det kan du læse meget mere om i del 6, for i del 5, skal vi høre om Antons møde med Luai og Karim og nogle flere. Ja, det kan du læse meget mere om i næste del af Fabrikken.
Kommentar