Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare nysgerrig 7.

(Bare nysgerrig.)

Karakter: 4.9/9
Visninger: 8389

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kapitel 7.: Vækket.


”Op med dig og kom i tøjet. Vi skal se at komme af sted,”

Langsomt fik jeg åbnet øjnene, da jeg hørte min stedfars stemme fra døren. Der lå jeg, stadig nøgen fra den foregående dag. Til at begynde med var alt som i en tåge, og kun sådan lidt efter lidt begyndte det at klare op, og erindringen om gårsdagens begivenheder begyndte at komme tilbage. Gary, Carlos, Nick. Bruserummet ved poolen. Garys hjem. Tom og Dennis. Butpluggen. Min stedfars pik I munden. Det begyndte alt sammen at køre som en underlig film I mit hoved. Jeg kiggede ned ad min krop og så, at kønshårene var væk. Og jeg både så og mærkede, at min pik var ved at blive stiv mens jeg genkaldte mig gårsdagens begivenheder. Så kiggede jeg ud af vinduet og så, hvordan det regnede. Der var altså intet arbejde, jeg kunne flygte hen til. Jeg hang på den. Larry og Nick ville tage mig med til lægen. Jeg følte på en måde, at dagen ville blive mere kompliceret end det.

Jeg stod op, tog et par cowboybukser og en t-shirt på. Jeg var ved at tage joggingskoene på, da Larry kom tilbage.
”Jeg har lige talt med Nick igen. De regner med, at vi møder ham hos Gary Woods, så tager vi derfra til lægen.”

”Larry, det er slet ikke nødvendigt. Jeg har det fint.” At vi skulle mødes hos Gary kunne jeg slet ikke lide. Når det kom til stykket, var det ham, der havde fået sat alt der her i gang med de billeder, han havde taget ved poolen.

“Jeg mener nu, det er nødvendigt. Du er blevet en lille sex-gris. Jeg vil have styr på det her, inden din mor kommer hjem. Hun vil blive meget oprevet, hvis hun hører om, hvad du har været i gang med. Jeg ved godt, at det at blive voksen er en vanskelig sag, Tim. Vi forsøger alle sammen bare på at hjælpe dig igennem. Det forstår du godt, ikke?”

“Det gør jeg måske,” sagde jeg, måske havde jeg fejlbedømt hans opførsel. Måske skulle jeg være helt ærlig over for ham. ”Jeg syntes al tig gik fint lige indtil i går. Men måske har jeg brug for hjælp til at få det hele på ret køl igen. Du ved, jeg sagde til dig, at jeg slet ikke var ude efter alt det der i går. Men det underlige var, at jeg blev tændt af det. Det var, som jeg fortalte Gary, meget intenst. Men jeg ønsker ikke, at det sker igen. Jeg mener, jeg holder virkelig af at have sex med Jennie.

“Ja så, ja det er så åogså et problem. Det ser ud til, at du bliver liderlig så tit, lyst. Og det er ikke i orden, at en dreng på din alder har sex med en pige. Jennie Long er to år ældre end dig, og jeg er sikker på, at hun har været i forskellige senge en del gange. Men jeg tror ikke, du er parat til at handle ansvarligt i den sag. Hvornår er det meningen, du skal være sammen med hende igen?”

“Jeg regner med, at hun kommer herhen i aften.!

”Godt. Det må vi tænke over. Lad os så komme af sted.”

Jeg rejste mig og var på vej ud af værelset. Larry stoppede mig.

“Glemmer du ikke noget?”

Jeg kiggede tomt på jam. Jeg kunne ikke komme i tanker om, at jeg skulle have glemt noget. Jeg rystede på hovedet.

“Er det ikke meningen, du skal have den her med?” og så trak han butpluggen op af lommen og holdt den frem mod mig.

“Åh nej, Larry,” tiggede jeg, ”nej, ikke det igen.”

“Nick sagde, at du skulle have den stoppet op på plads. Han sagde, at det ville være lette for lægen at undersøge din endetarm, hvis du var lukket lidt op på forhånd. Og desuden forstår jeg på, hvad de fortalte mig, at du havde stor fornøjelse af den i går. Altså ned med bukserne og bøj dig frem.”

