Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Fabrikken del 2

(Fabrikken)

Karakter: 4.8/5
Visninger: 4823

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Del 2.: Mathias og Magnus.

Kapitel 1.: Jonases hjælp.

Nå, I har fundet ham, sagde Jens som kom forbi Jonases hus. Har han sagt noget til knallertbanden?
Han har låst sig inde i huset, sagde Mathias som stod og banke på hans vindue.
Jeg tror ikke han kommer ud, så længe vi står her, sagde Magnus og gik ud til vejen hvor Jens står.
Hvor lang tid har i stået her? Spurgte Jens Magnus.
Nok en halv time, kom det fra Mathias og banke løs på Jonases vindue. Kom ud til os, vi vil bare snakke med dig.

Indenfor hos Jonas, som havde været i bad, sad han nu inde i stuen som vendt væk fra vejen, så han var fri for at høre Mathias og Magnus stå og banke på hans vindue. Det var godt de havde en lukkede have, ellers havde Jonas ikke haft nogle stede at være i fred for de to udenfor.

Lad os gå, sagde Mathias som var godt sur på Jonas.
Hvorfor har I ikke skrevet til ham, sagde Jens. Han har jo mobil, vis i ikke har glemt det.
Hvad tror du vi ikke har gjort, sagde Mathias surt. Og det hjalp helle ikke end skid.

Over i fabrikken hvor knallertbanden stadig var, og stadig sad nøgne, var de ved at planlægge, hvordan de kunne få Mathias og Magnus her over. De fandt hurtigt ud af, de kunne bare bruge Jonas som hjælpemiddel, for at få dem her over.

Jeg ringe til Jonas, sagde Kristian og fandt sin mobil i sine bukser, som lå, hvor han havde smidt dem sidst.

Første gang tog Jonas den ikke, da Kristian ringet anden gang, tog Jonas den.

Ja, sagde Jonas.
Vi har brug for din hjælp, sagde Kristian til Jonas i mobiltelefonen. Du skal få Mathias og Magnus her ud, kan du gøre det får os?
Det kan jeg ikke, sagde Jonas. De har fundet ud af, at jeg har filmet dem. Og det er ikke lang tid siden de stod her ved huset, og buldrede på døre og vinduer.
Det kan ikke være vores problem, sagde Kristian. Hvis du ikke kan hjælpe os med, at få Mathias og Magnus her ud. Så kunne det godt være vi sendte billede rundt af dig, grinte Kristian i mobilen.

Jonas viste ikke hvad han skulle gøre, hvis han ikke hjalp knallert-banden, så vil hele byen vide hvad han har lavet i fabrikken, for knallertbanden havde jo taget et billede af ham, hvor hans ansigt sejlede i sperm. Og det var ikke sikkert, at han kunne få Mathias og Magnus med ud til fabrikken, for hvis han viste sig for dem, så vidste Jonas godt, hvad der ville ske med ham. Hvad skulle han gøre, han var nødt til at gøre et eller andet.

Jeg skal se, hvad jeg kan gøre, sagde Jonas til Kristian.
Bare de er her om én time, sagde Kristian. Hvis ikke, så sende vi et billede, hvert minut du kommer forsendt, er det forstået, Jonas.
Ja, svaret Jonas i den anden ende af mobilen.

Kristian lagde på og Jonas gik ind på sit værelse, hvor han kunne se ud på vejen. Han kunne kun se Jens og Magnus, stå ude ved vejen og snakke, Mathias kunne han ikke se.

Hvad vil jeg helst, tænkte Jonas. Vil jeg ha tæv af Mathias og Magnus, eller et billede sendt rundt i hele byen, hvor jeg har sperm i hele ansigtet?

Så Jonas gik ud for at tage sine sko på, hvor han så gik udenfor, hvor Jens fik øje på Jonas. Men Magnus var næsten lige gået, men Jens råbet til ham.

Jonas er kommet ud!

Magnus løb hurtigt tilbage, han troede Jonas ville løbe ind igen. Men det gjorde Jonas ikke, han gik Magnus i møde.

Undskyld for det jeg har gjort, sagde Jonas som var angst for hvad Magnus ville gøre ved ham.
Har du givet det til knallertbanden? Spurgte Magnus som det første til Jonas.
Nej. Jeg nåede at slette det, sagde Jonas som vidste, det var løgn.
Hvad lavede du så med knallert banden? Spurgte Magnus. For mig og Mathias så dig sidde bagved Hans.
De troede jeg havde den film med jer, sagde Jonas. Så de kørte mig ud til fabrikken, hvor de kigget min mobiltelefon igennem.

Det tager ikke en time og kigge den igennem, tænkte Magnus mens han stod og så på Jonas.

Så jeg vil godt gøre det godt igen, sagde Jonas. Og undskylde det jeg har gjort, at jeg gik ind til Mathias og dig. Lad os gå hjem til Mathias, sagde Magnus. Han er meget sur på dig, så må vi se om han tager imod din undskyldning.

Jonas bliv mere angst, hvis Mathias var meget sur på ham, så kunne det godt ende med, at han fik en på hovedet. Det havde Mathias gjort en gang før på Jonas, hvor han træk badebukserne ned på ham, da de engang var i svømmehalen, og den var propfuld af andre unger.
Da Magnus og Jonas begyndte at gå, kigget Jonas meget surt på Jens. For Jonas viste godt det var ham, da havde sladret til knallert banden, om den film med Mathias og Magnus.

Martin og Danni var lige for et par minutter siden, kommet hjem til Martin, hvor de var gået ind på hans værelse. Martin tog det op fra lommen, som Magnus var så nysgerrigt for at se. Og Magnus havde rart, det var et par underbukser, og det var Jonases.

De er da godt nok våde, sagde Danni, da Martin holdet dem op i luften. Man skulle tro han havde pisset i dem.

Martin snuste til dem.

Det er ikke pis, sagde Martin som fik dem hurtigt gemt da døren gik op.

Det var Martins storebror da kom ind, han noget at se Martin gemmet noget bag ryggen.

Hvad er det for noget du gemme bag ryggen? Spurgte Simon og gik hen imod sin lillebror. Ikk noget, svarede Martin og skyndte sig at give Danni underbukserne.

Danni satte sig ned i sengen, hvor han gemte underbukserne under Martins dyne.

Fandt du noget, sagde Martin da Simon havde kigget bagved Martin. Du må stole lidt mere på din lillebror.

