Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Gør det ondt bitch? Del 2

(Gør det ondt bitch?)

Karakter: 4.2/6
Visninger: 5573

Af: The Scariet..

Læs flere noveller af:
» The Scariet..

Skriv til:
» The Scariet.
Der var efterhånden gået nogle dage siden Martins møde med Lukas, Jakob og Tim, og det var blevet hverdag igen. Martin var efterhånden kommet sig oven på oplevelsen, og havde kun hudafskrabningerne tilbage, som et minde om det der var sket.

Det var blevet onsdag, og begge Martins forældre kom sent hjem. Martin havde fået tidligt fri, og var på vej hjem fra skole, da en bil holdt ind til siden ud for ham. Døren gik op, og han blev hurtigt trukket ind på bagsædet, inden døren blev smækket, og bilen hurtigt kørte videre. Han nåede ikke at se noget, for han blev lagt ned med et fast greb og en hånd for øjne og mund. Han hjerte hamrede voldsomt og han var mere nervøs end han nogensinde havde været før. Hvad skete der? Blev han kidnappet?

Køreturen føltes som en uendelighed, og han kunne ikke se noget på hele turen. Han havde kvalme. Den person der holdt ham, havde tapet hans mund sammen og bundet hans hænder på ryggen. Da de endelig var fremme ved den planlagte destination, blev døren åbnet, og han blev trukket ud af bilen af en anden person, der havde et godt tag i ham. Der var meget mørkt der hvor de var, men da Martins øjne lidt efter lidt vænnede sig til mørket, kunne han se at de var i en stor hal. Han blev slæbt hen til nogle forskellige redskaber, men han kunne ikke rigtig se hvad det var. De to mænd begyndte at tage tøjet af ham, til han var helt nøgen, og beordrede ham så ned på alle fire. De to mænd tændte en lille lampe der stod på et bord, og Martin kunne for første gang se dem tydeligt. Den ene kendte han, det var Lukas fra den anden dag. Den anden var sort, stor og muskuløs. Han måtte være omkring de 30. Martins nervøsitet blev lidt mindre da han så Lukas, men han var stadigvæk meget utryg ved situationen. Hvor var de?

Lukas kom hen til Martin, og trak tapen af hans mund. Det gjorde vildt ondt, og Martin beklagede sig.

Gør det ondt bitch? Det er ingen ting. Bare vent! Martin var rædselsslagen.

De to fyre klædte sig af, og deres stive pikke kom til syne. Lukas lignede selvfølgelig sig selv, men den sorte fyrs var vildt stor, måske 23 - 24 cm. og meget tyk. Martin vidste ikke at der fandtes så store pikke. Lukas kom hen til Martin og gav ham et hundehalsbånd (med tilhørende hundesnor) på. Han fortalte at den sorte fyr hed Jack og kom fra USA. Han var på besøg i Danmark. Lukas var kun lige blevet færdig med at fortælle, da han tog fat om hundesnoren og hårdt trak Martins hoved til sig. Martin nåede ikke at reagere, og hans hoved slog bare ind i Lukas skridt, så han fik den stive pik i øjet. Lukas gav Martin en syngende lussing.

Du skal jo åbne munde bitch!

Martin åbnede munden og Lukas trak ham til sig så hårdt han kunne, så halsbåndet strammede om hans nakke, men Martin tænkte at han hellere måtte ignorere det, selvom at det nev lidt. Da Lukas trak Martins hoved til sig, gled den tykke stive pik hele vejen i bund. Ligesom sidste møde mellem Lukas pik og Martins mund, følte Martin at han var ved at blive kvalt og skulle kaste op, men han kæmpede for at holde det tilbage. Lukas kørte hurtigt pikken helt ud og helt i bund igen og igen, mens han holdt godt fast i snoren. Martin kunne smage den lækre presperm, og han blev selv tændt, slappede mere af og kunne mærke sin pik blive stiv. Lukas stønnede højlydt og satte konstant farten op, men stoppede så lige pludselig, han skulle til at komme. Langsomt trak han sig ud, smilede til Martin og nussede ham i håret.

Lukas gik til siden og Jack kom til. Martin kunne dufte Jacks parfume, den var meget kraftig. Jack tog et voldsomt tag i hundesnore, og prøvede at trykke sin pik ind. Det var svært, da den var så står og tyk, mens Martins mund ikke var så stor igen. Det skulle dog ikke være en hindring for Jack, der pressede alt hvad han kunne, det var dog ikke muligt at få den helt ind. Igen følte Martin at han var ved at blive kvalt, og denne gang kunne han ikke holde kvalmen tilbage. Han brækkede sig ud over Jacks pik. Jack for tilbage i væmmelse og gik over til en vandhane, der stod midt i rummet, hvor han vaskede sig grundigt. Lukas kom med et håndklæde og tørrede Martins mund og hage. Han flyttede også Martin lidt væk fra brækket.

Efter lidt tid kom Jack tilbage, nu med en pisk. Martin blev rædselsslagen da han så den.
Kommentar