“Nej, Larry, nej, please.”

”Det er nu, Tim, jeg har ikke tid til at diskutere. Kom her hen!”

Jeg gik langsomt hen til ham. Han greb fat i mine bukser, knappede dem op , trak lynlåsen ned og hev bukser og underbukser ned til mine knæ. Så satte han sig på min seng og hev mig på maven hen over hans skød. Min pik gned mod hans lår og begyndte at vokse ved den kontakt. Han tog en lille tube smørelse op af brystlommen og smurte gummipluggen ind. Så begyndte han langsomt at vride den ind i mit hul. Den udblokning af mit i forvejen ømme hul gjorde ondt, men min pik voksede til fuld mast neden under mig, Snart mærkede jeg, at den ploppede helt ind.

“Der kan du se, det var ikke så galt. Op med dig.” Han skubbede mig op fra sit skød. Min pik stak frem, lige og hård og en dråbe precum glimtede på spidsen. Larry gloede på min ophidsede tilstand og rystede på hovedet.

“Du er virkelig ikke I stand til at styre dine drifter. Jeg har aldrig set eller hørt om en knægt, der får stivpik så hurtigt og så tit. Du må se at få styr på dine sex tilbøjeligheder.”

“Men jeg …”

“Ingen undskyldninger, Få bukserne op og lad os komme af sted.” Han rejste sig og gik ud af værelset. Jeg trak bukserne op og lukkede dem efter at have fået placeret min stive pik i dem. Så fulgte jeg efter ham ud til bilen.

Det var kun en kort tur hen til Gary. Jeg havde det ret ubehageligt med den plug oppe i mig. Min pik var hård hele vejen, og jeg mærkede hvordan underbukserne klæbede til den på grund af den precum, der sivede ud af den. Vi kørte ind på parkeringspladsen og stoppede foran Gary indgang.

Vi steg ud og gik hen til døren og ringede på. Gary kom og lukkede op iført jeans og en hvid tanktop. Han og Larry trykkede hænder.

Det glæder mig at møde dig. Larry. Nick har fortalt mig, at I to er gamle venner. Han er ikke kommet endnu. Vi har en halv times tid, inden vi skal videre. Georg Gordon havde ikke tid til at se ham før omkring kl. elleve.

Vi gik ind I dagligstuen, og Gary tilbød os noget at drikke. Larry fik kaffe, og jeg et glas appelsinjuice. Så gik vi ned af trappen til hans rekreationsrum. På vejen ned genkaldte jeg mig alt det, som var sket der dagen før. Da vi kom ned af de sidste trin, så jeg, at der sad en person i sofaen. Jeg blev noget forvirret. Jeg mente ikke, at Nick allerede kunne være her. Så vendte han sig om, da han hørte nogen komme. Det var Carlos. Han var iført sine sædvanlige kaki shorts og en rød t-shirt. Der gik en skælven gennem mig, men samtidig mærkede jeg det rykke I pikken.

“Tim, jeg tror, du kan huske Carlos,” sagde Gary og gik hen og satte sig I en af stolene ved siden af sofaen. ”Han kiggede ind for en lille snak her til morgen. Carlos, det er Tims stedfar, Larry Erskin.”

Carlos stillede sin kaffekop, rejste sig og trykkede Larrys hånd. “ Det glæder mig at mode dem, hr. Erskin.” Så så han over på mig og holdt smilende sin hånd frem. ”Det er godt at møde dig igen, dreng. Det var en fornøjelse at snakke med dig i går.

Jeg gav ham hånden. Der var noget ved den made, han kiggede på mig, der både skræmte og pirrede mig. Jeg mærkede, hvordan den våde plet i underbukserne voksede.

Larry tog den anden stol, mens Carlos satte sig på sofaen igen. Jeg satte mig ved siden af ham. Efter lidt small-talk om Larrys forretninger og Garys fortid i marinen, drejede samtalen hen på mig.

Larry sagde: “Jeg tror, I kan forstå, at jeg er bekymret over de handlinger, Tim har involveret sig i. Det ser ud til, at han er blevet helt besat af nysgerrighed omkring sex. Jeg vil sikre mig, at han lærer at håndtere alt det på den rigtige måde.

