Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Finns debut del 2

(Finns debut)

Karakter: 4.6/11
Visninger: 12390

Af: Boycunt.

Læs flere noveller af:
» Boycunt.

Skriv til:
» Boycunt
Tags: Bareback og Aldersforskel
Novellen er fantasi og skal hverken tilskynde til usikker sex, uansvarlig eller ulovlig adfærd.

På 5. sal er der en lille repos og en gedigen dør. Han trykker på en ringeknap og låser døren op, vi kommer ind i en rummelig entré. Han åbner en solid dør, og vi kommer videre ind i stor og lys stue. En vindeltrappe fører fra stuen op til en tagetage. Vi hører lyde, der kommer inde fra et tilstødende værelse. Stuen er sparsomt møbleret med et par sofaer og en meget stor dobbeltbriks. Der står en del fotoudstyr, projektører, et kamera på trebenet stativ og forskelligt andet.

Han giver mig et dejligt knus. Jeg mærker hans mægtige pikbule gnide mod mig. Han holder om mig og kærtegner min numse med sine dejlige hænder. Jeg nyder hans mandige favntag. Jeg holder armene om hans hals, vi kysser. Jeg er så liderlig som nogensinde. Min pik står stiv op ad min mave. Den kæmper for at komme ud af mine stramme shorts. Smilende siger han:

- ”Velkommen til vores studie. Vi er en 3-4 venner, som deles om det. Jeg kan høre, at vi ikke er alene. Kom lad os hilse på de andre. Bagefter vil jeg nyde din dejlige krop og rigtig gi’ dig pik. Og så skal du starte din oplæring.” Jeg glæder mig til hans kærtegn af min krop og til at modtage hans stive dejlige pik. Jeg ved ikke, hvad han mener med oplæring, men det lyder spændende. Han banker let på døren ind til værelset og åbner døren.

Jeg ser en voksen mand og en ung dreng sammen på en bred dobbeltseng. Drengen smiler frækt og lystent til mig. Han er på alle fire, og manden bagved ham knæpper ham i røven med en ordentlig, glinsende kølle. Hold kæft hvor bliver han gennemknæppet med lange stærke stød. Jeg er næsten paralyseret af at kigge på de to knæppende kroppe. Nej, hvor smukt. Ååh jeg vil selv knæppes.

- ”Hej Jesper”, siger manden mens han langsomt fortsætter sine pikbevægelser ind og ud af drengens røv. ”Ja det her, det er så vores ny pikslave Peter, som jeg har fortalt dig om. Han har en lækker stram drengefisse, som elsker at blive udblokket. Han er dejlig lærenem. Peter, sig goddag til Jesper!”

- ”Goddag Jesper”, siger drengen med et stort smil. Han er ret lille, mørkhåret og lækker solbrændt overalt på nær partiet omkring skridt og numse. Hans krop samarbejder med at modtage Jespers store pik. Når Jesper støder fremad, støder han sin smækre numse bagud. Han sender mig et stort smil med smukke hvide tænder i det solbrune ansigt. Hans øjne tindrer. Der er ingen tvivl om, at han nyder at få pikkølle op i sin numse. Han slikker sig liderligt om munden. Jeg forstår, at han opfordrer os, mig eller Jesper, til at give ham pik i munden.

- ”Hej Bjørn og dav med dig, Peter”, svarer Jesper, ”Du har ikke overdrevet, Bjørn, han ser s’gu dejlig ud. Jeg glæder mig til at bruge ham. Han ser ud til at være ivrig efter at få pik både i hoved og røv. Men lige nu er jeg optaget. Det her er Finn, som kommer fra landet, jeg har scoret ham nede på Gammel Torv. Da han så min pik gennem buksestoffet, ku’ han ikke skjule sin egen pikbule. Se selv, hans pik vil ud af shortsene.” Samtidig kærtegner hans ene hånd min numse.

Og sandt nok, min pik har banet sig vej op over elastiklinningen i mine shorts. Mit store pikhoved er fuldt fremme. Jeg glæder mig over deres opmærksomhed rettet mod min pik. Jespers pik er heller ikke længere nede i buksebenet, men danner en stor aflang bule fra skridtet og skråt op til livet, konturerne af hans imponerende pikhoved er helt tydelige. Også hans store nossesten er synlige. Det er den pik og de nosser, der har lokket mig, og som jeg nu brænder efter at opleve, som jeg vil kærtegne, og som skal bruge mig.

