Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare nysgerrig 5b.

(Bare nysgerrig.)

Karakter: 4.9/7
Visninger: 7869

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kapitel 5b Endelig hjemme, del 2.


Jeg fornemmede en støj fra den anden ende af gangen. Jeg syntes, jeg burde undersøge det, lod håndklædet falde og trak i et par rene gymnastikbukser og en t-shirt. Så gik jeg hen ad gangen mod stuen, hvor jeg kunne sem at Tv’et var tændt. Jeg vidste, at jeg ikke havde tændt det, så jeg gik ind i stuen for at se, hvad der foregik.

”Hej lillebror”, sagde en stemme. Det var min stedbror, Tom, som sad på sofaen med en øl i hånden. Tom var 24 år, 185 cm høj og med mørkebrunt hår. Hans brune krop viste tydelig resultatet af både hans job og hans daglige træning. Tom var min stedfars søn fra hans førdte ægteskab. I de to år, siden min mor og stedfar blev gift, havde Tom og jeg ikke haft særlig medet at gøre med hinanden. Jeg syntes, han var arrogant og fjendtlig, og han virkede, som om han syntes jeg var irriterende og ligegyldig for ham. Heldigvis boede han i en lejlighed i den anden ende af byen, så vi sås faktisk ikke ret tit.

Ved siden af ham I sofaen sad Dennis, en af hans venner fra arbejdet. Dennis var 29 år og havde langt, blondt hår. Han var ikke så stor som Tom, men kraftigere bygget og endnu mere muskuløs. De arbejdede begge for Jeffs far i et byggefirma, og de var begge iført jeans og t-shirt.

”Hvad laver du her?” spurgte jeg, ret irriteret over at se ham her. Efter den dag, jeg havde haft, var Tom noget af det sidste, jeg havde brug for at se.

“Far bad mig om at holde lidt øje med huset, og der kommer en kamp på kabelnettet her I aften kl. 10, så Dennis og jeg syntes vi ville slappe lidt af inden det begynder- Hvad har du gang, knægt?”

“Ikke noget. Jeg er lige kommet hjem og har taget et bad. Jeg begyndte som livredder i dag.”

“Er det det, der har gjort dig så liderlig?” spurgte Tom med en noget påtaget nysgerrighed i stemmen. Jeg begyndte at føle mig noget usikker, Hvad lagde han op til?

“Hvad snakker du om?”

“Det var noget af en forestilling, du havde gang I, da vi kom, lillebror, Du var så optaget af det, at du ikke bemærkede, at vi stod ude på gangen.”

”Ja så, men det rager ikke jer.”

“Det ved jeg nu ikke, lillebror. Jeg tror snarere, det er på tide, at jeg interesserer mig lidt mere for, hvad det er, du foretager dig, ikke mindst når det er så sære seksuelle lyster, som du synes at dyrke.

“Hvad fanden mener du, mand? OK, jeg onanerede, og hvad så?”

“I telefonen? Hvem talte du med?”

Jeg rødmede. Du gode Gud, hvor meget havde de set? “ Je… jeg talte med Jennie.”

“Ah, ja så? Bruger Jennie også den der tingest på dig, når I er sammen?” Og så holdt han butpluggen op. Han matte have taget den fra mit værelse, mens jeg var I bad. “Du hakkede bare løs mens den her tingest var oppe I røven på dig. Jeg har aldrig set nogen sperme to gange så kort efter hinanden.”

Jeg måtte være blevet dybrød I hovedet på det her tidspunkt. ”Jeg, øh, jeg prøvede mig bare lidt frem, jeg var nysgerrig efter at vide, hvordan det føltes.”

Så brød Dennis ind. “Du kneppede dig ellers rigtig grundigt med den tingest du fik ordentligt udvidet det røvhul. Det er noget, du tænder på, hvad knægt? At få dit røvhul udvidet rigtig grundigt?”

At blive mindet om virkningen af den butplug og alt det, min røv havde været igennem I løbet af dagen, begyndte igen at vække min pik til live på trods af min forlegenhed, og jeg forsøgte at tvinge den i ro.

“Næh, jeg …”

“Se,” sagde Tom og pegede på den voksende bule I mine gymnastikbukser, “han bliver hård bare ved at tænke på det.”