“Det er også min bekymring,” sagde Gary. ”Jeg tror, at vi alle har pligt til at vejlede Tim i den rigtige retning. Det var netop det, jeg talte med Carlos om, før I kom. Efter Tim fortalte mig om det lille møde i omklædningsrummet, mente jeg, at det ville være rigtigt at finde ud af, hvad der virkelig skete.”

“Jo, som jeg var ved at fortælle,” sagde Carlos, og fortsatte øjensynligt fra før Larry og jeg kom, “Knægten var virkelig ude efter min pik. Han ønskede at sutte den af, så det lod jeg ham gøre. Så begyndte han på den der forestilling, den om at han aldrig havde gjort sådan noget før, Jeg kan også spille det spil, og fyren var en rigtig god pikslikker, så han havde tændt mig i sådan en grad, så I næppe vil tro det. Så jeg lavede lidt sjov med ham. Jeg bandt hans hænder og legede lidt med hans runde røv. Det gjorde ham så liderlig, at han simpelt hen tiggede mig om at pule ham. Så det gjorde jeg. Og jeg kan godt sige jer, at han har en god røv, dejlig og snæver. Og for søren hvor han sprøjtede sin ladning ud over bruser væggen mens jeg kneppede hans lille fisse. Jeg har aldrig før set en fyr blive så liderlig af at blive røvpulet.

“Hallo, nej, det var slet ikke sådan, det foregik,” afbrød jeg ude af stand til at begribe, alt det, han fortalte dem. ”Du tvang mig. Jeg ville overhovedet ikke have, at du gjorde noget ved min ende. Du tvang mig til det.”

“Ja, det er det, dub liver ved med at sige, Tim,” sagde Larry, “men jeg hører også hele tiden en anden historie, Måske skulle vi hellere se, hvad det var, der skete.”

“Hvad mener du?”

“Jeg vil se Carlos kneppe dig. Så kan jeg med egne øjne se, hvordan du reagerer på det. Det vil sige, hvis du er med på den, Carlos.”

“Det er I orden, jeg har ikke noget imod nogle tilskuere,” sagde Carlos og rejste sig og tog sin t-shirt af. ”I har vel ikke noget imod, at jeg gør mig det lidt behageligt?”

“Nej, overhovedet ikke,” svarede Larry. ”Tim, tag dit tøj af.”

Åh, nej! Larry, jeg vil ikke være med.”

“Du vil bare ikke have, at jeg ser, hvor liderlig, du bliver. OK, hvis du ikke har stivpik nu, så slipper du. Rejs dig op og lad os se.”

Jeg rejste mig langsomt. Det var tydeligt at se min stive pik gennem cowboybukserne. ”Det er ikke på grund ah ham, det er den der oppe i mig. Den der plug.”

På nuværende tidspunkt havde Carlos taget sko og strømper a fog var ved at lukke bæltet op. ”Jeg har endnu ikke set den knægt uden en stivert. Han bruger alle mulige undskyldninger.”

”Tag så tøjet af, Tim.”

“Nej!”

Larry rejste sig og gik hen til mig. “Gary, giver du lige en hånd med her?”

“Ja, selvfølgelig.” Gary kom hen bag mig og greb fat om mine arme. Larry hev brutalt knapperne i mine cowboybukser op og hev dem ned. Mens Gary holdt fast på mig, løftede Larry mine fødder og hev sko og strømper af. Så trak han bukserne helt af og smed dem hen i hjørnet. Så fulgte underbukserne. Min hårde pik svingede frem og tilbage mens jeg kæmpede imod, nu med kun t-shirten på. Så snart mine fødder rørte gulvet, hev Gary t-shirten op over mit hoved. Så stod jeg der splitter nøgen. Larry tog fat om min pik.

“Det ser ellers ud til at due r ret tændt. Men du siger, det skyldes den plug. Godt så tager vi den ud.” Han skubbede så kraftigt til mig, at jeg havnede hen over et af sofaens armlæn. Han sparkede mine ben fra hinanden og stak hånden ned mellem min baller for at få fat om pluggens base. Med et kraftigt ryk, poppede den ud af min røv. Jeg gispede på grund af den pludselige smerte, da den udvidede mit hul.

