Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare nysgerrig 8.

(Bare nysgerrig.)

Karakter: 4.9/10
Visninger: 9631

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kapitel 8.: Hos lægen del 1.


Oversat af oleole13 fra ”Curiosity” af ”Shaver Boy” shaverboy@yahoo.com

Turen til lægens konsultation tog kun et kvarter, men det var længe nok, til at jeg fik hold på mine tanker. Jeg besluttede, at jeg ville fortælle lægen det hele i håb om, at han ville kunne forstå at det ikke var mig, der havde startet dette sex eventyr, som syntes at have overtaget min tilværelse de sidste to dage. Måske kunne han finde en måde, jeg kunne bruge til at komme ud af den klemme, som jeg var blevet presset ind i. Jeg havde kendt doktor Gordon lige fra jeg kom med på svømmeholdet. Han arbejde som læge for alle sportsholdene på Williams High School. Jeg var sikker på, at jeg kunne snakke med ham.

Vi gik ind I det kontor, som dr. Gordon delte med Chris Miller, som var psykoterapeut og også arbejdede med alle skolens sportshold. De havde hver sit konsultationslokale. Der var også et hydroterapirum, dvs. et vand massage rum, som man kunne komme til fra begge konsultationer.

Vi havde kun siddet I venteværelset kort tid, ca. 5 minutter, før Ted, den mandlige sygeplejerske, råbte mit navn op. Larry, Gary og Nick blev siddende i venteværelset, mens jeg fulgte med sygeplejersken ind i lægens konsultationsværelse.

Værelset var større end de fleste konsultationsværelser, men alligevel ikke noget stort lokale. Da vi var kommet ind, gav Ted mig besked på at klæde mig helt af, og tage en papirkåbe på, som hang på en knage. Han ventede, mens jeg klædte mig af. Da jeg var færdig og havde taget kåben på, samlede han mit tøj sammen og bar det ind i et andet rum.

Så stod jeg der og følte mig meget ubehagelig til mode. Den der papirkåbe dækkede mig knap nok, og pluggen var stadig i min røv. Samtidig var pikken halvhård på grund af fornemmelsen af, hvordan pluggen stadig gned inde i tarmen, og en stille strøm af precum sivede ud af pikken. Kåben var dårligt nok så lang, at den dækkede min erektion og åbningen bagpå gjorde min plug-fyldte røv fuldt synlig. Jeg overvejede at trække pluggen ud, men hvad skulle jeg stille op med den? Måske var det alligevel bedst at lade den være, og så forklare situationen for lægen. Og på den anden side, så havde en del af mig vænnet sig til at nyde, hvordan spidsen af pluggen gned over det følsomme sted i røven.

Ti minutter efter, kom Ted tilbage. Han var nok omkring midt i tyverne og 180 cm høj med lysebrunt hår. Han så rigtig godt ud, og optrådte køligt og professionelt.

”Lægen er stadig optaget, så jeg vil tage mig af de indledende undersøgelser. Vi begynder med dine mål. Tag kåben af og gå hen til højdemåleren.”

Jeg kunne mærke, at jeg blev rød i hovedet ved at skulle være nøgen igen, men jeg gjorde, som han sagde. Jeg lagde kåben på undersøgelsesbriksen og gik hen til højdemåleren, med den halvhårde pik svingede foran mig. Han målte min højde til 177 og min vægt til 74 kg. Han målte mit blodtryk og sagde, jeg skulle bøje mig hen over briksen, så han kunne tage min temperatur.

“Hvorfor kan du ikke bruge et mundtermometer?” Jeg var jo klar over, at han ellers ville se butpluggen. Jeg blussede af skam over, at endnu et menneske skulle se den gummitingest, der var stukket op i mig.

“Det her er mere nøjagtigt. Vær venlig at læne dig hen over briksen og spred benene.”

Så gjorde jeg, som han sagde, min pik hvilede på kåben, som jo lå på briksen. Han gik hen bag ved mig og han følte sig vej hen over mine baller. Så rørte hans fingre med pluggen.

“Hvad er det?” spurgte han og tog fat om basen og drejede på den. Jeg stønnede som svar.

Jeg kæmpede med at finde på en forklaring. Så kom jeg i tanker om, hvad Larry havde sagt om morgenen; ”Øh, det var meningen, at lægen skulle se på, øh, min bagdel, og han sagde, at den her ville gøre det lettere.”

“OK, men nu skal den altså ud.” Han tog fat i den og hev. Jeg jamrede af smerte, da pluggen poppede ud. Han satte den på bordet og tog en latex handske på. Han brugte en del smørelse på mit hul, og så lod han sin finger glide ind og ud af mig adskillige gange. Jeg måtte indrømme for mig selv, at det føltes dejligt. På det her tidspunkt var min pik bræthård og gned rundt i en lille sø af precum, som havde dannet sig på kåben. Efter en hel del flere ture ind og ud, fjernede Ted sin finger og erstattede den med et tyndt termometer.