Simon gik ud af værelset igen, og enden han lukke døren sagde han:

Nu vil jeg ikke høre lyde herindefra, sagde Simon og grinte mens han lukke døren.
Han er da lidt underlig, sagde Danni da Simon havde lukket døren.
Skal vi fortsætter hvor vi sluttede, enden vi bliv forstyrret ude på fabrikken? Spurgte Martin.
Det kan vi da godt, sagde Danni og lagde sig ned i sengen.

Magnus og Jonas var kommet hjem til Mathias, som sad inde i stuen og var godt sur. Da han så Jonas, fór han op af sofaen hvor han sad, og gik lige hen til Jonas og tog fat i ham. Jonas var meget bange for, at Mathias skulle slå ham. Men Magnus kom imellem, og fik Mathias til at slippe Jonas. Mathias satte sig igen i sofaen, og Magnus bad Jonas om at sætte sig i den anden enden af sofaen, og Magnus sætter sig imellem dem.

Hvorfor har du været herinde og filmede os? Spurgte Mathias surt til Jonas. Jeg har virkelig lyst til at slå dig.
Jeg vil godt undskylde det, sagde Jonas som var glad for Magnus sad imellem dem. Jeg nåede og slette det, jeg havde filmet, inden knallertbanden fik fat i min mobil.
Skal vi tror på det, sagde Mathias der ikke troede rart meget på Jonas.
Det tror jeg på, sagde Magnus. For hvis de havde set den, så havde de nok været her nu, ikke Mathias.

Mathias sagde ikke mere, og Jonas begyndte at tænke på, hvordan han kunne få dem med ud i fabrikken. Han fik hurtigt en idé, med hjælp af hans pik, for den var begyndt at blive stiv igen.

Hvis jeg kan gøre det godt, ved at spille pik foran jer, så vil jeg gøre det, sagde Jonas og hans kinderne begyndte at få farve.

Mathias så over på Jonas, og da kom et lille smil fra ham.

Så skal det ikke være her, sagde Mathias.
Hvorfor ikke? Spurgte Magnus.
Jeg har en plan med ham Jonas, hviske Mathias til Magnus.

Men det, Mathias ikke vidste, var jo, at det havde Jonas også.

Hvad er det for en plan, Mathias vil bruge overfor Jonas? og vil Magnus være med til den. Får Jonas dem med over til fabrikken, så knallertbanden kan få fat i dem? Og hvad var det Martin og Danni ikke fik gjort færdigt, da de var ude i fabrikken og blev forstyrret af knallertbanden og Jonas? Ja, det kan du læse meget mere om i næste kapitel af Fabrikken.

Kapitel 2.: Et minut.

Jonas var kommet hjem til Mathias sammen med Magnus, for også at sige undskyld til ham, fordi han havde været inde hos Mathias og filmet ham og Magnus, da de stod og spillede pik i stuen. Og efter Jonas hade været sammen med knallertbanden i fabrikken, var han taget hjem, hvor Mathias og Magnus var. De ville godt snakke med ham, men det havde Jonas ikke lige lyst til, så han skyndte sig at løbe indenfor og låse efter sig. Efter Mathias og Magnus havde stået udenfor og banket løs på vinduer og dør i en halv time, ringede knallertbanden til Jonas. De ville ha’ ham til at hjælpe dem med at få Mathias og Magnus ud i fabrikken. Hvis han ikke gjorde det, så havde de taget nogle billeder af ham, hvor han har masser af sperm i ansigtet, og dem ville de sende ud fra mobilen. Det fik Jonas til at bide i det sure æble og gå udenfor. Men da var Mathias og Magnus gået, men Jens så Jonas komme ud og fik råbt til Magnus.
Jens var skyld i, at knallertbanden vidste, at Jonas havde en film med Mathias og Magnus, for det var ham, der havde sladret til dem, da han mødet dem ved købmanden. Nu sidder Jonas hjemme hos Mathias, og har lige tilbudt at ville spille pik for dem. Men Mathias vil ikke ha’ det skal forgå hos ham. Det skulle være et sted, hvor det kunne tåles, at et gulv blev vådt. Og efter de havde siddet lidt tid, kom Jonas med, hvor de kunne tage hen.

Vi kan tage ud til fabrikken, sagde Jonas.
Er det ikke derfra, du kommer? spurgte Magnus.
Og hvis du kommer derfra, så må knallertbanden også være der, sagde Mathias.
Det er rigtigt, sagde Jonas. De var der, men de kørte hurtigt igen, da de fandt ud af, jeg ikke havde filmen, og så var jeg nødt til at gå tilbage til byen.
Så lad os køre derud, sagde Magnus og kiggede på Mathias.
Jeg ved ikke, om det er en god idé, sagde Mathias. Hvis nu knallert-banden kommer?
Vi kan køre derud og se, om de skulle være der, sagde Magnus. Hvis de er der, så vil deres knallerter være der. Og hvis de står der, så kører vi igen og finde et andet sted.
Hvis de kommer, mens vi er der, hvad så Magnus? sagde Mathias, som var lidt usikker på, om det nu var en god idé at køre derud.
Så gemme vi os bare, sagde Magnus. Og når muligheden er til det, så stikker vi af derfra.

Jonas kom i tanke om knallertbandens knallerter. De kørte dem jo ind i det skur. Og hvis Mathias og Magnus ser dem, så kommer de ikke ind i fabrikken. Og det ville ikke være så godt, for så var Jonas da sikker på, at de sendte et billede af ham af sted. Jonas kiggede igen på sin mobil for at se, hvad klokken var. For han skulle være ude i fabrikken, inden der var gået en time. Hvis han kom for sent med Mathias og Magnus, bare ét minut, så sendte de et billede hvert minut, han kom for sent.

Skal vi komme derud? spurgte Jonas, for der var kun 25 minutter, til der var gået en time.
Har du travlt? sagde Mathias og rejste sig op fra sofaen.
Nej, sagde Jonasog rystede på hovedet.

Ovre ved Martin, var Martin ved at trække bukserne af Danni, så underbukserne fulgte med ned, så hans pik, som var meget stiv, sprang op på maven med et klask.

Du er bare så dejlige, Danni, sagde Martin og smed hans bukser og kastede sig over ham.
Det er du også, svarede Danni og omfavnede Martin og begyndte at tungekysse ham.

