Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Fanget Victor del 2

(Fanget Victor)

Karakter: 5.0/2
Visninger: 6671

Af: The Scariet..

Læs flere noveller af:
» The Scariet..

Skriv til:
» The Scariet.
Der var efterhånden gået over en uge siden af Victor var blevet kidnappet af Muhammed og Ali, og han gik ofte og tænkte på Ali og deres lille hemmelighed især når han onanerede. Dagen efter de tres hyggeaften, havde Ali, som lovet, givet Victor en omgang blid massage, hvor hans lille hul hvor blevet smurt godt ind i creme det havde virkelig virket på smerten og det havde dunket i hans pik.

Men det var godt halvanden uge siden, og han havde ikke hørt fra dem. Han tog som sædvanlig jakke, sko og skoletaske på, og begik sig af sted mod endnu en skoledag i 8. klasse. På vejen, da han går på en helt øde vej, kører der en stor sort bil op på siden af ham. Han når slet ikke at tænke, før bilen stopper, sidedøren slår til siden, han bliver hevet ind, døren lukker og bilen kører igen. Der er meget plads bagi, og sæderne er erstattet af et sofalignende møbel, der står rundt langs vinduerne. Der er afskærmet til førerhuset, og vinduerne er tonede, han er nærmest gemt i en sort box.

Han sidder på skødet af en dreng, der holder ham tæt ind til sig. Han genkender lynhurtigt duften af Ali, og mærker igen sommerfuglene i sin mave. Ali holder ham på en næsten beskyttende måde, og kysser ham gentagende gange på halsen. Alis ene hånd finder ned til hans skridt og presser hårdt. Han kan ikke lade være med at stønne lidt, hvilket for Ali til at presse så hårdt, at det næsten gør ondt.

Er det Muhammed der kører? spørger Victor, for at høre Ali sige noget. Nej! Svarer Ali med et lidt lusket grin. Han er ikke med.

De siger ikke mere, men Ali fortsætter med at kysse Victor. Bilen kører ind i en skov, og stopper på en parkeringsplads, tæt ved en spejderhytte. Hytten ser tom ud, og der er vist ingen i miles omkreds.

Pludselig går døren op, og udenfor står en latino fyr helt sikkert ham der har kørt bilen. Han er, hvad Victor ikke ved, 27 år. Han har meget mørkt brunt hår og gyldne øjne. Han er muskuløs, men alligevel ikke stor på samme måde som Muhammed, mere som Ali tilsat store muskler. Han har blå stramtsiddende cowboybukser, en sort skjorte der står meget åben og et rødt tørklæde på. Han smiler sultent til Victor, hvorefter han træder ind og lukker døren. Han låser bilen ved at trykke på en knap på nøglen og hænger nøglen i en snor om halsen.

Latinofyren sætter sig i et sæde, og begynder at pille sig i skridtet. En MEGET stor bule dukker op, og Victor kan ikke lade være med at måbe. Fyren griner.

24 centimeter og dejligt tyk. Jeg hedder Valentin, og du må være Victor, smukke? Victor nikker bare. Den nye fremmede gør ham utryk og nervøs, men han kan stadigvæk mærke Alis arme omkring sig. Kom her! Valentin laver et vink, som til at Victor skal komme derover. Ali tager jakken af Victor, og puffer ham derover. Victor får overbalance og lander på knæ foran Valentin, der nikker tilfreds med et skævt smil.

Han har taget cowboybukserne af, mens Victor fik taget jakke af, og fører Victors hænder op til den store bule, den virker meget stor i Victors hænder og han bliver tændt af det. Valentin kører en hånd gennem hans hår, og han kan dufte Valentins parfume. Tag dem af! Victor trækker underbukserne ud, og får endelig den store, saftige pik at se, som springer ud. Lidt presperm flyver fra den, og rammer Victors kind.

Valentin fører Victors hånd hen til sine nosser, og for den til at lege med dem, mens han presser hans hoved ned mod sine lækre 24 centimeter. Pikhovedet spreder hans læber og trænger ind i hans unge mund. Pikken smager fantastisk og han gør alt hvad han kan, for at tilfredsstille den flotte Valentin. Valentin stønner tilfreds, men bliver lidt irriteret over at han ikke kan tage mere ind. Han rejser sig så meget op, som det nu er muligt, og presser pikken helt i bund. Victor kan ikke få vejret, og prøver at presse ham væk, men han kan ikke modstå Valentins stærke muskler, der skubber den ind. Han kommer til at savle lidt og får tårer i øjnene.

Efter lidt tid stopper Valentin endelig. Victor kigger op, da den store pik har trukket sig ud. Det er Ali der har stoppet ham. Vær ordentlig ved ham, siger Ali med et underligt udtryk i ansigtet. Valentin kigger lidt irriteret på Ali, og skubber ham tilbage i sædet. Ali er nøgen, og var åbenbart i gang med at spille den af, hvilket han fortsætter med. Valentin trækker bukserne af Victor og får ham vendt om. Han får ham ned på alle fire, og tvinger ham til at sutte Alis pik. Ali lader ham tage den mængde han selv kan klare. Der er noget underligt kærligt over Ali.

Valentin kommer ind under Victors ben, og giver hans pik en ordentlig tur. Victor kan næsten ikke holde sin krop i ro, for det føles så godt. Pludselig mærker han en tunge ved sit hul og lidt efter den kæmpe kæp, som har Valentin som ejer, blive stødt hårdt op i ham. Den kommer halvt op første gang, og han skriger af smerte. Han begynder at klynke, og er tæt på at tude. Ali tørrer hans tårer væk, og stikker pikken ind i munden på ham igen.

Victor føler at der går en evighed, inden sæden sprøjter op i ham, og han endelig kan blive fri. Valentin tager bukser på igen, låser op og går om til førersædet. Han tænder motoren og bilen kører. Imens sutter Victor videre, som var han en baby og pikken en sut der skulle trøste ham. Ali nusser ham i håret og siger:

Undskyld. Jeg vidste ikke at han også ville være sådan ved en nybegynder. Kom over til mig i aften og bliv i nat.

Victor nikker meget gladere, igen med sommerfugle i maven, og sluger den hvide creme. Alis sperm smager bare så godt!!!

En halv time senere, sidder han i klasselokalet og har geografi.
Kommentar