Mens han tog handsken af sagde han: “Lad det sidde der til jeg kommer tilbage.” Så vendte han sig om og gik ud af lokalet.

Jeg var nu efterladt alene, nøgen og bøjet hen over undersøgelsesbriksen. Jeg tænkte på, hvad der var sket med mig. Hvorfor blev jeg så optændt hele tiden? Hvordan kunne jeg overbevise Larry, Nick og alle de andre om, at jeg ikke var med på alt det her, når min pik blev hård hele tiden? Så lå jeg og tænkte på, hvordan alt det her var begyndt i går. Hvordan jeg havde ligget der og tænkt på Jeff og var begyndt at lege med min røv. Hvorfor havde jeg gjort det? Hvorfor havde jeg ikke bare fortsat med at tænke på Jennie? Selv bare det at tænke på det nu, holdt min pik så hård som noget. Jeg huskede på den fornemmelse, det var, da Carloses pik gled ind og ud af røven her til morgen. Jeg prøvede på at tænke på noget andet, hvad som helst, men det eneste mine tanker kunne fokusere på, var hvordan blodet pulserede i min hårde pik.

Omkring fem minutter senede kom Ted tilbage, fjernede termometret og noterede temperaturen på min journal. Så bad han mig om at rejse mig. Mit ansigt blussede igen, da han kiggede på min stive pik og på slimen, som var spredt ud over kåben.

“Du har fået ødelagt den kåbe, og jeg er bange for, at vi ikke har flere lige for tiden. Du bliver nødt til at vente her, sådan som du er,” sagde han og tog kåben med sig. ”Lægen er stadig optaget, men vil nok være her om kort tid. Prøv at lade være med at lege med dig selv så længe, det er ret utroligt, at du har så lidt selvkontrol.”

Jeg begyndte at forsvare mig med, at jeg ikke havde …, men Ted vendte sig bare og forlod Lokalet. Min røv var slimet efter den smørelse, han havde brugt, for ikke at tale om de to spermladninger, jeg havde fået om morgenen. Jeg stak hånden bagud for at undersøge det og lod fingrene glide hen over mit ømme hul. Jeg pressede en smule, og den ene finger sank straks ind til og med det første led.

Netop I det øjeblik gik døren fra hydroterapirummet op. Ind kom Jeremy Tanner og Greg Lyons, begge var de stjerner på fodboldholdet. De var dryppende våde og havde håndklæder omkring livet. De standsede og stirrede på mig, som jeg stod der, nøgen, med en finger oppe i røven og en hård og dryppende pik.

“Hvad fanden? Sig mig, er det ikke Timmy Parker?” sagde Jeremy. Han var omkring 175cm, med hårløst bryst, kraftige bryst og mavemuskler. Han vejede formentlig omkring 90kg, alt var de rene muskler, lyst brunt hår og brune øjne. ”Hvad fanden har du gang i, Parker, fingerknepper du dig selv?”

“Jo bestemt ser det sådan ud,” faldt Greg ind, som var helt klar over, hvor flov jeg var. Greg var omkring 185 med sort hår og et behåret og muskuløst bryst. ”Det ser også ud, som om han bliver vildt tændt af det. Det er noget af en stivert, du har på, Parker.”

Jeg var parat til at krybe I et musehul. Hurtigt fik jeg fingeren ud og prøvede at dække min stivert. ”Nej, øh, sygeplejeren har lige smurt noget junk på min røv, og det føltes så mærkeligt. Jeg mener, I kender godt til, hvor let man har ved at få stivpik, når man er nøgen, ikke?”

”Jo, helt bestemt.” sagde Jeremy og gned på den store bule, der kunne ses foran på håndklædet, mens han blinkede til Greg.

Greg smilede og begyndte også at gnide på sin store bule. ”Jah, somme tider er du nærmest nødt til at få det ud.”

Jeg begyndte at slappe lidt af. Måske kunne jeg slippe ud af det her uden al for stor forlegenhed, hvis bare jeg spillede cool.
”Jah, jeg mener, at du begynder at tænke på sex, og bingo, du er hård.”
De to andre blev ved med at gnide sig gennem håndklædet. Jeg kunne se, hvordan de begge to blev hårde. Uden at være klar over det, stirrede jeg på deres skridtbuler. Og de kunne ikke undgå at bemærke, hvad jeg kiggede på.

“Og hvad tænker du på, Parker?” spurgte Jeremy og kom et skridt nærmere. Jeg blev nervøs igen, og kunne mærke hvordan det rykkede i min pik under hånden.

