Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Fanget Victor

Karakter: 3.7/6
Visninger: 9864

Af: The Scariet..

Læs flere noveller af:
» The Scariet..

Skriv til:
» The Scariet.
Victor, lige fyldt 15 to dage forinden, var på vej hjem fra en ven og sad i bussen. Pludselig fik han øje på to fyre, som han havde gået på hans skole engang, men det var mange år siden, for de var 22 nu, hvilket han selvfølgelig ikke vidste. De var begge af anden etnisk herkomst fra mellemøsten ville Victor mene og havde begge sort hår og brune øjne. De hed Mohammed og Ali. Mohammed var meget muskuløs og havde en stor muskuløs overkrop, mens Ali var mere spinkel. Victor, en helt almindelig dansk dreng med lyst hår og blå øjne, var begyndt at tænke mere og mere på fyre den sidste tid og havde overvejet om han måske var homoseksuel. Mens han sad og kiggede på de to drenge, som også havde fået øje på ham, kunne han pludselig mærke en bule i bukserne. Han prøvede at dække for den, men Mohammed og Ali havde nået at se den, så de smilede og grinede lidt.

Nogle få minutter senere var de endelig fremme og Victor skyndte sig af, uden at se at de også stod af. Han gik lidt og kom ned af nogle mørke stier (det var aften), hvor der stødte nogle små veje med parcelhuse til. Pludselig mærkede han en stor varm hånd om sin mund og en stærk arm om sit liv, der, så let som ingenting, løftede ham op. Han kunne høre på latteren bagfra, at der måtte være to fyre og det lød som Mohammed og Ali. Han var lidt bange og nervøs for hvad de ville ham. Da de mange år tilbage havde gået på skolen, var de nogle af de seje, så han var stadigvæk lidt bange for dem.

De gik ned af en af de mange sideveje, et par huse hen og slæbte ham med ind. De snakkede glade om noget de havde oplevet inde i byen, hvilket fik Victor til at slappe lidt af. Mohammed satte ham ned og puffede ham ud i køkkenet, mens han stadigvæk holdt for hans mund. Ude i køkkenet tog Ali en kniv frem fra skuffen og blinkede til Muhammed, som med det samme fjernede hånden fra Victors mund.

Hør her knægt. Du kan enten samarbejde eller du kan komme til skade. Vi vil rigtig gerne lære dig bedre at kende og hygge os lidt med dig her til aften, men hvis du ikke samarbejder, bliver vi desværre nødt til at gøre dig ondt og det vil vi ikke så gerne. Hvad siger du? Vil du samarbejde? Spurgte Ali. Victor vidste ikke rigtig hvad der ville være rarest, så han valgte bare at nikke. Ali smilede bredt.
Det var godt min skat. Kom med ind i stuen og få lidt at tøjet af, så du ikke kommer til at dø af varme. Victor fulgte med de to fyre ind i stuen og smed sin jakke.

Er her ikke dejlig varmt? Spurgte Ali med en lusket smil.
Jo, svarede Victor med rystende stemme.
Nemlig. Tag alt andet af dine underbukser af!
Jamen Victor stoppede, da han så Ali tag fat i kniven igen, som han havde lagt på sofabordet. Victor smed alt andet end sine røde Björn Borg boxershorts og blev lidt tændt af situationen, så han fik en lille bule igen.
Uh han kan vist lide det. Giv ham bind får øjnene! Sagde Ali. Mohammed bandt et tørklæde for Victors øjne, så han ikke kunne se noget. Derefter fik Victor sine hænder bundet på ryggen. Hans hjerte hamrede som aldrig før og han var mere nervøs end når han som yngre havde fået buksevand af de store.

Han blev ført videre ind i et andet lokale og kunne høre at døren blev lukket og låst. Ali beordrede ham på knæ, hvilket han selvfølgelig adlød, af frygt for hvad de ellers ville gøre. Det var koldt at sidde på knæ, for det var et flisegulv og der var ikke gulvvarme, men han bemærkede det egentlig ikke så meget, grundet hans nervøsitet.

Han kunne mærke at han fik sat nogle snore om de i forvejen bundne hænder på ryggen og så fik han desuden noget spændt om halsen. Det måtte være en slags halsbånd, for han kunne mærke at der var en snor der holdt igen, hvis han bevægede hovedet til siden. Han kunne høre at fyrene gik over til den ene side af rummet og han kunne høre lyden af knapper og lynlåse der blev åbnet samt tøj der blev smidt på gulvet. Efter kort tid kunne han høre dem komme igen.

