Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Hævnen del 3

(Hævnen)

Karakter: 3.5/4
Visninger: 4591

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Personer:
Ole lærer, 35 år, tidligere klasselærer for Brian.
Brian, nu 18 år, tidligere temmelig vanskelig elev i Oles klasse.
Tim og Dennis, Brians venner, udgør sammen en voldelig kriminel bande.

Nu skal jeg altså pisse, sagde Brian, også jeg, sagde Dennis og Tom som med en mund. De havde alle tre drukket, jeg ved ikke hvor mange dåseøl.
OK, Ole, så er det ud på badeværelset.

Derude fik jeg besked på at lægge mig på gulvet, og de tre stillede sig op, to på hver side af mit hoved, og den tredje mellem mine ben. Alle tre holdt deres pisfyldte pikke i hånden og rettede dem mod mig.

Det her har du nok også drømt om, jeg tæller til tre, så begynder vi afvaskningen.

En, to, tre! og jeg så hvordan to pishuller åbnede sig og to kraftige, gule stråler skyde ud. Så så jeg ikke mere et stykke tid, for den ene stråle ramte mig i øjnene. Den anden var rettet mod min mund og næse. Jeg holdt munden tæt lukket, men da pisset fyldte næsen, måtte jeg åbne munden for at gispe efter vejret.

Hold den beskidte mund åben, råbte Brian, eller jeg sparker tænderne ud af munden på dig!

Altså holdt jeg munden åben, og nu ramte begge stråler lige ned i munden, så jeg måtte synke og synke for ikke at kvæles i deres pis.

Hold da kæft, han drikker vores pis sagde Dennis.

Ja, og han ser ud til at nyde det, se bare på hans pik, den er ved at være stiv igen, sagde Brian, hold da kæft for en pervers bøsse han er.

Det var nu nok ikke så meget for deres pis i munden - jo også det - men nok så meget fordi Tim, som stod mellem mine ben havde rettet sin stråle mod min pik og nosser, og den varme strøm mod de ædlere dele, fik dem til at reagere endnu engang.

Løft lige benene højt op, beordrede Tim idet han sparkede til dem for at forstærke ordren. Jeg løftede dem.
Højere, sagde han, og løft så røve, så jeg kan ramme røvhullet.

Jeg løftede knæene op til brystet, og nu mærkede jeg den varme strøm direkte mod de ømme kugler og lige så ømme sider af røvhullet, hvilket fik pikken til at stivne yderligere.

De rystede de sidste dråbe af, puttede pikkene ind og lynede op.

Så tror jeg, han har fået nok - i hvert fald for denne gang, grinede Brian. Åh hvor gjorde det godt at få ham ned i skidte for en gangs skyld.

Ja, i hvert fald ned i pisset, grinede Tim, og gav mig et puf med foden, så jeg igen trillede rundt i den sø af pis, som havde dannet sig.

Hej så, vi er skredet, sagde Brian.

Jeg hørte dem larme rundt i stuen et øjeblik, vi tar' lige den her med, Brian viftede med videobåndet ind ad døren til badeværelset. Så var de i entreen, hoveddøren blev åbnet, og jeg var endelig alene. Men i hvilken tilstand? Og hoveddøren stod piv åben.

Skriv meget gerne til forfatteren med din menig om historien
Kommentar

Navn:christian54
Dato:22/11 2015
Håber de kommer igen og giver Ole en gang mere, han har sikkert været et ledt svin i skolen.