Martin og Danni har haft et forhold til hinanden, siden de var 13 år, hvor de første gang legede med hinanden, hvor de sov sammen en weekend. Og de har holdt det hemmeligt lige siden, så ikke engang Martins storebror, Simon, visdte det. Men Martin havde glemt at låse sin dør til værelset, og hans storebror var også hjemme.
Mens de lå og tungekyssede hinanden, begyndte Danni at knappe Martins bukser op og hive dem ned over hans røv, og hans underbukser samme vej. Lidt efter havde de fået alt tøjet af og lå stadig og tungekyssede hinanden. Martin, som lå øverst, begyndte stille og roligt at glide ned mod Dannis stive pik.

Hold op hvor er din pik våd, sagde Martin, tog omkring hans pik og trak forhuden det sidste stykke ned over pikhovedet.

Martin kørte blidt sin tunge omkring det våde pikhoved, og efter en blid slikken omkring pikhovedet, tog han pikken i munden, og suttede så godt, han nu kunne. Det var da nok til Danni. Han lå allerede og stønnede, og han begyndte at vippe med underlivet. Samtidig ude på gangen gik Simon forbi Martins værelse og kunne høre en svag stønnen inde fra værelset. Simon stoppede op og lagde sit øje mod døren, og stønnene blev lidt højere.

Jeg kan ikke holde mig mere, sagde Danni stønnende til Martin.

Martin suttede lige til det sidste, og nåede lige at få Dannis pik ud af munden, da Danni lukkede den første lange ladning sperm op i luften. Martin hev stille og roligt op og ned på hans pik, mens det sprøjtede med sperm ud af den og ud til alle sider. Mens Danni lå og spermede, lukkede Simon døren stille op og stak hovedet ind. Der ser han Danni ligge i sin lillebrors seng og få spillet pik, mens han lukkede den ene ladning sperm ud efter den anden. De lægger ikke mærke til Simon. De er fuldt optaget af det, de er igang med. Simon får lukket døren stille efter sig igen, så han ikke skulle blive opdaget. Da han havde fået lukket døren, kunne han se, at hans egen pik kunne lide det, han så.

Det havde jeg ikke troet om min lillebror, tænkte Simon, mens han gik videre men stiv pik.

Simon var selv til et eget køn, eller næsten. Han var bi, og lige for tiden havde han en pigekæreste. Men der var ingen i familien, der vidste, han også var til hankøn.

På værelset hos Martin, havde de byttet plads, så Danni nu suttede Martins pik. Den var lidt større end Dannis, kun med én centimeter. Martins pik er 15 i stiv tilstand.

Det var ikke ret lang tid, du holdt ud, sagde Martin, som lå og så ned på Danni, som var begyndt at sutte hans pik.

Danni tog Martins spytvåde pik ud af munden, smilede til Martin og sagde:

Jeg var jo også ved at komme ude i fabrikken, da vi blev forstyrret af knallertbanden og Jonas, svarede Danni og skyndte sig at tage Martins pik i munden igen.
Jeg havde heller ikke suttet så lang tid derude, sagde Martin og lukkede øjnene og nød den behandling, hans pik fik.

Mathias, Magnus og Jonas var på vej ud til fabrikken, efter de havde været hjemme hos Jonas for at hente hans cykel. Og mens de cyklede ud mod fabrikken, blev Jonas ved med at kigge på sin mobil for at holde øje med tiden, for han ville nødig komme ét minut for sendt.

Hvad er der så spændende på den mobil? spurgte Mathias, der var cyklet op ved siden af Jonas.
Ikke noget, sagde Jonas. Jeg ser bare, hvad klokken er.
Hvad er den så? spurgte Magnus som cyklede bag Jonas.

Jonas kiggede igen på mobilen og så, der var 3 minutter til, at han skulle være på fabrikken med Mathias og Magnus. Det var godt, de næsten var der, for de kørte nu på sidevejen ned til fabrikken.

Den er snart fire, sagde Jonas og proppede sin mobil ned i lommen.

Da de kom ned til fabrikken, var Jonas hurtigt af cyklen, og fór over til det skur, hvor knallertbanden havde sat deres knallerter. Da han kom dereover, kunne han se, at knallerterne var væk, og han fik et chok, da han vendte sig om, for Mathias og Magnus stod i åbningen.

Du fik travlt med at komme her over, sagde Magnus. Gemmer du noget her?
Næ. Jeg skulle bare se, om knallertbandens knallerter stod her, fik Jonas sagt, og gik ud af skuret, efterfulgt af Mathias og Magnus.

Mens Mathias og Magnus undersøgte området ved fabrikken, tog Jonas sin mobil op fra lommen, og kunne se, at der ikke var mange sekunder, til han skulle være inde på selve fabrikken. Men Jonas håbede også på en måde, at de var kørt, når deres knallerter nu ikke stod i skuret, hvor de satte dem, da han var her tidligere på dagen, sammen med knallertbanden. Men det kunne jo være, de havde flyttet dem, for hvis Mathias og Magnus så deres knallerter, så var der ikke så store chancer for, at de var gået med ind på fabrikken.
Den nærmede sig et minut over tid, da Mathias og Magnus havde undersøgt området, og var gået hen til Jonas, som næsten var inde på fabrikken. De kom ind i en slags forhal, som var overmalet af forskellige tegn og end masse tekst, hvor der stod ”PIK”, ”PIS”, og så videre. Og da de gik videre, kom de ind i en stor sal, hvor der nok havde stået maskiner. Derfra viste Jonas, hvor de kunne være nede i den anden ende i nærheden af knallertbandens rum. Der var et rum ved siden af deres, som havde været et toilet, for der var fliser på vægge og gulv, og lokummet var fjernet, så der kun var et hul i gulvet.

Her kan vi være, sagde Jonas og så på Mathias og Magnus, som stod i døråbningen.

Hvis det er her, du vil være, så må du hellere begynde at smide tøjet, sagde Magnus.
Det må I også, var der en stemme bag Mathias og Magnus, der sagde. Det var Hans, som havde fået underbukser på.

Samtidig blev Mathias og Magnus skubbet ind i rummet, så de næsten var ved at vælte Jonas.

Det var godt, du kunne komme med dem, Jonas, sagde Hans. Men vi har sendt et billede af sted, skal du lige vide.

Jonas blev nervøs for, hvem de havde sendt billedet til, det kunne være til hvem som helst.

Hvem har I sendt det til? spurgte Jonas nervøst Hans, som var kommet ind i rummet sammen med Morten og Kristian.

Vil Hans sige, hvem han har sendt billedet til? og har han sendt det billede af Jonas, hvor han har masser af sperm i ansigtet? Og hvad vil knallertbanden nu gøre ved Mathias og Magnus? og får Jonas lov til at tage hjem`? Og hvad med Martin og Danni? vil de kun sutte pik på hinanden? Og hvad med Simon. der havde set de to ligge i sengen? vil han blande sig, eller nøjes han bare med højre hånd? Ja, det kan du læse meget mere om i næste kapitel af Fabrikken.