Han kunne mærke nogle bløde fingre kærtegner hans læber. De kørte frem og tilbage igen og igen, inden en af fingrene fik åbnet hans mund og kørte ind i den. Snart kom endnu en finger ind og en til, snart havde hånden åbnet hans mund helt.
Hold den åben! Det var Alis stemme der sagde det og Victor adlød. Pludselig mærkede han noget stort blødt men stift hamre mod hans kind, han var ikke i tvivl, det var en pik. Pikken blev ved med at daske ham i hovedet, indtil den pludselig blev stukket ind i hans mund. Ali beordrede ham til at sutte og det gjorde han. Det var faktisk dejligt at sutte, så han gik mere og mere til den. Dog suttede han endnu kun pikhovedet, så Ali tog om hans hoved og stak den helt i bund. Victor gryntede lidt og kunne næsten ikke trække vejret, men der var ikke andet at gøre end fortsætte. Da han havde suttede den lidt, trak Ali den ud og snart fik han stukket Muhammeds ind, som var endnu større. Begge pikke var i det hele taget noget større end Victors 15 centimeter. Han suttede også så godt han kunne på Muhammeds og pludselig kunne han høre at Muhammed stønnede tungere. Han trak sig ud og pludselig kunne Victor mærke noget varmt vådt, der ramte hans maveskind utallige gange uden tvivl sæd. Ali stak sin pik ind i munden på Victor igen og han suttede løs til han pludselig smagte af salt, flydende ting. Det var virkelig dejligt at sluge sæd og det smagte faktisk ret godt. Ali klappede ham på håret.
God dreng!

Victor kunne pludselig mærke at snorene blev spændt op og han blev fulgt ind i stuen, hvor de satte ham i en sofa. Hans mave var stadigvæk smurt ind i sæd. Han kunne høre at de tog deres tøj på igen og ringede efter pizza. Han sad længe of turde ikke gå nogen steder. Det ringede på døren og pludselig kunne han lugte pizza. Han fik bindet af øjnene og så Ali smile til ham.
Fuck du er god til at sutte! Har du prøvet det før? Victor rystede på hovedet. Der stod pizza og cola på bordet. Ali rakte en mobil til Victor.
Vi fandt den her i den lomme. Du kan skrive til dine forældre at du sover hos en ven! Victor tog mobilen og skrev at han blev og overnattede hos sin ven. Derefter så de film mens de spiste pizza og de to fyre havde meget sjov ud af at fodre Victor med pizzaen. Victor hyggede sig virkelig. Det havde været dejligt at sutte pik og selvom de havde truet ham, var de virkelig søde ved ham.

Da de var færdige skulle Ali og Muhammed slå sten, saks, papir om hvem der skulle have desserten. Ali vandt. Victor vidste ikke hvad desserten var, men det fandt han hurtigt ud af det var ham selv. Ali legede først lidt med hans pik, som hurtigt blev meget stiv. Så begyndte Ali at sutte ham og han stønnede af velbehag. Muhammed kørte hans ansigt til siden, så han kunne se Muhammeds store smil og Muhammed begyndte at snave ham. Det var bare fantastisk! Der gik ikke ret længe inden Victor kom i munden på Ali og han kunne mærke at Ali slugte det hele så godt han overhovedet kunne, inden han kiggede op på Muhammed.
Jeg skal på toilettet.
Det skal jeg også, sagde Muhammed grinende.

De rejste sig og trak Victor med ud på toilettet, hvor de bad ham sætte sig på knæ i brusekabinen. De trak ned i bukserne, rettede deres store pikke mod ham og begyndte at pisse, så deres varme pis styrtede ud over ham. Da de var færdige, blev de enige om at det var tid til at gå i seng, men imens at Muhammed skulle rydde op, ville Ali lige vaske Victor.

Ali tog alt sit tøj af og stillede sig helt tæt op af Victor i brusekabinen mens han vaskede dem begge. Pludselig mærkede Victor en finger der legede med hans numsehul.
Hvad laver du? Ali grinede over Victors lidt rystende stemme.
Det her bliver vores lille hemmelighed. Victor kunne pludselig mærke Alis stive pik ved sit hul, der stille forsøgte at trænge op i ham. Han begyndte at lave nogle små skrig på grund af den store smerte, men Ali holdt ham for munden, så Muhammed ikke kunne høre det. Snart var han helt oppe i Victor og kneppede ham hårdt. Victor kom til at græde eftersom det gjorde så ondt, men det hjalp ikke, for Ali stak den bare endnu hårdere op i Victor, til han efter noget tid kom oppe i Victor. Han trak sig ud og Victor faldt udmattet sammen på bunden af brusekabinen. Ali bukkede sig smilende ned og kyssede ham.
Det skal nok gå. Du er virkelig god. I morgen formiddag skal Muhammed på arbejde, trods at det er lørdag, og så kan jeg give dit hul lidt blid massage, så det bliver godt igen. Victor kunne virkelig godt lide Ali, selvom at han havde været så hård. Ali virkede virkelig sød.

Om natten sov Victor på en madras. Han havde ondt bagi, men han havde nogle sære sommerfugle i maven og han glædede sig til at få massage af Ali. Det havde været en lidt uhyggelig og hård, men også spændende aften for Victor.
Kommentar