Jeg nyder sceneriet af den voksne mand Bjørn, der knæpper drengen Peter. Bjørns pikkølle glinser af saft, mens den glider ind og ud af Peters numsehul. Hans tunge nosser rammer rytmisk imod de lyse numseballer. Ååh hvor er hans mandepik lækker og indbydende. Den bestemmer over Peter, hans krop og hans frække numse. Peters stive drengepik står ud fra en tynd mørk behåring omkring hans pung. Jesper og Bjørn er voksne og bestemmer med deres store pikke over drenge som Peter og mig. Peter blev kaldt deres pikslave. Jeg vil knæppes af både Jesper og Bjørn. Ååh, jeg vil være deres pikslave, som de bestemmer over med deres dejlige pikke og skønne tunge nosser. Jeg har også lyst til at bore min pik ind i Peters fristende mund. Utålmodigt kigger jeg op på Jesper. Jeg tager en hånd hen til hans pikbule. Smågrinende siger han til Jesper:

- ”Vi går op til træningsrummet. Jeg ringer også lige til HC og fortæller ham om Finn. Han er jo ekspert i at oplære drenge til lydighed. Kig op noget senere, hvis du har lyst. Men den første time vil jeg ha’ ham for mig selv.” Vi går tilbage til stuen, Jesper telefonerer. Gennem den åbentstående dør ind til værelset, kan jeg se, at Bjørn flytter rundt på Peter. Han ligger nu på ryggen med benene spredt over Bjørns skuldre. Bjørn tyrer sin pik hårdt ud og ind af Peters tilgængelige numsehul. Hver gang kommer pikken helt i bund, og Bjørns klunker klasker mod Peters smukke lyse numse. Peter stønner liderligt. Jeg kan se Bjørn øge tempoet. Peter får øje på mig og kigger liderligt mod min pik, som jeg har måttet lempe helt fri af shortsene. Bjørn råber:

- ”Ååårhh, … ååårhh, … ååårhh, … Jeg kommer! … Satans stramme fisse! … Du er en dejlig tøs, er du! … Ååarhh din fisse malker min pik. … Du elsker pik, hva? …”

- ”Ja, jeg elsker din mandepik. Jeg elsker, elsker, elsker din sprøjtepik, … Åååhh, jeg kommer, du fylder mig med sperm, åååhh hvor dejligt, … jeg kommer, … åååhh!

Jeg kommer næsten selv af at se på den liderlige dreng Peter blive gennemknæppet af den voksne mand Bjørn. Mine nosser kilder og bevæger sig, og min pik står lodret op ad min mave, dirrende og fugtig af presperm. Jeg afbrydes i min fascination af et par solide klask på min spændte numse.

- ”Så Finn, op ovenpå, nu skal du få din lyst til pik opfyldt. Hold kæft, hvor din pik stritter, du ka’ vist li’ at kigge på. Du må fan’me ikke sprøjte endnu. Vent til du selv får pik”. Med hans hænder klappende min numse, går jeg op ad vindeltrappen til en lille afsats og åbner en dør ind til et stort lyst rum. Der er flere lave brikse, en stor grå gymnastikmåtte på trægulvet og også nogle reb og trisser, der er fastgjort til loftsbjælkerne. Jesper lukker døren bag os.

”Nu har vi det for os selv. Hele lejligheden er fuldstændig lydisoleret. Her i træningsrummet kan et kanonslag fyres af, uden det ka’ høres udenfor. Ok, knægt, smid shortsene og din T-shirt, nu vil jeg se dig nøgen, smukke unge.”