Kapitel 3.: Pisse våde.

Det skal du ikke bekymre dig om, sagde Hans til Jonas.

Hans havde sendt et billede af sted, det hvor Jonas har sperm i hele ansigtet, for han kom ét minut for sent med Mathias og Magnus.

Jeg skal pisse, sagde Mathias som han skulle siden han sad hjemme i stuen.
Det må du vendte med, sagde Hans, som fik en idé.

Hvis I alle tager tøjet af, undtagen jeres underbukser, sagde Hans. Og når I har gjort det, så går vi ud i den store hal.

Jeg vidste, at Jonas gemte på noget, hviskede Mathias til Magnus, mens han tog sin T-shirt af. Jeg kunne se det på ham hjemme i stuen.
Hvorfor gik du så med til at gå her ud? Hviskede Magnus til Mathias, som næsten havde fået tøjet af.

Hvad er det, vi andre ikke må høre? sagde Kristian og gik hen til Mathias og Magnus.
Ikke noget, sagde Magnus straks og tog sine bukser af.
Så hold mund, sagde Kristian og gik igen.

Hjemme hos Martin var han lige ved at komme, og han når lige at skubbe Danni væk, og får ham lagt ned på ryggen i sengen.

Er du klar til min ladning sperm, sagde Martin meget stønnende mens han rejste sig op.

Martin stod nu oppe i sengen med et ben på hver side af Danni, og havde rette sin stive pik ned mod hans ansigt så godt, han nu kunne med sådan en stiv pik, som han havde.

ÅÅHHH! Jeg kommer, stønnede Martin.

Og med et kom et sprøjt, som fløj gennem luften, og man kunne høre, da det ramte vinduet, som sengens ene ende stod ved. Det var godt, vinduet var mod haven, for hvad ville de, som gik på vejen ikke sige, hvis de så Martin nøgen med stiv pik? Martin får rettet sin pik, og spermen fortsætter med at sprøjte ned på Dannis ansigt, og inden længe var hans ansigt godt tildækket af Martins sperm.

Hold da op hvor ser du godt ud, sagde Martin udmattet.

Martin lagde sig ned i sengen ved siden af Danni, som var ved at fjerne spermen fra sine øjne, så han igen kunne åbne dem og se.

Det er utroligt, du kan sperme så meget hver gang, Martin, sagde Danni og slikkede sig om munden. Og din sperm smager bare så godt, og så slikkede han sig igen om munden.

I fabrikken var alle nu kommet ud i den store sal, det der var tidligere fabriksrum, hvor alle maskinerne stod engang for mange år siden. Og alle stod kun iført underbukser, og knallertbanden, Hans, Kristian og Morten, havde som de eneste, en våd plet, på størrelse med en 5´kr.

Skulle du pisse Mathias? spurgte Hans.
Ja, svarede Mathias. Og det skal snart være, jeg kan næsten ikke holde mig mere.

Hans så hen på Jonas, som bare havde et ønske, og det var at komme hjem. Men Hans havde nu en anden plan, så Jonas måtte vente med at komme hjem.

Jonas, hvis du lægger dig ned på gulvet, sagde Hans.
På det beskidte gulv her, sagde Jonas. Det vil jeg ikke, så bliver mine hvide underbukser bare beskidte.
Hvis du ikke gør, hvad vi siger, så kan det godt være, at vi kommer til at sende et billede mere, sagde Hans og grinede.

Jonas kiggede lidt rundt for at se, om der skulle være et sted, hvor gulvet ikke var så beskidt. Og imens stod Mathias og Magnus igen og snakkede.

Jeg skal højst sandsynligt pisse på ham, hviskede Mathias til Magnus.
Det har du fuldstændig ret i, sagde Morten, som stod tæt på dem og kunne høre, hvad de hviskede om.

Jonas havde fundet et sted, hvor han kunne ligge på en træplade, som han så lagde sig ned på.

Ikke på ryggen, sagde Hans. På maven, så du skal vende dig en halv omgang.

Jonas vendte sig om, så han lå på maven, og Hans gjorde tegn til Mathias, at han skulle komme hen til dem. Mens Mathias gik hen til Hans, som stod ved siden af Jonas, skubbede Morten Magnus med over, så de stod på den anden side af Jonas, så de kunne se Mathias pisse på Jonas.

Du skal pisse på hans numse, sagde Hans til Mathias og klappede Mathias på røven.

Mathias skulle tisse og det skulle være nu, han tog sin pik frem, og knallertbanden så ned på den. En lille dusk hår foroven, og den var lidt lang og tynd. Mathias rettede den ned mod Jonases numse, og begyndte så at pisse på Jonases underbukser, så de blev gennemsigtige. Og da Mathias var færdig med at pisse, bad Hans Mathias om at smide sine underbukser. Mathias hev dem ned, bøjede sig ned for at tage dem af, og mens han tog dem af, voksede hans pik sig stiv, og da han rettede sig op stod hans pik stiv op af hans mave.

Den ser også dejlig ud i virkeligheden, sagde Hans og gik hen til Mathias. Lad os se om Magnus også ser dejlig ud i virkeligheden, og Hans kiggede over på Magnus.

Magnus stod mellem Morten og Kristian, og så ned på Jonases numse, som man kunne se gennem hans våde underbukser.

Skal du også pisse? spurgte Hans. Så skal du bare gøre det på Jonases underbukser.
Det skal jeg ikke, sagde Magnus.
Godt, sagde Hans. Men tag også dine underbukser af, så vi kan se, om din pik også ser fræk ud i virkeligheden.

Magnus tøvede lidt, men der var ikke andet, han kunne gøre. Magnuses pik var også begyndt at blive stiv, og da han hev sine underbukser ned, var den halvstiv, og med små ryk stod den også stiv op af maven, ligesom Mathiases pik gjorde.

Hold da op hvor den ser godt ud, sagde Kristian, som stod lige ved siden af Magnus.

Kristian lod sin højre hånd glide op af undersiden af Magnuses pik, og det gav nogle ryk i hans pik, så der dannede sig en dråbe presperm i reven.

Liderlig, fræk og vild dejlige er den, sagde Kristian og klemte om Magnuses ene balle.

Nu skal jeg pisse, sagde Hans, og hev sin halvstive pik frem fra underbukserne og rettede den, så godt han nu kunne, ned mod Jonases røv.