“Vis os igen, hvor meget du holder af det Tim,” sagde Dennis med et spotsk smil. ”Hiv den frem og stik den tingest op i røven igen.”

“Ah, fuck dig.” Svarede jeg vredt og drejede rundt for at gå ud af døren. Det her er ved at blive for ubehageligt, tænkte jeg, jeg må hellere komme tilbage til mit værelse.

Tom sprang op fra sofaen og fik fat I min arm. ”Jeg tror snarere, det er dig, der bliver fucked, lille Timmy, eller du vil måske hellere have, at jeg fortæller far om dine små aktiviteter. Jeg er sikker på, at far og din mor vil blive begejstrede, hvis de får at vide, at du knepper med en pige og knepper dig selv i røven med en gummi plug. Jah, de vil elske at få det at vide. Altså, nu stripper du og giver os en lille forestilling."

Jeg vidste, at jeg havde tabt. Tom slap min arm, og jeg tog fat i min t-shirt og trak den over hovedet og lod den falde på gulvet. Tom satte sig igen på sofaen og kiggede på, Så stillede han butpluggen på kaffebordet lige foran mig. Langsomt stak jeg tommelfingrene under elastikken i bukserne og begyndte at trække dem ned.

“ja, sådan, se at blive helt nøgen,” instruerede Tom, mens han drak af øllen. Jeg trak bukserne helt ned og trådte ud af dem. Så stod jeg nøgen foran dem, og min pik var på det nærmeste helt hård.

“Hvad er der sket med dine pikhår?” spurgte Dennis og kiggede på mit glatte skridt. ”For pokker, du ligner en rigtig ludderdreng.”

”Jeg, øh, jeg barberede mig til det her svømmestævne her I weekenden.” Det var i hvert fald delvis rigtigt. ”Jo glattere du er des bedre.”

“Ja, når du siger det,” sagde Tom. ”Så, nu gnider du den pik. Lad os se, hvor hård du kan blive. Bare tænk på at stikke den der plug op i røven, det skulle være nok til at sætte dig i gang.”

Jeg tog pikken I hånden og begyndte at gnide den. På sekunder var den hård som sten. Precum begyndte at sive ud af spidsen endnu engang.

“Jah, se, det gør den lille lyr liderlig,” sagde Dennis. ”Jeg vil vædde på, at han bliver endnu vildere, hvis han leger med røven.”

“Gør det, Timmy,” beordrede Tom, stik hånden bagud og leg med røvhullet, mens du hakker den af.”

“Shit, Tom, kan I ikke bare lade mig være?” tiggede jeg mens jeg fortsatte med at gnide kødfløjten.

“Næh, vi vil have hele forestillingen, knægt. Drej dig rundt og vis os din runde røv. Lad os se, hvad det er, du har så meget sjov af at lege med.”

Ganske langsomt drejede jeg rundt, så jeg så ind I væggen. Jeg var helt klar over, hvad der nu ville ske.

“Spred benene og bøj dig frem, knægt. Lad os se det hul, som du er så glad for.”

Med fødderne spredt en god halv meter, bøjede jeg mig frem og viste dem min røv. Jeg blev ved med at forestille mig, at de ville begynde at kede sig og lade mig være i fred. Mit opsvulmede hul var nu fuldt synligt for dem.

“For poker, Tim, det hul ser ud til at have været ude for ikke så lidt. Stik din finger ind der. Lad os se, hvordan det sætter dig i svingninger.”

“Come on, Tom, drop det, ikke? Lad mig nu bare komme tilbage til mit værelse.”

“Ikke før, du har vist os, hvad du holder af at lave med din røv. Så kan du gå tilbage til dit værelse og kneppe dig selv alt det, du ønsker, Men du skal vise os det først.”

Jeg indså, at jeg lige så godt kunne få det overstået. Jeg stak den ene hånd bagud, log pegefingeren gnide op og ned i revnen indtil jeg fandt hullet. Så gned jeg den rundt om den ømme åbning nogle gange og begyndte så at presse den ind.

“For fanden mand, se der,” sagde Dennis, hans røv lukker op lige som en kusse. Stik en finger til ind.”