“Joh, uh, den der pige, I ved, som jeg har hygget mig med. I ved nok, hvordan det er.”

Greg kom nu også tættere på. De stod nu kun en halv meter fra mig. ”Jah, der er ikke noget så godt som en varm kusse.” Han smilede og så mig ind i øjnene. ”Intet så godt som noget snævert og fugtigt om din pik, ikke?”

“Klart, uhm, ikke noget som en god, snæver fisse,” stammede jeg.

“Eller en varm mund,” tilføjede Jeremy.

“Jah, jeg elsker et godt blow job,” svarede jeg og prøvede at spille med.

“Det er pænt af dig, at tilbyde det,” sagde Jeremy, som gik helt tæt på mig og lagde en hånd på min skulder. Med den anden hånd klemte han om sin pik gennem håndklædet. Da jeg kiggede ned kunne jeg se dens tykkelse. Alle 23 cm var tydeligt aftegnet gennem håndklædestoffet.

”Hallo. Nej, mand, det var ikke det, jeg mente. Jeg mente bare, at jeg kunne lide et godt blow job, I ved.” Min stemme rystede noget. Jeg mærkede, hvordan han begyndte at presse nedad på min skulder for at skubbe mig ned. Greg trådte til og lagde en hånd på min anden skulder og pressede ligeledes nedad. Mine knæ begyndte at give efter.

”Og jeg er sikker på, at du kan give et rigtig godt et. Vi skal med glæde afprøve det og fortælle dig, om det er i orden.” Deres forenede styrke pressede mig ned på knæ. Deres håndklædedækkede pikke var nu lige ud for mit ansigt. Jeg opdagede, at jeg stirrede på dem. Helt ubevidst slikkede jeg mig om munden.

“Se bare, han kan dårligt vente,” fnisede Jeremy. Han løsnede håndklædet og hans pik ploppede ud og ramte mig på kinden. Samtidig lod Greg håndklædet falde og afslørede den største pik, jeg nogensinde havde set. Det måtte være over 30 cm lang, og det hoved, der stak frem af den tykke forhud, var lige så tykt som mit håndled. Den våde ende af det gned mod mine læber. Jeg forsøgte at trække mig væk, men de holdt mig fast ved skuldrene.

“Nej, please,” tiggede jeg, “det har I fået helt forkert fat på, lad mig være.”

“Ikke før du har smagt begge vores pike, bøsse dreng,” befalede Greg. ”Du kan få lov til at bestemme hvad for en, du vil begynde med.”

Da jeg blev klar over, at jeg ikke havde noget valg, vendte jeg mig mod Jeremy og lukkede munden op. Jeg lænede mig frem og lod hans pik glide ind over mine læber. Straks begyndte Jeremy at bevæge sine hofter og stødte sin tykke stang ind i min mund.

“For poker, det er han god til. Vi har fundet os en fin lille pikslikker her,” udbrød Jeremy og begyndte at støde hårdere. ”Det skal du altså prøve.” Han trak sig baglæns, og hans pik ploppede ud af min mund skinnende af mit spyt. Så lagde han en hånd på mit hoved og drejede det over mod Gregs monsterpik.

Jeg forsøgte at åbne min mund så meget, jeg kunne, mens Greg pressede sin store kødpølse mellem mine læber. Til slut ploppede det ind, mine kæber blev presset op til det yderste. Han greb fat om mit hoved og begyndte at kneppe mit ansigt. Jeg gylpede, da hans tykke pølse ramte bagenden af munden og forsøgte at tvinge sig ned i min hals.

“Åh, ja! Peggy kan ikke engang få den her fyr ind I munden. Du er lige den rette pikslikker, Parker. Gå bare til den omkring den her store stådreng.”

Jeg forsøgte at protestere, men alt, hvad der kom ud var nogle halvkvalte grynt, sådan som min tunge var presset ned af hans enorme pik. Få minutter efter han havde angrebet min hals, trak han sin pik ud med så stor kraft, at der var nær ved at sprænge mine mundvige, og førte han mig tilbage til Jeremys pik. Så pumpede Jeremy ind og ud i nogle minutter, før hav tvang mig tilbage til Gregs pik.

“Hej, jeg gad vide, om hans fisse er lige så god som hans mund,” stønnede Greg. ”På den måde behøver vi ikke at skiftes.”

“Jah. Han var jo ved at lukke det pænt op til os, da vi kom ind. Det må vi undersøge.”

Igen trak Greg sig ud af min mund. Smerten jog gennem mine kæber, mens de lagde mig op på briksen. De placerede mine underben i holderne, og med et greb om mine hofter, trak de mig hen mod enden af briksen, så min røv var lige ved kanten af den. Jeg forsøgte at vriste mig fri, men de fæstnede mine ankler til holderne med nogle velcro bånd. Så kravlede Jeremy op på briksen og fastholdt mine arme under sine ben, mens hans pik dinglede over mit ansigt.