Og Jonas lå på træpladen og så op på Mathiases og Magnuses stive pikke, da Hans skulle til at pisse på hans underbukser.

Hvis du ikke vil ha pis i ansigtet, så må du lige vente lidt med at se på Mathiases og Magnuses dejlige liderlige pik, sagde Hans og begyndte at pisse.

Jonas når lige med nød og næppe at vende hovedet, så han kigger ned i træpladen, og det var også godt, han fik vendt hovedet, for Hans ramte først i nakken på Jonas med sin pisstråle. Hans fik hurtigt rettet strålen ned mod Jonases allerede våde underbukser, så pisset sprøjtede ud til alle sider. Mathias så først ned på Jonases våde numse og derefter over på Magnus, som stadig stod mellem Kristian og Morten, som også kiggede ned på Jonases numse, som var godt våd af pis. Da Mathias havde set lidt på Magnus, kiggede Magnus over på Mathias, som nu havde rettet blikket ned på Kristian og Mortens skridt. Kristian og Morten havde haft stiv pik længe, med sådan en våde plet som var blevet større, så næsten hele forsiden af underbukserne var våde.

Hos Martin var Danni ved at komme i tøjet, mens Martin stadig lå nøgen i sengen. Da Danni lige havde fået sine bukser på og kun manglede at få sine sko på, kom Simon, Martins storebror, brasende ind på værelset, så Martin skyndte sig at få dynen over sig.

Kan du ikke banke på, når du skal herind, sagde Martin surt til Simon.
Undskyld. Det glemte jeg, sagde Simon, som godt vidste, hvad der var forgået.
Hvad vil du? spurgte Martin så.
Jeg vil bare høre, hvad vi skal ha at spise i aften, sagde Simon og så på Danni med et smil.
Pizza, som vi plejer, når vi er alene hjemme, sagde Martin.

Og mens Martin siger det, får Simon øje på noget på vinduet, og går så hen for at se det lidt tættere på.

Hvad er det? spurgte Simon og pegede på Martins sperm, som var begyndt at løbe ned ad vinduet.

Ovre i fabrikken var Hans færdig med at stå og pisse på Jonas, som også var kommet op af stå, så pisset var begyndt at løb ned ad hans ben.

Se nu, sagde Jonas. Mine underbukser er pisse våde.

Hvad fortsætter det med i fabrikken? Kommer Jonas af med sine våde underbukser, eller vil han igen blive pisset på? Og hvad vil Martin og Danni sige om spermen på vinduet, som Simon havde fået øje på? Og hvad med Mathias og Magnus, hvad sker der med dem? Ja, det kan du læse meget mere om i næste kapitel af Fabrikken.

Kapitel 4.: Røvslikker.

Jonas gik nu rundt med våde underbukser, men knallertbanden var ikke færdig med ham endnu. Efter Hans havde pisset på Jonas, var de på vej ind til knallertbandens rum.

Ovre hos Martin, var Simon gået helt hen til vinduet, så langt han nu kunne komme, for Martins seng, som han lå i, uden tøj, men med dynen over sig, og var lidt bange for, at Simon skulle hive dynen af ham.

Er du på vej i seng? spurgte Simon, efter han havde stået og kigget på vinduet, som Martin havde ramt, da han spermede.

Martin svarede ikke, og Danni, som havde fået sine sko på, stod ved døren, for han var på vej hjem.

Hvis du skal ha noget af spise, så må du hellere komme op nu, sagde Simon og prøvede at hive dynen af Martin, som holdt godt fat i den.

Simon gik så over til Danni, da det ikke lykkedes ham at hive dynen af Martin. Da Simon kom hen til Danni og helt tæt på ham, kunne han se en våd plet ved hans højre øje.

Husk og få det hele væk, inden du kommer hjem til dine forældre, sagde Simon og grinede, mens han gik ud af Martins værelse.
Luk døren, sagde Martin. Og lås den efter ham.

Danni gjorde, som Martin sagde, og gik derefter over til ham, som steg ud af sengen, og skyndte sig at få noget tøj på.

Tror du, han ved, hvad vi har lavet? spurgte Danni.
Måske, sagde Martin og fik sine bukser på. Det kan det godt tyde på, at han gør.

På fabrikken, var alle inde i knallertbandens rum, og Jonas havde stadig de pissevåde underbukser på, som han dog snart fik lov til at tage af. Mens knallertbanden stod og snakkede sammen ved døren, sad Mathias og Magnus i sofaen, og Jonas stod ved vinduet.
Efter et lille stykke tid var de færdig med at snakke, og alle tre fra knallertbanden kiggede over på Jonas, og det lagde Mathias og Magnus mærke til, så de vendte hovedet over imod Jonas. Jonas begyndte at få lidt farve i kinderne, og hans pik, som havde været stiv siden han lå på træpladen og blev pisset på, kunne alle nu se give nogle ryk på sig.

Du må godt smide de der pissede underbukser, sagde Hans og gik over til Jonas sammen med de andre to.

Jonas fik hurtigt underbukserne af, for de var lidt kolde at ha på. Og da Hans og de andre to var kommet hen til ham, hviskede Hans noget til Jonas, så han råbte op.

DET GØR JEG IKKE! Råbte Jonas.
Så må vi hellere sende et billede mere, sagde Kristian til Hans. Hvis han ikke vil gør det.
Jeg tror godt han vil, sagde Hans og kiggede på Jonas. Vil du godt gøre det, jeg lige hviskede til dig?

Mathias og Magnus, som sad i sofaen, sad og så på dem. De vidste ikke, hvad Hans hviskede til Jonas, men det fandt de nu meget hurtigt ud af. For da Hans igen hviskede noget til Jonas, sagde Jonas ”ja”, og Hans bad så Mathias og Magnus om at smide deres underbukser igen.

Så når I har smidt dem, så stil jer herud midt på gulvet, sagde Hans til Mathias og Magnus.

Mathias gjorde, hvad Hans sagde, men Magnus tøvede lidt, men rejste sig op, da Morten kom hen til sofaen. Magnus kom ud på gulvet, hvor Mathias allerede stod nøgen, og hans pik stod bankende op af hans mave. Magnus kiggede på Mathias, som så kiggede igen på Magnus, som tog fat i sine underbukser. Magnus hev underbukserne ned, og for at få dem helt af, var han nødt til at bøje sig lidt fremover, så Morten kunne se noget af hans numsehul. Morten gik hen til Magnus, da han havde fået underbukserne helt af, Kristian stod allerede ved Mathias, og kørte sine hænder rundt på hans krop.