Jeg gjorde som beordret og lod min langemand glide ind I røven ved siden at pegefingeren. Jeg stønnede mens min røv lukkede op for den nye indtrængende. Det rykkede i pikken og der dryppede precum ud af den mens jeg gned den langsomt. Lige så meget som jeg følte mig ydmyget over, hvad der foregik, lige så meget blev jeg også tændt ved det.

“Det er rigtig noget, der tænder dig, ikke knægt?” bemærkede Dennis mens de holdt øje med, hvordan jeg pressede mine fingre ind i hullet. ”Kør dem ind og ud. Vi vil se, hvordan du knepper dig selv.”

Jeg resignerede og begyndte at køre mine fingre frem og tilbage i hullet. Stimuleringen bragte mig tættere mod en udløsning. Jeg kunne mærke, hvordan presset begyndte i klunkerne.

Tom kunne fornemme, at jeg var ved at være tæt på. ”Hej, køl ned knægt. Vil vil ikke have dig til at sperme lige nu. Ikke før, du har vist os, hvad du kan bruge den her tingest til.”

Jeg kiggede bagud. Tom og Dennis sad på sofaen, mens de gned deres buler gennem bukserne. Tom holdt butpluggen i vejret.

”Åh, nej, Tom, det gør ondt. Vær rar ikke at bede mig om det.”

”Hvorfor ikke, du var ellers helt væk i det lige før. Kom her, så skal jeg hjælpe dig med det.”

Jeg rettede mig op, trak fingrene ud af røven og drejede mig om mod ham. ”Jeg behøver ikke din hjælp. For fanden, kan I ikke bare lade mig være.”

“Kom her, sagde jeg,” beordrede Tom, ”eller skal jeg bare give far den her tingest? Jeg er sikker på, at han vil elske at se, hvad du har gang i.”

Jeg mærkede hvordan tårerne trådte frem I øjnene mens jeg gik hen til ham, pikken svajede foran mig.

“Det var bedre. Så læg dig på knæ her på kaffebordet og spred benene.”

Jeg gjorde som han sagde, lagde mig på hænder og knæ med hovedet væk fra dem. Min røv var lige foran ham. Tom rykkede lidt frem på sofaen og begyndte at gnide gummipluggen mod mit røvhul. Det rykkede igen i pikken.

!Nå, du kan nok ikke vente, hvad?” bemærkede Tom. Han begyndte at presse pluggen langsomt ind i mit hul. Røvhullet blev presset op, mens han skruede pluggen dybere og dybere ing. Inden længe var det åbnet op over 5 cm. Jeg stønnede af smerte, men vidste, at det var håbløst at forsøge at flytte mig.

For fanden mand, du lukker rigtig op for den her fyr, hvad? Lige som en kusse. Se bare her, Dennis.”

Dennis, som nu havde en hånd inden for I de åbnede bukser, rykkede nærmere og holdt øje med, hvordan pluggen sank dybere ind I mit hul. Tom pressede mere på, og pluggen sank endnu dybere. En stor dråbe precum sivede ud af min pik og landede på kaffebordet. Dennis stak hånden ind mellem mine ben og malkede min pik med nogle få strøg.

“Han er rigtig klar til at køre løs,” bemærkede Dennis. ”Hiv den fyr ud og lad os se, om hans fisse står åben.”

Tom vrikkede lidt med pluggen og trak I den. Endnu engang måtte min røvindgang åbne sig til det bredeste sted på pluggen. Så kørte Tom den ind og ud nogle gange til. Det rykkede i pikken når Dennis ind imellem stak hånden frem og trak i den,. Pikvæsken dannede en stadig større plet på bordet neden under.

Så hev Tom pluggen det sidste stykke ud. Mit hul forblev åbent mindst 3 cm. ”For pokker, mand, det står åbent.”

”Kan I ikke bare lade mig slippe!” tiggede jeg. Jeg følte mig i den grad degraderet ved at de to sådan undersøgte min nøgne krop og mit udblokkede hul, og hvordan jeg havde stiv og dryppende pik mens de legede med mit hul.

“Jeg havde aldrig troet, at du var sådan en bøsse, Tim,” sagde Tom mens han gned mine røvlæber. ”Sutter du også pik?”

