Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Gør det ondt bitch?

Karakter: 4.8/6
Visninger: 9742

Af: The Scariet..

Læs flere noveller af:
» The Scariet..

Skriv til:
» The Scariet.
Hans hjerte pumpede voldsomt i hans unge bryst, og dagen svimlede for hans øjne. Kiggede alle på ham, eller var det bare hans tanker der snød ham? Han ville ønske at han var blevet hjemme, hvorfor skulle han også altid blive så liderlig?

Martin, 15 år, havde i et anfald af liderlighed, og med sin viden om at hans forældre første ville være hjemme over midnat, lavet en sex-profil på boyfriend. Han havde taget et billede af sin pik med mobilen og lagt ind. Han turde ikke have sex, men havde spurgt efter nogle tændte pikke at sutte. Efter en halv time kom der en besked fra tre unge fyre. De skulle hente ham foran supermarkedet, men da han stod der, fortrød han i stigende grad sin beslutning. Skulle han bare løbe?

Efter noget tid kom der en sort bil og stoppede foran ham. Han åbnede hurtigt døren og satte sig ind. I bilen sad tre unge fyre: Lukas på 20, Jakob på 23 og Tim på 25. Alle tre så smilende og sultent på ham. Nervøsiteten steg, og Martin blev på en måde lidt bange, men de tre hilste ham hjerteligt velkommen.

På bagsædet, sammen med Martin, sad den yngste af drengene, Lukas, og holdt Martin i hånden, nok for at berolige ham. Martin syntes at det var underligt at holde en i hånden som han ikke kendte.

De fire kørte i et kvarters tid, inden de stoppede i en skolegård (det var weekend, og der var ikke en sjæl på skolen). De tre fyre fulgte Martin om til et cykelskur hvor de var helt skjulte. Da de kom frem, spurgte fyrene Martin om han havde prøvet noget før, og han svarede nervøst nej.

Den ældste, Tim, beordrede Martin ned på knæ. Martin adlød. Det var lidt hårdt at sidde på den hårde asfalt. Det var lidt efter sommerferien, varmt og Martin havde derfor shorts på. Han valgte dog ikke at beklage sig, for han var lidt bange for de tre store fyre.

Jakob gik hen til Martin og trak bukserne ned. En meget stiv pik sprang ud faretruende tæt på Martins ansigt. Det var voldsomt at se en pik så tæt på. Pikken var 15 cm., og ikke den største i verden, men Martin synes alligevel at tanke om at skulle have den pik ind i munden var voldsom, men han turde stadigvæk ikke gå imod dem.

Jakob tog fat om sin pik og begyndte at slå den mod Martins hoved. Det gjorde han i lidt tid, inden han pressede sin pik ind i Martins mund, og så langt i bund som muligt. Martin følte at han ikke kunne trække vejret, og ville skubbe ham væk, men Jakob kæmpede imod. Igen overgav Martin sig, og Jakob begyndte heftigt at kører pikken ind og ud af Martins mund. Martin vidste ikke rigtig om han syntes om det eller ej, men han blev alligevel lidt tændt af at have en pik i munden.

Efter lidt tid begyndte Jakob at stønne højlydt mens smagen i Martins mund ændredes. Den blev mere salt end før. Han kunne samtidig med føle at en væske skød ned i hans hals, det måtte være Jakobs sperm. Han fik et chok, fik noget sperm galt i halsen og begyndte at spytte sperm og spyt op igen. Blandingen løb ned af hans hage, og Jakob tørrede den sidste smule sperm af på hans overlæbe og næse.

I mellemtiden havde Tim også taget sin pik frem, 17 cm., og spillet på den. Da Jakob var færdig trådte han til side, og Tim kom til. Tim havde knap nok stillet sig i position, før spermen sprøjtede i voldsomme sprøjt ud over Martin ansigt. Han måtte lukke øjnene for ikke at få dem fyldt med sperm, og øjenlåg, mande og kinder blev sprøjtet til. Den sidste smule landede i hans mund, en anderledes mere sød smag end Jakobs! Martin kunne faktisk ret godt lide smagen af sperm, og slugte glædeligt Tims sperm.