Mathias og Magnus, nu skal I bøje jer fremover, sagde Hans.

Kristian og Morten flyttede sig fra dem.

Hold da op hvor er han dejlig, ham Mathias, sagde Kristian da han gik væk fra Mathias.
Det er Magnus også, sagde Morten og kiggede på Kristian.

Mathias og Magnus bøjede sig fremover, mens de så på hinanden og tænke på, hvad knallertbanden havde fået Jonas til at gøre. Bare han ikke stikker noget ind, der er større end en pegefinger, for Mathias og Magnus har ikke haft noget op i numsen, der var større end en pegefinger.

Hos Martin, var Martin ved at følge Danni ud til døren, og da de stod og sagde farvel, kom Jens forbi dem ude på vejen.

Har I hørt, hvad Jonas har gjort? spurgte Jens, som var kommet op til dem.
Næ. Hvad har Jonas gjort? spurgte Martin.
Han har filmet Mathias og Magnus hjemme hos Mathias, sagde Jens.
Og, sagde Danni. Hvad er der forkert i det? spørger jeg måske dumt?
De stod og spillede pik sammen, sagde Jens og grinede lidt.

Martin og Danni kiggede på hinanden, og hvad tænkte de ikke på. Og lidt derfra inde i huset, stod Simon, så han ikke kunne ses udefra. Han hørte, hvad Jens lige sagde til sin lillebror og Danni, som stod og kiggede på hinanden, hvor Jens ser det samme som Simon havde set inde på Martins værelse.

Ad. Hvad er det, du har ved dit højre øje, sagde Jens og pegede på Dannis højre øje. Det ser ud, som om du er blevet spyttet i hovedet.

Det er han også på en måde, tænkte Martin. mens han kiggede ved Dannis øje.

Danni tørrede det af med sit blusærme og sagde farvel til Martin. Han var sent på den, så Danni skyndte sig at gå, og det samme gjorde Jens, og Martin vendte sig om og ville gå indenfor igen. Da han vendte sig, stod Simon i døråbningen med et lille frækt smil.

Gå med dig, sagde Martin. Og hvis du tror, Danni og mig har noget sammen, så kan du godt tro om.

På fabrikken, havde Jonas fået besked på at slikke Mathias og Magnus i røven, og efter han havde stået og tøvet lidt, gik han hen til Magnus, da Hans viste ham sin mobil. Da Jonas kom hen til Magnus, gik han ned på knæ og tog fat i hans små baller. Jonas spredte dem, og Magnuses hul kom til syne, og Jonas var nød til at gøre det, for ellers ville Hans bare sende et billede mere.
Jonas stak tungen ind på Magnuses varme hul, og knallertbanden var kommet hen for at se det lidt tættere på. Jonas lod sin tunge køre rundt på hulet, og det gik lige i pikken på Magnus. Den stod og pulsede og bankede op af hans mave, og prespermen begyndte at dryppe ud af hans liderlige pik.
Kristian, som stod lige ved siden af Magnus, hjalp Jonas med at holde Magnuses baller, så det blev lidt nemmere for ham at slikke. Og lidt efter lidt, da Jonas fandt ud af, at det ikke var så slemt igen, blev han mere modig, og det fik ikke for lidt, og det samme kunne man sige om Magnuses pik. Den fik da produceret noget presperm, så der næsten var ved at danne sig en større sø under ham.

Jeg tror, det er noget Magnus kan lide, sagde Morten, som var gået om foran Magnus.

Morten var nødt til at gå på knæ for at kunne se ind på Magnuses pik.

Hans kom også for at kigge, og det var noget af et syn, han fik at se. Han havde ikke set nogen lave så meget presperm. Der var nok til fire fem teskefulde presperm. Hans så ned på sin pik, som også havde produceret noget presperm, for hans pikhoved var da godt vådt.

Sut min pik, sagde Hans til Magnus.

Magnus løftede hovedet og så lige ind på en stiv og våd pik, og han tog med det samme om den, for han elskede at sutte pik. Og han var også blevet liderlig af Jonases slikken i røven, som Kristian bad ham om at stoppe. For nu var det Mathiases tur, som havde stået i nogle minutter fremoverbøjet, og han var da også glad for, de ikke skulle ha noget op i deres jomfruhuller, bare en våd tunge, som kørte henover deres brune huller, for Mathias var heller ikke klar til at få noget større op endnu. Og hvis det skulle være, så skulle det være Magnuses pik, for det var ham, han elskede.

Kristian tog fat i Mathiases også små runde baller, fik dem spredt så meget ud, så Jonas kunne komme ind med tungen. Men det, Jonas ikke viste, var, at Mathiases hul åbnede sig lidt, så han fik tungen lidt ind i hullet. Det kunne Mathias mærke, og det gav et spjæt i kroppen på ham.

Hvad sker der? spurgte Morten, som stod foran Mathias og var ved at stikke sin stive pik ind i munden på ham.
Det ved jeg ikke, sagde Kristian og så ned på Jonas, der var i fuld gang med at slikke.

Mathias tog Mortens pik i munden og begyndte stille og roligt at sutte hans pik, men det kunne være svært ind imellem at koncentrere sig om at sutte, når man nu også får slikket røv, og det kilder vildt dejligt.

Er det godt, Jonas? spurgte Hans, som stadig får suttet pik af Magnus.

Jonas nikkede bare, mens han havde hovedet godt begravet i Mathiases røv.

Jeg tror, jeg vil begynde og kalde Jonas for, ”røvslikker”, sagde Hans og grinede, for det ser ud til, han kan lide det.

Hvad nu, hvad sker der i næste kapitel af fabrikken? Ja, der er kun en mulighed for at finde ud af det, det er at læse det. når det kommer på siden. Men jeg kan da afsløre lidt af det her, at Jonas igen får noget, som han også fik tidligere på dagen. Kan du gætte det, hvis ikke, så kan du læse det. når det nye kapitel kommer på siden. Og hvad med ham Jens, som går og sladre om Mathias og Magnus, og om det. Jonas har gjort. Og hvorfor så Martin og Danni på hinanden, da Jens fortalte dem om Mathias og Magnus. Ja, det kan du læse meget mere om i næste kapitel af Fabrikken.

Kapitel 5.: Ikke igen.

Martin, som var kommet ind på sit værelse, fik nogle strømper og sko på. Og mens han gik ud af værelset, tog han en bluse på, og mens han tog blusen på, gik han ind i sin storebror, som stod i døråbningen.