!Nej, jeg ee ..”

“Det finder vi ud af,” sagde Dennis. Han hev sin pik ud, den var allerede halvhård og næsten 23 cm lang. Han gik om på den anden side af bordet, mens han gned sin pik. Han stillede sig foran mit ansigt. Jeg så, hvordan den blev hårdere og voksede i hans hånd. Jeg stirrede på den, mens han gned den tykke stang hen over mine læber. Det store glinsende hoved pressede mod min mund. Jeg prøvede at dreje hovedet væk.

“Hej, lad mig være!”

“Det her har du da prøvet før, ikke tøsedreng?” spurgte Dennis.

“Nej,” løj jeg. Jeg skulle ikke nyde noget af at fortælle dem noget om dagens hændelser. Men det virkede ikke, som om Dennis købte den.

“Jeg tror nu, du har, og du kan bande på, at du kommer til at gøre det nu. Så gab op og slug det her store stykke kød, knægt.” Han greb fat i mit hår, og mens jeg stønnede gled hans tykke pikhoved ind i min mund.

Jeg gylpede, da hans store pik ramte svælget. Han begyndte så at pumpe pikken ind og ud i min mund. Det dryppede fra pikhovedet, mens han gned det hen over min tunge. Han kneppede min mund, mens han holdt fast om mit hoved.

“For hede hule, du sutter pokers godt, dreng!” Udbrød Dennis ”Du skal prøve din lillebrors teknik, Tom.” Tom stod stadig bag ved mig og legede med min røv.

”Jeg har nu planer om noget andet først,” sagde Tom.

Jeg mærkede hans finger gnide hen over mit hul. Så mærkede jeg, hvordan noget større gned op og ned i revnen, mens det kom nærmere til hullet. Så gned det mod den følsomme åbning, og så begyndte Tom at presse. Med Dennises pik i munden kunne jeg ikke protestere. Jeg stønnede bare højt mens hans tykke 20 cm sang ind i min røv. For fjerde gang den dag blev jeg røvpulet.

“Oh, mand, en herlig fisse. Helt som en kusse, bare snævrere,” bekendtgjorde Tom, mens han pumpede sin pik ind og ud I mig. Han holdt fast om mine hofter, mens han stødte sin tykke stav ind og ud i mig. ”Han er blevet blokket så meget ud, at du ikke behøver at bruge vold, den glider bare ind.”

Dennis var på samme tid stadig i fuld gang med at kneppe mig i munden. Efter få minutter afleverede de begge deres ladninger. Dennis satte gang i en eksplosion af sperm i min hals, mens Tom næsten simultant, fyrede en ladning af i min tarm. Og helt uden at røre den, skød min egen pik ud over hele kaffebordet.

Dennis trak pikken ud af min mund og tørrede resten af spermen af på mit ansigt. Tom trak sig langsomt ud af min røv, og hans sperm dryppede ned over mine nosser. Efter at have brugt min t-shirt til at tørre deres pikke med, lynede de deres bukser op. Jeg lå der på kaffebordet, alt for degraderet og udmattet til at kunne bevæge mig. Tom smed t-shirten, der var våd af sperm hen på mig. Han og Dennis satte sig igen på sofaen og drak af deres øl. Så tændte Tom en cigar og kiggede på mig.

“Det var en fin kneppetur, Timmy. Jeg kunne ønske mig, at du havde fortalt mig noget tidligere, hvor meget du holder af at blive pulet. Får Jennie orgasme ved at se dig blive røvpulet? Eller gemmer du det som en overraskelse til hende?”

Jeg satte mig stille op. ”Nej, hun skal ikke vide noget om det her. Jeg har aldrig gjort sådan noget før i dag.”

“Er du sikker,” sagde Tom sarkastisk. ”Din røv lukker ellers helt naturligt op som en kusse, der venter på en pik.”

Pludselig hørtes en stemme fra gangen. ”Ha, Tim, jeg tror du hellere må forklare dig bedre.”

Jeg snurrede rundt og så, at det var min stedfar, som stod I døren.

“Jeg tror, du må komme op med en rigtig god forklaring.”

Fortsættes...
Kommentar