Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Finns debut

Karakter: 4.4/9
Visninger: 14171

Af: Boycunt.

Læs flere noveller af:
» Boycunt.

Skriv til:
» Boycunt
Tags: Bareback og Aldersforskel
Novellen er fantasi og skal hverken tilskynde til usikker sex, uansvarlig eller ulovlig adfærd.

Jeg sidder og har det rart på en bænk på Gammel Torv, jeg slikker sol. For et par dage siden var begge torve fyldt med begejstrede mennesker, der hyldede Clinton. Jeg ville gerne have været med, men min mor sagde nej. Hun var bange for, at jeg skulle blive mast mellem de mange fans, eller for at der skulle blive uroligheder. Det er sommerferie, og jeg har for nylig overtalt hende til at give mig lov til at tage ind til København om dagen og gå på opdagelse. Opleve bl.a. Rådhuspladsen, Strøget, Kgs. Nytorv, Nyhavn, se på bygninger og på mennesker, og mærke storbyens stemning.

Gammel Torv er blevet min yndlingsplads, der kommer alle typer af spændende unge og voksne. En voksen mand står op ad muren om springvandet og ser sig omkring. Han smiler venligt til mig, jeg smiler igen. Lidt efter kommer han hen og sætter sig på min bænk, lige til højre for mig. Han har T-shirt og lyse tynde sommerbukser på. Han sætter sig til rette, og siger med en sympatisk stemme:

”Skønt vejr. Hvilken varme, jeg sku’ ha’ taget shorts på li’som dig.” Han tager fat om kanten af sin T-shirt og vifter luft ind til sin overkrop. En rar duft af mand og ny mandesved kommer til mig. Jeg kan lide hans ligefremme væremåde. Det er, som om han siger, hér er jeg, jeg håber, du kan lide, at jeg sætter mig ned ved siden af dig. Han er i hvert fald ikke tilknappet, som de fleste københavnere, jeg ellers har forsøgt at snakke med.

Han strækker sig og retter på den måde, hans bukser sidder på. Hvad søren! Jeg kan tydeligt se omridset af hans pik i det ene bukseben. Han kan umuligt have underbukser på. Det er et frækt syn. Det er ophidsende at tænke på, at han er nøgen under det tynde stof. Min egen pik reagerer øjeblikkeligt. Jeg håber ikke, han bemærker min optagethed af hans bukser og deres indhold. Han vender sig mod mig og spørger: - ”Undskyld, men er du kendt her i byen?”

- ”Ikke rigtig”, svarer jeg, lettet over at han tilsyneladende ikke har observeret min voksende pikbule, ”men jeg kender da nogle af gaderne her i centrum. I den retning ligger Hovedbanegården og i den ligger Nyhavn.” Jeg peger i de to retninger, småstolt over min viden. Vi småsludrer lidt om forskellige seværdigheder i byen. Jeg slapper lidt af, men ophidses alligevel, for jeg kan ikke lade være med nu og da at smugkigge på hans pikbule, især fordi den synes større, hver gang jeg ser den.

Min egen pikbule kan vist ikke længere skjules, jeg kan lige så godt opgive mit akavede forsøg på at holde en underarm foran den. Når jeg må se hans pikbule, må han også godt se min. Jeg tager skødeløst hånden op, som for at flytte en tot hår væk fra panden. Med genert stolthed stiller jeg min pikbule til skue. Jeg får et stort smil som belønning. Det er totalt ophidsende, at en voksen mand sidder og ser anerkendende på min bule. Dette er det mest liderlige, jeg nogensinde har oplevet. Ubevidst roterer jeg med underlivet. Jeg forestiller mig, at han også begærer min numse.

- ”Har du lyst til noget spændende?”, siger han, mens han stryger to fingre ned langs sin aflange, velvoksne bule i buksebenet. Pikhovedet er fremtrædende aftegnet bag det tynde buksestof. ”Du kan se, jeg har stiv pik. Det er fordi, jeg har lyst til dig, til at være sød ved dig”.

Jeg er i et virvar af modstridende følelser og tanker. Synet af hans lange tykke pikbule giver mig dejlige forestillinger om, hvordan pikken ser ud under tøjet. Hans ligefremme væremåde og direkte sprogbrug tiltaler mig i den grad. Det er første gang jeg hører en voksen mand tale om sin pik. Det er skøn snak. Jeg nyder hans utilslørede beundring af min pikbule. Jeg er i en ukendt helt ny, næsten uvirkelig tilstand af total liderlighed.