“Ligger du godt? OK, så er det tid til, at du gaber op igen,” sagde han, lænede sig fremad og pressede pikken mod min mund. Jeg åbnede munden, og hans pik droppede ind. Han begyndte at kneppe min mund ret voldsomt.

Samtidig kunne jeg mærke, hvordan Gregs finger kørte rundt om mit fritlagte røvhul. Han stak to fingre ind og drejede dem rundt derinde. Så tilføjede han en tredje finger. Jeg stønnede af smerte, men min pik dansede mod maven og efterlod en stribe precum over det hele.

“Jeg siger dig bare, han er lukket godt op, blød og fugtig er han også, nøjagtigt som en kusse. Godt Parker. Er du klar, for nu er du på vej til at blive kneppet, som du aldrig har prøvet det før. Men efter din pik at dømme, er det lige, hvad du drømmer om.”

Jeg prøvede at tigge ham om ikke at gøre det, men mine ord blev til det rene ingenting langs Jeremys pik. Tanken om at få Gregs kæmpe stang ind i min røv gjorde mig bange. Jeg mærkede, at han trak fingrene ud. Så gned han det store kugleformede pikhoved mod mit hul og begyndte at presse. Jeg forsøgte at skrige, da min røv langsomt blev presset op omkring hans pik, men alt, hvad der kom ud, var et halvkvalt hvin. Så begyndte han at støde ind og ud, og ved hvert stød kom hans pik længere ind. Allerede da han havde halvdelen inde kneppede han mig hårdt og mishandlede min allerede ømme røv.

“Åh. Fuck, det her er fucking fantastisk, mand,” gryntede Greg. ”Det her skal du prøve. Hans fisse ligefrem pumper omkring min fucking pik. Det er lige før, jeg spermer.”

Jeremy fortsatte med at kneppe min mund, og hans pik gik ned i halsen ved hvert stød. ”Jah, mand, skyd det ud! Skyd din fucking ladning ud i hans fisse. Jeg vil også mærke den kusse om min pik.”

Jeg mærkede, hvordan Gregs pik voksede inde I mig. Med et slutteligt og brutalt stød dykkede hele hans pik ind, og jeg følte hans varme sperm pulse ind i min tarm. På samme tid skød jeg selv min ladning ud over maven, gryntende mens pikken afleverede sine safter.

“Shit, se hvor han fyrer den af.” bemærkede Greg mens han trak sin store pik ud af mit smertende hul. ”Lad os se, om han spermer igen, når du knepper ham.” Han flyttede sig lidt og tørrede pikken af i sit håndklæde.

Jeremy trak pikken op af min hals. Hoppede ned af briksen og stillede sig parat. Med et eneste stød sank hans pik i bund i min røv. Han begyndte straks af pule hårdt. Trak af og til pikken helt ud, og jog den så ind igen. Den stadige gnubben mod min prostata holdt min pik hård, og jeg følte, hvordan det til stadighed pulsede i den. Den mælkeagtige væske osede ud af den.

”Nå tænder du på det, lille bøsse?” gispede Jeremy. ”Bare kør løs. Gnid den og skyd din ladning ud. Vis mig, hvor meget du holder af at have min pik inde i dig.”

På trods af hvad jeg ville, matte jeg gnide pikken. På et øjeblik skød jeg igen, og min sæd sivede ned i mit skridt og ned mellem benene. Sekunder efter afleverede Jeremy sin ladning i min røv og fyldte den med endnu mere sperm.

“For satan, det var godt, det her,” stønnede Jeremy mens han trak sig ud af mig. ”Jeg er glad for, at vi kunne hjælpe dig med at få udløsning, Parker.”

“Jah, det må vi gentage en anden gang,” lo Greg. Måske kan du komme herhen en dag efter træningen. Vi vil med glæde dele dig med resten af holdet. Den årlige sommerundersøgelse begynder i næste uge.”

Jeg lå bare tavs og ydmyget af deres joke. Sæden drev ned af mine sider og ned mellem benene, og jeg mærkede også, hvordan deres sperm osede ud af mit bankende hul.

“Pas godt på dig selv, Parker,” sagde Jeremy da de begyndte at gå ud. ”Vi mødes snart igen.” Leende gik de ud af døren.

Jeg følte mig alt for tom til at flytte mig. Hvad nu? Jeg var bange for at stikke hånden bagud for at mærke på min smertende røv, både fordi jeg var bange for. hvilken tilstand jeg ville finde den i, og dels fordi det virkede som om nogen ville se mig, hver gang jeg fingererede ved min røv.

Altså lå jeg der stadig, da lægen kom ind fulgt af Larry og Nick.

Fortsættes
Kommentar