Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Fanget Victor del 3

(Fanget Victor)

Karakter: 5.0/2
Visninger: 5592

Af: The Scariet..

Læs flere noveller af:
» The Scariet..

Skriv til:
» The Scariet.
Det var efterhånden blevet dagens sidste modul, da Victor gik på toilettet. Da han kom derud, stod der en anden dreng og pissede, en af de seje fra hans parallelklasse. Han kendte ikke hans navn, men vidste at det var Alis lillebror. Drengen havde lige trukket bukserne op, da han fik øje på Victor.

Hey! Er det ikke dig der knepper med min bror? Victor blev helt rød i hovedet, og vidste ikke hvad han skulle sige. Han behøvede heller ikke at sige noget, for Alis bror var hurtigt henne ved ham, og greb hårdt fast i hans bluse. Hvad fuck laver du med min bror? Svans! Pludselig fik han et meget lusket udtryk, som om han fik en god idé, det gjorde ikke Victor tryk. Han skubbede Victor ind i en af toiletbåsene, gik med ind, og lukkede døren. Han trak ned i bukserne, og hans pik sprang ud i hovedet på Victor, halvt stiv. I bøsser er mega klamme! Det er kun min bror der er okay! Sut din røvpuler! Lad os se hvad du dur til.

Victor skulle til at komme med en indvending, men Alis bror stak bare pikken ind i munden på ham. Den smagte lidt anderledes end Alis, mere salt, hvis man kan sige det på den måde. Alis bror holdt øjnene lukkede, og forestillede sig vist, at det var en pige der suttede ham, det gjorde at hans pik blev helt stiv, og han begyndte efterhånden at mundkneppe Victor.
Fuck det er godt! Din klamme tøs! SUT DEN!

Kort tid efter, sprøjtede sæden ud i Victors mund, og Alis bror blev ved med at lave kneppebevægelser og stønnede højlydt. Spermen var også mere salt end Alis, som på en måde var lidt sød i det, selvom den selvfølgelig også var salt.

Alis bror var kun lige kommet i Victors mund, da døren gik op, og Alis brors ven kom ind. Meget typisk dansk dreng med blondt hår og gråblå øjne.

Hva fanden har du gang i? Er du blevet svans? Alis bror rystede på hovedet.
Svansen her sutter sgu bedre en tøserne!
Seriøst?
Ja sgu!

Alis bror trådte til side, og lod sin ven komme til. Drengen trak ned i bukserne hans pik var helt slap, og var nok af samme størrelse som Victors. Drengen proppede den ind i Victors mund, og lukkede øjnene. Victor begyndte at sutte, hvilket fik Alis bror til at grine højlydt.

Han er sgu som en maskine!

Vennen begyndte efterhånden også at mundkneppe Victor og han stønnede tungt. Victor kunne mærke at pikken dunkede inde i munden på ham, og han var efterhånden blevet så tændt, at hans egen pik også var blevet helt stiv. Det så Alis bror, så han tog et billede at bulen, med sin mobil. Snart efter kom vennen også, og spermen styrtede ind i hans mund, denne gang nok en mellemting mellem Ali og hans bror. Det var fantastisk, syntes Victor, og han slugte det bedste han kunne. Drengen trak sin pik ud lidt for tidligt, og efterlod en sædklat på Victors hage. Drengene grinede og tog også et billede af det.

Tak for blowet, grinede Alis bror, uglede Victors hår voldsomt og så forlod de begge toilettet. Victor tørrede sæden af hagen og ventede med at forlade toilettet, til hans pik var faldet til ro igen.
Kommentar