Nu stod Carlos også nøgen og gned sin pik stiv. Larry trak mig op igen. Mens jeg så på, hvordan Carlos bearbejdede sin stav, rykkede det igen og igen i min pik og en streng precum hang ned fra hovedet.

“Nå, Tim, du ser temmelig tændt ud. Gå hen til Carlos.”

“Larry, jeg vil ik…”

“All right, så kan han kneppe dig her,” sagde Larry og skubbede mig tilbage over armlænet. Så trak han og Gary mine ben så langt fra hinanden, som de kunne, mens Carlos flyttede hen bag mig. Han klaskede sin hårde stang et par gange mod mine baller, og så begyndte han at gnide den op og ned i min revne.

“Åh, nej, gør det ikke,” tiggede jeg.

“Det er OK, knægt,” sagde Carlos. ”Det er ikke noget at blive genert over. Du kan lide at få pik op i din fisse, og jeg skal give dig det.”

Så mærkede jeg hans pik mod mit hul. Langsomt begyndte han at presse den ind i mig. Min pik gned mod armlænet mens hans pik sank dybere ind i mit hul. Friktionen gjorde mig mere liderlig og fik min pik til at dryppe endnu mere. På mindre end et minut, havde Carlos sin store pik helt inde og begyndte at kneppe mig for alvor. Larry og Gary, som stadig holdt mine ben, holdt øje med, hvordan saften osede ud af min hårde skælvende pik.

“Du havde ret,” sagde Larry, ”se bare, hvor totalt liderlig han bliver af at mærke den pik i røven.”

”Jah,” svarede Gary, ”det var det samme i går eftermiddags, han kunne simpelt hen ikke vente med at få det hul pulet.”

“Det ser ud til at han er helt besat af sex. Jeg vil vædde på, at han kommer mens den fyr røvpuler ham, selv uden overhovedet at røre ved sig selv.”

“Sandsynligvis. Se bare, hvordan han sovser nu. Jeg vil ikke have ham til at sperme på min sofa. Hold lige stille et øjeblik.”

Gary rejste sig og gik over til baren. Han vendte tilbage med en plasticpose og et gummibånd. Han trak plasticposen hen over min pik og kugler. Så bandt han den fast med gummibåndet omkring både pik og nosser. Indersiden at posen blev hurtigt slimet af mine safter. Carlos fortsatte med at pumpe sin store pik ind og ud af mig. Jeg kunne mærke, hvordan min ladning byggede op, selv om jeg prøvede at tvinge den tilbage. Jeg vidste, at hvis jeg kom, mens han kneppede mig, ville det se ud som om, jeg var med på det her. Men på trods af mine anstrengelser, befandt jeg mig snart efter over kanten. Jeg skød min sæd ud i posen, mens jeg stønnede højt. Carlos satte tempoet op.

“Oh, fuck!” I skulle bare prøve at mærke, hvordan hans kusse klemmer om min pik, mens han spermer, stønnede Carlos. Jeg er klar til at skyde, mand!”

Jeg mærkede, hvordan Carlos huggede helt ind I mig, og så mærkede jeg varmen af den ladning, han pumpede ind i min tarm. Det virkede, som om han bare kom og kom mens hans fede pik dirrede inde i mig. Endelig stoppede han helt forpustet, stadig med pikken plantet inde i mig.

“Oh, mand, det var godt. Han er fantastisk at kneppe.” Så trak han langsomt sit store jern ud af mig.

Jeg lå over sofaens armlæn og mærkede luften mod mit følsomme røvhul hvilket fik det til at rykke og vibrere, åbne og lukke sig. Min pik var stadig hård sådan som den svømmede i min egen sperm i plasticposen.

“Se bar der,” sagde Carlos, som betragtede mit hul. ”Hans fisse er stadig sulten.”

“Du gode Gud, Tim, får du aldrig nok?” sagde Larry. ”Jeg vil vædde på, at du vil sperme igen, hvis en eller anden kneppede dig lige nu.”

“Nej,” hviskede jeg, men var klar over, hvad der ville komme.