Jeg lystrer øjeblikkelig, vrikker mig ud af de stramme shorts, smider shirt’en, jeg nyder hans blik på min nøgne krop. Mine brystvorter er stive og spændte. Jeg kigger lystent på hans dejlige mandekrop. Han smider sin korte T-shirt og fremviser et dejligt stærkt mandebryst med en lys bræmme af behåring. Han er veltrænet. Nu ryger bukserne af, hans stor pik svipper op til næsten lodret, åhh han er liderlig. Jeg mærker hans begær. Jeg kan ikke styre mig. Uopfordret går jeg ned på hug foran ham og kysser hans pik. Jeg leger med hans pung med mine fingre. Jeg kysser det store blåviolette pikhoved, gaber min mund vidt op og får det ind i mig. Min tunge undersøger pikhovedet, tirrer strengen under pikkraven. Jesper hiver mig op. ”For satan knægt, du kysser himmelsk. Jeg vil ikke komme endnu. Jeg vil knæppe dig. Nu får du! Er det første gang du får pik, Finn?” Han bærer mig hen til en briks, mens jeg stønner et ja. Han placerer mig i samme stilling, som jeg før så Peter i. Han tager mine ben over skuldrene, og jeg belaver mig på at få hans drabelige pik banket op i min snævre numse. Men nej, han behersker sig, spreder mine baller og kysser mit numsehul. Han fylder det med savl og stikker nu en, to, så flere fingre op i mig. Han fingerknæpper mig. Jeg er i et nyt univers. Aldrig har jeg oplevet noget så dejligt. Min pik dirrer op ad min mave, mine nosser bevæger sig, mine brystvorter stritter.

Han flytter på os, min røvfisse er våd og parat, han løfter op i mig, jeg mærker hans tykke stive pik mod mine lår og baller, nu får han pikken skubbet nedad, ååh, jeg mærker pikhovedet mod mit numsehul. ÅÅÅåååååååååååhh, han støder pikken ind i mig. Jeg stønner:

- ” Åh Jesper. Det er skønt. Jeg er din dreng. Giv mig din pik. Åååh den kommer ind, … åååh, … av, av for Satan, … Åhhh, jeg tror den er inde, … åhh, … av, av, …”

Hans store pik er inde i mig, i hvert fald pikhovedet. Det er skønt. Jeg oplever nu, hvad jeg har fantaseret om utallige gange: en voksen mand der har sin store, stive mandepik oppe i mig. Jeg giver mig hen. Saligt fornemmer jeg, hvordan jeg mere og mere fyldes med pik. Dybere og dybere kommer Jespers pik ind i mig, den kommer højere og højere op inde i mig.

Rytmisk støder han den ind, forbliver lidt inde og presser den dybere ind, højere op, vrikker med røven og med pikken for at få den lidt mere ind, trækker pikken ud, næsten helt ud, så langt ud, at pikhovedet støder mod min ringmuskel indefra, for så atter at støde den op i mig. Nu kan jeg mærke hans krop imod min numse, når pikken er i bund. Jeg strækker min ene hånd bagud og kan lige akkurat nå hans pung. Jeg nulrer hans store nosser. Jeg har et fast greb om hans skønne tunge nosser, også når han trækker sig bagud. Jeg vil ikke give slip på dem, jeg vil have deres piksnot.

Nu øger Jesper tempoet. Hæmningsløst banker han sin dejlige pik op i mig, helt i bund. Han trækker vejret heftigt. Jeg stønner af fryd. Uden skånsel gennemknæpper han mig. Instinktivt samarbejder jeg og følger hans rytme. Jeg mærker hans nosser bevæge sig i min hånd. De trækker sig sammen, han råbestønner:

- ”Ååårhh, jeg kommer! Tøs! … Dejlige slavetøs, du er skøn! Åårh, fuck! Jeg kommer, … Ååårhh, … ÅÅÅåårhh!”

Jeg mærker hans nosser pulsere, jeg mærker hans svulmende pik i mig, jeg fyldes af kaskader af vidunderlig sperm. Min egen stive pik og fyldte nosser, som så længe har måttet vente, eksploderer. Jeg gennemstrømmes af fryd, fra nosserne, op ad rygraden, til mine hovedhår. Jeg sprøjter og sprøjter.

-”ÅÅÅÅÅHHH! … ÅÅÅÅÅHHH! … ÅÅÅÅÅHHH! … Ååååååhhh, …”

Jeg holder om Jesper. Jeg er hans tøs, hans slavetøs.

Skriv til mig med kommentarer og forslag til novellens fortsættelse. Du finder min mailadresse foroven.
Kommentar

Navn:baldur
Dato:14/05 2013
en rigtig dejlig historie. kommer der snart en fortsættelse - synes der lægge op til en sådan. baldur
 
Navn:ibbermand
Dato:01/12 2014
Giver dig ret Baldur der lægges op til fortsættelse, for den bliver nok god, da der nok kommer flere med i sengen