I baghovedet er de evige, trælse formaninger mod fremmede mænd. Jeg tror, de snarere end at afskrække mig måske har medvirket til mine tilbagevendende lystne fantasier om en mand eller mænd, som gør noget frækt med mig. Jeg er usikker på, hvad jeg måske er på vej til at opleve. Min liderlighed overvinder dog alle mine betænkeligheder. Jeg vil svare ja, men kan kun fremstamme:

- ”Øhh … ja, jamen … øh”, ubevidst bevæger jeg den måde, hvorpå jeg sidder ned på bænken, presser bagen ned mod træet, Jeg lukker øjnene et øjeblik, idet jeg forestiller mig, at han kærtegner min numse. Jeg vil gerne svare ja, men smiler forsigtigt op til ham og hakker: ”Hva’, øhh, såd’n hvordan, hvad skal vi?”

- ”Her”, han smiler dejligt til mig, tager min højre hånd og placerer den på sin pikbule, ”Måske den her kan overtale dig. Vil du lege med min mandepik? Og må jeg se og lege med din store, stive drengepik? Vil du være sammen med mig?” Jeg dirrer af ophidselse af at holde på hans pik, mærke dens størrelse og fasthed. Jeg bevæger hånden lidt nedad, og føler starten af hans store pikhoved. Jeg kaster et hurtigt, undersøgende blik på vores omgivelser. Ingen har bemærket min diskrete berøring af mandens bukser.

Han lægger som ved en tilfældighed en hånd på mit nærmeste lår, det højre, hans fingre bevæger sig en smule og kildrer min bare hud. Min pik i venstre side af de stramme shorts vil have hans opmærksomhed. Jeg bevæger mig lidt fra side til side på bænken. Samtidig undersøger mine fingre hans imponerende pikhoved, jeg kan ikke lade være med at tage kraftigere fat om hele pikken, for rigtig at mærke den. Jeg nyder hans berøring af mit lår, jeg vil have hans hånd hen til min pik.

Jeg vil have hans pik, min hånd bevæger sig langs pikken opad mod hans skridt. Min hånd støder mod hans store spændende klunker. Jeg overvældes af lyst til ham, til hans dejlige spændende krop og hans direkte, kærlige væremåde.

Med lav intens stemme svarer jeg: ”Ja! Ja! Ja!”

Han flytter lidt på sig, han drejer sig en anelse i min retning, hans hånd på mig glider over til min pikbule, som får et forsigtigt klem. Han tager armen tilbage, ser smilende på mig, mens han rejser sig. ”Så kom med!”

Jeg savner straks nærkontakten med hans pik. Pikbulen er nu i min øjenhøjde, fristende, men en hel lang meter fra mig. Jeg kan skelne, hvor hans nosser buler stoffet ud. Jeg nød hans stjålne kærtegn af mit lår og af min pik. Jeg længes efter rigtig at få kærtegn fra ham. Jeg glæder mig til alt det, der nu skal ske, forhåbentlig snart.

”Se derhen!” han peger, ”Gå ned ad gaden dér. Drej til højre ved første kryds. Når du kommer til nr. 32, så gå ind af den hvide port og hen til trappen. Jeg har et studie øverst oppe. Jeg kommer bag efter dig. Mens du går, så tænk på, at jeg ser på dig bag fra og nyder synet af din dejlige krop. Du er en smuk dreng!” Jeg modtager et strejf af hans hånd imod min numse.

Jeg går i den angivne retning. Han går et par meter bag mig. Jeg nyder tanken om, at hans blik er på min numse i de stramme shorts. Jeg opdager, at jeg uvilkårligt går på en ny let måde. Jeg er bevidst om min numses rytmiske bevægelser. Jeg genkalder mig synet af ham, hans smilende ansigt og hans underskønne pikbule. Jeg genkalder mig hans stemme og ligefremme ord. Jeg savner hans lugt af mand. Jeg følger de enkle anvisninger. Da jeg drejer til højre ved første gadekryds, ser jeg ham et øjeblik, vi smiler til hinanden. Jeg nyder synet af ham, og tror at registrere, at hans pikbule er endnu større end jeg huskede. Jeg kommer frem til den hvide port og går ind i gården, hen til en trappe, som jeg går op ad. Han har indhentet mig, vi smiler sammen.

Jeg åbner døren ind til huset, finder en lyskontakt, vi går ind. Jeg vender mig om imod ham, vi mødes i et første favntag. Han kysser mig. Vi kysser forsigtigt. Hans hænder kærtegner min numse, jeg har armene om hans hals, mærker hans krop mod min. Jeg tror, jeg kunne stå sådan og kysse og mærke ham altid. Han afbryder, og siger: ”Vi skal op, helt op til 5.te sal. Gå forrest!”

Efter et par trin op standser han mig med en hånd om mit lår. Han er et par skridt under mig, jeg får hans hoved imod min numse, som han giver et lydeligt smækkys. Hans hånd kærtegner kort min pikbule. ”Hvad hedder du, for resten?” spørger han, mens vi stiger op ad trappen. Jeg svarer: ”Finn”.

Dette er optakten til Finns debut. Den erfarne mand får helt sikkert tilfredsstillet sine lyster, men er de dystre? Skriv til mig med forslag.
Kommentar