Da Tim var færdig, tørrede Martin spermen af sine øjne. Det gav ham udsyn til et chok der rystede hans lille unge drengehjerte. Lukas stod nu foran ham, med en tyk pik på 20 cm. Martin ville umuligt kunne have den i sin mund. Han blev bange, rejste sig hurtigt op og flygtede. Uheldigvis havde Jakob fået bukserne på under Tims sprøjt, og han jagtede Martin. Martin nåede ikke at reagere før han pludselig lå på den hårde asfalt i skolegården med hudafskrabning på sine hænder, der blødte. Det sveg i dem, og han var bange. Hvorfor havde han sagt ja til det her?

Tim og Jakob fik overmandet Martin, og begyndte at tage hans tøj af og smide det så langt væk fra ham som muligt.

Fucking bitch! Du tilhører os! Måske kan det her få dig til ikke at løbe væk!!

Ja, Martin ville helt sikkert ikke løbe væk uden tøj på, det ville være for pinligt. Efter kort tid var Lukas der. Han satte sig på huk over Martins brystkasse, og stak hårdt sin pik ind i Martins mund og helt i mund. Martin gjorde store øjne, han kunne ikke trække vejret og følte at han skulle brække sig. Han prøvede at lave nogle lyde, der skulle signalere, at han ønskede at de skulle stoppe. Det havde fyrene dog ikke i sinde. Lukas kørte hurtigt sin pik frem og tilbage i Martins mund, hele tiden helt ud og helt i bund med et ordentligt stød. Den sorte asfalt stak Martin i ryggen, og han ville ønske at han bare lå foran sit fjernsyn og så en god film.

Lukas begyndte at stønne mere og mere og bankede hårdere og hårdere. Pludselig begyndte han at sperme dybt inde i Martin mund og Martin følte sig endnu mere kvalt. Savl og sperm begyndte at boble frem ved hans læber og han begyndte at græde. Fornemmelsen af opkast blev stærkere og han kunne mærke hvordan det styrtede op ad ham. Lukas nåede at opdage det, og fik vendt ham om på siden, før han brækkede sig ud over den varme asfalt. Da han var færdigt tog Lukas hårdt fat om hans hage og rettede hans hoved op. Lukas smilte hånligt.

Fuck hvor er du klam bitch!

Lukas gav Martin en syngende lussing, og han begyndte at græde endnu mere. Imens havde Tim og Jakob hentet Martins tøj. De tre drenge hjalp ham op og bad ham gå mod bilen. Martin gik rædselsslagen og med rystende og usikker gang mod bilen. Lukas gav ham et puf bagi, så han faldt, og fik hudafskrabninger flere steder på kroppen.

Gjorde det ondt bitch?, grinede Jakob.

Lukas tog Martins hånd igen, hjalp ham op og førte ham over til bilen, hvor de alle 4 satte sig ind. På vejen hjem sad Lukas og kyssede Martin blidt på skulderen, mens han forsigtigt legede med hans pik og spillede den af på ham. Han hviskede i Martins øre:

Du er sgu god nok! Kan du tilgive mig?

Martin blev lidt varm indeni og nikkede med et smil. De andre kunne ikke høre hvad Lukas hviskede. Efter kort tid rørte Martin uroligt på sig, og hans lille pik sprøjtede vildt ud over sæderne i bilen. En smule af spermen landede på Lukas hånd, og han slikkede det i sig.

Du smager sgu godt bitch!

Tim spurgte hvor Martin boede, og de kørte ham til døren. Efter nogle minutter stod Martin nøgen på fortovet foran sit hus, med sit tøj liggende på jorden ved siden af ham. Hans krop og ansigt var smurt ind i sperm blandet med en smule blod og bræk. På en måde kunne han egentlig godt lide de tre fyre, og han var ikke vred på dem. På en måde havde han lyst til at se dem igen. På en måde kunne han godt lide at være deres ydmygede bitch.
Kommentar