Hold op hvor er du bare irriterende, sagde Martin.
Var det sjovt at få suttet pik af Danni, sagde Simon, da Martin gik ned af gangen.

Martin vendte sig om og kiggede hen på Simon, og gik derefter videre og ud af hoveddøren.

På fabrikken var Jonas stadig i gang med Mathiases røv, så den sejlede i spyt. Magnus var i fuld gang med at sutte Hanses pik, som snart var ved at eksplodere inde i Magnuses mund. Men Magnus fik ikke lov til at smage på Hanses sperm, og det var han også glad for, for sperm var ikke lige hans kop te. Hans trækker sig ud for ikke at kommer så tidligt, så han går lidt rundt i rummet. Jonas stoppede med at slikke Mathiases røv, og Mathias stoppede, da Morten trak sin pik ud af munden på ham, så alle stod og kiggede på Hans. Alle kiggede på hans pik, som gav nogle ryk, og uden Hans rørte ved den, kom der nogle kampe sprøjt fra den, og det blev ved med at vælte ud med sperm.

Hold op hvor er det godt, sagde Hans stønnende.

Selv om det var anden gang, Hans kom den dag, skulle man tro, han ikke havde spermet i flere dage. Der kom bare så mange sprøjt sperm ud af hans stive pik, så næsten hele gulvet, hvor Hans stod, var hvidplettet. Da han blev færdig med at sprøjte, satte han sig over i sofaen, hvor han var helt færdig og udmattet efter denne store orgasme.

Det kalder jeg for noget af et springvand, sagde Kristian. som var blevet godt liderlig.

Alle havde stået og set på Hans, men det havde Hans ikke lagt mærke til. Han var helt væk i sin orgasme, og det var også noget af et syn, de andre fik.

Jonas kom og slik mig ren, sagde Hans, da han var kommet sig lidt.

Jonas gik over til Hans, som sad halvt liggende i sofaen. Hans spredte benene, så Jonas kunne sætter sig imellem dem, men det gjorde han ikke. Han satte sig ved siden af Hans i sofaen og bøjede sig hen over ham og begyndte at slikke hans pik ren.

Kristian, Morten, Mathias og Magnus stod lidt derfra og så på, og alle fire havde stivet på. Kristian og Morten, som stadig havde underbukser på, havde noget af en bule og en kanon stor våde plet, så man skulle tro, de havde pisset i underbukserne. Mathias og Magnusstod nøgne, og deres pikke stod og pulsede og bankede op af deres maver. Det var det syn, Hans havde ovre fra sofaen, og det fik hans pik til at vokse i Jonases mund, somm havde travlt med at slikke den ren.

Jeg har lyst til at kneppe en røv, sagde Hans pludselig.

Jonas stoppede med at slikke og så op på Hans, og de andre fire så noget skræmte ud, da Hans sagde det. For alle i rummet havde ikke haft noget større op end en pegefinger. Det passer nu ikke helt, for der er en, som har haft noget, der var større end en pegefinger op. Hvem det er, hører vi nok senere, så følg med i novellen.

Martin har lige været hos Jonas, for det var der han sidst så Mathias og Magnus. Men nu er han på vej ud til fabrikken, det kunne være, de var taget der ud.

I knallertbandens rum var alle, udtagen Hans, noget chokket, efter Hans havde sagt, at han havde lyst til at kneppe en i røven. Der var ingen, der havde lyst til at prøve Hanses pik, selv om den ikke var så tyk, men den var noget lang.

Hvorfor ser i sådan på mig? sagde Hans. Bare fordi jeg har lyst til at kneppe en i røven. Hvad med dig Kristian. Du har da sagt en gang, du havde lyst til at prøve at blive kneppet i røven.
Det kan godt være jeg har sagt det før, sagde Kristian, men jeg har ikke lyst til det lige nu.

Hans sagde ikke noget, han så på Jonas, som var stoppet med at slikke, da Hans sagde han ville kneppe en i røven.

Hvad med én af jer tre? spurgte Hans og kiggede ned på Jonas og så over på Mathias og Magnus. Har I prøvet at blive bollet i røven før? spurgte han dem.

Mathias og Magnus rystede på hovedet, for de var bange for, at Hans ville gøre det.

Jeg kunne prøve på dig, Jonas, sagde Hans og klappede Jonas på låret.
Nej. Hvorfor lige mig, sagde Jonas skræmt og rystede på hovedet. Kan du ikke gøre det på Mathias eller Magnus.
Næ. Nu havde jeg lyst til at prøve det på dig, sagde Hans. Du har en dejlig fræk røv, og den har jeg haft lyst til at kneppe, siden jeg så den første gang for nogle uge siden. Men hvis du ikke vil ha, jeg gøre det, så må jeg bare sender nogle flere billeder af sted, og Hans kiggede på Jonas.

Mathias og Magnus kigger undrende på hinanden, de ved ikke, hvad det er for billeder, Hans bliver ved med at snakke om. Men Mathias og Magnus kunne forstå på Jonas, at det var noget, der ikke skulle ud til andre, selv om der allerede var sendt et.

Jonas sad og var skræmt over, at Hans ville til at kneppe ham i røven. Han havde jo hørt, det skulle gøre kanon ondt første gang, og var ikke meget for, at det var Hans, der var den første, der stak noget op i hans røv. Jonas blev kanon lettet, da Kristian sagde:

Vi har ikke noget vaseline eller noget andet smørelse med.
Øv. Kom det fra Hans, som så bøjede sig hen over Jonases stive pik.

Kristian og Morten satte sig på sofabordet eller det bord, der stod foran sofaen, og bad Mathias og Magnus om at stille sig mellem deres ben. Mathias stillede sig ved Morten, og Magnus ved Kristian, hvor Kristian og Morten begyndte at suttet deres våde, stive pikke. Der skulle ikke meget til, før de begyndte at stønne og puste, ligesom om de havde spurtet en 100 meter.

Jeg kan ikke holde mig tilbage mere, sagde Mathias stønnende.
Heller ikke jeg, sagde Magnus også stønnende og pustende.

Morten og Kristian stoppede med at sutte, og Hans havde hørt, at Mathias og Magnus var ved at komme.

Kom herom til Jonas, sagde Hans, som var stoppet med at sutte Jonases pik. Han skal ha jeres dejlige sperm lige midt i ansigtet.
Ikke igen, sagde Jonas. Jeg fik også sperm i ansigtet sidst.