“Jeg tror, jeg hellere må finde ud af, hvor meget din røv er blevet åbnet. Og så se, om du spermer igen. Det vil være vigtigt for lægen at vide.”

Jeg kunne høre, hvordan Larry klædte sig ad bag ved mig. Jeg bevægede mig ikke, men græd stille ned i sofapuden. Hvad var det, der skete med mig, og hvorfor var min pik stadig bræt hård? Og hvorfor føltes det, som min røv behøvede noget til at fylde den?

Og hurtigt nok var der noget. Larry begyndte at presse sin pik ind i mig og fyldte igen min røv med en blanding af smerte og stimulering. Jeg mærkede hvordan det rykkede i min pik, da han begyndte at kneppe mig hårdere og hurtigere, end Carlos havde gjort. Jeg lukkede øjnene og prøvede at tænke på noget andet.

Pludselig mærkede jeg, at en eller anden kravlede op på sofaen foran mig. Da jeg åbnede øjnene så jeg Gary knæle nøgen lige foran mit ansigt.

“Jeg syntes, at din stedfar også skulle se, hvor meget du holder af at arbejde med munden. Altså sut min pik, mens han pløjer din røv,” Hans tykke stang gned mod mine læber. Da jeg vidste, at jeg ikke havde noget valg, åbnede jeg munden og tog mig af hans stang.

“Se hvor han elsker at sutte pik,” sagde Carlos, som sad på sofabordet og betragtede, hvordan jeg blev knaldet i begge ender. ”Han kunne dårligt få den pik i munden hurtigt nok.”

Mens Larry fortsatte med at pule mig, kunne jeg mærke, hvordan min pik gjorde sig parat til at skyde igen, og få øjeblikke efter pumpede jeg anden ladning ned i posen, mens jeg stønnede omkring Garys store pik.

”Sikken en lille sexgris,” stønnede Larry, ”Her kommer så en anden ladning til dig.” Og mens han stødte så voldsomt ind i mig, at han nærmest pressede luften ud af mig, mærkede jeg, at han skød sin ladning af i mig og fyldte mit allerede tilspermede hul med endnu mere sæd. Et øjeblik efter greb Gary hårdt om mit hoved og skød sin ladning af i min mund. Jeg kæmpede for at sluge det, men alligevel dryppede noget ud af munden og ned af hagen.

Mens de to trak sig ud af mig, lå jeg ubevægelig hen over sofaenden.

“Han ligger og venter på mere. Desværre, det går ikke an, at vi kommer for sent til lægen.,” sagde Larry mens han tog tøjet på. ”Jeg må nok hellere stikke den her ind igen, så det ikke drypper ud på sædet i bilen.” Med et kraftigt tryk, skubbede han pluggen tilbage i mit hul. ”OK, rejs dig op og få tøjet på. Nu forstår jeg endnu klarere, hvor alvorligt dit problem er, Tim. Måske har lægen nogle forslag omkring sexafhængighed.”

Jeg rejste mig helt fortumlet op og gik hen for at finde mit tøj I hjørnet. Imens kom Nick ned af trapperne, Han kiggede på mig og rystede på hovedet.

“Han elsker at være nøgen. Ikke?” Hen gik hen til mig og hev plasticposen af min pik. Den var fuld af sperm. ”Samler du på din sperm, dreng?”

“Gary ville ikke have, at han grisede sofaen til,” forklarede Larry. ”Men vi må nok hellere tage det med til lægen. Han skal nok bruge en prøve.”

Vendt til mig sagde Larry: “Skynd dig Tim, du vil vel ikke have at lægen skal vente, bare fordi du stadig er liderlig. Nu har jeg så set, hvor liderlig, du bliver af det her. Vi må helt sikkert gøre noget, før din sex-nysgerrighed bringer dig i alvorlige problemer.”

Jeg trak I tøjet uden at sige noget, da jeg vidste, at det ikke ville hjælpe en smule, at jeg holdt fast I at jeg var uden skyld I det her. Men jeg håbede, at lægen ville lytte til min forklaring. Så snart jeg var i tøjet, gik Carlos, og vi andre gik ud til Larrys bil.

Fortsættes...
Kommentar