Mathias og Magnus så på hinanden, mens de gik om til Jonas. De forestillede sig nogle billeder af Jonas, med sperm løbene ned af ansigtet, og da de kom om til Jonas, stod de ca. en halv meter fra ham. De begyndte at hive i deres meget våde, stive pikke, og der gik ikke lang tid, før Mathias kom.

Nu kommer jeg, ÅÅÅHHH OOHH, jeg kommer! Råbet Mathias.

Og samtidig Mathias kom i nogle sprøjt i ansigtet på Jonas, var Martin kommet til fabrikken, og var på vej ind i det store rum, hvor han kunne høre en stønne i den anden ende. Han gik langsomt mod stønnene, og da han kom til rummet, hvor stønnene kom fra, fik han store øjne, da han så de mange nøgne drenge.

Det er kanon frækt at sperm en i hovedet, sagde Mathias forpustet, da han flyttede sig fra Joans, så Magnus kunne komme til.

Lad os se, hvor meget Magnus kan komme med, sagde Kristian, som havde fundet sin mobil frem.

Magnus havde ikke stået lang tid foran Jonases ansigt, før det sprøjtet ud med sperm, som ramte over på Jonases ansigt. Bare fra to drenge, sejlede Jonases ansigt allerede i sperm. Og det blev for meget for Kristian, som havde stået og filmet Magnus, mens han spermede. Martin nåede lige at få et glimt af Jonas, da Magnus flyttede sig, så Kristian kunne komme til.

ÅÅÅHHH! Nu skal du få sperm, sagde Kristian stønnende.

Ud flød spermen af Kristians stive pik, så et par sprøjt fløj hen over hovedet af Jonas. Kristian rettede sin pik lidt nedad, så resten af spermen kunne ramme i ansigtet på Jonas.

Hold op, det er godt det her, sagde Kristian, da han stod og ryste sin pik, efter han havde spermet. Du er bare så dejlig, Jonas.

Martin ærgrede sig over, at han ikke kunne se, når Jonas blev sprøjtet i hovedet. Han havde kun udsyn til en numse, der trak sig sammen, når personen kom. Der skulle ikke siges noget ondt ord om deres numser, det var også et godt syn, Martin kunne lide det, men han ville helst have set når de sprøjtet Jonas i ansigtet. Og igen fik han et hurtigt kig, da Kristian flyttede sig, da Morten skulle til.

ÅÅÅHHH OOOHHHH! Stønnede Morten. Nu skal du får min sperm lige i sylten.

Morten stod ikke i lang tid foran Jonas, inden han begyndte at skyde sin ladning af sted mod Jonases ansigt, og ligesom Kristian, fløj de to første sprøjt hen over hovedet på ham, og et ramte på Hanses hånd, for han havde fået Kristians mobil, da Kristian skulle sperme. For da Morten rettede sin våde, stive pik lidt nedad, smuttede den ud af hans hånd, så han sprøjtede på Hanses hånd, den han havde Kristians mobil i.

Tak Morten, sagde Hans og tog mobilen i den anden hånd, hvor han slikkede spermen i sig.

Martin stod og tog sig på pikken, som var vokset sig stiv. Det var meget ophidsende at stå og se på, når så mange spermer én anden i ansigtet.

Nå. Nu må det være Jonases tur til at sprøjte, sagde Hans og gav Kristian sin mobil igen. Men inden han får lov til det, skal han også ha lov til selv at se, når han sprøjter for tredje gang i dag. Så Mathias og Magnus, I skal slikke al spermen væk fra hans ansigt.

Magnus, stod lidt fra Jonas, han skulle ikke slikke ham i ansigtet, for han kunne ikke lide sperm, det smagte grimt. Hans og Morten bar Jonas over på sofabordet, hvor Mathias allerede stod. Han kunne godt lide smagen af sperm.

Så må I godt begynde, sagde Hans, da Jonas var lagt på bordet.

Mathias satte sig ned på knæ ved siden af bordet, hvor han begyndte at slikke på Jonases ene kind, som spermen var begyndt at løbe ned af.

Kom her over, Magnus, sagde Hans, som sad i sofaen sammen med Morten og Kristian.
Jeg vil ikke slikke spermen af Jonas, sagde Magnus. Jeg kan ikke lide det.
Du vælger selv, sagde Hans. Om du vil slikke Jonas ren, eller om vi skal sende et billede rundt af dig?

Magnus havde ikke noget valg, så han gik hen til Jonas og satte sig på den anden side. Magnus var heldig, for Mathias havde næsten slikket det hele i sig så der var ikke rert meget sperm i ansigtet på Jonas, og det var Magnus også glad for.

Var det godt? spurgte Kristian Jonas, da Mathias og Magnus var færdig med at slikke ham ren.
Hvad tror du selv? sagde Jonas, som ville op at sidde.

Men det fik han ikke lov til af Hans, for nu skulle Jonas ha sin første fem gange ”hånd job”. Hans bad alle om at tage om Jonases stive pik, og lidt efter var alle fem, Hans, Kristian, Morten, Mathias og Magnus med til at spille Jonases pik af. Og der gik ikke mange minutter, før Jonas lå og stønnede og hev efter vejret.

ÅÅÅHH OOHHH! Jeg kommer.

Og med et kom et sprøjt, som ingen af de fem havde set før. Det fløj hen over Jonas og næsten over en meter fra hans hoved, hvor det landede på gulvet. Alle kiggede ned på Jonas, som var helt væk, men han havde stadigvæk sine øjne åbne, som bare stirrede op i luften. Der kom kun det ene sprøjt ud af hans pik, og alle fem gav slip på Jonases pik, så den klaskede ned på hans mave. Efter et par minutter kom Jonas til sig selv igen, satte sig op og var helt udmattet og meget træt og ville hjem.

Var det godt? spurgte Hans Jonas.
Du kan tro, det var godt, sagde Jonas. Det kilder stadig i min pik, som også stadig var stiv.
Du er også en meget liderlig dreng, sagde Hans og gav Jonases pik et klem.

Sikke en slutning på denne fredag, og sikken en begyndelse på en weekend. Hvad vil denne weekend ikke ende med? tænker du nok derude. Det må du vente med til at læse i sidste del af fabrikken, for der er stadig nogle dele endnu, som du kan glæde dig til at læse. Det bliver ikke kedeligt, for det er ikke sidste gang, knallertbanden skal lege med Jonas og de andre, Mathias og Magnus.
Og så har vi Martin, som kom ud til fabrikken. Finder knallertbanden ud af det? Og hvad vil Martin ikke sige til Mathias og Magnus, når de skal sove sammen. Ja, det kan du læse meget mere om i næste del af Fabrikken.
Kommentar